|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 15:36:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Februarčki 007 - 2.del
20.5.2009 15:37:55   
Tabali
Hojla punce lunce
bom kr na hitro, ker sem v taki gužvi da se ven ne vidim, po moje se mi bo do konca tedna 100% odrolalo user posted image user posted image user posted image
no neki mi je pa le uspelo - za nedeljsko obhajilo smo vsi oblečeni, sam Danajči še mormo obutuser posted image , upam da nam to rata dons po vrcu (nujno rabimo bele damske sandale z srebrnimi svetelčimi rožicami gor user posted image )
Kolumbo ti pa kar k men pošlji selitveni servis, najboljš da kar kontejner prpeljete user posted image
bolančki pozdravite se
letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

Neposredna povezava do sporočila: 1052
20.5.2009 15:40:18   
Tabali
wow kolumbo kakšen šajnnnnnnuser posted image
tvoji fantje so pa ko rožice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
21.5.2009 0:33:59   
DanijelaNeli

Nočna ptica je tu...
Mater kak speed me daja...sploh se mi ne spi..nevem,al je to zaradi utrujenosti al kaj!
Delat sem šla kot copata,pol pa sem kar prišla k sebi.Pride ta pravi folk in pol se tudi moje razpoloženje popravi.
Mal sem razpizdjena,ker sem samo stopla v dnevno sobo in je bil cel kaos.Igrače povsod,kavč cel raztegnjen,...ma da padeš dol.In jaz v takem ne morem it spat.Zdej sem pospravljala.Sem bla še dol pr tašči je tudi vse za pomit in pospravt...ma se ne bom taknila...je še kdo drug pr bajti ki bo kaj postoril.

Veste vse,da sem se trudla z Neli,da jo sparavljam zgodaj spat,tam do 21.ure.No,vedno mi je ratal v prejšnjem tednu.In zdej ko sem jaz popoldne,hodi spat ob 22h in še dlje potegne.Sam jutr bom rekla mojemu,da naj se drži ure in pika.Pol bom spet jaz nasrkala drug teden ko bo jovo na novo s tem spanjem.Najhujš je pa tu,ker mi tašča vsake toliko vrže pod nos,da kaj jo DAJAM spat tako pozno,da otrok more spat pred 21.uro!?Da kakšna mati sem! Ji bom rekla,da naj se njen sinček malo pobriga za to,da je tudi on starš,ki bi lahko dajal hčer spat ob uri!user posted image
Se mogla vržt iz sebe malo po malo...
Drugače zdravje je boljše,amak mi še vedno kašlja... Jo bi mogla skopat,ampak se prav bojim,da se ji kej ne poslabša in,da bi imela še bolj zapacan nosek in grlo.Vedno jo zvečer skopam,tako,da ne gre nič ven.

Zdaj ko je topleje,koliko krat kopate ali tuširate vaše tamale?

Grem jaz ninanana,jutr bo ob 9h Neli budilka,...pol pa morem it po mal špeže...popoldne pa spet delat...

Neposredna povezava do sporočila: 1054
21.5.2009 0:35:13   
DanijelaNeli
Kolumbo...Rokso pa je tako že zrasel...pravi cuker je.Majkl pa je že mali mož...zgleda kr starejši...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 9:44:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1056
21.5.2009 9:51:40   
DanijelaNeli
Jutro...
No,pa smo vstale...Neli noče nič jest zajtrka,ker se mi je v sobi napila čaja.
Danes bo spet en lep dan...vroč.Ja tuki na Primorskem,se pa res nekateri kopajo,morje je imelo 21 stopinj.
Ampak,jaz sem bolj zmrznjen človek...japonk še ne nosim,kapri hlač tudi ne...ta teden sem se dala v kratek rokav...Neli pa mal pazim.Ker zgleda,da je ful vroče,pol pa prideš kam in piha tako bolj hladno.

Neposredna povezava do sporočila: 1057
21.5.2009 10:08:08   
Anonimen
Ojla!

Še kr user posted image za Neli! Sej zdej bo poletje, pa bo vse ok! Mi pa tud para živce, že ko začne mal kašljat!

Kolumbo za tvojo bajto rabiš pa špegle, kolk šajna! user posted image

Pa Rok je res že veeeelik! user posted image  Majkl pa car, itak!user posted image

Danineli js Alena kopam oz. tuširam kr vsak večer že od začetka aprila, čez zimo pa vsak drugi dan. Ne glede na to, ali je bolan ali ne. Razen ko je vročina mal merkamo, ker se itak ne počuti ok, da bi lahko stal v banji al pa celo čofal.

