|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
23.5.2009 19:05:19   
katrinka
dober dan - ja za spremembo nisem bila prva danesuser posted image
delala na bajti k zmesana pa se vedno je preveč za narestuser posted image
lep vikend vsem - tiste k uzivate na morju - fouš sm vmuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
24.5.2009 0:43:45   
Anonimen
Danes sem pa jaz prvauser posted image .

Ampak namesto dobro jutro vam bom rajši zaželela lahko noč...
Oskar bo danes ob 21.03 dopolnil svoje tretje leto. Tako hitro to gre! Se mi zdi, da se je ravnokar rodil,... če ne bi bilo Urbana, si ne bi mogla tako dobro predstavljati, kako majhen je bil (bi se mi takšen še vedno zdel).

Imam težavo! Ne morem se odstraniti od Nutelle!
Obožujem okus polnozrnatega kruha z Nutello... in potem še kozarček hladnega mleka... pa bi se morala še naprej paziti z dieto! Najrajši bi jo vrgla stran, a sem prešibka za kaj takšnega.
Moram naročiti, da do nadaljnega ne kupujemo sladkih stvari v hrambo...

Preživite čim lepšo nedeljo!user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
24.5.2009 8:05:20   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Danes sem pa jaz prvauser posted image .

Ampak namesto dobro jutro vam bom rajši zaželela lahko noč...
Oskar bo danes ob 21.03 dopolnil svoje tretje leto. Tako hitro to gre! Se mi zdi, da se je ravnokar rodil,... če ne bi bilo Urbana, si ne bi mogla tako dobro predstavljati, kako majhen je bil (bi se mi takšen še vedno zdel).

Imam težavo! Ne morem se odstraniti od Nutelle!
Obožujem okus polnozrnatega kruha z Nutello... in potem še kozarček hladnega mleka... pa bi se morala še naprej paziti z dieto! Najrajši bi jo vrgla stran, a sem prešibka za kaj takšnega.
Moram naročiti, da do nadaljnega ne kupujemo sladkih stvari v hrambo...

Preživite čim lepšo nedeljo!user posted image

To te pa bolj ne bi mogla razumet. Nutella(obvezno mora bit iz Mullerja) in polnozrnat toast+ mleko- božansko. Jaz se ji tudi ne morem odreč, sem prešibka za kaj takega. Zdej jo po novem tudi kar z žlico jem, brez kruha.user posted image  Pri tej težavi ti pa res ne znam pomagati. Mogoče se res še najbolje obnese, da je sploh ne kupiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
24.5.2009 8:48:04   
majana79
Še ena odvisnica od Nutelle, obvezno iz Muellerja ali pa jo kupim v Avstriji oziroma Italiji, je čisto druga...

Tanja, kaj je zdaj to, a ne navijamo dost, ko si še vedno tukaj? user posted image

Dejmo, dejmo user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
24.5.2009 8:58:33   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Še ena odvisnica od Nutelle, obvezno iz Muellerja ali pa jo kupim v Avstriji oziroma Italiji, je čisto druga...

Tanja, kaj je zdaj to, a ne navijamo dost, ko si še vedno tukaj? user posted image

Dejmo, dejmo user posted image

Nič se ne dogajauser posted image user posted image user posted image
V petek zvečer so bli popadki na 14 minut, pa pol na 10, pol pa nič večuser posted image user posted image user posted image
Trebuh mam pa čedalje večji. Popek mi je še bolj ven porinilo, kot je bil. Jaz sploh ne vem, kaj se dogaja z mano...Jutri imam pregled pri G in CTG. Upam, upam, da sem kaj več odprta kot prejšnji teden. Ampak sem vam pa hvaležna za navijanje. In upam, da bom kmalu kaj sporočila

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
24.5.2009 9:11:24   
majana79
Eh, nič nenavadnega ni, samo otročku se nikamor ne mudi, ti bi ga pa rada spoznala in se ti zdi tole čakanje hujše, kot je. user posted image

