Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo grdo vreme in midve sva noter, mačka spančka ..jaz bi tud pa mam preveč polno glavo. Sem vzela zjutraj lexaurin, ker sem končno prišla do magnetne resonance..če se še spomnite mojih vnetih živvcev v križu In sem na srečo preživela tisto tesnobo tam noter. Uf , ni to zamr,ampak tu sem! Upam, da bo kaj pamtenega pokazalo, pa da potem pri revmatologinji, ko končno pridem spet do nje, pove, da lahko nardimo še kaj druga, kot da papcam te konjske tablete . Držite pesti. Kako pa kaj premaguješ bolečine? Najprej hvala za vprašanje. Težko, te tablete so hude za želodec, kljub temu da jemljem še ene preden jo vzamem za zaščito želodca,ampak čutim da mi ni ok...tako da vzamem res ko mi je fajn napet , morala bi vsak dan. v bistvu samo blažijo bolečine, oziroma jih držijo na istem pragu... in se kr vidi kak dan ko ne vzamem, me začne bolj španat... hudo je, najbolj ko je še treba toliko stvari s Tajo opravljat, ko križ trpi Ma , itak sem se navadla, najhuje je ponoči,sploh če se zbujamo, takrat sem najbolj zaležena, pa zjutrja rabim ene dobre 15 minut da sploh lahko vsatem. Na srečo Taja super spi, se sploh več ne zbija ponoči, razen prejšnji teden, ko je pokasirala tisto bolezen, je dve noči malo slabše spala Kako si ti špelin@ a tvoji zakladki... Gregi, spi? Si že v službi,al kako je pri tebi? Če nisem preveč radovedna... zate. Gregi se tule zraven mene na tleh igra Kdo bo spal, no Sem še vedno doma, ker ne najdem primerne službe. Vmes brskam po netu in pošiljam prošnje. Priden Gregi... Aja, upala sem da boš razumela vprašanje o spanju.. Ponoči sem mislila.pstttt Držim pesti zate, pri meni se tud nekaj lomi pri borzi, sem žalostna
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|