Punce js bom diplomirala iz teh trajnikov in ureditev.user posted image  Evo, telefoniiiiiiiiiiiiiiii.........

Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.5.2009 14:13:44   
malecka_mateja
dan!

evo mene. včeraj sem prevzela pod svoje vodstvo en lokal(šef je ok) in sem delal do 11 zvečer danes pa kr zjutraj ob 5 auf, sem čist adijo, zdaj letimj v šolo. Ful nujno rabimo kadar in je zmeš'njava. Danineli lahko rpidešuser posted image user posted image

no lep dan vam želim!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1059
21.5.2009 14:59:56   
Tabali
oooooooo malecka - šefica user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo!!!!!!!!!!!!
jst pa komi komi diham, tazga odpovednega roka pa še nisem mela - se res pozna, da ne smejo zaposlovat v DU, pol pa še nas k gremo vem, izzkoristijo do konca - delam stvari na zalogo, je pa sploh vprašanje če bojo aktualneuser posted image user posted image
mah bo že
mi smo včeri dobili sandalice za našo princesko user posted image user posted image user posted image , komi čakam nedeljo, da jo zrihtam user posted image
zdele si grem po en kofi pa mal na kakšen čvek če koga srečam, k rabim mal oddiha

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
21.5.2009 20:27:42   
malecka_mateja
ojla!

tabali barvo za sandalčke-pričakujemo slikico po nedelji da vidimo princesko.
kaj šefica ni fjn ker je ful odgovornosti. ma sej bo

grem počivat ker bo zjutraj ura ob 5 pelauser posted image
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1061
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 21:38:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.5.2009 9:03:43   
Tabali
dan user posted image  dons je pa res dober - peteeeeeeeeeeeeeeeeek user posted image user posted image user posted image
hahahaha kolumbo ti se nič ne sekiri, midve z matejo vse sfolgava, otroci služba ni da ni user posted image user posted image user posted image , jst mam že naplaniran dopust glih u ta pravem cajtu, tko da bo še pestro user posted image user posted image user posted image , se morm mal sprostit pred novo službouser posted image
slikce pa bojo v nedeljo zvečer - če ne popadamo vsi prej dol, k pr nas take fešte delajo za obhajila on birme da je že ve skup mal na meji z ohcetjo user posted image , sicer, men se zdi mal pretirano (govorim čist osebno) sam... po drug strani mam pa rada žure user posted image , tko da... komi čakam
ja pa fajn je k gremo spet čez Ptuj - šoping že čaka, mogoče si tut auto kupim spotoma user posted image
a ja.... Kolumbo Šime pa se res isprsio user posted image , roza biserčekuser posted image  vauuuuu, a to mogoče že na zalogo? za tretjo bejbiko user posted image user posted image
ja nič šibam delat

Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.5.2009 9:55:19   
Tabali
a zdele sem se spomnila še ene pogruntavščine naše brihtne punce - je zadnjič neki razlagala in je povedala da je pr nas tati gazda mama pa šef user posted image user posted image  hahahaha, sem pol začela mal o tem razmišljat in sem pršla do zaključka da je ta pogruntavščina ziher ratala od tega k sem se takrat v nosečnosti skor skoz ukvarjala s pravom gospodarskih družb user posted image user posted image  - ma čist razčiščene pojme o lastnikih kapitala in managementuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 22.5.2009 9:56:08 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
   [Brisano sporočilo]
22.5.2009 11:21:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
   [Brisano sporočilo]
22.5.2009 14:22:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1066
22.5.2009 17:33:29   
malecka_mateja
dan!

tu sem. sem della zdaj semmalo počivala, tjaša pa se šila. jutri spet delam in v nedeljo zjutraj ampak sej bo bolje.

kolumbo pridna si z športanjem.superca jutri popldne gremo na rojstni dan tako da nas pset cel dan nebo.

moj vozi pol pa gremo k dediju, ker tjaša gori ostane ker oba delama. pa še darilo mormo it kupit.

grem.zdaj

tabali uživajte na fešti.
apap

Neposredna povezava do sporočila: 1067
23.5.2009 10:12:47   
DanijelaNeli
EILA!
Dobro jutro...
Vikend fraj...tako sem vesela...Ampak če bi se mogla spočit za prav bi morala bit en teden domauser posted image
Danes bo spet en tak vroč dan,da bomo šli komaj popoldne kam pohajat.
Jst bi šla v Ljubljano do BTC-ja,ker so popusti ob tem festivalu zabave.
Drugače Neli je pa malo,ma res malo boljša...kašelj jo najbolj martra.