Držim pesti, da boš odprta kot po čudežu že par cm in tik pred tem da greš rodit. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
24.5.2009 9:49:06   
Tanja_

Eh, nič nenavadnega ni, samo otročku se nikamor ne mudi, ti bi ga pa rada spoznala in se ti zdi tole čakanje hujše, kot je. user posted image

Držim pesti, da boš odprta kot po čudežu že par cm in tik pred tem da greš rodit. user posted image

Hvala!!user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
24.5.2009 10:54:00   
Anonimen
Tanja_ saj bo... kmalu!
Veliko počivaj in si naberi energije, da jo boš imela potem dovolj za vse leto!user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3758
24.5.2009 12:23:50   
PapuaNG
no no tanja, sej sem še jst pred tabo. Čeprav nič ne zgleda,da bo tudi dejansko takouser posted image Me še nič ne šraufa, špika ipd. Pravzaprav če ne bi mela trebuha,sploh ne bi vedla, da sem noseča. No, pa apetit je nekoliko večji kot sicer user posted image

Me je včeraj mami že ob 9ih zjutraj klicala, če gresta s fotrom lahko na vikend al se že kaj dogaja user posted image Verjetno se bojo zdaj že res začela ta vprašanja 'a je že', 'a še ni' itd.

Moj pa danes cel dan dela, tako da imam stanovanje in čas povsem zase. Tko da bom malce lenarila, malce pospravljala...sem imela v mislih,da bi lazanjo spekla, pa ne vem, a imam dovolj teh ploščic za vmes...če ne bomo pa kaj drugega zmislili user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
24.5.2009 12:30:27   
vim
Ojla tanja in papuaNG julijke vaju prehitevamo po levi. Ena od nas, ki je rok imela 16 julija je včeraj rodila. Otroček je OK in ne potrebuje inkubatorjauser posted image user posted image user posted image .

Zdaj se se pa zamislila, madonca jaz nimam nič tako, da grem jutri pa počasi res v nabavo vsaj najnujnejše, tudi če vozička še ne bomo imeli važno vsaj, da bo imel kje spat.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
24.5.2009 15:35:06   
Tanja_
Ja papua očitno se bojo zdej začela ta meni čist mim vprašanja. Pa kaj folk misli, da te s tem spodbujajo, ko ti govorijo pa kdaj bo, pa a še ne misli bit. NE, ker jst sm ful rada noseča! Super je, k sm k balon, k en slon, k se v postli komi obrnem, k je zunej 31 stopinj, jst pa nosim dodatnih 10 kil. Men je to zakon!!! Jst ne grem rodit.

Mal sm sitna...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
24.5.2009 16:07:46   
majana79
Tanja, si me nasmejala. user posted image Ne se sekirat, nisi edina, ki se tako počuti. Jaz imam še točno en mesec pa en dan do roka, pa ti povem da ne bi imela nič proti, če se mali odloči pridet kak teden ali pa 2 prej. Kako se moreš šele ti počutit... Saj bo, boš videla. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
24.5.2009 16:44:53   
PapuaNG
haaha, tanja...ja...nič kaj lahko nam ni. Še dobro, da imam klimo doma, ker sicer bi bila savna tukaj. Sem bla zdej na balkonu samo toliko, da sem cunje obesila, pa je začel kar tečt od mene user posted image Sem bla pa pridna pa skuhala kosilo in pospravila malo naokoli, tako da zdaj lahko lenarim in čakam na mojega, da pride domov. Nekaj me dol vleče, zato se niti ne mislim kaj hudo matrat s sesanjem ipd. Zgleda se počasi zadeve spodaj mehčajo in vsake toliko zaboli ko user posted image

