|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
23.5.2009 19:44:33   
LUNA83
Jej še neki,... danes prvič v življenju nisem mogla popit več kot pol kave,...fuj sploh mi ni šlo,... pa malo čudno me boli spodaj v trebuhu,..ne tako kot če bi prišla tečka,..tako da,.... upam upam upam,...

Kaj menite????

Čakamo +

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.5.2009 21:02:18   
zebra
Živjo Luna...ja jaz sem test delala, ker vem da je bila o tokrat prej, kot vedno, in pravijo da 14 dni po o bi mogla prit  tečka...in ker je danes ta dan ko bi naj po 14 dneh prišla (tokrat se mi je zaradi predčasne o, skrajšal cikel za 6 dni - ker sicer bi mogla dobiti tečko 29. 5.) tečka, pa je ni sem neučakano poskusila....user posted image  no saj sem že včeraj zvečeruser posted image

Če pa ti veš ziher kdaj si imela o...pol si pa 14 dni prištej, in takrat bi mogla dobiti user posted image  al pa user posted image

Upam zate pa da bo user posted image user posted image

No in zaradi vse te zmede v tem ciklusu pr men, se sploh ne upam veselit.....

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.5.2009 22:56:07   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

Jej še neki,... danes prvič v življenju nisem mogla popit več kot pol kave,...fuj sploh mi ni šlo,... pa malo čudno me boli spodaj v trebuhu,..ne tako kot če bi prišla tečka,..tako da,.... upam upam upam,...

Kaj menite????
lahk si pa srečka user posted image  postala.user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
24.5.2009 0:42:20   
pajcevina
Tejchy25 ziher si user posted image . če se plusek vidi na slikci, se še toliko bolje v živo. Če pa bi se vseeno rada še prepričala, ti pa tudi jaz priporočam CB.

Zebra tudi tebi čestitke za user posted image .

Lepo povabljeni, da se nam pridružita pri januarkah. Al ste mogoče že februarke? 

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
24.5.2009 5:32:16   
sarar
punce, moja user posted image  je prišla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
24.5.2009 7:32:18   
S*
sarar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
24.5.2009 9:23:30   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05. - Tretinjka srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30  user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.05 - Buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image
v novee boje
19.05. -Tejchy25 (12. krog) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1 user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
23.05 - Sarar user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
24.05 - Pajcevina srečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image  
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55
29.05. - zebra  srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 49, OD TEGA 13 SREČK NOSEČK

Modrih : 25
Roza   :  13
  Skupaj :38

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................34,21% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
24.5.2009 10:05:30   
zebra
Punce pozdravljene...sem ful žalostna...delala sem cb zjutraj, pa je mislim da negativen, .....user posted image

Zarisala se je sicer ful rahla navpična črtica, ki nardi kao plus, ampak res slabo vidna in tanka kot las....sem dala v album slikce...joj, sem res žalostna....user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
24.5.2009 10:10:19   
katrin30
Zebra tole sploh ni negativen, neki zametki plusa so. Počakaj še kakšen dan in bo lepo viden plusek, ne sekiraj se, misli pozitvno, saj sem prepričana da v tebi raste pikica.

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
24.5.2009 10:14:25   
pajcevina
Zebra jaz pa mislim da je to to. Itak imaš pa še kar nekaj dni do (ne)pričakovane user posted image , tako da probaj ponovit čez 2 li tri dni, pa bo ziher močnejši plusek. Predvsem se pa ne sekirat (to je ful izi rečt, a ne?), ker ne koristi ne tebi ne mali pikici.

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
24.5.2009 10:22:02   
Teni_
Zebra, jaz mislim, da je to +. Jaz Cb sploh ne zaupam. Mi pred leti ni pokazal +, pol mi ga je pa en čisto navaden test za takratnih 300 SIT pokazal.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
24.5.2009 11:02:43   
Tejchy25
Jutro!!! :)
No, zdj sm pa js test ponovila...provzaprov sm nardila kr 2 testa..BC in CB...in kaj se je zgodl?...Ja, moja zgodba je vedno zakomplicirana kar se da :)
Torej, BC je negatven...CB je pa pozitiven, ampak plus ke pa tkoooo nežen, da ni ans, da bi se vidlo, če vam slikam...morm pod tapravim kotom pogledat da ga vidim...
Ok, sej vem, da boste rekle, da je to najbrž to...ampak čudn pa je da je predvčerajšnjim CB pokazal bolj jasen sicer polovičen plusek, včer FS user posted image , dons pa tale zmešnjava :)
Ahhh, teli testi...celo premoženje zapravim na njih da na konc spet nič ne vem :)
Kaj porečete na moje dogodivščine? :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
24.5.2009 11:12:07   
zebra
Teychi, midve si pa lahko kar roko podama, noro...jaz sem tud čistouser posted image

Čeprav mislim, da pr men vse skupi narekuje na to, da je neki blo...ampak bo šlouser posted image ...tako da sedaj še samo čakam na user posted image

Vseeno pa vsem puncam hvala za upanje in tolažbo....

