Maksi1
|
Zdravo, februarčice. Spet ste pridno čvekale. Ma je prav fino takole klepetat. Meni že prav manjka ena daljša debata z vami, ampak neki me je zgrablo (beri šoping mania) in sem večji del dneva naokoli. No da me ne boste grdo gledale - rabim stvari za krst (od obleke do prigrizka). Preostanek časa pa preživljam z mojo čmrlo (sem si od ene sposodila ta vzdevek, ki je tako fletn). Tako mi je všeč jo gledat, kako odkriva svet okrog sebe (igrače, njene rokice, moj obraz). Priznam: čas porodniške je zakon. Še par komentarjev: Sunny - kaj ste se zmenile glede piknika? Bo junja al julija? Pa hvala za nasvet glede mreže za komarje za na voziček. Sem jo šla iskat, pa so tam v Prenatalu imeli še tako lepe cotke, da sem pustila tam skori 100 €. Boma - tebi sem še dolžna odgovor s par dni nazaj: patronažna je meni rekla, da nam pripada 8 obiskov. 6 smo jih izkoristili za popek, potem pa smo se zmenili, da pride ob 3 mesecu (da je povedala, kako ravnati po cepljenju, o uvajanju GH in nekaj malega o zobkih) in potem septembra (da bo povedala še o GH). Oblačenje - moja je še v hlačkah 3/4 in tanki majici z dolgimi rokavi (spodaj pa bodi s kratkimi r.), ker v stanovanju imamo samo 2 stopinji več, kot pred mesecem dni. Za ven jo pa manj oblečem. GH - patronažna mi je svetovala, da začnem s kuhano zelenjavo na sopari po dopolnjenem 4. mesecu in sicer tako, da ji dajem po 3 dni isto zelenjavo (najprej 1/4 obroka, potem 1/2 obroka, potem celega), da lahko sproti ugotavljaš, kaj ji paše in kaj ne. Potem sledijo mineštrce, pa sadne kašice in riževe kašice. Tako da če delaš tako z vsako zelenjavo se tole uvajanje dela skoraj do 6. meseca, ko sledi vse ostalo. Ajvi - držim pesti na rokah in nogah, da boste čimprej vsi zdravi. Pa da se ti uspeš mal odpočit. Od vseh teh skrbi, si gotovo fajn zmartrana. Imejte lep večer.
|