|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
22.5.2009 16:59:05   
Pupka
Sem prebrala neki....

ampak zdej vam sam povem, da jem:

sladoled z zmiksanimi jagodami in smetano po vrhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhej.... prav mljask je user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
22.5.2009 17:05:04   
Maksi1
Zdravo, februarčice.

Spet ste pridno čvekale. Ma je prav fino takole klepetat. Meni že prav manjka ena daljša debata z vami, ampak neki me je zgrablo (beri šoping mania) in sem večji del dneva naokoli. No da me ne boste grdo gledale - rabim stvari za krst (od obleke do prigrizka). Preostanek časa pa preživljam z mojo čmrlo (sem si od ene sposodila ta vzdevek, ki je tako fletn). Tako mi je všeč jo gledat, kako odkriva svet okrog sebe (igrače, njene rokice, moj obraz). Priznam: čas porodniške je zakon.

Še par komentarjev:
Sunny - kaj ste se zmenile glede piknika? Bo junja al julija? Pa hvala za nasvet glede mreže za komarje za na voziček. Sem jo šla iskat, pa so tam v Prenatalu imeli še tako lepe cotke, da sem pustila tam skori 100 €.

Boma - tebi sem še dolžna odgovor s par dni nazaj: patronažna je meni rekla, da nam pripada 8 obiskov. 6 smo jih izkoristili za popek, potem pa smo se zmenili, da pride ob 3 mesecu (da je povedala, kako ravnati po cepljenju, o uvajanju GH in nekaj malega o zobkih) in potem septembra (da bo povedala še o GH).

Oblačenje - moja je še v hlačkah 3/4 in tanki majici z dolgimi rokavi (spodaj pa bodi s kratkimi r.), ker v stanovanju imamo samo 2 stopinji več, kot pred mesecem dni. Za ven jo pa manj oblečem.

GH - patronažna mi je svetovala, da začnem s kuhano zelenjavo na sopari po dopolnjenem 4. mesecu in sicer tako, da ji dajem po 3 dni isto zelenjavo (najprej 1/4 obroka, potem 1/2 obroka, potem celega), da lahko sproti ugotavljaš, kaj ji paše in kaj ne. Potem sledijo mineštrce, pa sadne kašice in riževe kašice. Tako da če delaš tako z vsako zelenjavo se tole uvajanje dela skoraj do 6. meseca, ko sledi vse ostalo.

Ajvi - držim pesti na rokah in nogah, da boste čimprej vsi zdravi. Pa da se ti uspeš mal odpočit. Od vseh teh skrbi, si gotovo fajn zmartrana.

Imejte lep večer.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
22.5.2009 17:17:01   
MIHAILO
moj user posted image tudi kar panca cel dan...
glede gh pa vsak drugac rrece tko da je najbols da se mami sama odloci kak je naboljs zauser posted image ...
SUNYhvala za sliko

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
22.5.2009 18:01:02   
sunny24
Uf, sm tela it vn z Gajo sam se je tko pooblačilo in pihat je začelo, da se malo bojim it, da se ne uščije dež...user posted image  Prej je bla pa taka vročina da ni blo za nikamor...user posted image

maksi, sam da ne bom jst kriva, k si tolko zapravla...user posted image user posted image user posted image   Sam majo lepe stvari tam, a? Glede piknika...pojma nimam...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
22.5.2009 18:21:40   
črticaa
evo končno preobrat,...... moj miško je začel močno opazovat vrtiljak nad pojsteljo,.....sm tokkkkkkkkkkkk vseselaaaaaaaaaaa.......... upanje da ga bodo končno igrače začele interisiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sm lah u miru pospravla

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
22.5.2009 18:56:28   
Pupka
NEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
22.5.2009 19:00:15   
Onasiss
Bemti, sem šla u štacuno po kalamare, srečam bivšega sošolca po 100-ih letih.....pa gleda Vita pa gleda Evito v vozičku pa gleda mene pa prav: "A,a kr še enga boste mel "    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ej haaaloooo, pa tok se matram trebuh zgubit, mi ga je mal ostal ampak vseen.

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
22.5.2009 19:33:04   
tanci29
sunny-kako misliš če gre streha dol...a da je sploh ni na vozičku, al kako se premakne nazaj do ročajev al naprej...nisem čist štekala sorryuser posted image

mlea-a si ga nekam poslala...sej je čist adijo...se vid da je dec in nima pojma o otrocih in kako zgleda  mesece star dojenček in če bi mal preračunal...no ja eni si lahko privoščijo neumnosti govort

majchy-pajkice so iz s oliver pa še mam dvoje iz okaidi

pupka-a ste še celi, ste mel točo?

