|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
25.5.2009 13:05:57   
gapii27
ojla

moje poročilce levo: 17,16,15,19,17,16
                     desno : 22,19,18
endometrij 13

za danes že doza jutre stopka v četrtek punkcijauser posted image   me je took stah tega vrapcauser posted image

no če bo vse okej z razvojem bo transfer v torek 2.6.

hvala vsem za pestkeuser posted image

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 25.5.2009 13:06:32 >

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
25.5.2009 13:11:50   
loremi
Pozdravljene vse,

mišmiš user posted image , drži se

punsha, ja, jaz imam itak stalne težave s težo, ampak mi postopek še pomaga pri pridobivanju kilogramov user posted image

Tole zdej pa meni ne gre najbolje, danes je že 15. dan cikla, moji jajčki pa so veli komej 13 in 11, pa več mičkenih. V sredo ponovno UZ in kri, vrednost v krvi pa kr nekaj čudno raste in pada. Koliko časa se lahko vztraja, da se pride do ovulacije in razpoka jajčk? Ne vem, kr skrbi me, kaj bo s tem tokrat. No počakat morm na sredo potem pa, kar bo pač naprej.
Mi je pa že skr mus vedno it na kavico iz avtomata na kliniki, joj to pa tako paše user posted image .

Hvala za lepe želje.

Dans in jutri bo še toplo, v sredo menda dež, ampak upam, da se vseeno nebi kej ekstremno shladilo.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
25.5.2009 13:13:42   
kimsy
o lepe moje! Jst sm se mal odklopla, sm bla na morju!user posted image  Pa  sm se sončila, pa mal namakala... Super je blo! Aja, sm pa tist ustrogestan popoldan kar popila. A mislite da je to vredu?
Aljonka - user posted image
Andreja07 - držim pesti za 01.06, jst mam datum uz-ja 02.06.
punska - jst sm bla novembra in decembra na IUI-ju, pa zdaj na IVF - pridelala dobrih 7 kg. user posted image  Dobila pa sem jih predvsem v trebuh!
miklarom - držim pesti za jutr! Da me mal opogumiš, me je čist strah. Vem, da ne smem negativno razmišljat, ampak ne morem pomagat. Nimam nobenih nosečniških znakov, sam ponoči morem na wc, joške bolijo, al pa tud ne! user posted image  Mam pa nek tak čuden - povečan izcedek. user posted image
mismis - lepo da si se nam oglasila. Brez tebe tale tema sploh ni ista.
Reby - hvala za kofi!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
25.5.2009 13:17:21   
kimsy
gapii27 - ne rabiš se bat punkcije. Ti bodi čim bolj sproščena, pa bo vse ok! Jst sm mela 24 celic, pa ni blo hudo. Res, da ene full boli, sam kaj čmo, za otročke mormo mal potrpet!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
25.5.2009 13:18:45   
gapii27
hvala kimsy...sej ma zdaj cajt 3 dni za psihično pripravljenost,user posted image   bom potrpela sam da zagledamo magični user posted image

srečno

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
25.5.2009 13:37:16   
punsha
gapii27 - glede punkcije imamo res različne izkušnje, nekatere boli manj, druge bolj. Jaz sem se je bala kot hudiča, tako grozno se mi je zdelo. Ko sem ležala tam na tisti mizi, sem se še mal pohecala, če me bodo močno držali, ker se tako tresem, da ne vem, če ne bom kar iz mize padla user posted image . Pa so bili vsi tako sproščeni, so se pogovarjali, hecali. Najprej reče, da ne bo nič bolelo, da bo kot ginekološki pregled. Nato pove, da bo dal inekcijo... To me je še najbolj zabolelo. Pa še to sem si mislila, no če bo pa takole, bom zdržala in si raje nisem kaj preveč predstavljala. Nato je rekel, da bo začel... Pa je nekaj čaral. Čutila sem kot nekak vakoum. Sem vprašala, če je že začel, pa se je seveda zasmejaluser posted image . Je rekel da že delauser posted image . Tako je bilo na levi strani. Na desni strani me je nekoliko bolj bolelo, ker sem imela tam že večkrat vse rezano in je bolj občutljivo. Ampak tudi to ni bilo hudo, tako kot sem si pred začetkom predstavljala.
Ti samo pogumno. Ko veš, zakaj se vse to dogaja, da je vse to za malo štručko, potem ni hudo, se splača malo potrpeti.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
25.5.2009 13:37:56   
miklarom
kimsy - hvala za držanje pestk, seveda te bom opogumila, saj bo vse vredu tudi pri tebi, saj znaki še bodo prisotni, pri enih so prej pri drugih pa pozneje, nič bati

punska - ja tudi jaz sem se zredila med postopkom, ne vem zakajuser posted image je to tako

