|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
23.5.2009 10:48:20   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Kliki: user posted image user posted image user posted image user posted image

S* in tassika: Joooj, upam da je res...ampak za vsak slučaj bom jutr še 1x probala...al pa še dons :)

Tejci v moj album lahko pogledaš kako sem mela jaz fensi testerček, mi ga je kolegica ekstra z nemčije prineslauser posted image . Jaz vem, da ti je uspelo, vsaka črtica je črtica in če nimaš drugih težav je realna, če bi imela PCO bi lahko lažno pokazalo, drugače pa ne. Ampak da se boš bolje počutila komot narediš še enega. Pa kaj ti že zamuja ali ga delaš predčasno?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
23.5.2009 10:58:34   
Tejchy25
tassika: zamuja mi 5 dni.  Uuuuu, res hud testek!!! Hehe, ampak js kokr sm fenimen, bi vprašanje kaj napisal:)))
Ja, sigurn bom še kkpnga nardila za ziher...:)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.5.2009 11:01:18   
Anonimen
Tejči jaz sm ti čestitala tko da še enkrat čestitkeuser posted image
miklaromček a kej veš kaj je z Dini?user posted image me že mal skrbi tko da upam da je ok
kliki user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.5.2009 11:02:48   
Kliki
larilu hvala za objemčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
23.5.2009 11:06:37   
tassika

tassika: zamuja mi 5 dni.  Uuuuu, res hud testek!!! Hehe, ampak js kokr sm fenimen, bi vprašanje kaj napisal:)))
Ja, sigurn bom še kkpnga nardila za ziher...:)

piše v nemščini schwenger - nosečnost, saj sem dobila zrven prevoduser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
23.5.2009 11:17:28   
Tejchy25
hehe, ja, sm razumela...sm mela nemščino celo šolanje...10 let, pa še v službi jo dnevno uporabljam :)
Res je super testek :))

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
23.5.2009 11:31:29   
tassika
dobiš ga sicer tudi pri nas, samo je dražji.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
23.5.2009 11:32:26   
MiniMiska
Tejchy, user posted image user posted image user posted image , fuuul vesela zate.
Manj vesela za mojo user posted image , je prišla v vsej svoji veličini, ampak po eni strani pa tud OK, da je prišla, da vsaj vem, da je vse OK z mano. Gremo v junij. :)

Sončen pozdravček vsem

S*, prosim da na seznamu obarvaš mene modro, nisem ŠE user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.5.2009 11:39:41   
pižmovka
Ojla!
Končno sem uspela mal prečekirat! Sem pridna dons. user posted image Sm bla na pašniku, župo za jutri kuham, pospravljam, pol morm pa še sestrici pomagat pri matematiki. user posted image
Moja user posted image še ni pršla. Če jo ne bo, bom v torek naresila test.
Lep dan še naprej!

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
23.5.2009 11:41:12   
pižmovka
user posted image MiniMiška le pogumno naprej!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.5.2009 11:48:22   
Tejchy25
V album sm dala slikco od današnjega testa (no, 2 slikici)...če se keri da nj pokomentira, kaj misl...

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.5.2009 11:59:56   
*nivea
Tejchy25 sem se počutila isto kak ti sedaj. menstruacija mi je zamujala par dni, sem delala test, negativno. čez en teden spet test, spet negativno. ko sem že obupala in razmišljala da grem na pregled,pa da izvem kaj in kako je narobe, sem 17.dan zamujanja menstruacije le zagledala user posted image . tak da samo pogumno naprej. pri enih pač malo kasneje pokaže tisti dve tako pričakovani črtici. ampak takrat sta se pa ja vidli.. in to ful.
tak da držim pesti da je to to user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.5.2009 12:42:30   
witto
Tejchi je nosečka,Tejchi je nosečka tralalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej sem vedela......točno tako je moj ta isti test,zgledal 2 dan zamude,jutri pa le naredi še cb,za potrditev,in ne pozabi ga prilimat, da se lahko vsi z  tabo veselimo,bravo še enkratuser posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.5.2009 14:11:14   
Rakica_80
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05. - Tretinjka srečka nosečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka nosečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka nosečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka nosečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka nosečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka nosečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka nosečkauser posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka nosečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30  user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.05 - Buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
19.05. -Tejchy25 (12. krog) srečka nosečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1 user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina srečka nosečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55
29.05. - zebra 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 49, OD TEGA 12 SREČK NOSEČK

