Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 13:08:08
|
|
|
|
tintin
|
Tanayya - neka hands-feet-mouth disease oz. bolezen umazanih rok, nog in ust (virusna stvar, dobiš samo enkrat v življenju, malo vročine in pike po nogah in dlaneh in afte v ustih, ful pogosta v poletnih mesecih pri malih otročkih, prenaša se kapljično in preko blata...). Nič hujšega, danes je že dober, samo mal pikast.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 13:16:16
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Tanayya - neka hands-feet-mouth disease oz. bolezen umazanih rok, nog in ust (virusna stvar, dobiš samo enkrat v življenju, malo vročine in pike po nogah in dlaneh in afte v ustih, ful pogosta v poletnih mesecih pri malih otročkih, prenaša se kapljično in preko blata...). Nič hujšega, danes je že dober, samo mal pikast. no,samo da je OK. Joj ampak res se to prenaša pri malčkih...vse... No,je pa zdej vasja imun na to stvar ,vsaj nekej....
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 13:20:46
|
|
|
|
tintin
|
ja, vsaj nekaj:)
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 13:23:55
|
|
|
|
jooly
|
mama11... sem po dolgem času spet vsa cmerava in solzava Iskrene čestitke še od nas, boš vidla kako je fino spremljat in primerjat svoje otročke. Ista kri, isti princip vzgoje, isti tempo in stil življenja, isto življenjsko okolje, pa kljub temu v večini primerov totalno različni med sabo Lepo se rihtajte in uživajte v sončku!!
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 15:56:14
|
|
|
|
nicolina
|
Tanayya, seminar imam v tor. od 9 do 13, ampak bo šel moj z mano, ker ima ene opravke, pol greva pa še mal v šoping. Ja, sej vem, da med službo ne moreš, pa kdaj drugič. Jooly, WB, dej oglasi se še kaj...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 20:47:24
|
|
|
|
ninocka
|
Mama11, iskrene cestitke ob rojstvu hcerkice!!! Cestitke pa tudi veliki sestrici in ocku!! Da se boste fajn cartali in veliko noci prespali!!! BTW: reeees lepo ime
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 20:52:32
|
|
|
|
ninocka
|
Tintin - to ni res, da lahko samo enkrat fase - pri nam je mel Evan to 2x. Prvic je mel v dokaj blagi obliki (pikice po rokicah, nogicah telesu - znak te bolezni so predvsem pikice po dlaneh in stopalih), brez vrocine, skratka OK. Drugic je mel pa ful hude afte v ustih, vrocino, 3 dni ni nic jedel, pa ves pikast je bil. sandalcki - fisher price, se od Evana in ene od sestricne (so dale cez ze 4 otroke pa so se zmeraj za nosit). Pa ene fisher price supergice ma, za v vodo ma pa une "taplasticne", k smo jih tud mi vcasih meli, pa tiste k majo nek kao neopren zgoraj, spodaj pa neko platik gumo, ampak so soandalcki. Druzga pa ne rabi, ker vecino casa je v kroksih al pa ze kar bos. Moram it, nimam cist nic casa.... joj, kolk je vroce danes, se mi zdi, da smo vsi po vrsti tecni...
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 21:29:14
|
|
|
|
tintin
|
Ninocka - tko je rekla dohtarca, čeprov sem tudi jaz 100% da je Vasja to isto foro (v blažji obliki) imel že jeseni!!! Imel je mehurčke po rokah in nogah, zdej pa ful več pik. No, danes je dobri stari Vasja. Speedy Gonzales. S pikami.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 21:31:40
|
|
|
|
tintin
|
Sandali - imamo ene bolj zaprte iz Leclerca (gor narisan Nodi, pa piše Oui-Oui), pa odprte Adidasove. http://www.superge.si/html/svn/3394353-AA.shtml Imamo pa bitke, da hoče sploh katere obut. ŠE prejšni teden so bile zakon samo NIke superge.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 21:42:43
|
|
|
|
Tanayya29
|
Tintin,take sm jst hotla kupt Taju te adidasove,a so fajn?Jih nameravam še kupt ,da bojo za v vodo.. Drugač pa sm tut jst dobila še ene sandalčke od f.price od enga fantka in so fajn... Moj tut ne mara obut sandalčkov ,ne vem v čem je fora...?? Nč,grem naprej gledat gospa in gospod Smith...... vroče je danes jaaaaaaaaaaaaaa..............
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 21:56:15
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Moj tut ne mara obut sandalčkov ,ne vem v čem je fora...?? grrrrr, Martin bi tudi bil kr bos, pa se sezuje in šiba, ampak po centru pač ne more bos ..potem ima pa "kazen" ker more bit v vozičku
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 21:58:41
|
|
|
|
tintin
|
Tanayya - men se zdijo fajn, mehki zelo. Ma ja, ti mulci...se zmišljujejo že zdaj. Ja pri nas je tudi pol kaka kazen. Je pa totalen fan vožnje na kolesu (zadaj v sedežu!).
