metuljcek321
|
Hello, ladies! Vau, pa smo že na 12. delu Danes smo se potepali pri babi & dediju, na obisku sta bila še Anjin bratranec in sestrična & so se tamaučki tako lepo igrali, da se mi je kar milo storilo - cukri na kvadrat, res Možek je skočil še po drva, da nas pozimi ne bo zeblo, popoldne nas čaka pa praznovanje 1. rd-ja sosedovega fantka. To bo luštno - sami otročki, veliko smeha, čvekca, tortica, sokec - ni, da ni. flower, zimska, za lep, dinamičen in razgiban uvod. I like it a lot! Almera, Sacherca --- aha, sladka --- jaz sem le en košček & tisti mi še ni povzročil pekočega občutka v ustih - tisto, k ti cuker zategne vse skupaj Bor je bil pa res frajerček, ej. Lepa oblačila - zelo. rebeca, je pasalo popoldne zase, kajne? populis, Roemer je d best - mala ga je danes izredno dobro stestirala - na poti na Pijavo Gorico je opazovala okolico, na poti domov pa zadrnjohala ko polhek. Smo ga lepo nagnili & je delovala asap. Pa poletna prevleka je RES fajn. Priporočam. Imamo jo na obeh avtosedežih & malčica res manj švica. japonke - something's in the air ... zimska, levinja, populis, moja malenkost - vse smo se opremile v zadnjih nekaj dneh. Aha, že vem - počasi vohamo poletje coming around the corner neboglasnica, nedvomno je z enim otročkom drugače in si veliko bolj mobilen kot če imaš 2, 3, 4, ... Ja, zakaj pa misliš, da sedaj toliko šibava naokoli? Da izkoristiva every single minute of this wonderful time alergije - grozljivka, si ne predstavljam, kako smotano mora biti ... pa glih zdaj, ko je tako fino biti zunaj ... grrrr ... držte se, bejbike! julijske čveke pod "Favorites" - ja, populis, meni je to najbolj simpatična ideja ... samo, ko končam z branjem/klepetanjem na rr-ju, stisnem ctrl+d, nato ADD ter YES (ker se pač prepiše star del, ime je pa identično). It works for me. Se pa vsaka navadi na določen sistem, ki ji potem zleze pod kožo in tako shranjuje link(e). Happy b'day, Tims: za nove zobke, kobacanje, dobro spanje, odlične linke in prelepe slikice ter video, za registracijo avteka in ostale prijetne novičke! levinja, rovarka, ..., bolančki, nespečneži, nenaspani, neješči, nerazpoloženi, ...: Have a wonderful weekend, ladies!