črtica-no vidiš sej počasi bo

maksi-jest sem tale s čmrlo, jest jo že skos tko kličem...pa super za nakupeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
22.5.2009 19:33:09   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Bemti, sem šla u štacuno po kalamare, srečam bivšega sošolca po 100-ih letih.....pa gleda Vita pa gleda Evito v vozičku pa gleda mene pa prav: "A,a kr še enga boste mel "    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ej haaaloooo, pa tok se matram trebuh zgubit, mi ga je mal ostal ampak vseen.

user posted image user posted image  Ah ne sekeri se.....
A si ga vprašala če ma on tud kj otrok, pa kako je njegova zgledala po porodu.....user posted image

Sicer se oa tud jst spravlam trebušnake delat že 2 mesca....pa glede na to kako jih delam bo trebuh kr ostal tak,,,,user posted image

Majchy-kaj ti si mislila za majčke da bi dale svojo sliko gor al od otrok?....Ker nas bojo itak vidl vsi......

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
22.5.2009 19:35:43   
tanci29
claud-a lahko neki vprašam, kje pa ti pr seb vidiš trebuh..mensezdi da je na hrbtenico prlimanuser posted image brez zamere

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
22.5.2009 19:36:38   
claud
Joj poslušam kakšno vreme se dogaja okol....da te s..t primeuser posted image user posted image

Mojo lubico jepa dons očitno vročina čist zdelala..... ponavad jo ob 8h zrihtam za spat, ampak je bla tok boga da sm jo že ob 7h in zdj že spi ko top....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
22.5.2009 19:38:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Glede otroškega dodatka je moje MNENJE sledeče:

Vsi tisti k misljo d bojo s "kvazi" samohranilniškim statusom obogateli zaradi dobrih 100tih eurou OD, ne bojo nikol nč mel! TREBA SE JE ZNAJDT PA DELAT!

Za moje pojme bi moral biti OD enak za VSE otroke ne glede na starševske prihodke, KER:

Precej mladih družin in fajn izobraženih in zaslužjo tut  lahko po 1500 ojro, sam so več al manj vsi dotalno zakrediterani za nadaljnih 20 let, zato, ker so si pač kupil ljubi domek in se jim verjetno ne da gužvat pri tastarih, kjer se mimogrede da tut nekaj prišparat pri stroških kot so elektrika, kurjava itd.........Njih noben ne upraša kok jim konc meseca ostane za financiranje otroka.......gledajo samo golo plačo...pa še vrtec ti nabijejo na maksimalno ceno cca 450 ojro, pa se loh sam slikaš.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

antonia
že res da finančno stane nedojenje sam odvisno od tega katero mleko se pije..... (katerega otrok prenaša)

sunnyuser posted image user posted image user posted image user posted image kaka frajerka

črtica
ko ti to napiše klikneš desni gumb na miški in daš nazaj vse skipaj kopiraš in odpreš novo okono za odgovor in daš prilepi, na novo moreš dat samo smeškeuser posted image user posted image user posted image

mlea bazen..... mi že imamo malega za florjana se že namaka..... moj mi pa obljublja za drugo leto jakuziuser posted image user posted image user posted image

Sladoled je katera pomisla name?

user posted image user posted image user posted image user posted image punce hvala za tolažbe sam ko so dnevi in ko me zvije me zvije in nič ne pomagauser posted image

zdej se morem it pa spet z avtovčki igratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
22.5.2009 19:39:01   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

claud-a lahko neki vprašam, kje pa ti pr seb vidiš trebuh..mensezdi da je na hrbtenico prlimanuser posted image brez zamere

Ja no... odvisno kakšno majčko oblečešuser posted image ....ene prikrijejo, druge zelo poudarjouser posted image ....
Hja pa mi res popek na hrbtu štrliuser posted image user posted image user posted image
Pa nimam kj zamert.....user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
22.5.2009 19:42:14   
tanci29
claud-ja obleka pa res lahko velik nardiuser posted image ..al pa skrijeuser posted image ....no ja nimaš se kej dost bat

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
22.5.2009 19:46:06   
Vesnozaver
juhu,

mihailo sem ti poslala slikice.
kaksen naliv je bil pri nas, zdaj je ze boljse, smo bli glih v avtu na poti domov, ko se je vlilo...aljaz je kr debelo gledal, ko je tolko po avtu.
zdaj aja, ati pa dela vecerjo.
grem brat za nazaj...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
22.5.2009 19:50:13   
claud
Ah katjuša na ga srat spet z dojenjem....sm zadnjič vidla da se znata tud s flaško prav lepo pocrkljat....si ga lepo h seb dala, stisnla, pa je bil malček čist lepo zadovoljenuser posted image user posted image user posted image

Tanči---in kako drugač? hani bany pridna?