Modrih : 23
Roza   : 12
  Skupaj :35

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................34,29% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem novim nosečkam, ostalim, ki jih je obiskala tečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.5.2009 14:30:24   
sarar
živjo punce! zdaj sem pa tudi jaz iz službe prišla. moram povedati, da nisem zdržala do jutri zjutraj(koka smotan) in sem zjutraj delala test, ki pa je bil seveda negativen. zdaj pa doma nimam nobenega več in ga bom šele v torek zjutraj delala. upam da ostane belina do takrat pri meni
tejči, tebi pa ful ful ful iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.5.2009 16:10:40   
zebra
Živjo punce....joj smo neučakane a neuser posted image

Tejchy, čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mene zanima, sem tudi prilepila v album slikco današnjega testa....sicer bi naj user posted image  prišla čez nekaj dni, vendar je bil pa o test+ pred 14 dnevi (8.5.)...in ker pravijo, da bi se morda že lahko na testu kaj videlo po 14 dneh po o, sem ga delala včeraj zvečer, pa je bila črtica čisto rahla...pol sem ga pa še danes zjutraj nardila, pa je bila že malo močnejša...pa takoj se je pokazala, ko je lulanje lezlo gor po testuuser posted image , zdaj pa ne vem...ne upam se še veseliti, pa rada bi imela vaša mnenja punce, ki ste že strokovnjakinje glede testovuser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.5.2009 16:12:38   
Tejchy25
Zebra: tvoja črtica se vidi bolje kot moja, kar pomen, če so že men čestitale, da teb tut loh! Ampak js bi vseen na dan nepričakovane tečke še 1x probala...sicer pa ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.5.2009 16:27:49   
zebra
Hvala, samo res je tako, da sem imela že ful negativnih izkušenj da se je po testu( sicer se ni vidlo tako dobro, pa nikoli ni bil drug dan tudi tak oz. bolj močen)...vsipalo....tako da vseeno hvala Tejchy, sam kot si rekla še bom v strahu vsaj kak teden...potem pa se bom morda upala veselit, če ne bo prej user posted image

Je pa tole 15. krog,. tako da hmmm...morda pa je res moja srečna številka 15. user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.5.2009 17:20:07   
witto
zebra sem pokukala.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo.Naj vama bo srečno in zdravouser posted image ,boste videle,kaj kmalu boste držale v rokah svoje štručke

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.5.2009 17:36:51   
zebra
Hvala .....res, ampak kot sem napisala, tako se še ne upam veselit....sam upam da se obdrži, sporočim pa takoj jutr, če bo test še bolj močenuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.5.2009 18:45:47   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05. - Tretinjka srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30  user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.05 - Buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image
v novee boje
19.05. -Tejchy25 (12. krog) srečka
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1 user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina  user posted image  user posted image user posted image user posted image srečka nosečka
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55
29.05. - zebra  srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 49, OD TEGA 13 SREČK NOSEČK

Modrih : 24
Roza   : 13
  Skupaj :37

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................34,29% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.5.2009 19:04:20   
witto
itak, da bo jutri lepo pozitiven. Bom takoj jutri jutraj user posted image  čekirala,tebe in tejchi25

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.5.2009 19:15:16   
tecnobica

Jutrooo! Sončno sobotno jutro :)

Edino kar mi je manjkal, je blo, da sm se sama v postl zbudila...:)

Uglavnrm...nardila first sign...in je bla druga črtica...sicer tanka in bleda, ampak se jo vidi s prostim očesom :)))

Upam, da je to to, jutri zjutraj še 1x ponovim za ziher...:)))

Jeeeeeeeeeeeeeee. bravo. No, vidte punce, da se tud po enem letu včasih prime. Ma saj se bo tud pri nas, ki že več kot eno leto čakamo, prijelo. Ni vrag da ne.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.5.2009 19:15:45   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: zebra

Živjo punce....joj smo neučakane a neuser posted image

Tejchy, čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mene zanima, sem tudi prilepila v album slikco današnjega testa....sicer bi naj user posted image  prišla čez nekaj dni, vendar je bil pa o test+ pred 14 dnevi (8.5.)...in ker pravijo, da bi se morda že lahko na testu kaj videlo po 14 dneh po o, sem ga delala včeraj zvečer, pa je bila črtica čisto rahla...pol sem ga pa še danes zjutraj nardila, pa je bila že malo močnejša...pa takoj se je pokazala, ko je lulanje lezlo gor po testuuser posted image , zdaj pa ne vem...ne upam se še veseliti, pa rada bi imela vaša mnenja punce, ki ste že strokovnjakinje glede testovuser posted image

Čestitam tudi tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.5.2009 19:39:41   
LUNA83
čestitke novima nosečkam!!!!! juhuhuh

Ej ZEBRA ti bi mogla dobit tečko dva dni po meni pa si že delala test,..jojj zdaj si pa meni naredila gušte,..... nevem če ga ne bom jutri zjutraj,.... hahahahaha

Čestitke še enkrat!!!! Naj bo srečno!

Čakamo +

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.