|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
25.5.2009 20:20:28   
slovenka
nya, ja, kako je pa padel ven iz kinderpeta? Naša je tudi akrobat, samo tega si še ne predstavljam... Je pa nevarna za dol s kavča past, ker sama gor spleza... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
25.5.2009 20:26:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ojla,

ja, mi smo se zdaj odločili za en hotel v Zeleni laguni v Poreču, all inclusive, trije bazeni in morje pred hotelom. Upam, da bo ok. v Poreču sem bla sam 1x - v morju se nismo kopali - je bilo fuuuuuuul ježkov

Nya, midva z mojim imava tudi zelo rada Grčijo. Bi tudi s pupo šli čimprej - samo me malo skrbi vročina. Ko sva bila midva, je bilo krepko nad 40 stopinj. Se mi zdi, da v Istri le ni toliko. Pa tudi sence tam v Grčiji ni bilo nikjer v bližini. Senca - pod senčnikom je ful senceuser posted image  Zato bi mi še malo počakali z Grčijo... čeprav je sicer ful fajn. A greste z avionom? Ja z avionom Midva sva šla takrat dol z ladjo in nazaj z letalom in je bilo super. Čez dan sva šla malo počivat v kabino na ladji..., proti koncu se je sicer že malo vleklo, ampak ok - nazaj pa potem z avionom.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
25.5.2009 20:27:54   
Anonimen

nya, ja, kako je pa padel ven iz kinderpeta?

nimam pojma - najbrž je hotel kej s tal

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
25.5.2009 21:18:23   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

............ja,je pa firbec al pa fajn neučakan,al je pa mami klical,mami pa na kafetuuser posted image user posted image user posted image .....................no sam da je lepo pristal,da se ni fajn udaril al pa prestrašiluser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
25.5.2009 22:35:02   
slovenka
Tete, glejte kaj sem pa jaz danes delala doma user posted image

user posted image

user posted image

Potem mi je mami oblekla ene mini kopalke:

user posted image

In potem sem šla ven iz bazena:

user posted image

Ja, pa še enih 5x smo ponovili noter, ven....

Potem so nam pa zbetonirali ploščo za garažo in sva z atijem naredila odtis nogice v beton - pa sem se vsa umazala še po obleki in se je mami jezila na atija user posted image

Lepo spite, jaz moram spat - pravi mami user posted image no, saj v resnici spim že 2 uri... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 980
25.5.2009 23:18:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak srček je Sofija.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
26.5.2009 7:40:26   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak srček je Sofija.user posted image

...............se podpišem,pa zelo lepo hišo mate,sem pa skoz mela predstavo,da je nekje v hosti,no obdana z drevesi.
user posted image user posted image user posted image spet smo meli danes turnejo v ustajanju.......................drugače pa dobro jutro in ena topla dišečauser posted image za vse pridne mamice in srečneuser posted image katerim upam,da ni preveč slabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
26.5.2009 15:06:16   
lunca14
...........kva je zdej to punce,nimate nič več časa,tud tok ne da se javte za par minutk...............vas moram kar mal okarat,drugače bomo izumrle tle gor na rr-u....................no le potrudte se maluser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 983
26.5.2009 15:13:25   
Anonimen
Ej je vroče, da tud tipkat ne morem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
26.5.2009 17:00:16   
Anonimen
Cauci

Slovenka,mi smo tut vceraj prakticirali cofotanje..na balkonu in v banjiciuser posted image ,mormo po bazen.

Imamo nevihto,naju je s tamini skoraj ujela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
26.5.2009 19:47:07   
babysolza
Hejho.