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
25.5.2009 13:41:56   
punsha
user posted image očitno se vse malo poredimo, teli hormončki delajo svoje. Meni sicer nič ne škodi, če pridelam kak kg, ampak mi je bilo prav hecno, 15 let sem imela popolnoma isto težo, za pol kg gor ali dol in to je bilo to. No, sedaj se je pa tisti kazalec na tehtnici malo prebudil user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
25.5.2009 14:20:53   
citrončica
punsha,
ja, kg v + so zelo neprijeten stranski učinek hormonov, pa tud zelo pogost, jaz sem se po klomifenu takoooo zredila, skor 30kg!!!!user posted image , zdaj z injekcijami je bolje, dobim tam do 5kg na postopek, pa po njem grejo hitro dol- res same od sebe, je pa to zelo različno pri vsaki punci mal drugač..

sunia, super rezultatuser posted image ,

andreja,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,čestitam!!!

aljonkauser posted image user posted image user posted image ,
tale maj...zdaj kar tuhtam, a bom šla v povprečje, čeprav še močno upam, da ga popravim!!...

vsem en lep, sončen dan, čeprav je že user posted image soparno.....

pa-pauser posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
25.5.2009 14:54:59   
pa3cija
Ojla punce, no zdele se pa tud jest že pridno špikam s superfactom, pa me samo zanima katerga dr. mi priporočate v gklj, da bi mi delal punkcijo in transfer, ker so se zadnič v čakalnici tam punce pogovarjale, da si ga lahko baje izbereš.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
25.5.2009 15:21:11   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla

moje poročilce levo: 17,16,15,19,17,16
                    desno : 22,19,18
endometrij 13

za danes že doza jutre stopka v četrtek punkcijauser posted image   me je took stah tega vrapcauser posted image

no če bo vse okej z razvojem bo transfer v torek 2.6.

hvala vsem za pestkeuser posted image

Gapi, neč nej te ne bo strah! Če si na gk-Lj, ti bo itak delu dr. D, in on je car, da bi z veseljem še mal potrpela, sam d ti dela on!! Nič straha, res!! Čestitam pa za lepo število foliklov!user posted image

Punsha...js sm se v prvih dveh kar neki zredila. V drugih dveh pa ne, sam trebuh napihnjen. Je ful odvisno al mam postopek poleti, al pozimi.user posted image

Patricija, čim manj boš komplicirala, tem raje te bodo meli na SIII.user posted image Sicer itak da maš pravico prosit za dr-ja, ki ti odgovarja. Ampak če si prvič, itak ne veš, če te bo sploh bolelo. Pa še tko je, d ene nč ne boli bilokeri dr. jim dela. Srečno!!user posted image

Sunia, bravo! user posted image  Ne skrbi, so fajn spravleni, ne bojo ušli!! Keri dan po punkciji pa si poklicala?

Js nism zdržala, pa sm mal mogla klimo uklopt. Upam, d me ne zagrabi ful glavibiluser posted image !!!user posted image user posted image ( se smejem zadnji besedi, ne!!)user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
25.5.2009 15:22:39   
Rakica_80
AKTUALNO  

Torek, 26.05
Lana- Napotnica
BEBIII - Napotnica

Sreda, 27.05
Sunia - ET
Loremi - UZ

Torek, 02.06
Gapii27 - ET

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

user posted image

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi,user posted image BEBIII,user posted image  Lana70,user posted image Skuštrana Suzi, user posted image Tinkamiška, user posted image Mismisuser posted image , BarbiG user posted image , Aljonka user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Lana07  greje user posted image test 02.06.
Citrončica  greje user posted image user posted image  test 02.06.
Punsha greje user posted image  test 03.06.
Zup2 greje user posted image user posted image  test 05.06.
user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Naska (GK LJ, posvet 18.5.)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 3.7.)
  • BarbiG ( 4 ICSI, GK LJ )

