Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.5.2009 19:05:19
|
|
|
|
katrinka
|
dober dan - ja za spremembo nisem bila prva danes delala na bajti k zmesana pa se vedno je preveč za narest lep vikend vsem - tiste k uzivate na morju - fouš sm vm
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 0:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem pa jaz prva . Ampak namesto dobro jutro vam bom rajši zaželela lahko noč... Oskar bo danes ob 21.03 dopolnil svoje tretje leto. Tako hitro to gre! Se mi zdi, da se je ravnokar rodil,... če ne bi bilo Urbana, si ne bi mogla tako dobro predstavljati, kako majhen je bil (bi se mi takšen še vedno zdel). Imam težavo! Ne morem se odstraniti od Nutelle! Obožujem okus polnozrnatega kruha z Nutello... in potem še kozarček hladnega mleka... pa bi se morala še naprej paziti z dieto! Najrajši bi jo vrgla stran, a sem prešibka za kaj takšnega. Moram naročiti, da do nadaljnega ne kupujemo sladkih stvari v hrambo... Preživite čim lepšo nedeljo!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 8:05:20
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Danes sem pa jaz prva . Ampak namesto dobro jutro vam bom rajši zaželela lahko noč... Oskar bo danes ob 21.03 dopolnil svoje tretje leto. Tako hitro to gre! Se mi zdi, da se je ravnokar rodil,... če ne bi bilo Urbana, si ne bi mogla tako dobro predstavljati, kako majhen je bil (bi se mi takšen še vedno zdel). Imam težavo! Ne morem se odstraniti od Nutelle! Obožujem okus polnozrnatega kruha z Nutello... in potem še kozarček hladnega mleka... pa bi se morala še naprej paziti z dieto! Najrajši bi jo vrgla stran, a sem prešibka za kaj takšnega. Moram naročiti, da do nadaljnega ne kupujemo sladkih stvari v hrambo... Preživite čim lepšo nedeljo! To te pa bolj ne bi mogla razumet. Nutella(obvezno mora bit iz Mullerja) in polnozrnat toast+ mleko- božansko. Jaz se ji tudi ne morem odreč, sem prešibka za kaj takega. Zdej jo po novem tudi kar z žlico jem, brez kruha. Pri tej težavi ti pa res ne znam pomagati. Mogoče se res še najbolje obnese, da je sploh ne kupiš.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 8:48:04
|
|
|
|
majana79
|
Še ena odvisnica od Nutelle, obvezno iz Muellerja ali pa jo kupim v Avstriji oziroma Italiji, je čisto druga... Tanja, kaj je zdaj to, a ne navijamo dost, ko si še vedno tukaj? Dejmo, dejmo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 8:58:33
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Še ena odvisnica od Nutelle, obvezno iz Muellerja ali pa jo kupim v Avstriji oziroma Italiji, je čisto druga... Tanja, kaj je zdaj to, a ne navijamo dost, ko si še vedno tukaj? Dejmo, dejmo Nič se ne dogaja V petek zvečer so bli popadki na 14 minut, pa pol na 10, pol pa nič več Trebuh mam pa čedalje večji. Popek mi je še bolj ven porinilo, kot je bil. Jaz sploh ne vem, kaj se dogaja z mano...Jutri imam pregled pri G in CTG. Upam, upam, da sem kaj več odprta kot prejšnji teden. Ampak sem vam pa hvaležna za navijanje. In upam, da bom kmalu kaj sporočila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 9:11:24
|
|
|
|
majana79
|
Eh, nič nenavadnega ni, samo otročku se nikamor ne mudi, ti bi ga pa rada spoznala in se ti zdi tole čakanje hujše, kot je. Držim pesti, da boš odprta kot po čudežu že par cm in tik pred tem da greš rodit.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 9:49:06
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Eh, nič nenavadnega ni, samo otročku se nikamor ne mudi, ti bi ga pa rada spoznala in se ti zdi tole čakanje hujše, kot je. Držim pesti, da boš odprta kot po čudežu že par cm in tik pred tem da greš rodit. Hvala!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 10:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ saj bo... kmalu! Veliko počivaj in si naberi energije, da jo boš imela potem dovolj za vse leto!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 12:23:50
|
|
|
|
PapuaNG
|