Se strinjam z Didlino - prevroče za pisat, za pospravljat, za živet. user posted image user posted image  Komi čakam, da se mal shladi - sej pol pa spet ne bo nič prav, ker ne bo sončka.user posted image user posted image

Sabina je bila včeraj in danes po slabo urco SAMA pri varuški, jutri jo bom pustila malo dlje. Je kar pridna, se pusti hitro potolažiti - s hrano. user posted image user posted image  Je vsak dan večji buhteljček. user posted image

Grem še mal likat - mam serije po ene 5-10 minut, ker dlje ne zdržim. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
26.5.2009 20:12:52   
Anonimen
Ma raje tipkam kot likam v tej vročini.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čeprav zelo rada likam.user posted image

Jaz sem lani jamrala, ko sem bila s trebuhom kok je vroče user posted image user posted image user posted image user posted image majkumili toole letos je obup, tud za dihat ni user posted image user posted image user posted image res ne. Zdej sem luftala stanovanje, Sara je šla kasneje spat sam zarad tega, ker je bil prepih čez in čez. Pa se še ne da dihat. Se sprehajam sam v modrcu in gatahuser posted image

Bravo Sabinči za samske urice brez mamice user posted image user posted image

Kleo, pri nas je trenutno nad Mariborom hudo neurje user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
26.5.2009 20:37:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

............ja,je pa firbec al pa fajn neučakan,al je pa mami klical,mami pa na kafetuuser posted image user posted image user posted image .....................no sam da je lepo pristal,da se ni fajn udaril al pa prestrašiluser posted image

mami je bla na kosilu, pa ni sploh dolg se pogovarjal
pa ni blo nič hujšega, sam zdej mam pa ful strah

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
26.5.2009 20:42:19   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Cauci

Slovenka,mi smo tut vceraj prakticirali cofotanje..na balkonu in v banjiciuser posted image ,mormo po bazen.

Imamo nevihto,naju je s tamini skoraj ujela.

Tamini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa danes v službi, sem nadzorovala izpite, ko se je vlilo. Pa je tako ružlo po strehi, da sem mislila, da je toča - sem v strahu, ker nimam avta kasko user posted image ampak ni bilo, zdaj pa tu pri nas doma bliska...

Naša tamini pa spi - lepo bo 8h gre zdaj spat. Samo danes se je zbudila ob 6h, pa ni več hotela spati. Je bila še iber ura, ampak sem spala od 23h, pa je to super v primerjavi z meseci, ko smo bili večkrat na noč pokonci, spali na 2 uri... user posted image

Je pa res vroče. Kar nisem mogla verjeti, ko sem prišla iz pisarne, pa zunaj kljub dežju 28 stopinj. Ma kaj je to zdaj? user posted image

Didli, kako nad Mariborom?

Kleo, kako je Tali? si že kje napisala, pa nisem videla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
26.5.2009 20:45:07   
slovenka
Aja, pozabila - naša tamini (se mi dopade izraz user posted image ) je pa danes naredila prav samostojne korake. Ene 3. Sva jo potem še spodbujala, pa ni hotela. Je pa ful hitra in samozavestna zdaj okrog sedežne in tako. Saj verjetno niso bili ti 3 koraki slučajno in zdaj zdaj bo... Pa ne vem, ali bo potem huje ali boljše za moj križ - sedaj jo dvigam gor, potem bom pa ji menda morala roko dajat za sprehod...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
26.5.2009 20:46:09   
slovenka

...........kva je zdej to punce,nimate nič več časa,tud tok ne da se javte za par minutk...............vas moram kar mal okarat,drugače bomo izumrle tle gor na rr-u....................no le potrudte se maluser posted image

Lunca, kaj je zdaj to? Ti pa imaš čas za RR. Bom pa še res začela verjeti, da bi bila tudi jaz sposobna imeti 3 otroke, če to zraven še vse gre user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 991
26.5.2009 20:47:27   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Hejho.

