felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ojla... Glede GH...Naja je bila dojena in tudi dodatek Aptamil je dobivala, pa smo šele pri 6 mesecih začeli dodajati gosto h.....kako bo pri _Timonu nimam pojma. Glede na to da je mesec prej rojen, pa da ima pogoje biti alergik, po meni, mislim da še ne bomo kmalu začeli s tem. Bom videla, kake bodo potrebe Timon in kaj bo P rekla....čisto odvisno. Klima ja mi jo imamo v avtu, tko da malo shladi, se pa izogibam avta v vročini...doma jo pa priklopim, ko me ne noter (in Timina seveda....).. Sem pa tako jezna ko ,,,,,sploh ne vem, kako naj rešim eno zadevo. Namreč, stalno se nekaj pregovarjam pa pregovarjam zaradi moje tavelike punce.....jaz sem en zmaj, ki stalno ukazuje, komandira itd...grozno...imam namreč štuk nižje moje starše, ki so zlati v narekovajih....ma pustijo Naji čisto vse, res...danes npr.jo je moja mami peljala v vrtec, ko sem jo prosila, je bila ura že 9.30, pa sem mogla še Timona nahraniti...no in jo res pelje čez cesto.....in nakar mi zdaj pove, da ji je dala čigumije (haloooo...) in da jih je razdelila med svoje vrstnike...pa ta ni gladka..naj bi se komu zaletel, kdo bi odgovarjal,,,pa itak da otroci stalno norijo zunaj....no da ne govorim, ko se je zbudila ob 8.00 (Timon je bil buden od 6.20 do 7.30, nato sva omagala, moj je pa šel enkrat vmes v službo), je najprej oblekla nekaj čist mim za v vrtec, moje ni bilo uredu, pa gre dol k moji mami. Ko sem prišla dol, in rekla, da naj gre gor, da bo jedla, se je najprej začela kregat, da ne gre v vrtec...ma kr neki...no pol mi jo končno uspe pregovort...ma stalno en kreg in slaba volja...pa prej ko smo šle jaz pa moja mami v trgovino....že vnaprej ji povem, na poti, da sladkarij ne bomo kupovali, ker jih imam celo goro v omari, od čokolad, bombonov, čigumijev....ma ne, mora ona sitnariti in potem moja mami njej potiho- ti bom pa jaz kupila..,.in ji kupi čigumije.....šele ko sem prišla ven, sem vidla da jih ima v roki..in tako moja beseda splava po vodi...ne gre se za čigumije, ampak princip...kdo vzgaja? od koga so otroci? ma pa če bi jo potleh metala in ne vem kaj delala z njo,m mi nima kaj težiti, a ni res...in potem mi meče naprej, da sem jaz tečna, da o očiju mojemu sploh ne govorim...to je totalno razpuščeno....same sladkarije....no v petek sva dobile tablete za zadrževanje urina v nočnem času v ledvičkah...zadeva je resna in treba se je držat navodil-piti čez dan, ne zvečer, 1 uro po večerji vzame in nič več tekočine, drugače lahko pride do komplikacij...evo, jo dobim prej s kokicami v roki, k jih je spet moja mami dala..ma vam povem sem tako besna, ko ....a ima katera kak predlog kaj naj naredim?...resno, kako mnenje,,,pa ne rečt, pogovorte se, ko se ne da...res..6.junija pa naj bi z njima šla v toplice...kako naj jima zaupam, ko same piz...delata no...a imam prav?in potem sem jaz tisti zmaj, ko samo komandiram, tudi moj nič ne reče....prej je oblekla eno lepo majčko , novo, za na dvorišče...pa sem bila proti...ona je vztrajala, da jo bo čuvala...ja seveda...z eno prijateljico sta po vrtu zemljo nakopale na tlakovce, in packale z vodo, da je bila čist ošpricana....ma sem kar zakuhala, ko sem jo vidla...tako da sem prej, ko je privolila iti gor (ob 22ih,,,, , ko itak bi jaz bila smotana, če bi jo prej gor spravljala, ko je njena Kaja pri nas-bi bil spet moj oči pameten, da naj jo še pustim)... in so šli obiski, jo spravila v kopalnico, pod tuš, potem pa sem ji dala veniš in je čistila svoje nogavice, bele, ko ji skos hrulim, kaj mi bosa hodi in še hlače je splaknila, ko jih je poškropila....ma vam povem, da ne vem, kak naj še ukrepam, da bi jo pa kar neki s kuhlo namlatila, pa itak nima smisla, ko se mi to zdi brez veze....otrok samo joka, pa se tega boji, ne ve pa bistva, zakaj do tega pride... no in potem me moja mami gleda ko butelj, kaka zdravila ji to dajem in da se ne strinja čisto če je to zanjo ok...oa P ji jih je dala, kaj naj...hočem rečt, da je **** enih besed stran vrženih, ko ti en vmes skače....zato pa , tiste ki živite s taščo, ali svojimi starši...ma kriza zna biti, res. Moji so drugače uredu, se niti ne vtikajo v mene, samo ne štekajo če kaj rečem, ko mislijo, da Naje ne spustim k njima dol, ali pa da jo nekaj odmikam...ja le zakaj...ne je nič sadja, nič pametnega ne poje ko pride z vrtca, razen če nisem res 100 na uro vztrajna...ma res mi je težko... uf, sem se namatrala....zdej mi je še revica prišla s kovtrom do hodnika, in joka, zakaj sem jezna na njo....halo...in potem mi še spat ne more in to zaradi mojih staršev....sva se pomenili, pa upam da kaj zaleže....treba bo pa še dol ukrepai, samo kako? ajoj... žal nimam nobenega pametnega predloga, kaj narest... nisem še imela podobne situacije. Upam pa, da kej zrihtate.