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
24.5.2009 11:16:39   
Tejchy25
Ne ne zebra!!" Sej veš, da je CB najmanj občutljiv od teh testkov..in posledično najkasnej pokaže...
Tko da glavo po konci, mi vse navijamo zate, ampak pomaga pa tut, če ti ostaneš pozitivna!!! Dokler se ne prikaže tečka je vse možnoooo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
24.5.2009 11:22:28   
zebra
user posted image  Saj to je tudi res Tejchy...ampak ne vem, sem že imela slabe izkušnje s ss - ji in nikakor se ne upam veselit.....čeprav je pa res, da dokler ne pride user posted image  je vse možno....

Res mi ni jasno zakaj bi nama eni testi kazali + drugi pa nič...pa če povzameš...ne glede na občutljivost testa...a ne...user posted image

Najbolj si želim da bi se čez kake 10 dni tuki gor pogovarjale...kdaj imava prvi pregled...er bi bili testi očitni + user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
24.5.2009 11:31:05   
tassika
Punci nočem vaju strašit, ampak če se bodo pluski pojavljali pa izginjali, nujno na krvni test, ker pri IMN tako hormon narašča in pada. Ampak možnost za to je minimalna, jutri lepo v laboratorij, saj ne stane veliko pa bosta vedli na čem sta.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
24.5.2009 14:52:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Včeraj sem imela dan pred M rjav izcedek, zdaj pa user posted image še ni. Še nikoli se mi ni to zgodilo, mislim, da me nekaj zaj.... 
jaz sem imela tko 4 dni pred M in sedaj že cartam .Test sem naredil 8dni po tem izcedku ki se je pojavil

Srečno

(odgovor članu ziva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
24.5.2009 14:53:49   
sonček85
vsem ki ste dobile user posted image  user posted image user posted image
vse ,ki  čakate pluseke user posted image user posted image

in vse ,ki ste dočakale + user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
24.5.2009 14:58:06   
miklarom
vse ki vas je obiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image

vse  ki pa ste zagledaleuser posted image  pa čestitamuser posted image user posted image

larilu - nič ne vem kaj je z dini, če bom kaj vedla ti povem

sarar - user posted image , pa sem ti rekla da jo pošlji k meni v kletuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
24.5.2009 14:59:09   
Tejchy25
Dan dan! Hmmm....js bi vas zj prosila če bi me kr obarvale v modro, ker se mi je pojavu rjav izcedek...iz katerega se bo razvila verjetno prava user posted image ...
Sicer nimam kkšnih bolečin kot ponavad pred user posted image , vseen pa mislm, da je to to za ta mesec...:(

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
24.5.2009 15:04:09   
witto
tejchy25,kaj je zdaj to??

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
24.5.2009 15:06:06   
Tejchy25
Hmmm...se tut js sprašujem....kaj mislš? Se nazaj obarvam, ane...sm podelala za ta mesec...in se grem borit naprej?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
24.5.2009 15:08:57   
tropical

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05. - Tretinjka
 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30  user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.05 - Buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image
v novee boje
19.05. -Tejchy25 (12. krog) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1 user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
23.05 - Sarar user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
24.05 - Pajcevina srečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image  
25.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
27.05 - LUNA83
27.05 - Tiki55
29.05. - zebra  srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 49, OD TEGA 13 SREČK NOSEČK

Modrih : 25
Roza   :  13
  Skupaj :38

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................34,21% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.5.2009 15:42:30   
witto
ne tejchy25, kakšen pa je izcedek? Dej počakaj,  kako bo danes, in jutri magari res pojdi v laboratorij na test,ker to je pa malo čudno. Jas sem tudi imela pozitivne teste, in potem se mi je vlilauser posted image , ampak pozitvni so bili zato ker sem prejemala stopke,mislim, da ti je nisi dobila, a ne?

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.5.2009 15:48:46   
Tejchy25
Ne ne, nič nisem dobivala...

Ja ne vem, prej k sm šla na wc in sm se obrisala je blo tko rjavo, poj sm se šla pa umit na bede in sm šla s prstom not in je taka sluz...rjavkasto rdeča...zdle sm šla pa spet na wc (spet lulat:)) in ko sm se obrisala ni blo nč, pa sm pol probala še globje, pa je blo mal krvi....
Pomoje se bo počas ulil...al pa tut ne, ne vem...:)

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.