Je pa cukrček v trebuhu precej aktiven, tako da mi ni dolgčas user posted image Mu je blo kosilo očitno všeč user posted image Zvečer naju pa sladoled čaka user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
24.5.2009 17:37:34   
Tanja_
majana hvala za spodbudo. To je zdej res prava spodbuda, ne pa folk, ki sprašeuje kdaj že bo, pa če je že....user posted image Če bi bilo po moje, bi itak že 14 dni nazaj rodila.
Jaz sem tudi skuhala kosilo- blitvo, pečen krompir, ražnjiče,mmmm...Sladica sm pa že zjutrej, sm češnjev štrudl jedla, tko da za dons bo kr dovolj. Zdej sm mal spala, sm mal bl optimističnauser posted image Edin trebuh mi pa res tko zateguje, k da bom eksplodirala. Sej bo...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
24.5.2009 17:52:32   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja papua očitno se bojo zdej začela ta meni čist mim vprašanja. Pa kaj folk misli, da te s tem spodbujajo, ko ti govorijo pa kdaj bo, pa a še ne misli bit. NE, ker jst sm ful rada noseča! Super je, k sm k balon, k en slon, k se v postli komi obrnem, k je zunej 31 stopinj, jst pa nosim dodatnih 10 kil. Men je to zakon!!! Jst ne grem rodit.

Mal sm sitna...

user posted image

To si me pa nasmejala user posted image ....Ne sekiraj se Tanja, vse pride ob svojem času (to pa ni nujno takrat ko so izračunali zdravniki).

Vroče je za znoret, zdržim edino še na postelji z ventilatorjem ob sebi. Pa občasno tuširanje z mrzlo vodo. Pa sladoled. Mal sem bla zunaj pa je tud vroče. Upam na dež. Ne morem verjet da je komaj maj, kaj bo šele junija pa julija in avgustauser posted image Mi pa brez klime. Se bom šla kar z avtom vozit, tam jo mamuser posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
24.5.2009 18:39:04   
Tanja_
Ja, danes je res tako težko vreme. Ful vlažno, pa vse neki dol tišči. Midva sva tud kar klimo prižgala, k je za znoret. V avtu jo pa jst ne smem, k sm skoz odlašala z menjavo filtra (mi vn smrdi kuser posted image ), zdej se pa ne upam zmenit za servis, k ne vem kdaj bomo šli rodit, tko da se z odprtim oknom vozim. Še dobro,da mi itak ni nikamor za it.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
24.5.2009 19:26:52   
knutek

Drage user posted image !

da se mal se vam javim po zeelooo dolgem času,najbrž ste že pozabile nameuser posted image ?
No jaz sem rodila in že zibam sinka  doma.Ravno  danes sva pršla iz porod.,rodil se je
v 34.tednu 2/7,  NIK  dolg 47 cm, težak  2690 g.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
24.5.2009 19:30:16   
knutek

Aja  pozabila sem napisat datum rojstva   18.5.2009 ob  7:38 uri !!!

(odgovor članu knutek)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
24.5.2009 19:38:34   
PapuaNG
čestitke knutek, kar v 34. tednu! Me se pa tukaj matramo in izmišljamo načine, kako čim prej rodit, hahaha...no, samo da je vse v redu user posted image

(odgovor članu knutek)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
24.5.2009 20:55:41   
majana79
Ooo čestitke knutek user posted image Evo, še ena, ki je prehitela kar po levi, a? user posted image

Upam da sta ok in da se lepo cartate.

Tanja, ti se kar odpelji na servis pa pokaži trebuh, in reci da te čim prej vzamejo. Na račun mene so nama zadnjič takoj nekaj popravili, ker drugače 'niso imeli nič frej'. user posted image Vsaj malo pa lahko izkoristiš svoj trebuh, ker imamo nosečnice vsaj sedaj malo protekcije. user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
24.5.2009 21:23:45   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: knutek

Drage user posted image !

da se mal se vam javim po zeelooo dolgem času,najbrž ste že pozabile nameuser posted image ?
No jaz sem rodila in že zibam sinka  doma.Ravno  danes sva pršla iz porod.,rodil se je
v 34.tednu 2/7,  NIK  dolg 47 cm, težak  2690 g.

