|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 21.5.2009 7:58:36
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Oj, res je. Srečna sma, ker nama tako lepo spi. Naj bo tako še do konca študija. Midve sma tudi ble zunaj. Malo sma še na sprehod s poganjalcem gor in dol po bližnjih ulicah, ... . Nato sma si pred bajto nanosli polno špilik in lepo koco na tla. Pa je blo lušno. Na koncu sma se še gugali, ... obožuje. Zdaj sma prišli not in trenutno mi aja. Ma ful je fajn zunaj. Mižek Ne se sekiraj. Še celo življenje boš delala. Kam se ti mudi. Bo že služba tud prišla. Bodi vesela, da imaš možnost zraven malega bit. Da si lahko vsak trenutek z njim, da ga vidiš odraščat vsako sekundo, ... ne pa tolk na službo gledat. Denar je veliko, ni pa vse. Pa bo poroka, pa bo hiška, ... pa še marsikaj bo. Vse naenkrat pa žal ne gre. Le kje naj mladi dobimo keš. Po korakih.....saj bo. Evo, moja bejba še aja, jaz sem že spila kavico....pa se pridem malo oglasit. Ja imaš po eni strani prav in si včasih mislim da preveč pritiskam samo na sebe. Moj mi tudi pravi da se naj ne sekiram in mu prav odgovarja da sem s tamalim, ker on svoje mame ni imel pol življenja ob sebi, pa Galu pač želi to da ima mene ob sebi. Saj ni panike glede denarja, nama gre kar lepo, ampak imam jaz slab občutek oz se počutim nekoristno, pa lena sem postala in nobene volje več nimam,... Saj bo. Pride pa mine. Tud jaz si kdaj zaželim službe. Včasih komaj čakam, da se zaposlim. Spet drugič sem naj srečnejša mamica, da sem lahko ob Lejliki še zdaj, ko bi drugače že morala v službo. Moj pravi....vse še bo. Mlada si še. Jaz bi tudi bil vedno z vama, pa žal ne gre. Zlat je, res. Res so zlati Kaj pa se poroke tiče. Ja koga za boga pa briga, kak mata vidva pošlihtano. Se bota pa menda ja poročila ko se bosta želela, ne pa da bosta na ostale gledala,.Midva sma se že zdavnaj odločila, da na druge ne gledava pri takih stvareh. Dejtvo je, da si vsak sam naredi, kakor hoče. Baš tebe boli za njih. Mislim, kak so eni ljudje čudni. Nič jim ni prav, samo obrekujejo, ... ah, pusti jih. Bodi vesela, da ste taka lepa družinica in se jim samo nasmehni. Ma ja, ampak včasih pač ne morem prezret nevoščljivih in čudnih pogledov Enostavno moreš, če hočeš bit srečen. Ne oziraj se na njih. Jaz vaju popolnoma podpiram!!! Lepo Je, ne.
|
|
|