|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
25.5.2009 8:52:41   
valerija77
rožica hvala ampak mi imamo to že tretjo obravnavo na sodišč. bolj kot vse si želim, da bi se to že enkrat zaključilo, saj se vleče že od decembra 2007, ampak sem prepričana da še tokrat ne bo. strah me je le, da dajo sina v skrbništvo očetu, saj me vsepovsod blati in laže kakšna sem. sem pa bila žrtev psihičnega nasilja in ne vem kaj rabijo toliko časa sodniki da dodelijo otroka.
sem pa tolk živčna ker mam ob 10h odvetnico in me je kr strah kaj bo rekla, jutri imam pa obravnavo. bom sporočila kaj bom zrihtala.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
25.5.2009 9:17:33   
summer410
ojla punce...................

kako ste ble za vikend:)) jaz sem bila na dveh piknikih, kile gredo kr gor, ne morem nehat jest..user posted image

valerija 77  sem prepričana, da se bo izteklo v tvoje dobrouser posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
25.5.2009 10:45:03   
lelyka
jutro..
jaz bila učiraj tud na pikniku..pa nisem se mogla hrani upreti..
sem pa na koncu dneva bila zmučena bolj kot,če bi delala..

piška goriška..sem zasledila,da si iz Nove Gorce..jaz sem iz okolice..
pa me zanima,če si se na novgoriški občini pozanimala?

lp

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
25.5.2009 11:52:26   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Pecorella

joj, sem vas hotela še nakaj vprašat: ali katera uporablja oz. ima izkušnje s tistim pasom za v avto - besafe pas za nossečnice (da ti pas ne stisne trebuha ampak pod njem). razmišljam o nakupu, pa me zanima, če ga katera že ima in ali je sploh kaj uporaben.

Midva imava navadnega polota, pa imam pas pod trebuhom in nič ne moti. A v vašem avtu pa imaš pas čez trebuh user posted image To pa je res malo moteče. Upam, da rešite problem s tem pasom, ki ga omenjaš. o nejm ne vem nič, pogooglaj malo... Če ne, pa je rešitev čim manj vožnje z avtom, pa da si pas skoz malo odteguješ z roko, pa da imaš vmes postanke ....

(odgovor članu Pecorella)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
25.5.2009 11:59:29   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jutro punce, jaz sem že spila svojo kavico in dozo vitaminov, zdaj pa sedim pred rač in tuhtam, kako napisati soglasje, da mi tašča dovoli, da se tukaj stalno prijavim, a je nekaj v smislu, spodaj podpisana ta in ta, dovoljujem tej in tej, da se prijavi tam in tam, a je potrebno mogoče še kakšne zemljiškovknjižne številke navajat, ker ne bi rada 100x letala na občino, če katera kaj ve o tem bom zelo hvaležna.

Danes je super, ker ni tako spoarno, prav lažje diham.

Lep vikend.

A mora kdo kaj dovolit? Tudi jaz se misli za stalno prijavit pri fantovih starših iz praktičnih razlogov, čeprav ne živiva tam, in sem mislila, da samo napišem prošnjo za nov stalni naslov in to je to. A ni user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
25.5.2009 12:05:37   
tassika
Giotti ni čisto tako, ni pa ravno težko, napišeš pač nekaj takega:

XX IN ****
 XX
 DOMŽALE

SOGLASJE,

Spodaj podpisana XX in ****, lastnika stanovanja (hiše) številka 44 na XX v Domžalah, dovoljujeva, da TASSIKA, trenutno stanujoča tam in tam XX, pošta, prijavi stalno prebivališče na zgoraj navedenem naslovu.

Lep pozdrav.

XX                                                                               ****

s tem greš na občino in potem naredijo vse oni, soglasja ni potrebno overit mora biti pa podpisano, pri meni sta dva ker sta dva pač lastnika, če je tvoj solastnik mislim, da greš lahko samo z njim, to je kao zagotovilo, da se ne prijaviš kar nekam. Potem pa imaš 30 dni časa, da zamenjaš dokumente, osebno moraš narediti novo, v potni list ti enkrat napišejo nov naslov, če se potem spet seliš rabiš novega, v vozniškem dovoljenju pa baje ni potrebno spreminjati.

Več ti bom pa povedala v sredo ko bom dejansko šla na občino.

