|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 20. del
27.5.2009 13:10:54   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Včeraj je tako treskalo, da še tv-ja nisem mogla gledat, kaj šele da bi bila na računalniku. Vidim, da ste bile pridne in smo končno na 20-ki user posted image
No, slikice so prenešene od praznovanja roj dne, evo jih par:

Pihanje tortice

user posted image

Tukaj se igram z bratrancema

user posted image

Hranim prijateljico user posted image

user posted image

Tukaj pa sem visoko na drevesu in opazujem okolico user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image za lepe slikice. A te lahko vprašam kje ste naročili torto?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.5.2009 13:11:43   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pri nas je pa že spet začelo grmeti in deževati.Se Nejc boji grmenja,pravimo,da se angel takrat krega in bo sedajle kar sam letel spatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Mami

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.5.2009 13:14:17   
Čmrlika
Moja Taja spi že dve uri...user posted image  Se vidi, da se je ohladilo, ji paše zgleda user posted image
Meni pa že dolgčas po njenih vragolijah.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.5.2009 13:51:08   
bobika
Super uvod spelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda je Anže res neko virozo pokasiral. zopet ima vročino in cel dan ga že samo po rokah nosim. Full bogi zgleda. Močno upam, da nebojo zopet uhice vnete, čeprav že vse kaže na to.

čmrlika in nia5 super slikice in prekrasni pupikiuser posted image user posted image user posted image
kaj več pa ne vem komentirati, niti nisem vsega vredu uspela prebrati

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.5.2009 13:52:18   
bobika
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Moja Taja spi že dve uri...user posted image  Se vidi, da se je ohladilo, ji paše zgleda user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe
jaz tudi upam, da bo anže spal tako dolgo, čeprav zelo redko potegne čez uro.
Ampak, danes bi res lahko, ko je že bolanček, pa še prej je šel spati, kot ponavadi.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 55
27.5.2009 13:54:44   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe
Ampak, danes bi res lahko, ko je že bolanček, pa še prej je šel spati, kot ponavadi.

Pa veš da še vedno spi, jaz trola pa namesto da se taka hin kot sem dnes vležem k njej, sem bluzla tu gor... pa bla prepričana da ne bo dolgo ajala user posted image

user posted image user posted image  za malega bolančka!

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 27.5.2009 13:55:01 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.5.2009 13:54:57   
bobika
Tilči (se mi zdi), da si ti pisala, da tvojni imel sistematskega pri 3 letih. Kako pa to, saj je obvezen. Mi smo tudi iz druge občine in ga je imela.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.5.2009 13:56:34   
bobika

Pa veš da še vedno spi, jaz trola pa namesto da se taka hin kot sem dnes vležem k njej, sem bluzla tu gor... pa bla prepričana da ne bo dolgo ajala user posted image

user posted image user posted image  za malega bolančka!

user posted image user posted image user posted image , tak je ponavadi user posted image user posted image user posted image
Hvala za pikepoke. Pa zate tudi en kup user posted image , da se tvoje stanje čimprej normalizira.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.5.2009 14:11:39   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Z mesečno zamudo,ampak evo, nekaj slikic s Tajinega praznovanja prve svečke! user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moji dve največji ljubezniki! user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Prava srčica user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 59
27.5.2009 14:12:20   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

O bejbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image odlično opravljeno.

Kaj več pa morda kasneje. Ima moj malček palček še kar naprej vročinouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image - mu je naškodilo praznovanje? Malo heca, upam, da ne zameriš...user posted image

Naj se čimprej pozdravi!

user posted image Nič ne bom merila. Ta pravo praznovanje nas čaka v nedeljo. Je dobil včeraj pikico, zdaj pa ne vem ali je reakcija na cepivo, zobki ali kaj drugega. Mi sploh noče nič jesti. HB da vsaj mleko in čaj pije.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.5.2009 14:16:42   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Včeraj je tako treskalo, da še tv-ja nisem mogla gledat, kaj šele da bi bila na računalniku. Vidim, da ste bile pridne in smo končno na 20-ki user posted image
No, slikice so prenešene od praznovanja roj dne, evo jih par:

Pihanje tortice

user posted image

Tukaj se igram z bratrancema

user posted image

Hranim prijateljico user posted image

user posted image

Tukaj pa sem visoko na drevesu in opazujem okolico user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image za lepe slikice. A te lahko vprašam kje ste naročili torto?

Bom mogla svakinjo vprašat, mi je najprej ona mislila naredit, pšol pa ni imela časa in jo je naročila; se bom pozanimala ok? Bila pa je ful dobra, kot kremšnita varianta z breskvami user posted image , ker sem ji strogo prepovedala kake kremaste, margarinaste torte user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
27.5.2009 14:18:47   
tilči

Tilči (se mi zdi), da si ti pisala, da tvojni imel sistematskega pri 3 letih. Kako pa to, saj je obvezen. Mi smo tudi iz druge občine in ga je imela.

imel ga je,samo sem jih morala sama spomniti na to.Nisva dobila vabila

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 62
27.5.2009 14:21:26   
tilči
Vašo pomoč rabim.Kaj naj Nejcu kupim za rojstni dan?raznih avtov,bagerjev,traktorjev ima že celo zbirko

V mislih sem imela kakšno družabno igro,pa ne vem,katera je primerna zanjuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 63
27.5.2009 14:22:58   
kasso

Ja, tudi moja Petja ga še ni imela in vprašanje, če bo sploh dobila vabilo. Prejšnji teden sem vprašala sestro in pravi, da to delajo izven delovnega časa in da imajo ful gužvo, tako da če že bo, bo zelo zelo pozno.