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 22:00:45
|
|
|
|
tintin
|
ja, mi imamo tudi Crocse za po balkonu (tako kot ati in mami) - ampak ponaredke:)
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 22:12:31
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin ja, mi imamo tudi Crocse za po balkonu (tako kot ati in mami) - ampak ponaredke:) hehe
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 22:13:11
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Tanayya - men se zdijo fajn, mehki zelo. Ma ja, ti mulci...se zmišljujejo že zdaj. Ja pri nas je tudi pol kaka kazen. Je pa totalen fan vožnje na kolesu (zadaj v sedežu!). no super,pol jih bom pa kupla kar v hervisu.
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 23.5.2009 23:31:08
|
|
|
|
tabi
|
Mama11 Iskrene čestitke za rojstvo hčerkice,seveda pa čestitke tudi sestrici in očiju ja in lepo ime ste izbrali
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.5.2009 17:15:24
|
|
|
|
mama11
|
Punce, ful hvala za čestitke. Čisto na kratko - midve sva od danes doma, takoj ko bo čas, vam javim, kako in kaj. Bilo je hitro in super, manj kot 2 uri v porodni. V porodnišnici pa savna - Mamathea, Ninočka, pripravita se na švicanje . Več naslednjič. Hvala še enkrat za lepe želje.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.5.2009 20:13:25
|
|
|
|
ajtak
|
U, mami je ze doma, kok fajn! 2 uri, frajerka, to pa je brzina! Ko bos mela cas si mors podpis spremenit ;) zdej mas 2 rozici :D
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.5.2009 21:34:20
|
|
|
|
soni
|
Mama 11 Čestitke! Tudi mi prihajamo danes iz bolnišnice, vendar žal ni bilo ravno lepo. Lan je imel epileptični napad, tako, da smo vsi kar malo iz sebe. Njegovi takoimenovani efektivni napadi so žal tudi dosegi bolj hudo obliko,.................. ....................kaj več drugič. Mami celo noč ni spala, sedaj pa mora vsaj eno kitico odspati,..................
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.5.2009 22:35:58
|
|
|
|
Tanayya29
|
mama11 super,da ste že doma,sedaj pa se lepo cartajte.... . Pa ,ko boš pri času,le kaj napisši,kako je bilo. soni,ma a res?Ojoj ubožec mali....Sej te stvari prerastejo,ane?Držim pesti,da bo vse dobro. Nicolina ,ju3 verjetn ne bo časa,če boš po 4 uri še v Lj,mi sporoči!!!!! Mi2 sva preživela danes lep dan na Šobcu(Radovljica)al kje že točno je.Lepo jezero,fajn igrala,fajn ljudje........ Pa je vikend spet mimo..... Lep teden....
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.5.2009 22:55:39
|
|
|
|
scubadiver
|
Draga Mama11 iskrene čestitke za novo članico . Sem res vesela za vas in komaj čakam da napišeš še kaj več. Pa super da je blo tko hitro mimo. Upam, da bo Tamara lepo sprejela sestrico!!
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.5.2009 22:56:53
|
|
|
|
scubadiver
|
Joj Soni upam da ne bo kaj hujšega. Res držim pesti
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 24.5.2009 23:13:00
|
|
|
|
nicolina
|
Mama11, lepo da ste doma, ko boš imela čas, pa le kaj več napiši. Si bla pa res hitra , no saj sem bila jaz tud prvič manj kot dve uri, tako da upam, da bo drugič šlo tud tako hitro. Soni, ojej, to je pa hudo, spočij si in upam na najbolše.. Scuba, pa kje si ti, sem te ful pogrešala, kako Lana, a ste dobro, je že kaj novega pri vas ? Mi smo tudi preživeli lep vikend, uživali , se potepali, samo danes si je Tin za zaključek dneva presekal ustnico in jo ima čist zatečeno , ni tolk niti jokal, kri je pa ful tekla, sem se ful ustrašla. Zdej grem pa spat, lep teden vam želim... NOČKO
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 25.5.2009 8:32:41
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin manca - Zdaj bi se lahko že res počasi kdaj videli, ne? Pridete vi (ali pa vidve, med tednom) k nam na kaka igrala? Torej ti paše za igrala bolj med tednom, ob sobotah verjetno težje? V soboto sem pa v Qlandiji srečala tvojo kolegico, pa sem ji naročila naj te pozdravi, če te prej vidi kot jaz. Sicer ne vem kako ji je že ime, je pa to tista, ki so se preselili in hčerkica je stara 15m če sem si prav zapomnila.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2007 25.5.2009 8:33:38
|
|
|
|
manca
|
mama11 iskrene čestitke za tako hiter porod. Lepo se imejte, pa pokaži nam kakšno slikco od lepotičke Julije.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?