Vse pa piše tudi tukaj:

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1428&sid=372

Pri meni ni nihče kompliciral, tašča je celo še sama predlagala, tako da me je kar malo šokirala.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
25.5.2009 12:11:10   
Pikapoka83
Živjo punce!
Dejte mi povedat kam nameravate na dopust poleti. Jaz sem imela že rezerviran apartma, pa je vse propadlo, tako da iščem novo destinacijo. Ima katera kašen dober predlog za kak fanj apatma na hrvaškem oz. lahko tudi kakšna "poceni" varjanta v toplicah. Zelo, zelo, zelo bom hvaležna za vsakeršen namig. user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
25.5.2009 12:15:51   
tassika
Pikapoka bi ti z veseljem pomagaal, pa sem zaradi bolniške samo doma, da se dobiti na krku kaj ugdnega, ampak vseeno je hrvaška kar draga. Midva sva imela vplačano grčijo pa sva jo stornirala, tako da upam, da bom potem sep. mogoče lahko na dopustu in bom potem koristla kakšen teden morja.

Toplice so pa najbolj ugodne mislim da moravci, pa tudi hrana je dol poceni, samo bazeni so tako tako, lahko stakneš kakšno okužbo in s tem se ni za hecat, moja kolegica jo je dobila v bernardinu in ji je sprožilo porod 2 meseca prej. Potem je boljša varianta morje. Enkrat sem zasledila, d aje strunjan kar ugoden. Malo pobrskaj po googlu pa se bo že kaj našlo.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
25.5.2009 12:19:00   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77
Upam da bo sodnica tolk vredu da ne bo sprejela njegovih laži. Strah me je namreč da bo sina dodelila njemu. user posted image user posted image

Če so laži, potem itak nimajo dokazov, da je to resnica ...
Kar se tiče tvojega strahu, da bi ti vzeli otroka, pa ne skrbi. To ni tako enostavno. Razen če si ti ne vem kako zelo nesposobna skrbeti za otroka in ti to dokažejo (na primer, da jemllješ drogo, piješ alkohol, si v kakšnih kazenskih postopkih, si brezdomka in ne moreš materilano poskrbeti za otroka ...) Sicer pa si ne morem predstavljati, kako bi lahko "normalni" mami vzeli otroka, to se je mogoče dogajalo v srednjem veku ...

Želim, da se razplete tako, kakor je za otroka najbolje!

Neposredna povezava do sporočila: 2334
25.5.2009 12:22:59   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

Tassika kot si napisala je kar v redu. Spodaj podpisana... Zemljiške št. ni treba, jaz sem morala le številko stanovanja, ker je pač to v bloku za hišo pa nisem sigurna. Na občini pa potem itak pogledajo kdo je lastnik. če pa sta lastnika dva (recimo tašča in tast)pa rabiš dovoljenje od obeh. Drugače pa ne rabiš nobenih drugih papirjev, kot soglasje.
Jaz pa se ravno pripravljam in pišem osnutek na odgovor pripravljalne vloge saj imamo v torek obravnavo. V pon pa imam dogovorjeno pri odvetnici. Upam da bo sodnica tolk vredu da ne bo sprejela njegovih laži. Strah me je namreč da bo sina dodelila njemu. user posted image user posted image

Vidim, da si že odgovorila na vprašanje o stalnem bivališču. A tako je to? Hvala za tole informacijo.

Valerija, srečno na sodišču. Resnica bo zmagala, brez skrbi! user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 25.5.2009 12:23:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 2335
25.5.2009 12:26:48   
giotti

Hvala punce, mi bo kar soglasje napisala on in tast, ker sta res oba lastnika, ker nimata časa pridt in lovit tukaj občino, jaz pa bom potem urejala naprej, se mi zdi že dovolj to, da sta se sama ponudila in ni bilo treba nič težit.

Misliš, da je dovolj, da ona dva samo podpišeta tvoj papir? A je to kar neoverjen podpis in na občini to "kupijo"? Ker jaz sem tudi pomislila, da jih bom težko spravila na občino in bi bilo to zelo elegantna rešitev. Samo kako vejo, da sta res onadva podpisala??

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
25.5.2009 12:26:51   
mashy
Govorite o dopustu; Meni Hrvaška nič kaj ne diši (pa še predraga je), z kakšno Grčijo, Turčijo.... tudi nič ne bo (ker mi ni za na letalo hodit), toplice mi niso OK zaradi vnetij... tako da bom verjtno šla z mojim malo na Sočo. Ker  mi je ful lepo tam, pa še temperature so OK....

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
25.5.2009 12:29:47   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Hvala punce, mi bo kar soglasje napisala on in tast, ker sta res oba lastnika, ker nimata časa pridt in lovit tukaj občino, jaz pa bom potem urejala naprej, se mi zdi že dovolj to, da sta se sama ponudila in ni bilo treba nič težit.

