|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
13.5.2009 16:06:56   
malecka_mateja
kolumbo ti ti kj mi pošiljaš, sej veš da hujšam. morem vam povedat punce  da v 1mesecu in danes je 17 dan sem izgubila 10 kguser posted image user posted image user posted image mater sploh ne morem verjet. še 20user posted image pa bo. potem bom tudi jza jedla jagode na 1000 načinovuser posted image user posted image
ne sej ne mogoče eno od tort spečem za vikend. bom še vidla.

včeraj sem zvedla da grem 4.7 še na eno poroko to bo že 3 to lrto. 20.6 pa tudi gremo. kak fajn. vsem je cigl na glavo pado pa se ženijo. tak mi je kolegica ki se ženi 4.7 pravla da se nebo poročila ker ji še ni cigl na glavo pado, evo pčitno ji je. je pa to boterca od tjaše tko da superca. že gledamo za darili, sam mislim da dobita kr poročno torto. ker smo se že nekaj menli pa sta rekla da je nebosta mela pa sem se ponudla da jima to kupm. kaj pravite je to ok darilo???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   [Brisano sporočilo]
13.5.2009 19:04:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
13.5.2009 21:26:38   
DeMer
Ojla!

Sam tolk, da vas na hitro pozdravim. Do 15.6. bo po moje pr nas norišnica. NORO NORO NORO!!!! Kako upočasniti dogajanje??????
Jutri imam prvi roditeljski sestanekuser posted image

Drgač pa skoz neki letamo okoli. V nedeljo smo bili v Belikrajni na birmi. Je Mark pol poti bruhal, ampak pol je dol ful pojedu, za uvod 2 sendviča, kosilo in še kos torte. Nazaj grede je bilo ok.
Neki driska, no včeri je, danes ok.
Partizanka, tvoje recepte ŠE VEDNO pogrešam. :) So bili tako enostavni in dišeči. Upam, da ej z malo kaj bolje. A mleko še pije, kravje mislim? Mogoče jo pa to kej šraufa. Namreč jest že ene pol leta ne pijem mleka. Me je ful napenjalo, pa drisko sem imela, pa slabo mi je bil. Zdej je ok, ne vem pa če je to zdravo. sira malo pojem, jogurtov pa ne maram peveč, kakšen Ego.
Zdej grem pa spat, sem bila do 8h v službi.
KDAJ PADE KAKŠNO SREČANJE?????

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
14.5.2009 0:28:19   
DanijelaNeli
Bau-Bau...
Joj kako ste se razpisale....pridne.Je kar precejuser posted image ..ma so tudi user posted image vmes....
Jaz sem delala do 23.Dokler jaz vse spucam je pol urce čez,dobro,da imam do doma samo 5 minutk.Ma sem pa jutr frej........Jupi!!!!
Mateja...čestitam za kilograme!user posted image Vem koliko ti pomeni vsak dekagram minusa...pridna!Kdaj pridete dol na obalo,na Internavtiko?Mogoče bi se lahko dobili,če bi šli isti dan,seveda.

DeMer...Mark pa raztura s prehranjevanjem,...

Kolumbo...hvala za sladico...

Jasna...komot.Meni je lepo peglat.Nič mi ne ostaja.Če ti povem,da nimam niti ene same cunjice za speglat.Za prat pa samo kar imam na sebi sedaj,nisem še v pižamiuser posted image

Glih ker smo pri hrani,...jaz bi jutri naredila rižoto s šparglji,rakci-kozicami in češnjevci...ampak se mi ne da it nabirat šparglje...kupljeni pa niso tako dobri...bomo videli...
Pomoje ne bom imela sploh časa,..zjutraj peljem Neli v vrtec,pol grem na banko,pa v Tuš,in še po barvo za Nelino sobico... Popoldne morem it po darilo za enga prjatla od Neli,je imel rojstni dan,v petek je žurka.
Enkrat drugi teden se morem lotit praznit sobe,kjer bo nastala sobica za Neli...ma saj ni dosti...Pfaff-a morem uštulit nekam drugam...kar v zgornji štuk,saj so še 4 sobe prazne.Pol pa akcija...pleskanje... Sobo bom pa šla v lesnino iskat.
...sem mislila,da bom jutr pospravla zimske stvari v Space bag-e...ampak se mi tako ne da lotit tega dela...user posted image ...
Joj,koliko je že ura,pičim jaz v pižamco in spat do 7.30...