Kakšna lepa novicauser posted image user posted image user posted image . Iskrene čestitke!
Drugače pa nismo pozable nate, ampak mislila si pa nisem, da si šla v P. Kako pa to?

(odgovor članu knutek)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
24.5.2009 21:27:23   
Lsica

Ooo čestitke knutek user posted image Evo, še ena, ki je prehitela kar po levi, a? user posted image

Upam da sta ok in da se lepo cartate.

Tanja, ti se kar odpelji na servis pa pokaži trebuh, in reci da te čim prej vzamejo. Na račun mene so nama zadnjič takoj nekaj popravili, ker drugače 'niso imeli nič frej'. user posted image Vsaj malo pa lahko izkoristiš svoj trebuh, ker imamo nosečnice vsaj sedaj malo protekcije. user posted image

user posted image user posted image user posted image , majana, ta je pa dobra. Sem pa tud jaz ugotovila, da so ljudje bolj ustrežljivi kot sicer. Ni kaj lepo je bit protežiran. Saj z dojenčki bomo tud user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
25.5.2009 7:45:49   
Lsica
Spet jaz...tokrat s kavico voščim eno dobro jutro.

user posted image

vim, še ta teden, a ne?
katrinka...delovno v službi al spet mal zabušavamo? Aja, zdaj maš uvajanjeuser posted image .

Držte se, pa naj vam ne bo prevročeuser posted image .

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
25.5.2009 8:53:59   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Spet jaz...tokrat s kavico voščim eno dobro jutro.

user posted image

vim, še ta teden, a ne?
katrinka...delovno v službi al spet mal zabušavamo? Aja, zdaj maš uvajanjeuser posted image .

Držte se, pa naj vam ne bo prevročeuser posted image .

joj tak dolgčas je da me bo pobralo, nobenga v pisarni samo jaz in radio - pa mal se sama s sabo pogovarjam - če me kdo sliš si misl da sm mal cez....user posted image uvajanje bo najbrz od jutr naprej - mah ta moj sef je cist raztresen...sprot ga morm spomnt kaj in kakouser posted image

drugače pa je to moj zadnji delovni teden...jupiuser posted image pa danes imam narejenih 31tednov...pa popoldne pregled pri Guser posted image komi cakamuser posted image

hm...kaj je se nouga...a ja majster je danes končno prisel da ploščice v kopalnici položiuser posted image drugače pa imam se vedn gradbišče doma...je pa tast z metrom prisel v soboto in vsa vrata zmeru pa mere za posteljco ma tud...jupi user posted image

k.tja - a veš od česa se pa jaz ne morem odstranit - od kinder cokoladic - obsedena sm z njimiuser posted image

tanja in papuang - sta se z nami - ja upam da vama ni prevroče in da bosta kmalu rodileuser posted image

knutek - čestitke za NIKA user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 25.5.2009 8:55:23 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
25.5.2009 8:58:48   
katrinka

Ljubljanske nosečke
=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1user posted image       0 user posted image         26.5.2009     user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009          0user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1user posted image        0 user posted image        25.5.2009     user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009           1user posted image        0 user posted image         26.5.2009    user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009          1 user posted image       0  user posted image         01.6.2009    user posted image
 user posted image  bjondi (33 let)                    27.6.2009         2 user posted image        1  user posted image       3.6.2009      user posted image     
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image       29.5.2009     user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image       28.5.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image        27.5.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image        16.6.2009   user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?             user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image        26.5.2009     user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          1 user posted image       0  user posted image         3.6.2009      user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image        27.5.2009     user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image        22.5.2009      user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image             ?                ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image        15.6.2009      user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?               ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        3.6.2009        ?
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?             user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image       29.5.2009      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image      26.5.2009       user posted image
============================================================

user posted image    9

user posted image   12

user posted image   10

============================================================
                           Pravkar povile svoje štručke     

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g
user posted image  knutek                   18.5.2009       user posted image                  Nik                 47 cm         2690 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?