Misliš, da je dovolj, da ona dva samo podpišeta tvoj papir? A je to kar neoverjen podpis in na občini to "kupijo"? Ker jaz sem tudi pomislila, da jih bom težko spravila na občino in bi bilo to zelo elegantna rešitev. Samo kako vejo, da sta res onadva podpisala??

Tako piše, meni se tudi zdi bedarija, ampak baje je verodostojno.

Kot dokazilo, da ima posameznik pravico do prebivanja na naslovu, se šteje dokazilo o lastništvu, najemna ali podnajema pogodba ali pisno soglasje lastnika oziroma solastnikov stanovanja oziroma upravljavca nastanitvenega objekta, pri čemer soglasja lastnika ni potrebno overjati.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
25.5.2009 12:33:31   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: caryn

čez vikend sem šla malo pogledat nosečniške obleke (hlače, majčke), pa moram rečt da sem bila razočarana...nisem najdla ene stvari k bi mi  bila všeč user posted image Kje pa ve kupujete (če že kupujete)?

Jaz še nimam takega trebuha, da bi potrebovala nosečniške obleke. Majice itak ne, se lahko raztegnejo, hlače pa imajo zaenkrat samo odpet gumb, pa dvoje mam na trakce, tako da se bo to dalo še kar nekaj časa prilagajat. Pa poletne oblekce so tudi hvala bogu raztegljive, bombaž pa jersi. Upam, da tako ostane čim dle časa. Nimam denarja za obleke user posted image

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
25.5.2009 12:40:44   
tassika
giotti jaz tudi prakticiram 3/4 hlače z nizkim pasom, pa pajkice in tunike, pa kar gre, za doma pa imam eno oblekco, ki mi jo trebuh trenutno malo dvigne in se vidi moja rit pa imam spodaj kar kopalke oblečene in je, saj me noben ne vidi. Pravijo da so nosečniške hlače, vsaj tiste s pasom čez trebuh zelo vroče.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
25.5.2009 12:41:15   
giotti
Tassika, HVALA za vse tole! Sem vedla, da boš ti vse hitro razjasnila in mi prihranila gotovo najmanj pol ure brskanja po internetu!!! Še enkrat hvala, bom tudi jaz poročala, kako bomo uredili.
Pri nama pa starši od fanta še nič ne vejo o tem, da se mislim tam uradno prijavit, pa da mislim zamenjat priimek v njihovega, tudi še ne vejo user posted image Ampak se splača, da bomo vsi in otroček na istem stalnem naslovu, bomo dobili tistih 500 € user posted image , če ne bo recesija kaj spremenila do takrat user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
25.5.2009 12:44:59   
tassika
giotti jaz ne dobim nnič, je pa večja šansa da dobim vrtec, za priimek pa ne vem no, sem kar malo navezana na svojega, nekaj sva imela v mislih, da bi dodala spredaj še njegovega, ampak se še nisem odločila.
Ne vem kako bodo tudi pri meni doma to sprejeli, nočem jih preveč razočarat, poročit pa se tudi še ne misliva. To moram še razmislit do srede ko grem na občino.

Punce če kaj rabite, kar povejte, meni je malo dolgčas doma, potem pa iščem in brskam. Je pa enako tdi za začasno prebivališče, če katera razmišlja o tej zadevi.

Giotti mislim, da ti tast in tašča ne bosta nasprotovala, samo povej, da bi rada da bi bili vsi na istem naslovu kot družina, za priimek ti pa ni potrebno povedati, oziroma pri nama je temo na hitro začel moj, dokončala jo je pa tašča.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
25.5.2009 12:48:43   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka83

Živjo punce!
Dejte mi povedat kam nameravate na dopust poleti. Jaz sem imela že rezerviran apartma, pa je vse propadlo, tako da iščem novo destinacijo. Ima katera kašen dober predlog za kak fanj apatma na hrvaškem oz. lahko tudi kakšna "poceni" varjanta v toplicah. Zelo, zelo, zelo bom hvaležna za vsakeršen namig. user posted image

Tudi jaz ne znam pomagati user posted image
Midva sva zaljubljena v Cres, Cres in še enkrat Cres. Tam je nama drugi dom, tam si želiva živeti, tam je ena hiška za najet, ampak tako preko prijateljev, žal ni za oddajo drugim, in tam bom preživela september. Ker vsak prosti dan, ki ga imam poleti, pa tudi pozimi, preživim na Cresu, ne vem o ostalih ponudbah nič. Mi je pa otok Vis tudi zakon, samo je ful daleč ... Toplice pa so mi bek, ne maram, odkar nisem več otrok, ko se na parih m2 metrih gužva v umazani klorirani vodi ful ljudi. Priporočam ti morje, čisto morje, sploh pa, ker si nosečka, bo to najbolj zdravo. Sem prepirčana, da boš na internetu našla ogromno ponudbe. Pa pojdi septembra, je najlepše in ful mirno, pa tudi ceneje.

