Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 6:25:06
|
|
|
|
Miška2006
|
In že je nova stran... Aja, pomočniki...jst sem tudi ZA, da bi se vsake toliko (res vsaketoliko) in brez citiranja dalo kakšnega pomočnika toliko za intermezzo in da si malo spočijemo učke. Mislim, da to ne bi škodilo nobenemu. Seveda ne smemo pretiravati tako kot smo si dale duška pri nosečnicah. Zato predlagam, kot je rekla Detelja (saj si bila ti, a ne?), da izvedemo anketo. Tukaj spodaj bom naredila seznamček. Večina zmaga!!! Anketa o naših pomočnikih!!! Izvaja se anketa, če lahko damo na našo temo kakšne slikice naših pomočnikov. Dajalo bi se max. 5 slikic na vsakih 5 strani in BREZ CITIRANJA!!!! Prosimo glasujte tako, da povdarite in obarvate vaše glasovanje v vaših postih (če ne bo obarvano in povdarjeno ne sprejemam odgovornosti, da sm glas spregledala .....VEČINA ZMAGA!!!: ZA PROTI Miška2006 X
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 7:52:59
|
|
|
|
kpmk
|
Jutro aprilčice Uh je bil čudovit vikend,.... skoz smo bili zunaj. Včeraj sva imela z dragim prvo obletnico poroke in smo ga cel vikend "feštali", tako da smo imeli v soboto piknik in včeraj še malo nadaljevanje. Joj bilo je full fajn in naš je bil full priden. Smo bili zunaj 8 ur in je večino spal, se pozna da smo bili v naravi, na samem, ker če gremo na vozičkanje v mesto, potem ne spi, le opazuje . Ja res superca. Pa se je še eno leto obrnilo . Škoda je bilo le to ker je bilo včeraj slabo vreme in nismo mogli postavit bazena . Tko, danes sva že sama, je ati že šel v službo,... popoldan se gremo slikat za OI, da bomo lahko počasi šli "plavat" . Malo vas grem še prebrat in kaj pokomentirat. Ali se še kateri ta cucelj od flaške Tomee zamaši? Ko naš pije AM iz te flaške, opažam, da začne jokat, ker se mu cucelj zamaši,.... kar se prej ni dogajalo, ko smo imeli Avent. So pa te flaške drugače res super Ali že dodajate kaj čaja in kdaj ter koliko?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 7:57:48
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Dopoldan sva pa bila na sprehodu in mam je šla odpret TRR račun za aleksa in tudi že lepo položila dinarčke gor Mi smo tudi odprli TR in varčevalnega, ter položili evrčke za našega in tudi banka mu je nakazala 20€ na varčevalnega . Se mi zdi full lepo od banke, pa še šparovčka je dobil
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:08:27
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce kako smo...uffffff vroče pa je danes. Jst sem bila zjutraj pri G, me je matralo tole vnetje in še dobro da sem šla, saj je prišlo do bakterijskega vnetja nožnice...tako da sem zdej dobila zdravila in bom "upam" tudi jst kmalu bolje . Naš sonček pančka, bova šl ven kasneje...danes dopoldan ko smo bili zunaj je imel že bodi na kratke rokavčke in tanke bombaže hlačke prek, pa s planičko je bil pokrit pa mu je bilo vseeno vroče. kpmk-alo alokako smo, kako Ian...raste? Ej naš Nik se mi zdi vsak dan večji ...mi smo že na 56 številki cotk . Kdaj imaš posvetovalnico, ka ti boš hodila v Štore ali v Ce? Aja pa katero Dr. boš izbrala za malega? Pridne bodite vnetje - joj upam, da boš čimprej boljš in da se ti tole vnetje hitr porihta,... maš pa smolo cotke - Mi našega tud kr dokaj malo oblačimo, ker mu je drgače full vroče in dobi mozolčke - se mi kr smili,... tako da če je zmerno ima kr rokave in kr hlače ter zoknčke,... če je pa res full vroče pa samo body s kr rokavi, aja pa kapca je obvezne. Komaj čakam da bo konec šir.povijanja, ker se mi zdi da mu je zato še bolj vroče. Skoz pa probavam rokice in se sprašujem, joj mu je vroče, ga zebe,.. Mi nosimo že št. 62, čisto odvisno od cotk, glede na trgovino, se mi zdi da nekako realne št imata C&A in H&M, ker pri nas moramo vse kar kupimo v BC imeti večje ker mu je premalo, joj da ne govorim o pikapolonici,... ki nam ni prav niti št. ki jo imajo kao za 3M meni se zdi bojše da ga ne tiščijo cotke,... Posvetovalnica - hodim v Štore in imam dr. Jesenek. Glede izbire dr. nisem imela kaj izbirati ker imamo eno dr in niti jih ne poznam dosti,... tako da če pa kaj ne bo ok, se bomo pa prestavli. Ti boš tko v Ce, a ne? Še malo pa boste 1M stari
