metuljcek321
|
Morning, ladies! Opa, opa, a sem prva? Ne morem verjet ... lektoriram možekov članek za eno hudo revijo, pa sem si rekla: "Early bird catches the sun" ... danes je deadline & se rahlo mudi, jasno Je treba pred dopustkom vse poštimat, da bo na morju pure joy & relaxation! Tamaučica je glih zaspala nazaj - včerajšnje žuriranje jo je pošteno zmatralo. Ja, tkole je, če se družijo & harajo malčki Almera, Inigo, go, go, go, girls! I'll be thinking of you next Saturday! Pa vau, Inigo, to si pa res konkretno izboljšala rezultat teka na 10 km od zadnjič - pridna športna pupa. tims, tudi jaz nisem čekirala seznama, ampak sem se lepo pridružila plejadi punc, ki so ti čestitale. Evo, še danes: happy b'day. In kaj to berem, da si nekaj obremenjena z leti - ah, daj nehaj, no ... pa to zdaj so d best leta - uživaj & don't complicate oz.: KLIKNI Vau, nanka, 6 dcl čaja + 2 dcl soka - to pa ni kar tako ---- mala se očitno zaveda nevarnosti pojava celulita ob dehidraciji Hec , hec ---- resnično veliko spije ... no, pri nas smo zdaj nekje okoli 2 dcl vode/dan in se mi že to zdi napredek iz siceršnjih 1,5 dcl. Strunjan je meni tako ljub, ej. Ja, sprehod čez soline, uživancija pod borovčki v senci ... ali pa tura čez tunel via Portorož. , senca je pa res v tunelu in v kakšnem barčku za šankom, kot je napisala že populis (& me dobro nasmejala za good morning). populis, za odličen popoldanski spanec - se je prileglo, kaj? Kar v tem stilu naprej, mami & deklica. Almera, mi pa naše še nismo spustili v mivko ... kar en mal oklevam ... bokvej, kam vse gre potem tisti droben pesek Sicer pa razmišljam, da bi kupili tisto plastično školjko, ko potem lahko daš v eno polovico mivko, v drugo vodo ipd. Pa ponoči zapreš, da muce nimajo potem WC-ja tam Ima to katera? Majuška, ja, vročina je pasja in kar dobro zdela človeka. Povej, kako je pa potem Aleksander spal ponoči, ko je šel ob totalno nestandardni uri spat? Brrr, tims, plazilci ... uf, uf ... mene kar precej odbijajo, priznam. Odkar sem na morju na parceli zagledala ene 3 m dolgega črnega goža, debelega kot en majhen pujs, sem pa sploh zelo prestrašena. Pa, samo, da so se otroci imeli super! za nov zobek!