julam
|
ojla mamike! da še jaz pristavim svoj piskerček... čakam trobentico, da se zbudi, potem pa v vrtec po bratca. Vidim, da vaši zvončki in trobentice pridno rastejo. Mi smo pa pri ta drobčkenih, prilezla je do cca 4600g, kolk se je pa potegnila, bomo pa drug teden videl. Raste lepo, vidim po oblekcah, kilaža pa kar stoji . Se tolažim, da je po mamici, sem bila vedno med drobnimi. Sicer se pa polno dojiva, flaške še nismo kupili, upam, da je ne bo treba. čez 1m bova začeli z rižkotom in polento, komi čakam. zdaj ji dam tu in tam par žličk vodice, pa lepo popije. spanje je bilo danes spet boljše, cca 7h spi v kosu. So se pa pojavila temenca, ki jo super srbijo in je bila nekaaj noči ful nemirna. No, končno mi je potgnil, sem kupila šaampon, zdaj pa upam, da bo. Sicer sem pa ful vesela, da zna čez dan lepo zaspati sama, jo dam v posteljico, ko vidim, da je zaspana, pa dvakrat zamjavka, potem pa zaspi. Spi po 3x cca pol urce, v vozičku dlje. ful je družabna, bratca sta zakon, čez vikend, ko da je ni, ko jo animirata, čez teden pa ... ja, zgleda, da sem dolgočasna . v vozičku sva v košari, ne protestira niti ji ni vroče. v športni del jo bom dala po 4m. evo, to je to, šibam.
|