Neposredna povezava do sporočila: 1004
14.5.2009 11:50:37   
malecka_mateja
halooo!

kje ste vse??spite? ko je takllo zaspan dan?

jaz sem se glih najedla, sva mela jetrce, ker se nama obema že nič več ne lušta. zdaj pa grem malo za knjigo pol pa v šolo user posted image  

danineli mi verjetno ne gremo na nautiko ker more moj soboto in nedeljo delat, tak da še nevem če bomo šli, verjetno ne.user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
   [Brisano sporočilo]
14.5.2009 12:31:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1006
   [Brisano sporočilo]
14.5.2009 13:26:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1007
14.5.2009 13:52:43   
malecka_mateja
user posted image user posted image kolumbo dobra si.

jaz pa odhajam počasi v šolo. paa upam da nebo spet gužve.tjašo bo pazla babi (moja mama) tak da bo uživala ji je že zjutraj obljubila da greta na sladoled.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1008
14.5.2009 13:53:12   
DanijelaNeli
Pred počitkom skočim še malo sem...Sem se odločla,da grem mal počivst...glih eno urco,pol pa morem it po Nelki v vrtec.
Mateja,škoda za Nautiko... žja,mi tudi nevemo ne kdaj ne kako.Še v soboto je v Postojni-3. Festival Družin,in bo ful dobro za ta male,in odličen način za preživet družinsko nedeljo.Bomo videli kako bo,ker se bo moj spet zmislu,da more it v lovske zadeve.
Pol grem malo k morju,na en sprehodek po Kopru,ker je tako lepo vreme.Morem it v Lesnino,pa Oviesse in v Milerja...spet bodo šli šuški.user posted image user posted image

Lep dan še naprej želim vsem skupaj....se slišimo kaj zvečer...

Neposredna povezava do sporočila: 1009
14.5.2009 13:54:13   
DanijelaNeli
Kolumbo...dobra si,svaka častuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1010
14.5.2009 21:19:23   
Anonimen
OOOOOOOOOOOOooooojlaaaa!

A poznate tega hrčka?

user posted image

Jaaa, posteljo smo dobili, sestavili, spucali, oblekli in Alen je kooomi dočaku, da se uleže gor! Je tud sam zaspal, sicer sma bila z mojim v sobi, sma se menla za omareuser posted image , Alen pa kr naenkrat začne smrčat! user posted image

Zdej pa držte pesti, da bo tole trajalo do jutra! Oz. da ne bom celo noč objemala babyphone!user posted image

Aja - postelja je sicer obrnjena kontra, ker sma pozabla donaročit zaščitno ograjico, da ne pade dol. user posted image Js sm mislila, da to pač pride zravn. Eh... Zdej pa še 30 dni čakalne dobe za 2 deske! user posted image Ampak ok, dans je pozitiven dan, upajmo na še bolj pozitivno noč! user posted image

Kolumbo - se klanjam! 2 mala otroka, 1 velikega, cela bajta za spedenat, pol pa še orbitrek napadaš! Super mama!user posted image

Demer lepo te je čut! Ja srečanje - dejte povedat, dokler sm v enem kosu. Čez cca 3 tedne začnem s porodniško, pa bo mal več cajta. Pol po 15.6. se mi zdi, da ne bom glih neki aktivnauser posted image

OK, to je to. Grem mal pogledat, kaj moj dragi dela! Danes imama po dooolgem času spalnico za sebe! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1011
14.5.2009 22:25:41   
DanijelaNeli
Jasna..user posted image user posted image user posted image bravo za posteljo....Super izgleda.In vesela sem,da je tako zaspal,kar sam.user posted image user posted image user posted image

Mi smo bli prej v Kopru.Neli smo kupili spalnico.Barva je taka lešnikova,vrata so bela.Sestavljena pa je iz 5 ih delov (postelja 180x90,nočna omarica,velika omara-višja,komoda-predalnik,in še pisalna miza,ki jo bomo naknadno sestavili.V ponedeljek jo bo šel moj iskat.Pomoje bo stala še en čas v paketih,dokler ne poštriham in spravim v red cele sobe.Toliko.
Zdaj grem pa spat,ker morem vstat zgodaj.Z Neli smo šli v sobo ob 20.40,...zaspala pa mi je ob 21.05.Mislim,da je tudi ta ura kar zadovoljiva,napram cajte nazaj kdaj smo hodili spat.

Nočko vsem skupaj......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
15.5.2009 8:09:40   
Anonimen
Morgennnn!