no no tanja, sej sem še jst pred tabo. Čeprav nič ne zgleda,da bo tudi dejansko tako Me še nič ne šraufa, špika ipd. Pravzaprav če ne bi mela trebuha,sploh ne bi vedla, da sem noseča. No, pa apetit je nekoliko večji kot sicer Me je včeraj mami že ob 9ih zjutraj klicala, če gresta s fotrom lahko na vikend al se že kaj dogaja Verjetno se bojo zdaj že res začela ta vprašanja 'a je že', 'a še ni' itd. Moj pa danes cel dan dela, tako da imam stanovanje in čas povsem zase. Tko da bom malce lenarila, malce pospravljala...sem imela v mislih,da bi lazanjo spekla, pa ne vem, a imam dovolj teh ploščic za vmes...če ne bomo pa kaj drugega zmislili
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 12:30:27
|
|
|
|
vim
|
Ojla tanja in papuaNG julijke vaju prehitevamo po levi. Ena od nas, ki je rok imela 16 julija je včeraj rodila. Otroček je OK in ne potrebuje inkubatorja . Zdaj se se pa zamislila, madonca jaz nimam nič tako, da grem jutri pa počasi res v nabavo vsaj najnujnejše, tudi če vozička še ne bomo imeli važno vsaj, da bo imel kje spat.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 15:35:06
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja papua očitno se bojo zdej začela ta meni čist mim vprašanja. Pa kaj folk misli, da te s tem spodbujajo, ko ti govorijo pa kdaj bo, pa a še ne misli bit. NE, ker jst sm ful rada noseča! Super je, k sm k balon, k en slon, k se v postli komi obrnem, k je zunej 31 stopinj, jst pa nosim dodatnih 10 kil. Men je to zakon!!! Jst ne grem rodit. Mal sm sitna...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 16:07:46
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, si me nasmejala. Ne se sekirat, nisi edina, ki se tako počuti. Jaz imam še točno en mesec pa en dan do roka, pa ti povem da ne bi imela nič proti, če se mali odloči pridet kak teden ali pa 2 prej. Kako se moreš šele ti počutit... Saj bo, boš videla.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 16:44:53
|
|
|
|
PapuaNG
|
haaha, tanja...ja...nič kaj lahko nam ni. Še dobro, da imam klimo doma, ker sicer bi bila savna tukaj. Sem bla zdej na balkonu samo toliko, da sem cunje obesila, pa je začel kar tečt od mene Sem bla pa pridna pa skuhala kosilo in pospravila malo naokoli, tako da zdaj lahko lenarim in čakam na mojega, da pride domov. Nekaj me dol vleče, zato se niti ne mislim kaj hudo matrat s sesanjem ipd. Zgleda se počasi zadeve spodaj mehčajo in vsake toliko zaboli ko Je pa cukrček v trebuhu precej aktiven, tako da mi ni dolgčas Mu je blo kosilo očitno všeč Zvečer naju pa sladoled čaka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 17:37:34
|
|
|
|
Tanja_
|
majana hvala za spodbudo. To je zdej res prava spodbuda, ne pa folk, ki sprašeuje kdaj že bo, pa če je že.... Če bi bilo po moje, bi itak že 14 dni nazaj rodila. Jaz sem tudi skuhala kosilo- blitvo, pečen krompir, ražnjiče,mmmm...Sladica sm pa že zjutrej, sm češnjev štrudl jedla, tko da za dons bo kr dovolj. Zdej sm mal spala, sm mal bl optimistična Edin trebuh mi pa res tko zateguje, k da bom eksplodirala. Sej bo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 17:52:32
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja papua očitno se bojo zdej začela ta meni čist mim vprašanja. Pa kaj folk misli, da te s tem spodbujajo, ko ti govorijo pa kdaj bo, pa a še ne misli bit. NE, ker jst sm ful rada noseča! Super je, k sm k balon, k en slon, k se v postli komi obrnem, k je zunej 31 stopinj, jst pa nosim dodatnih 10 kil. Men je to zakon!!! Jst ne grem rodit. Mal sm sitna... To si me pa nasmejala ....Ne sekiraj se Tanja, vse pride ob svojem času (to pa ni nujno takrat ko so izračunali zdravniki). Vroče je za znoret, zdržim edino še na postelji z ventilatorjem ob sebi. Pa občasno tuširanje z mrzlo vodo. Pa sladoled. Mal sem bla zunaj pa je tud vroče. Upam na dež. Ne morem verjet da je komaj maj, kaj bo šele junija pa julija in avgusta Mi pa brez klime. Se bom šla kar z avtom vozit, tam jo mam .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 18:39:04