Se strinjam z Didlino - prevroče za pisat, za pospravljat, za živet. user posted image user posted image  Komi čakam, da se mal shladi - sej pol pa spet ne bo nič prav, ker ne bo sončka.user posted image user posted image

Sabina je bila včeraj in danes po slabo urco SAMA pri varuški, jutri jo bom pustila malo dlje. Je kar pridna, se pusti hitro potolažiti - s hrano. user posted image user posted image  Je vsak dan večji buhteljček. user posted image

Grem še mal likat - mam serije po ene 5-10 minut, ker dlje ne zdržim. user posted image user posted image

BS - naša pa je včeraj imela kopalke, kjer piše do 6 mesecev - pa so ji tudi bile tako premale, da je prav debeluška izgledala v njih. Prevelika ritka, pa debela stegna, trebušček user posted image Samo mislim, da še ni na 9kg, tam nekje blizu...

Neposredna povezava do sporočila: 992
26.5.2009 21:03:52   
l.daisy
heja hej,

kako leti čas...
danes praznuje prvi rojstni dan naš cimer iz porodnišnice, saj kar ne morem verjet....
naša prva svečka se pa tudi približuje s svetlobno hitrostjo.... user posted image
pa zdi se mi kot da bi včeraj še imela ogrooooooomen trebuh, še kar pred očmi imam naša ugibanja, katera bo naslednja ... user posted image user posted image user posted image
nostalgija... user posted image

sem vas prišla samo pozdravit, tako ali tako bi težko padla z vami v debato... user posted image

mogoče bo po dopolnjenem enem letu kaj boljše... user posted image user posted image user posted image user posted image
ljuba moja sinkota, mami vama za prvi rojstni dan želi, da bi ji pustila več časa za RR... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte.... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
26.5.2009 21:24:09   
babysolza
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 994
26.5.2009 21:49:53   
lunca14
slovenka............saj boš sposobna met še več kot tri,ma veš kaj,res mam skoz nekaj za delat,pa tamali,ampak parkrat na dan pa lahko skočim na net prečekirat,če se kaj dogaja,pa če je vroče al,pa,če treskauser posted image user posted image ...........user posted image user posted image user posted image za prve samostojne korake
naya.........ja kaj češ mali je plezalec,a posteljico ne moreš še malo bolj nisko spustit,da bi mel višjo ograjo,drugače,pa kupi tanjši jogi,namesto 20 cm,se dobijo 8 cm,s kokosa.
marjetica............lepo da si se oglasila,ja kmalu,bomo praznovali prvi rd.in tudi mene vsak dan bolj grabi nostalgija,sploh je nekaj v zraku,tak vonj,ki je bil tudi lani,in me spomini ponesejo nazaj............kok,je blo fino,bi kar film nazaj zavrtela.............lepo se mej,pa naj ti tvojedva tamalčka uresničita željo,za rr
babysolza.............user posted image user posted image user posted image za varuško
didlina................seksi mami,se sprehaja v samih gatkah in modercuuser posted image user posted image
kleouser posted image ............kako kaj tali?..............hitro nabavi bazenček,za meri in mamine nogice
.............in mi,tudi mi smo danes čofotali v bazenu,se polivali z vodo,se hladili,se pa moram malo pohvalit,danes sem prelaufala ene sedem km.pa je še ame,bi rekli dolenjci............bravo mami

Neposredna povezava do sporočila: 995
26.5.2009 22:23:15   
Anonimen
Tali je ze doma,od vceraj.Morava se k njenemu zdravniku,pa bomo vidli kaj bo rekel.Trebuh jo je vceraj se fejst bolel,sploh,ker je zacela jesti,danes je ze bolje.V bolnici so samo rekli,lahko hrano,par dni jo bo se bolelo...zelo zgovorniuser posted image .

Meri je zadnje dni res pridna.Spet,koooncnouser posted image ,normalno papca,zato tudi celo noc spi,zvecer brez joka ajat......zgleda je cakala na eno letouser posted image

slovenka,super hiso imate,moderno.Pa fensi balkon.Barva je pa sploh zakon....in marela obvezno pase k fasadiuser posted image .A da so imeli izpite?Ti pa oko sokolo...si kaj zamizala?user posted image
Lunca,ti kar kregaj.Ker da nekaj na dan ne mores na rr napisat.......Kako kaj tast sedaj?Se kaj postrani gledata,al je vse ok...mah,kaksen kretenuser posted image user posted image user posted image
Nya,mi smo spustili jogi cisto do podna.Zame je zelo nerodno,se vcasih bojim,da kar not ne ruknem....samo tamala pa nikakor ne more ven zlezti.

