lunca14
|
polma.........hvala za tolažbo,no ne sam tebi vsem,res rabiš po takem stavku nekoga ,da te mal dvigne,ker potem se res počutim,kot nesposobna in lena ženska,mi reče:una,pa nič ne dela,sinko,pa tako dela...........in podobno.......res hvala vam ............ma,kaj pa je tebe tako raspičilo glede rd.ne vemm ali sem kaj spregledala,ne vem o čem se gre,kaj nočejo prit,al kaj,čeimaš take,potem bi jaz raje videla,da ni nikogar,drugače,kar se pa plana tiče ,ti naredi tako,kot tebi paše,ker prvi rd.je samo enkrat v življenju,naj ti ostane v lepem spominu slovenka........ja poreč,se mi zdi da je čist ok,ma vse kar potrebuješ,pa še blizu je...............aja,važička,kako lepo tvoja sofi spi .............moj pa je danes imel samo ene 6 budnic,ne vem nisem več štela ............. aleksandra.......... kaku,lepe fotke,ma ta tvoj lovro,je res en tak mali šarmerček,da se bodo dekleta topila,ko jih bo pogledal...........ej,punči,jaz sem lovro ..............kako pa je z jernejem,pa patricija je videt tud fajn zadovoljna kleo............ za tvojo tali,da ji čim prej odkrijejo,kaj je narobe,in dagre domov,ampak da ima samo 44 kg na to višino,o moj bog,kako je suha,večja kot jaz,pa imam več 25 kg,drži se