Nia in Taja...ful sta srčkani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 64
27.5.2009 14:23:04   
kasso

Pri nas je pa že spet začelo grmeti in deževati.Se Nejc boji grmenja,pravimo,da se angel takrat krega in bo sedajle kar sam letel spatuser posted image

ma mami, kaj ga strašiš user posted image
Mi pa pravimo, da se mrzli in topli oblaki zaletijo, zato zagrmi.user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
27.5.2009 14:26:10   
kasso

Vašo pomoč rabim.Kaj naj Nejcu kupim za rojstni dan?raznih avtov,bagerjev,traktorjev ima že celo zbirko

V mislih sem imela kakšno družabno igro,pa ne vem,katera je primerna zanjuser posted image

A so mu družabne igre všeč? Posluša in sodeluje, ali kar po svoje nekaj (tako se Petja igra).

Jaz bi ful rada videla, da bi Petjo kaj zanimalo, a ona je zainteresirana le za punčkaste zadeve in nagajanje. Da bi kakšne puzle zlagala, ni šans...sploh noče. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 66
27.5.2009 14:28:04   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Mi pa pravimo, da se mrzli in topli oblaki zaletijo, zato zagrmi.user posted image

NO KR POVEJTE ŠE KAKŠNO IDEJO ... user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 67
27.5.2009 14:29:23   
tilči

A so mu družabne igre všeč? Posluša in sodeluje, ali kar po svoje nekaj (tako se Petja igra).

Jaz bi ful rada videla, da bi Petjo kaj zanimalo, a ona je zainteresirana le za punčkaste zadeve in nagajanje. Da bi kakšne puzle zlagala, ni šans...sploh noče. user posted image

Kar lepo sodeluje in se igra,rabi pa nekoga zraven,da ga zamoti,zato mislim,da bi bile ravno te igre prave zanj

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 68
27.5.2009 14:30:49   
kasso

Kar lepo sodeluje in se igra,rabi pa nekoga zraven,da ga zamoti,zato mislim,da bi bile ravno te igre prave zanj

spomin

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 69
27.5.2009 14:31:03   
tilči

pst,ne povej mu tegauser posted image .Malo ga pa moram strašiti,drgače še spat ne bi hotel,potem bi bil pa cel dan vešast

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 70
27.5.2009 15:02:15   
bobika

Če jaz to rečem Manci mi celo noč ne bi spala. Pri nas pravijo, da se bogec krega. Samo jaz sem vsem prepovedala, da to rečejo. Manca je že tak full strašljiva in bi jo to res še pomoje spravlo v nočne more.
pri nas se tudi oblaki zaletijo user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 71
27.5.2009 15:06:12   
bobika

spomin

torej je Nejc tuid 3 leta star?
Pa Petja tudi?
Manca ima eno igerco kmetijo, ko jo sestavljaš skupaj kot 2 puzla. Lahko jo uporabiš kot vweč iger odvisno kolko so stari. iščeš pare med mamicami in otroci živalmi, lahko igraš spomin, pa še par stvari se da igrati, samo mi še nismo kaj drugega.
Manca obožuje plastelin in bi bila vsega kar je z plastelinom v zvezi 8stiskalnice in podobno) zelo vesela.
Trenutno se ne spomnim kaj drugega. Sem pa tudi za knjigice in didaktične igrače.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 72
27.5.2009 15:08:03   
bobika

manca se kr zaigra sama, samo puzli pa niso za njo. Še 12 jih ne zna sestavit. Od kolegice mali pa sestavlja po 100komadov, brez težav,. Različni so si

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 73
27.5.2009 15:09:25   
tilči

spomin

torej je Nejc tuid 3 leta star?
Pa Petja tudi?
Manca ima eno igerco kmetijo, ko jo sestavljaš skupaj kot 2 puzla. Lahko jo uporabiš kot vweč iger odvisno kolko so stari. iščeš pare med mamicami in otroci živalmi, lahko igraš spomin, pa še par stvari se da igrati, samo mi še nismo kaj drugega.
Manca obožuje plastelin in bi bila vsega kar je z plastelinom v zvezi 8stiskalnice in podobno) zelo vesela.
Trenutno se ne spomnim kaj drugega. Sem pa tudi za knjigice in didaktične igrače.

Nejc bo 4

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 74
27.5.2009 15:24:54   
mafi

user posted image user posted image user posted image Špelin@ za super uvoduser posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.