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:11:48
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* In še nekaj: jutri imam namen it kupit Zari nekaj bolj poletnih oblačilc, in sicer v City Center...je še prekmalu za v nakupovalni center? V nedeljo bo stara 1 mesec. Mi našega navajamo, da hodimo povsod. Bili smo že v Tuš-u in City centru, tudi ko še ni bil 1m star, da smo šli po nakupu in je blo ok. Jst ga po navadi pokrijem s kako pleničko, da mu ne piha, ker imajo klimo vžgano. Fajn je to ker imaš tam tudi previjalnico in jo lahko nahraniš in previješ. Najbrž pa tudi ne boš cel dan v trgovinah, tk da jst mislim da ni panike.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:19:03
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy pleničke: mi uporabljamo lumpijeve- men se zdijo najboljše, sem probala sparove, pa imam občutek kot da so plastične , pamperske mi pa tud niso, k vse prek pride- tako kot je aljab rekla- skoz je bil premočen pamperske - men je P. povedala, da se veliko mamic pritožuje glede pampersk ker premočijo in da so ugotovile, da pamperske, ki jih delajo v nemčiji ne premočijo, te ki pa jih delajo poljaki, pa in res, jst imam trenutno te new born, ki jih delajo poljaki in res kdaj pa kdaj premočijo. imam pa tudi nemške 4-9kg in bom videla ali so res boljše
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:21:15
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A ima še katera podobno poleg brigite (se mi zdi da je rekla ),saj naš jih ima po ličkih,bradici,in na glavici veliko,sedaj so se mu pa začeli pojavljat še pod prsmi na trebuščku. Hvala Jaz sem opazila da jih ima naš take mozolčke če mu je vroče. Ko ga slečem ali malo manj oblečem, jih skoraj nič nima.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:27:29
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 planičke-mi imamo pampers baby new born 2-5kg pa mu tudi skos pride Sem vprašala patronažno če so že premale, pa je rekla da ne, ampak da jst kao premalo zategnem???? Koliko kg majo vaši bebiji tiste ki že uporabljate 3-6kg pa še nekaj kdaj jih zvečer nazadnje previjete in kdaj zjutraj? Jih ponoči previjate? dojenje-mi se polno dojimo, pa bom Niku vseeno dajala vodo poleti. Mi je tudi patronažna tako tudi svetovala...kr po žlički ali flaški. Kako bo hotel naš lump Mi ponoči ne previjamo, razen če zavohamo . Tako so svetovali v mat.šoli. Nazadnje previjemo odvisno od tega kdaj zaspi (ker je potem sposoben spati tudi 7-8ur) tako da nekje med 8 in 10 uro zvečer in potem takoj zjutraj Čaj / voda - aha a vodo tudi lahko damo?? Že sedaj?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:35:34
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 In že je nova stran... Aja, pomočniki...jst sem tudi ZA, da bi se vsake toliko (res vsaketoliko) in brez citiranja dalo kakšnega pomočnika toliko za intermezzo in da si malo spočijemo učke. Mislim, da to ne bi škodilo nobenemu. Seveda ne smemo pretiravati tako kot smo si dale duška pri nosečnicah. Zato predlagam, kot je rekla Detelja (saj si bila ti, a ne?), da izvedemo anketo. Tukaj spodaj bom naredila seznamček. Večina zmaga!!! Anketa o naših pomočnikih!!! Izvaja se anketa, če lahko damo na našo temo kakšne slikice naših pomočnikov. Dajalo bi se max. 5 slikic na vsakih 5 strani in BREZ CITIRANJA!!!! Prosimo glasujte tako, da povdarite in obarvate vaše glasovanje v vaših postih (če ne bo obarvano in povdarjeno ne sprejemam odgovornosti, da sm glas spregledala .....VEČINA ZMAGA!!!: ZA PROTI Miška2006 X Detelja X
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:37:09
