Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR Glej, govoriš o extremih. Kako boš pa še (pre)vzgajal 16letnika? Ne bi ga metala v isto koš z našimi otroki no. Govora je o mlajšhi otrocih in ne o najstniških delikventih. Zaenkrat še svojega otroka obvladujem, ga vzgajam, se trudim...in pravim da je takšna pot, edina prava ki jo poznam! Se trudim, mečem na zobe, ga tudi počim po tazadnji, za kazen pošljem v sobo, ga pocartam. Zanj sem odgovorna. Trudim se po svojih najboljših močeh in to je vse kar lahko naredim. Silvo Plut. Pa daj no...Ali res meniš, da so se njegovi starši spraševali ali delajo prav? Poglej, narava je nekoč poskrbela sama za vzgojo. V družini je bilo več otrok in se nisi imel nonstop časa spraševat ali delaš prav. Pa je večina izpadla normalnih. Zdaj se pa nenehno sprašujemo ali delamo prav? Ali delamo škodo? Ali mu kratimo pravice? Delaj tako kot meniš, da je prav pa bo najbolj prav. frutka, ja, ekstremi. pa kaj misliš da se tak ekstrem že rodi? vsi ti ekstremi so bli enkrat dojenčki, mali, ljubki otročički ( si je težko predtavljat ob plutu, ja, pa vendar...). in nekako je iz tega ljubkega otročička mogu pridt do ekstrema. ob pravilni, ljubeči vzgoji, misliš da rata psiho? silvo plut, ja njegovi starši se ziher niso spraševali a delajo prav, sem pa skor ziher, da karkol so že počeli, so bili prepričani da delajo prav. in kak kriterij pa je to, če se starš sprašuje, a dela prav? a mu to dodatne točke prinese, zafura otroka, vzgoji psihota, ampak spraševal se je pa vendarle. in jst tko delam tako, kot menim da je najbolj prav. se pravi da delam prav že po defoltu, ker pač menim da delam prav in se sprašujem če delam prav zakaj za vraga me pa pol probajo prepričat, da ne delam prav
|