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image           
        user posted image Andreja 07 (PO)

user posted image  Sapi (LJ)
    user posted image  Miklarom (MB)
    user posted image  Kimsy (LJ) 
     user posted image  a.jrad (PO)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Za vse zamudnice včerajšnega srečanja, bo ponovitev le tega 12.6.2009 od 19. ure dalje v lokalču Kongu (Savlje). Upam, da se tokrat vidimo, da kakšno rečemo in spijemo

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pa3cija)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4687
    25.5.2009 15:27:31   
    Rakica_80
    Punsha, sigurno se ti vrti od Utrogestana! Meni se je tudi in nekaterim drugim enako, tako da je to normalno!
    Mismis, lepo te je videti spet med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Vse lepo pozdravljamuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 4688
    25.5.2009 15:29:28   
    Lu33
    punsha jaz sem se med postopkom zredila za 3 kg, po pozitivnem testu pa takoj še za dva! Ko sem v omari brskala za poletnimi in kratkimi hlačami sem ugotovila, da nase ne dobim niti ene stvari več. Tako, da moram že zdaj zamenjati vso garderobo! Se kar bojim kaj še bo?! Pri nas "tamalih" se 5 kg kar fino pozna!!!

Držim pesti za user posted image  ali user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4689
    25.5.2009 15:43:41   
    Čebelica 1

Živjo punce,

sicer nisem "redna članica" foruma, no vsaj pišem ne, spremljam in berem pa redno, danes pa sem se odločila, da se tudi jaz oglasim.user posted image
    Torej, sem v 4 ICSI postopku na GK v Ljubljani, oziroma sem bila..... pa se je postopek zaključil v soboto, ko bi moral biti transfer, pa sva prišla tja in izvedela, da se celice niso oplodile, oz. sta se od 8-ih celic oplodili dve, vendar sta se potem nehali razvijati naprej. In mi je sestra rekla, da gre sedaj vse na konzilij in naj pokličem v torek, če želim govoriti z biologinjo pa naj pridem med tednom.
    In sem šla danes tja, poiskala biologinjo in mi je povedala, da je pri možu zelo slabo in, da mora iti k andrologu, takšen naj bi bil tudi sklep konzilija.
    Po vsem razočaranju, ki sva ga doživela v soboto, danes še ta šok. Ok, vedela sva, da njegova kvaliteta ni dobra, ampak, do sedaj je vedno prišlo do transferja. Pred pol leta, ko sva bila v postopku, so bili pa zarodki "šolski" al kako je že rekla biologinja in je celo razmišljala, da bi mi vstavili samo enega.
    In zdaj razmišljava, oba, kako je mogoče, da se stanje v slabe pol leta tako poslabša? Ima katera kakšen pameten nasvet kako izboljšati kvaliteto plavalčkov? Ali pa kakšne so vaše izkušnje?
    Nama je trenutno vzelo vso voljo in niti ne veva kako naprej.....

BarbiG - midve pa mislim, da sva v ponedeljek po ponkciji klepetali, vsaj po tem kar si napisala, bi rekla. Žal mi je, da se tudi tebi ni izšlo. Drži seuser posted image

Držim pesti, za vse nasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4690
    25.5.2009 15:52:32   
    Rakica_80
    Čebelica 1, jaz sem pred kratkih zasledila en post, ki ga je napisla ena punca, da je pametno zamenjat kliniko in se popolnoma strinjam z njo.
    Sej nimam nič proti G LJ, ampak jaz mislim, da je tako prav, ker povsod delajo drugače in mogoče bo to, tudi uspešno zate.....upam, da me razumešuser posted image
    Želim ti vso srečo in da čim prej postanešuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebelica 1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4691
    25.5.2009 15:52:53   
    BarbiG
    Čebelica1 ja verjetno sva res klepetali, samo ne vem katera si bila ti na vrsti za punkcijo. Jaz sem bila tretja, ti pa 4, če se ne motim. Tudi meni je žal, da si delila isto usodo v soboto kot jaz, samo ne razumem zakaj te niso obvestili prej tako kot so mene. Veš pri meni je pa situacija še bolj čudna, ker so bile celice in spermiji OK, oplodilo se ni pa nič. user posted image  Gremo v jeseni v nove boje. Drži se.