OD-se strinjam s kolumbo.....jst se ne bi upala tko igrat, k hitr lohk kako napako nardiš in kadar si ti pol kj dolžen ti hitr na prste stopjo....
Pač nam ni vsem z rožicami postlano, pa mormo zato sami kj narest da nam bo bolj udobno v lajfu....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
22.5.2009 20:02:21   
Pupka
Še smo celi- toče ni blo, je pa ratala full tema, pa veter in dež

No... jaz sem člist zmozgana... Gal je bil siten (očitno zarad vremena), pol se je pa spet vreme skup spravilo, pa mali tko BTW med gledanjem risanke pravi: Mami! vreme se je umirilo pa jaz sem se umiril" user posted image user posted image

user posted image pa drema zdaj. Jaz pa šibam gledat CSI pol pa še bejbija nahranim in spravim spat oba tak da si lahko oddahnem!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
22.5.2009 20:06:06   
MIHAILO
Mihailo je spal od pol5 do zdaj...noro nikol ni popoldan tok spal...vreme je tako menda...zdj ga dojim.,..
Trebusnjakiuser posted image user posted image user posted image jaz jih ne bom delala se mi ne dA.....Dojenje,akcija in kg grejo doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
22.5.2009 20:09:17   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mihailo je spal od pol5 do zdaj...noro nikol ni popoldan tok spal...vreme je tako menda...zdj ga dojim.,..
Trebusnjakiuser posted image user posted image user posted image jaz jih ne bom delala se mi ne dA.....Dojenje,akcija in kg grejo doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dojenjeuser posted image user posted image user posted image ....akcija pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
se mi zdi da sva včasih kr oba mal tečna k ne....pa sm že rekla da bom nehala s tabletkami, pa mi teži da naj jih še....ne pali kondom...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
22.5.2009 20:09:21   
MIHAILO
vesnozaver ni slikcuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
22.5.2009 20:11:26   
Vesnozaver
mihailo poslano je bilouser posted image user posted image user posted image ce danes ne dobis, javi, ti pa se enkrat posljem

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
22.5.2009 20:13:06   
tanci29
claud-hany buny je pridkana...je ful faca...zdej k se doji bog ne dej da jo gledam k začne takoj čeblat in mi razlagat, najbrž hoče povedat kaj nej jem da bo pol še onauser posted image ...drgač pa mi je dons ratal z mobičem končno slikat da sta oba skp na slikiuser posted image

mihailo-ja vreme nardi marsikaj našim dojenclnom

pupka-no sam da ste še celi...no sej če ti še rač. dela pol je kar ok...gal je pa facauser posted image se je umiril frajer

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
22.5.2009 20:17:04   
BarbaraGS
punce, zal sem sla k mami, da lahko moj v miru naredi se izpite in diplomo in se tukaj ne morem tolko noglasat (racunalnik ni prost). Malo sem vas prebrala, vec pa ni ratalo, ker prevec cvekate :)

V glavnem kako zgleda da se ti otrok prekucne. Ker jaz sem dala mojo kravice past, sem se obrnila nekaj vstran in ko jo zagledam, je lezala mna hrbtu in se zabavala. A je to prekuc? Ker ce je, potem je za mojo danasnji datum na nasi listi.

Drugace pa imam jaz nekaj zdravstvenih problemov, ki pojasnjujejo mojo utrujenost - scitnica prevec deluje in imam v ponedeljek preglede in teste. Upam, da ni hujsega in da bom kljub tabletam lahko dojila se naprej.

Lp vsem iz vrocega Kopra in uzivajte - mi nsmo danes in cez vikend spet koncno z atijem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
22.5.2009 20:19:19   
BarbaraGS
Deja kje si kupila to knjigico? In katere firme je?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
22.5.2009 20:22:08   
claud
tanci-user posted image user posted image user posted image lero da ti je ratal oba skup slikatuser posted image
Joj jst jo morm kr ignorirat ko se dojiva,k drugač sam mal prežveč nipple pa v smeh....user posted image so smešni ja k kr ne morjo bit tih ko jejo...pa ji skos govorim, da se s polnimi usti ne govori.......briga jo...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?