Alen se je super naspal. Zbudu se je 2x  -enkrat se je z glavico zaletel in ga je bubalo, je mami morala it pihat pa lupčkat user posted image  Drugič je bil pa žejen. Sam je pa obakrat sam zaspal nazaj. user posted image  Sm toooooolk ponosna! user posted image  Zjutri je bil sam tud ful ponosen in je pršla moja mami za par minutk, jo je kr u "sovico" (sobico) peljal, da nej vidi, ki je Alen spal.

Se je pa tud sam zbudu ob 5.45h in me klicu "mamica, mamica" Sm kr hitr pršla do njega, pa me gleda, pa reče "Alen ustrašu"  user posted image  Sma se pol mal pocartala, ati je seveda kr uletu s fotoaparatom in posliku prvo jutro user posted image  V glavnem čist smo naspidirani!

Midva sma mal slabše spala, moj se bo moru mal navadit, ker vsakič ko sm se premaknila, je reku "a je Alen?" Ne, kit se vali po postelji, pikola. Zaspi nazaj!user posted image

No, tolk, se slišimo še kasneje, ker me telefoni napadajo in morm met skoz pavze med pisanjem!user posted image  Dobr, da je petek!

50 DAYS TO GO! user posted image user posted image user posted image  (Pa 3 tedne do porodniške!) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1013
15.5.2009 8:10:46   
Anonimen
Danineli katero spalnico pa ste kupli? Mal me firbec. Mi gremo v torek - OBLJUBIL JE! - naročit omare, čez vikend bo pa vojna, kaj ja in kaj ne rabimo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
15.5.2009 8:11:52   
Anonimen
Aja - še kot zanimivost - prvo noč v svoji sobici je prespal, ko je bil star 2 leti, 2 meseca, 2 tedna in 2 dni! user posted image  Je pa slučajno tako izpadlo.

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 15.5.2009 8:12:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
15.5.2009 8:33:02   
Tabali
Joj Jasna kako lepo user posted image user posted image user posted image , sem čist raznežena k sem zagledala tega tvojega fantiča kako lepo pančka user posted image user posted image  BRAVO ALEN!!!!user posted image  Pa full lepa sobica.
Pri nas je pa gužva skoz, 100 na uro. Mojstri letajo na oglede k zmešani, meniva se za zunanjo kanalizacijo peskolove jaške in še sama ne vem za kaj vse user posted image  Pa v službi mam totalmente štalo - zdele so se tele spomnli da bi pa blo fajn če ostanem, sam ponudba ni ne vem kakšna tako da... odhajam definitivno user posted image
A ja pa še neki - BOTRCA BOM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  našemu malemu velikemu fantiču Ža-ju (tko ga Danajči kliče, drgač je Gašper user posted image ) čist sem izven sebe od ponosa user posted image
Joj zdele me je moj dragi klicu - sem mu naročila da mi dvigne izpisek iz rojstne matične knjige in mu una teta na UE pravi, da njemu ne more dat k nima pooblastila, da pa lohk po pošti pošlje - jaooooooooooooooo, dokler bomo meli tako birokracijo bo vse skupi u banani user posted image . Pa sej mi je ja mož - me ma u lasti in posesti user posted image  pa ne more dobit enga izpiska za me, k una tam teži s pooblastilom... no comment, skregano z vsako logiko
Sem mal zatežila, se opravičujem
Kolumbo - pa ti si strašna user posted image  - Svaka čast!!!
Malecka tebi pa tudi - vse čestitke za izgubljene kilograme user posted image
No, men pa lahko čestitate za pridobljene user posted image user posted image
DaniNeli - super za sobico, ej a sta pol vidve z Neli šle k frizerju, k si enkrat omenjala da greste (sorry, če sem umes kaj spregledala). Sprašujem pa zato ker naša dama ma izbrano frizerko in druge niti povoha ne user posted image
ajd grem delat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
15.5.2009 9:33:36   
malecka_mateja
Jutro!

jasna bravo za prespano nočuser posted image user posted image user posted image  superca. Pa super za 50 dni to gouser posted image user posted image še malo pa bo bebi tu.

danineli bravo za sobico da ste jo kupili!user posted image sej sobica bo tudi hitro.

tabali bravo za botercouser posted image user posted image pa še user posted image  za majstre da so tako prideni, v službi pa šefa v rit brcniuser posted image user posted image

jaz sem včeraj spet kruh pekla polnozrnatnega in je mega dober, tko da kr prakticiram pečenje kruha doma. user posted image  spet smo pri kuhanju ker nevemo kaj bi jedli.