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Tekočina, moja spije od 100 do 150 ml nesladkanega Hippovega čaja. Kdaj pa daš? Pred obrokom ali takrat ko med obrokom ne mine 3h? Malo se še lovim in bi jst tud začela dajat vodo? Prekuhavanje: Tiste, ki dajate AM oz. čaj. Do kdaj nameravate prekuhavati vodo? Mi ne prekuhavamo, dajemo kupljeno vodo (tudi nasvet odP.) na začetku pa smo jo prekuhavali, ker nismo vedeli da to kupljeno lahko damo. So pa res različna mnenja. Uvajanje goste hrane: Kdaj boste začele uvajat gosto hrano? Hm,.. jst mislim da kako žličko bi lahko dali nekje po 3m postopoma, prej mi ne bomo.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:38:17
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ZA PROTI Miška2006 X Detelja X kpmk X
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:39:31
|
|
|
|
detelja
|
kpmk jaz jo ponavadi previjem 1x ponoči preden ji dam mlekca...če pa se npr. večkrat ponoči pokaka pol pa jo skoz pred obrokom previjem, da ne spi glih v kakiju...1x na noč pa jo previjem zato, ker ful veliko pije in je skoz plenička tako polulana, da jo komaj dvignem maja je imela v čet 4970 g pa ji kupujem te pleničke 3-6kg....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:42:04
|
|
|
|
detelja
|
kupljena voda nam je p rekla, da neglede, če je iz pipe voda ali kupljena jo je treba prekuhat...baje, da tudi kupljena voda ni tako zelo oh in sploh posebej za teke male štručke...tako, da midva sva na začetku tudi kupovala vodo, zdaj pa je brezveze, ker morava itak prekuhat tako ali drugačno vodo...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:46:15
|
|
|
|
detelja
|
user posted image Ali se še kateri ta cucelj od flaške Tomee zamaši? Ko naš user posted image pije AM iz te flaške, opažam, da začne jokat, ker se mu cucelj zamaši,.... kar se prej ni dogajalo, ko smo imeli Avent. So pa te flaške drugače res super user posted image naša sploh ne ve piti iz flašk od TT, meni pa so tako zelo všeč ne vem kako ji rata, ampak ona to "bradavičko" not porine in pol mi cucelj spusti, seveda, če pa ne more pit...pa tudi iz nukove ne ve pit...ne vem, če to zaradi tega, ker smo začeli z aventovimi...p je tudi predlagala nukovo dudo, kaj če pa nam ne gre...pa tudi hippovo sem probala pa tud ne gre... user posted image Ali že dodajate kaj čaja in kdaj ter koliko? mi že ful dolgo pijemo čaj...jaz ji zjutraj naredim 280ml čaja - hipp komarček...in ona mi zna to dopoldan spit...ful veliko pije...pa zvečer ko se naje skoz še želi čaj pit...prava lumpa
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:47:01
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja kupljena voda nam je p rekla, da neglede, če je iz pipe voda ali kupljena jo je treba prekuhat...baje, da tudi kupljena voda ni tako zelo oh in sploh posebej za teke male štručke...tako, da midva sva na začetku tudi kupovala vodo, zdaj pa je brezveze, ker morava itak prekuhat tako ali drugačno vodo... glih danes je bila lučka kajfež bogataj in zagovarja navadno vodo iz pipe in da je huje voda iz flaške. Booooooo. Mi doma pijemo vodo iz pipe, edino za tamalo prekuhavam. Mam en mail od vode, ki kroži zdaj okrog, če kdo želi ji ga pošljem. Je tudi od kajfež bogatajeve.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:49:55
|
|
|
|
detelja
|
Miška a veš, da se mi moj domači pomočnik nonstop ponuja, ne vem kaj mu je...če želi sedaj nadoknadit vse za nazaj ali kaj mu je...hormoni mu ful delajo-no, jaz pa se nič ne pritožujem ...ali pa mu daje maja adrenalin, ko čaka kdaj se bo oglasila tako, da če bodo še pomočniki, pol bom pa še jaz taka - uboga maja
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:51:45
|
|
|
|
Miška2006
|
Tekočina, jst ji dam po obroku mlekca (AM). Najprej naj se naje pol pa naj popije. In seveda kadar se spomnem ji dat med obroki.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:53:35