(odgovor članu Čebelica 1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4692
    25.5.2009 15:55:15   
    Rakica_80
    BarbiG drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Tudi jaz nekaterih stvari ne razumem,......user posted image ...veš kako jaz rečem temu....
    LOPOVSKA POSLAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 4693
    25.5.2009 15:55:28   
    BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Čebelica 1, jaz sem pred kratkih zasledila en post, ki ga je napisla ena punca, da je pametno zamenjat kliniko in se popolnoma strinjam z njo.
    Sej nimam nič proti G LJ, ampak jaz mislim, da je tako prav, ker povsod delajo drugače in mogoče bo to, tudi uspešno zate.....upam, da me razumešuser posted image
    Želim ti vso srečo in da čim prej postanešuser posted image user posted image

BEBIII veš v čem je problem? V drugih centrih v primeru problema pri moškem par napotijo v Ljubljano, ker so tam večji stručkoti. Tako da nam ne preostane drugega kot GK LJ. Sicer za Reša nisem čisto prepričana, samo vem, da ko sva bila pred leti pri njemu, je rekel, da glede na najin primer, je bolje da sva v LJ, ker lahko tu zamrzneno tkivo iz testisa, pri njemu pa se tega ne da.

Neposredna povezava do sporočila: 4694
    25.5.2009 15:57:01   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Kako žalostno je tu gor na forumu user posted image . Da še jaz dodam piskerček: bila sem na Klomifenu, imela en folikel, stopko dobila, ko je bil velik 18 mm, po atovih besedah naj bi bil lep, danes na punkciji, pa je bil prazen user posted image . Brez celice. Niti nisem tako grozno razočarana, ker sem pričakovala tudi takšen izid. Nov boj sledi septembra, takrat bom imela celih pet enot Gonala ali Menopurja. Sva pa dobila danes zeleno luč za Prago user posted image . Pokurim še preostala dva koncesijka postopka, potem bomo šli pa po malo Evo Hercigovo user posted image .

Andreja, tebi čestitke, Mismis, tebi pa v tolažbo to, da so skorajda vse punce, ki so imele abrazijo, zdaj nosečke, tako, da boš tudi ti sigurno prihodnjo nosečnost speljala do konca.

Na srečo prihaja dolgo in vroče poletje, ki nam bo dalo nove moči. Se beremo spet septembra user posted image .

....joj sploh nisem sledila da si se odločla za majuser posted image ....boš vidla da bo septembra čist drugače....jaz ti iz srca privoščim....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4695
    25.5.2009 15:57:20   
    BarbiG

BarbiG drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Tudi jaz nekaterih stvari ne razumem,......user posted image ...veš kako jaz rečem temu....
    LOPOVSKA POSLAuser posted image user posted image user posted image

Ekola, glede tega se pa čisto strinjam s tabo. Čeprav je tako, da se jaz nimam kaj preveč za pritoževat, saj sem z njihovo pomočjo že mamica. Čeprav me neuspeh boli prav toliko kot ostale, vendar je treba pogledat resnici v oči, da jaz pa le imam že dva sončka, tako da si kaj preveč niti ne upam jamrat, saj je drugim še mnogo težje.

Neposredna povezava do sporočila: 4696
    25.5.2009 15:58:19   
    Rakica_80
    Ja potem je boljše G LJ, za tiste, ki imajo problem pri partnerju, kaj pa MB?

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 4697
    25.5.2009 15:58:22   
    gloria
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Še vedno sem vaša zvesta navijačica, dekleta ne dajte se, vztrajajte, četudi vas kdaj zlomi, splača se vztrajati, kljub težavam, ki so na poti.
    Navijam močno za vse vas.
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...joj Šukica kako lepo te je brati......kolkrat se spomnem na vas user posted image user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4698
    25.5.2009 15:58:45   
    BarbiG
    BEBIII držim pesti, da ti rata z zamrznjenčki. Meni je v drugem postopku tako uspelo in imam sedaj takega sončka, kakršnega želim tudi tebi. Naj čimprej v tvojem trebuhu zaživi novo življenje. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 4699
    25.5.2009 15:59:41   
    BarbiG

Ja potem je boljše G LJ, za tiste, ki imajo problem pri partnerju, kaj pa MB?

Ne dolgo nazaj sem zasledila prav tu na forumu kako je ena od deklet pisala, da so jo z možem poslali v Ljubljano, ker jima bodo znali bolje pomagati. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4700
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?