kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce kako smo...uffffff vroče pa je danes. Jst sem bila zjutraj pri G, me je matralo tole vnetje in še dobro da sem šla, saj je prišlo do bakterijskega vnetja nožnice...tako da sem zdej dobila zdravila in bom "upam" tudi jst kmalu bolje . Naš sonček pančka, bova šl ven kasneje...danes dopoldan ko smo bili zunaj je imel že bodi na kratke rokavčke in tanke bombaže hlačke prek, pa s planičko je bil pokrit pa mu je bilo vseeno vroče. kpmk-alo alokako smo, kako Ian...raste? Ej naš Nik se mi zdi vsak dan večji ...mi smo že na 56 številki cotk . Kdaj imaš posvetovalnico, ka ti boš hodila v Štore ali v Ce? Aja pa katero Dr. boš izbrala za malega? Pridne bodite vnetje - joj upam, da boš čimprej boljš in da se ti tole vnetje hitr porihta,... maš pa smolo cotke - Mi našega tud kr dokaj malo oblačimo, ker mu je drgače full vroče in dobi mozolčke - se mi kr smili,... tako da če je zmerno ima kr rokave in kr hlače ter zoknčke,... če je pa res full vroče pa samo body s kr rokavi, aja pa kapca je obvezne. Komaj čakam da bo konec šir.povijanja, ker se mi zdi da mu je zato še bolj vroče. Skoz pa probavam rokice in se sprašujem, joj mu je vroče, ga zebe,.. Mi nosimo že št. 62, čisto odvisno od cotk, glede na trgovino, se mi zdi da nekako realne št imata C&A in H&M, ker pri nas moramo vse kar kupimo v BC imeti večje ker mu je premalo, joj da ne govorim o pikapolonici,... ki nam ni prav niti št. ki jo imajo kao za 3M meni se zdi bojše da ga ne tiščijo cotke,... Posvetovalnica - hodim v Štore in imam dr. Jesenek. Glede izbire dr. nisem imela kaj izbirati ker imamo eno dr in niti jih ne poznam dosti,... tako da če pa kaj ne bo ok, se bomo pa prestavli. Ti boš tko v Ce, a ne? Še malo pa boste 1M stari