špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, imam totalno blokado, zato prosim za ideje - tašča se je zdaj odločila, da potrebuje za soboto darila za naše 3. Dala bo vsakemu nekaj evrov "na roke", da jim kupiva, kar pač kdo potrebuje, zraven pa rabi darila za vsakega v vrednosti cca. 20 EUR. Trenutno res nimam idej, dajte mi pomagat razmišljat. Za malo piko sem gledala recimo tole: http://www.hofer.si/si/html/offers/2827_11064.htm Za Gregca bi kar plastičen peskovnik, ker mi bo prej brada zrasla, preden bodo pri njih zraven hiše postavili peskovnik Ja, žalostna sem, ker je tast predlani za svakovo starejšo hčer naredil mizo za namizni tenis (zakon, samo stoj in glej, v nulo jo je naredil tako, kot jo kupiš v trgovini, kapo dol), za mlajšo "podstrešno stanovanjce" nad vrtno uto, naši trije so pa ??? OK, ne bom več... Kaj naj nabavim za veliko piko? sam tole je pa da ne more niti malo pomisliti, kaj bi veselilo njene vnuke... sram jo je lahko! drugače pa za veliko piko mogoče kakšna knjiga, s področja, ki jo zanima? mogoče kaj v zvezi z RBD, če jo zanimajo? jst našim (16, 2x14, 12, 11 in 6 let) po navadi vzamem kaj za oblečt in nekaj denarja dam zraven. za ta mlajšega bratca včasih kupim kakšne robote, ker je nor nanje, ostalim pa oblačila ali če vidim, da res kaj rabijo. Za obleč jim bom kupila potem iz denarja, ki ga bo dala - po potrebi. Gregorju sem ravno kupila 2 polo majici s kr. rokavi, 2 klasični majici z kratkimi rokavi in dvoje bermuda hlače - moja mami mu je dala 20 EUR in sem samo 3 dodala in sem imela za vse našteto Zdaj fant res ne more več nositi očitno dekliških stvari Lahko bi kakšno knjigo, ja, moram malo pobrskat po netu Res čuden način obdaravonja. Lahko bi sama kupila kaj za teh 20€ ali pa jim še ta denar dala zraven, pa kupiš kar želiš, ne pa, da tebe s tem obremenjuje. Po drugi strani pa vredu, ker bodo dobili vsaj to,kar bo za njim vredu, ko boš sama izrala. Nimam pojma, kaj je tem puncam všeč. Imam same majčkene za obdarovati. Kaj pa če jo vprašaš,kaj želi? Sedaj je že toliko velika,da ima mogoče kakšno posebno željo Joj, ona ima tooooliko želja, da je treba resno naredit selekcijo, ker gre pretežno za oslarije (beri: ta dvajseta barbika, še en komplet plastičnih živali, ki jih ima že za taveliko škatlo od čevljev, nova sestavljanka - pa še predzadnje ni sestavila,... ) in ni računice.
|