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja, danes je res tako težko vreme. Ful vlažno, pa vse neki dol tišči. Midva sva tud kar klimo prižgala, k je za znoret. V avtu jo pa jst ne smem, k sm skoz odlašala z menjavo filtra (mi vn smrdi k ), zdej se pa ne upam zmenit za servis, k ne vem kdaj bomo šli rodit, tko da se z odprtim oknom vozim. Še dobro,da mi itak ni nikamor za it.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 19:26:52
|
|
|
|
knutek
|
Drage ! da se mal se vam javim po zeelooo dolgem času,najbrž ste že pozabile name ? No jaz sem rodila in že zibam sinka doma.Ravno danes sva pršla iz porod.,rodil se je v 34.tednu 2/7, NIK dolg 47 cm, težak 2690 g.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 19:30:16
|
|
|
|
knutek
|
Aja pozabila sem napisat datum rojstva 18.5.2009 ob 7:38 uri !!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 19:38:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
čestitke knutek, kar v 34. tednu! Me se pa tukaj matramo in izmišljamo načine, kako čim prej rodit, hahaha...no, samo da je vse v redu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 20:55:41
|
|
|
|
majana79
|
Ooo čestitke knutek Evo, še ena, ki je prehitela kar po levi, a? Upam da sta ok in da se lepo cartate. Tanja, ti se kar odpelji na servis pa pokaži trebuh, in reci da te čim prej vzamejo. Na račun mene so nama zadnjič takoj nekaj popravili, ker drugače 'niso imeli nič frej'. Vsaj malo pa lahko izkoristiš svoj trebuh, ker imamo nosečnice vsaj sedaj malo protekcije.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 21:23:45
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: knutek Drage ! da se mal se vam javim po zeelooo dolgem času,najbrž ste že pozabile name ? No jaz sem rodila in že zibam sinka doma.Ravno danes sva pršla iz porod.,rodil se je v 34.tednu 2/7, NIK dolg 47 cm, težak 2690 g. Kakšna lepa novica . Iskrene čestitke! Drugače pa nismo pozable nate, ampak mislila si pa nisem, da si šla v P. Kako pa to?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.5.2009 21:27:23
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ooo čestitke knutek Evo, še ena, ki je prehitela kar po levi, a? Upam da sta ok in da se lepo cartate. Tanja, ti se kar odpelji na servis pa pokaži trebuh, in reci da te čim prej vzamejo. Na račun mene so nama zadnjič takoj nekaj popravili, ker drugače 'niso imeli nič frej'. Vsaj malo pa lahko izkoristiš svoj trebuh, ker imamo nosečnice vsaj sedaj malo protekcije. , majana, ta je pa dobra. Sem pa tud jaz ugotovila, da so ljudje bolj ustrežljivi kot sicer. Ni kaj lepo je bit protežiran. Saj z dojenčki bomo tud .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.5.2009 7:45:49
|
|
|
|
Lsica
|
Spet jaz...tokrat s kavico voščim eno dobro jutro. vim, še ta teden, a ne? katrinka...delovno v službi al spet mal zabušavamo? Aja, zdaj maš uvajanje . Držte se, pa naj vam ne bo prevroče .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.5.2009 8:53:59
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Spet jaz...tokrat s kavico voščim eno dobro jutro. vim, še ta teden, a ne? katrinka...delovno v službi al spet mal zabušavamo? Aja, zdaj maš uvajanje . Držte se, pa naj vam ne bo prevroče . joj tak dolgčas je da me bo pobralo, nobenga v pisarni samo jaz in radio - pa mal se sama s sabo pogovarjam - če me kdo sliš si misl da sm mal cez.... uvajanje bo najbrz od jutr naprej - mah ta moj sef je cist raztresen...sprot ga morm spomnt kaj in kako drugače pa je to moj zadnji delovni teden...jupi pa danes imam narejenih 31tednov...pa popoldne pregled pri G komi cakam hm...kaj je se nouga...a ja majster je danes končno prisel da ploščice v kopalnici položi drugače pa imam se vedn gradbišče doma...je pa tast z metrom prisel v soboto in vsa vrata zmeru pa mere za posteljco ma tud...jupi k.tja - a veš od česa se pa jaz ne morem odstranit - od kinder cokoladic - obsedena sm z njimi tanja in papuang - sta se z nami - ja upam da vama ni prevroče in da bosta kmalu rodile knutek - čestitke za NIKA
< Sporočilo je popravil katrinka -- 25.5.2009 8:55:23 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?