yania
|
Ojla...evo da se še jaz pofočkam malo. Minil vikend, kot bi mignil in spt ta gnila Ljubljana...ma poznam že vsako korenino v gozdičku zraven nas, bi znala v miže peljat voziček Na morju je bilo pa sanjsko...tavelika cel dan v vodi, res super. Timon je pa samo nogice namakal in se smejčkal zraven....prvič ko sem ga namočila do gleženjčkev, pa je malo zajokal, ko ga je malo pohladilo...drugače pa voda enkratna, zelo topla....no za mene bi lahko bila kako stopinjo več, ko imam problem se zmočit, potem ko zaplavaš pa svetovno fajn...kamp totalno prazen...ko smo šli gor do prikolice v kampu, in je timon počival, ma si slišal le ptičke, pa kak galeb je nad nami letel...nobenega dretja, ali vpitja..nič! Nisem nazaj brala, pa tudi ne bom, ker mi Timon dol pri moji mami spi, pa se bo vsak čas zbudil, ker ima za jesti...je pa tudi on prej fuuuullll jokal, pa ne vem zakaj,,,tudi ko je pojedel,je jokal naprej...potem se pa jaz vedno ustrašim da ga kak ušesek matra. Upam da je bil samo tako zaspan, in vročina zunaj ga daje...saj še nas, ko ne bo tamičkene... A ste dale rotavirus, tiste ki ste že cepile? Moja kolegica je dala zdaj že 2x in obakrat fuuul reakcija...vročina, pa drugi dan fuuul dretje,,je rekla, da ji je ful žal da ga je dala....upa da je vsaj zdaj telo sprejelo to bakterijo, in da ne bo kasneje zbolel za kak rota...pa še 150 E je....ma jaz mojga ne bi za nič matrala tako. Saj vem, mogoče mi bo kasneje žal, če bi slučajno zbolel, samo trenutno pač tako razmišljam....se mi zdi da je doza cepiv (obveznih) pa še tale Rota zraven kar zalogaj za takega mišona... je pa mali dobil le pol kg na mesec in je rekla njena P da je to malo premalo. Zdaj mu zvečer dodaja nek rižolino, milupin, pa ne mara preveč, je več zunaj kot v ustih...aja 9.maja bo šele star 4 mesece.... evo zdej pa grem še en štrik perila obesit....da ne bo kaj sfarbalo mi v stroju...imam eno tako super rdečo brisačo noter... fajn bodite, pa v senčki se hladite....