sinskaT
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Ojla tanja in papuaNG julijke vaju prehitevamo po levi. Ena od nas, ki je rok imela 16 julija je včeraj rodila. Otroček je OK in ne potrebuje inkubatorja . Zdaj se se pa zamislila, madonca jaz nimam nič tako, da grem jutri pa počasi res v nabavo vsaj najnujnejše, tudi če vozička še ne bomo imeli važno vsaj, da bo imel kje spat. Me je kr na rit vrglo, ko sem prebrala, da že 2 julijki cartata - knutek - čestitke še tukaj!!!! se pa lahko pohvalim, da imamo že skor vse pripravljeno za , tko da zdej bo pa ziher treba čez rok čakat ..čeprav, kaj pa vem, mi daje Hana kar dost telovadbe in me vsake toliko zašpika, kot me je prvič zadnje 3tedne?! No, pustimo se presenetit. Prej bi se rada še z vami na mitingu dobila, da še kakšno v živo rečemo . Se moram pa opravičit, ker se tako redko javljam, zdaj imamo še z čarunalnikom probleme, tko da moram prav lovit momente, ko lahko grem na net. Sem pa že mojmu povedala, da nujno rabim RR po porodu, tko da gre lahko kar po kakšnega novega lepitopija . Tanja in Papua - navijam za vaju in vajina , držta se! Vim - o shit pa ta sladkorna, te prav razumem kako je zoprno držat dieto -ni ravno enako ampak jaz sem po porodu "kao" ful pazila kaj jem,d a tamale ne bi šraufal in se mi je po enem mesecu že kar bledlo od raznih želja po nuteli, sadju itd. No naj mimogrede povem, da je mala imela malo krčkov, ne glede na to kaj sem pojedla, tko da sem pol začela kar vse jest. Grem še malo za nazaj brat, če mi rata.. lp