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja kupljena voda nam je p rekla, da neglede, če je iz pipe voda ali kupljena jo je treba prekuhat...baje, da tudi kupljena voda ni tako zelo oh in sploh posebej za teke male štručke...tako, da midva sva na začetku tudi kupovala vodo, zdaj pa je brezveze, ker morava itak prekuhat tako ali drugačno vodo... glih danes je bila lučka kajfež bogataj in zagovarja navadno vodo iz pipe in da je huje voda iz flaške. Booooooo. Mi doma pijemo vodo iz pipe, edino za tamalo prekuhavam. Mam en mail od vode, ki kroži zdaj okrog, če kdo želi ji ga pošljem. Je tudi od kajfež bogatajeve. saj če gledaš kupljena voda je samo nek boom...kao da je zdrava in oh in sploh...pred leti, ko si prišel v gostilno sploh nisi imel na izbiro take in drugačne vode pa če bi si jo naročil bi te verjetno čudno gledali, zdaj pa je to nek modni hit...tudi jaz pijem vodo iz pipe, mali pa jo prekuhavam...se mi zdi brezveze kupovat, če jo itak moram prekuhat...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:55:40
|
|
|
|
detelja
|
Tekočina naša čebelica si jo sama sprosi...tudi med obrokom...včasih ji dam flaško z mlekcom pa noče vzet, dalje pa se obrača k joškici in pol že vem kolk je ura..po uri vem kdaj je lačna, ko pa je žejna pa se začne tudi k joškici obračat...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 8:59:10
|
|
|
|
kpmk
|
[/quote] mi že ful dolgo pijemo čaj...jaz ji zjutraj naredim 280ml čaja - hipp komarček...in ona mi zna to dopoldan spit...ful veliko pije...pa zvečer ko se naje skoz še želi čaj pit...prava lumpa [/quote] kdaj pa mu naj dam čaj ali pa vodo? Pred obrokom????? A tumasto sprašujem, sam res ne vem kdaj.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 9:00:00
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja kupljena voda nam je p rekla, da neglede, če je iz pipe voda ali kupljena jo je treba prekuhat...baje, da tudi kupljena voda ni tako zelo oh in sploh posebej za teke male štručke...tako, da midva sva na začetku tudi kupovala vodo, zdaj pa je brezveze, ker morava itak prekuhat tako ali drugačno vodo... glih danes je bila lučka kajfež bogataj in zagovarja navadno vodo iz pipe in da je huje voda iz flaške. Booooooo. Mi doma pijemo vodo iz pipe, edino za tamalo prekuhavam. Mam en mail od vode, ki kroži zdaj okrog, če kdo želi ji ga pošljem. Je tudi od kajfež bogatajeve. uh ta mnenja, spet sem čist zmešana,.... a mi lahko pošlješ mail prosim.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 9:01:11
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja Tekočina naša čebelica si jo sama sprosi...tudi med obrokom...včasih ji dam flaško z mlekcom pa noče vzet, dalje pa se obrača k joškici in pol že vem kolk je ura..po uri vem kdaj je lačna, ko pa je žejna pa se začne tudi k joškici obračat... Aha po uri, to bo men tud najlažje Hvala
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 9:02:40
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja ZA PROTI Miška2006 X Detelja X kpmk X BRIGITA23 X
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 9:03:43
|
|
|
|
kpmk
|
v sredo (čez dober teden) imamo ob 5ih podelitev diplom, na katero čakam že dolgo in bi res rada šla. Imam pa ob 2eh pregled G. Hm,... najraje bi si prestavila pregled, pa ne vem,...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 25.5.2009 9:11:34
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk mi že ful dolgo pijemo čaj...jaz ji zjutraj naredim 280ml čaja - hipp komarček...in ona mi zna to dopoldan spit...ful veliko pije...pa zvečer ko se naje skoz še želi čaj pit...prava lumpa kdaj pa mu naj dam čaj ali pa vodo? Pred obrokom????? A tumasto sprašujem, sam res ne vem kdaj. ne vem kako mu daješ hrano...mi pazimo, da mine med obrokoma vsaj 2 h in potem vmes dam čaj, pa po obroku...sicer pa naša maja sama prosi, če želi pit...ponudi mu pa boš vidla, če bo pil ali ne...probaj med dvema obrokoma, po obroku,...
|
|
|
velika nočLelly28 RRAli s svojim otrokom za veliko noč ustvarite velikonočne voščilnice, ki jih pošljete potem po pošti?da (
5%)
ne (
95%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!