grem zdaj v skrinjo gledat mogoče se mi kaj zlušta.

pa moj gre vozit zdaj pa bom zraven šla ga gledat pa na kavo tako da bo verjetno kaj na hitro za skuhat.

ajaj morem mojega tudi pohvalit je zgubo 6 kg in to zato ker je tudi od spremenil prehranjevalne navade, jemo polnozrnatni kruh, pa nič več pohanja pa mastnega vse delamo v jena posodi brez maščo več zelenjave in glej ga tudi on je videl da je tako boljše pa še na hlačah se poznauser posted image user posted image user posted image

grem zdaj ker že bluzim.
papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
15.5.2009 10:07:31   
Tabali
Malecka bravouser posted image user posted image user posted image , ej a to pečeš v tistem "kruhomatu" al tko klasično? K moja mama tut doma peče kruh in se mi že kr sline cedijo, ko se samo spomnim, kaj šele k ga jem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1018
15.5.2009 13:21:31   
malecka_mateja
dan!

tabali kalsično pečem v kruhomatu mi ni dober. se zameseno maš hitro tak da kr gre pa še boljši je.

mi smo meli kosilo pri tašči kr neko juho pa je blo čisto ok.

jaz pa grem počasi v šolo še zadnjič ta teden.user posted image  nekam se mi vleče ta  teden. čez 14 dni pa že izpituser posted image  ma bo že. grem nekaj za šolo delat.papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
   [Brisano sporočilo]
15.5.2009 18:48:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1020
15.5.2009 22:45:34   
DanijelaNeli
Čer!
Sam na gitro se Vam javim...pol pa grem spat,ker delam jutri zjutraj.Danes sem imela pestro,po delu smo šle domov,pol še neki kupit za darilo in pol smo šle z Neli na praznovanje rojstnega dne,k njenemu prjatelčku.Dobro je blo,super. Torta neverjetna,pol je bla lešnikove in vanilijeve kreme,polovica pa sadna z borovnicami in neko kremo.Tam so se fejst nadivjali in mazali v s peskom,....
Pred 21. smo prišle domov,sem jo dala pod tuš.Prej je šla s tatijem v sobo.Danes malo bolj pozno spat,bo ju3 mal podaljšala.

Joj,na ličku ima tak ugriz...prav boga je.Namreč,danes med igranjem jo je en fantek tako ugrinil v ličko,da ima prav viola plavo.A šlo se je,ker je hotlasamo dat dojenčka spat v voziček,ki ga je on hotel imet.Potem ga je vzgojiteljica mal pokregala in malo ga je po ustih,ta fant pa je kuhal tako zamero,jokal histerično,da je na koncu prav bruhal....

Kolumbo...ma ti razturaš...kar 12user posted image z mamicami v bajti...pa saj ti boš pregorela....user posted image user posted image user posted image Naj te tvoj pelje nekam na relax week,no...zaslužiš si!!!user posted image

Aja,naša sobica je kupljena v lesnini,tip Bora.Nič,sama iverka...sam res nisem hotela neke masivne sobe ala Alples kupit,ker nevem če bo to vedno njena soba,..predvsem pa to,ker nočem,da mi je potem žal,ko mi bo začela švigat z barvicami po omarah,pa nalepke in posterje lepit.

Tabali...ja,bli smo pri moji.njeni frizerki Eriki v Sežani.Lepo ji je skrajšala pa mal stanjšala laske,res lepa je bla...pa še pramenčke ji je naredila z roza maskaro....

Grem jast v mižule.....

Neposredna povezava do sporočila: 1021
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 19:49:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1022
17.5.2009 8:40:19   
DanijelaNeli
Jutro...
Mi gledamo živ žav in papamo...ampak Neli ne gre kaj preveč,ker smo se spet  prehladilli,verjetno tam na rojstnem dnevu.In zdej spet mučenje s to fiziološko raztopino...jst nevem kako bo šlo to mimo...

Kolumbo...ti pa jih najdeš te strani,res.... Ampak vedno bolj res premišljujem,o dojenčkih...Sprašujem pa se kdaj bomo imeli mi še enega,ker če bi zdej zanosila,bi bli 3 leta razlike in kar je več,je že kar velika razlika...ajd,tam do štirih let razlike...user posted image

A gre danes katera na 3.družinski festival v Postojno?

Neposredna povezava do sporočila: 1023
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 22:29:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1024
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 8:33:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.