Oj Marjeticauser posted image A tvojadva pa ze beretauser posted image

aja,bravo Sofija za prve korakceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
26.5.2009 22:28:40   
lunca14
kleo............super da je tali doma in za pridno meri,pa celo nočko da prespi-zakon,upam,dato tud jaz enkrat kmalu doživim,kako kaj nosečniške tegobe?.......s tastom,se po tistem nisva nič videla,ne slišala,itak,pa je bil pijan,tako,dase verjetno tud spomni ne kaj je govoril..................ja je treba mal kregat tle gor,ko pa ste tako zgovorne user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 997
26.5.2009 22:40:29   
anaj22
hej hoj po dolgem času

sploh nimam časa za rr, je Jaka zbolu smo mislili da ma vročino zaradi zobekov pa je le predolgo trajalo in je danes dr rekel da ima rahlo vnetje ušesk in smo sedaj na antibiotikih. Moj dan zgleda tako crklanje Jaka, potem služba in nakoncu sam še postla.

za nazaj vse naj naj naj boljše za 1. rojstni dan Teja, Janez in Miha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za Tali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zasledila da je bolna, upam da ste vsi ostali zravi

Sofija supr zgledaš v kopalkah user posted image user posted image user posted image

pa še ena fotkica našega uživača v bazenčku (preden smo zboleli)
user posted image

lepo se mejte
jaz grem user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 998
26.5.2009 23:15:00   
Anonimen

kleo............super da je tali doma in za pridno meri,pa celo nočko da prespi-zakon,upam,dato tud jaz enkrat kmalu doživim,kako kaj nosečniške tegobe?.......s tastom,se po tistem nisva nič videla,ne slišala,itak,pa je bil pijan,tako,dase verjetno tud spomni ne kaj je govoril..................ja je treba mal kregat tle gor,ko pa ste tako zgovorne user posted image user posted image

jih ni,le lakoootaaaaauser posted image ...se mal,pa bom kot slon,ze zdaj.Sem stevilko preveliko obleko za sestrino poroko kupila,pa sloh ne vem ce mi bo drug teden se pravuser posted image .
A tast je bil pa pijan?Pol pa res boljs da si bila takrat kar tiho...samo user posted image je pa se kar.

Anaj,hitro se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image .Slikco sem ze na FB vidla.Ful je spasenuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
27.5.2009 0:27:52   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

jih ni,le lakoootaaaaauser posted image ...se mal,pa bom kot slon,ze zdaj.Sem stevilko preveliko obleko za sestrino poroko kupila,pa sloh ne vem ce mi bo drug teden se pravuser posted image .
A tast je bil pa pijan?Pol pa res boljs da si bila takrat kar tiho...samo user posted image je pa se kar.

Anaj,hitro se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image .Slikco sem ze na FB vidla.Ful je spasenuser posted image user posted image

Fantek booooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

Jaz sem bla pri tinetu lačna kot user posted image in takoj vidt noseča.

Kar se pa tiče morja- mi kampiramo. Zdaj kupujeva nov šotor, da bo več placa. imava pa profi kamping opremo, da jaz našim počitnicam rečem kar all-inclusive user posted image .
Kar pa se tiče lakote-jaz jem pa sploh nisem lačna. Niti noseča user posted image ..

Dans sem cel dan laufala po mestu, po tej vročini..opeklo me je da me je prav sram, sem kot angleži na morju...roza user posted image .

Pa vidim, da ste tut ve bolj zunaj. In, valda, važička jaz-ki sem na podaljšani porodnišli-saj ste ene že v službi... No, to je za vse ta pridne...tapridne tko in drugače, doma in v službi in v tujini, na porodniški-bolniški-počitniški...itd..... evo, za vse nas...user posted image user posted image user posted image

uživajte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?