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
25.5.2009 12:52:37   
giotti

Pravijo da so nosečniške hlače, vsaj tiste s pasom čez trebuh zelo vroče.

Najbrž bo kar držalo. Jaz itak ne prenesem hlač poleti. Oblekice so pa zakon, pa še nič ne veže čez trebuh!!! Tako da punce, kar kakšna oblekica, malo večja številka, in ste rešene za poleti. Ni treba hodit v neke trgovine za nosečnice, brez veze. Še same si lahko zašijete simple oblekice ... jaz čakam, da se mi šivalni stroj popravi, samo ga mora nekdo odnest na popravilo user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
25.5.2009 13:00:42   
giotti
Tassika, tudi jaz tam, kjer sem zdaj stalno prijavljena (v bistvu od rojstva), ne dobim nič, zato pa grem ven iz take skopuške občine, pa ni Gorenjska user posted image

Za vrtec pa sploh ne vem, kako bomo. Upam, da začasni naslov velja, ker živeli bomo drugje, kot bomo imeli stalni naslov. Se lahko to pozanimaš, ker že jamraš, da ti je dolgčas, če se komot prijavim za vrtec v občini začasnega bivališča in imamo iste pravice?? Sicer me itak zanima samo waldorfski vrtec, kjer pa mislim, da to itak nima veze. No če kaj zveš, pa vseeno povej. Hvala!!!

Jaz imam pa tako "grozen" priimek, da se že od otroštva želim poročiti samo zato, da se znebim tega grdega priimka, zaradi katerega so me ful zafrkavali celo otroštvo! Saj vem, da bi se lahko že zdavnej preimenovala, ma bi bil foter mogoče užaljen, tako pa zdaj nima kaj. Imam razlog!!!

Grem ...

Čuvajte se user posted image Polno ljubezni vsem user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
25.5.2009 13:07:51   
tassika
Jah glede vrtca je tako, da je vse točkovano in pač začasno prebivališče je manj točkovano kot stalno oz v LJ sploh ne dobiš vrtca če imaš tam samo začasno prebivališče. Točkujejo se pa še zadeve kot so mati smohranilka, če sta oba v službi (je več kot če je eden doma),... kako točno pa potekajo te točke pa ne vem. Jaz imam v domžalh 5 vrtcev in upam, da nekje se bo pa že našel prostor, ker pri meni doma je pa samo eden.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
25.5.2009 13:30:54   
summer410
kaj če nisi prijavljen na isten naslovu, ne dobiš tistega denarja od občine????

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
25.5.2009 13:34:23   
Nezy85
Hey souser posted image
Upam da se imate kje hladit ker men je tako vroče da je za crknit, pa še glava me spet tako močno boli, pa vsako jutro sem že od 7 budnauser posted image nam delajo fasado in ružijo!Upam da bojo čim prej gotovi!
Glede toplic, ti odsvetujem ker resnično lahko kako infekcijo fašeš, jaz sem omenla G. da bi hodla plavat zaradi križa, pa je rekla da nikakor ne v termalne bazene, zaradi okužb in vsega ostalega, ne ni se za hecat s tem!
Definitivno pa je morje priporočljivejšo!Čeprav ga jaz letos ne bom kaj dosti vidlauser posted image mogoče samo za kakšen vikend, ker morema še z mojim uredit kopalnicouser posted image kar groza me je ko pomislim kakšni stroški me spet čakajo!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
25.5.2009 13:38:25   
december06
Hej. Mi smo tudi imeli kar dva piknika čez vikend. Super dnevi za piknike, pa tako vroče, kaj bo šele poleti? Dež. user posted image

Na nuhalni je vse vredu, otroček je super, spola pa ni hotel pokazat. Naslednji pregled imamo 18. 6., ravno prav pred dopustom. Komaj čakam dopust! Mi gremo na Djerbo, upam, da bo vse o.k.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
25.5.2009 13:47:03   
tassika
O nezy vem kako je to, tukaj imam predračun za kopalnico (mini v bloku) vse razen bojlerja in ploščic pride 4.881 eur, se pravi mal očez 5.000 vse skupaj. Pač sva vzela kredit kaj pa naj, ampak na morčka bova pa vseeno mogoče septembra kam letela.

Summer denarno pomoč občine dobiš v tisti občini v kateri sta prijavljena ti in otrok, če sevede občina kaj da, praksa je itak, da je otrok prijavljen na istem nalovu kot mama.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?