Mateja
...midve bi lahko zdaj odprle en kafič skupaj...kaj pravišuser posted image ?Pomoje bi ble sam RR-ovke tak...
Čestitam za delo!Kako ti je,si zadovoljna?

Kolumbo...saj si si zaslužila kar si dobila!Hitro se slikat in nam pokazat....

Neposredna povezava do sporočila: 1068
25.5.2009 7:36:34   
Anonimen
Jutro!

Evo, spet v službi! Še mall..... user posted image

V petek smo ostali doma, ker ko sem v četrtek prišla po Alena je imel gnoj iz učk razmazan po celmu frisu. Pa vprašam, kako to, da me nč niso klical, pa pravi vzg., da se je to pojavlo šele okol 14h, ko se je zbudu. user posted image  Tako, da sploh nismo šli na zaključek šolskega leta v četrtek popoldne. user posted image

No, do sobote je bil spet ok. Sej men nč več ni jasno...  No v glavnem mi vseen še mažemo z bivacinom.

Bebi tolk brca, da morm noge prekrižat. Mislim, da bo vn pokuku! user posted image

Mateja user posted image  za službo!

Aja - nam je doma crknu računalnik. user posted image user posted image user posted image  Nove nabave še ne planiramo, ker imamo tooolk stroškov na kupu (registracija in sobica so bili večji projekti, zdej pa še par zdr. zadev za mojega dragega+izpit za motoruser posted image +par šolskih zadev...) V glavnem, upam, da ga nabavimo v kakih 2-3 mesecih.

Bom pa itak telefonsko poročala, al pa od mame, ko bomo tam na obisku. Itak pa so bile prve besede od mojega "računalnik je crknu, kaj boš pa zdej?" user posted image  Ga verjetno skrbi za moje zdr. stanje, glede na to, da ne bo dostopa do RR!

OK, dost za enkrat, se slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 1069
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 9:09:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
25.5.2009 9:30:54   
Anonimen
Veš, da bom! A note ste že pripravle? user posted image

Me pa res zanima, če je Šime kej napovedu s tistim roza biserčkom!user posted image  Men je tud prvo ROZA padlo v oči...

Glede žehte - ta vikend enih 10 strojev...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa še zanima, kako so kej partizani z zdravjem????

Neposredna povezava do sporočila: 1071
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 10:26:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1072
26.5.2009 8:14:54   
Anonimen
Razen kolumbo imate vse neopravičene ure! user posted image

Mater ste lene, no! Js pa morm tle viset! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
26.5.2009 8:15:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

najdla poletne cote....zapakirala sem  jih u eno škatlo z igračamiuser posted image user posted image user posted image  se vit d sm bla noseča in zmešana, a ne Jasnauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1074
26.5.2009 9:32:40   
Tabali
Daaaanuser posted image user posted image user posted image
evo nas - direkt s fešte user posted image user posted image user posted image
uuu je bilo fajn, Danajči kar naprej govori - mama gremo na fešto, gremo na ples user posted image  (to ma po meni user posted image )
smo pršli v nedeljo zvečer dam, je komi stala na nogah, sam vseen je poiskala eno majčko pa rukzak in mi je kar prijavila mama jaz grem nazaj plesat user posted image , čist je not padla user posted image
no včeri smo mal počivali, po štacunah bluzili (btv avta nisem kupila user posted image ), pol je še pršla Danajina botrca z svojim sinkotom (kateri je glavni "krivec" za nedeljsko fešto user posted image ) sta se z Danajo full zaigrala, tko da smo sem prišli šele okol pol noči
jagod smo pojedli za žive in mrtve, Danajo sem komi z vrta dol dobila
skratka bilo je ludo i nezaboravno
Kolumbo - škoda da nis prej povedala, da maš pripravljenega spremljevalca - drugič pa kar poklič pa pridi user posted image
sicer pa vidim, da se bosta z Danajči full ujela glede čevljev in cunj - zgleda da sta oba mahnjena na estetiko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.