|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
21.5.2009 13:22:39   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

A še katera umira na obroke? Pisarna magičnih 31, klinc pa okna do tal kaj mi to pomaga, če pa ni klime. Sodelavcu iz sosednje pisrane, ki pa ima klimo sem mu jo prižgala da še malo do mene pride. In revež mora bit v puloverju jaz pa še zmeraj na 31 stopinjah, on jih ima pa 22. in sem se odločila, da nič ne naredim ker ne morem niti mislit. Ampak drage moje še 9x v službo potem pa dopust.

vim, se malu zdrzi pa boš doma, tudi jaz odštevamuser posted image
sicer imam zelo prijetno hladno v pisarni, a moj avto je na soncu (lih tko mamo parking da popoldne nimamo sence) plus tega je brez klime in me čaka dobre pol ure vožnje do doma - pridem skuhanauser posted image

sivilja - tud če zamudis, sej je vseeno, sam da pridešuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
21.5.2009 14:06:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

DJa, moj tud pravi da bo 25.05. najino dete. Pa mi najprej ni bil všeč datum, sam zdej, ko pa nič ne izgleda, da bo kaj prej, mi je pa tud 25. kul. Sem pa mislila, da bomo imeli bikca, pa bo kar dvojček. Sploh nobenga dvojčka ne poznam. Kakšni pa so?

Tanja_ dvojčki so čudoviti otroci, samo zelo zelo veliko energije moraš imeti.
so zelo čustveni in živahni, stalno v nekem pogonu, stalno v nekem zanimanju... obrazov imajo toliko kot vsi ostali... to je odvisno od osebnosti, ki jo zgradijo.
moj Oskar je dvojček (24.5.2006) in ga ne bi zamenjala za nobenega drugega! zelo rad se smeji, pozoren je do drugih, a če se mu zgodi krivica, se prec postavi zase, rad je v družbi in zelo nerad sam in najbolj ga prizadane, če je kdo osamljen (takrat so solze v potokih,...)
zahteva ogromno pozornosti, a boš zmogla! in mogoče mu je potrebno kakšno stvar večkrat razložiti, preden jo vzame za svojo... vsekakor se je z njim treba veliko pogovarjati, mu z besedami obrazložiti zakaj to tako in ne tako... ampak to je tako ali tako treba pri vseh otrocih, ne?
in... roke, dotiki, so jim zelo pomembni.
skratka... Tanja_ tvoj otrok bo čudovit! (sicer pa to, da je dvojček po horoskopu še ne pomeni nič... pomembna je celotna postavitev planetov...)

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
21.5.2009 16:40:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: vim

katrinka naša imena punčka ELA ali JULIJA
fantek GAŠPER, TIBOR ali MAKS.

všeč mi je Ela in pa Gašper user posted image

nove članice ne vem zakaj se ne bi pridružile... sej smo vse kr uletele na forum in začele čvekat.. jz tud nisem nobenga spraševala če mu je všeč al ne da sem se prijavila k njim user posted image

k.tja jz sem dons pojedla en griz jabolka k ga je moj dragi jedu.. kok je pasal.. mislim da po tem je ne bi smelo šraufat... če jo bo pa tud tega ne bom oveč delala... pol pa res samo še kuhano sadje

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
21.5.2009 16:43:45   
Blueeyes
user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
 user posted image Blueeyes & Gaja
user posted image  Katja & Urban

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
21.5.2009 16:45:18   
Blueeyes
user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
21.5.2009 16:45:34   
Blueeyes
                                                  Ljubljanske nosečke
=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1user posted image       0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009          0user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?            user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1user posted image        0 user posted image        25.5.2009     user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009          1 user posted image       0  user posted image        22.5.2009    user posted image
user posted image   knutek (36 let)                  27.6.2009          2 user posted image        1 user posted image              ?            user posted image   
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image         29.5.2009   user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image        1  user posted image       3.6.2009      user posted image  
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image       28.5.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image        27.5.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image         16.6.2009   user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?              user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?             user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image        26.5.2009     user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          1 user posted image       0  user posted image         3.6.2009       user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image        27.5.2009     user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image       3.6.2009        user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image        22.5.2009      user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image             ?                ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image        15.6.2009      user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?               ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        3.6.2009        ?
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?             user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image       29.5.2009      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image      26.5.2009       user posted image
============================================================

user posted image    9

user posted image   13

user posted image   10

Pravkar povile svoje štručke     

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
21.5.2009 16:45:39   
Blueeyes
MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČK IN LJUBLJANSKIH MAMIC v torek 2.6.2009 ob 16:00 v Cacau - bivša Samsara
1. Katrinka
2. Boomer
3. Živa25

4. Šivilja
5. ana**
6. vim
7. sinskaT
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
21.5.2009 16:59:39   
HINDI
Moji novi podatki za seznam:
naslednji pregled: 26.05.09 . Na zadnjem mi je G. reku, da je plodovnice še dovolj, če pa ga ne čutim vsaj 10x pa moram takoj v porodnišnico ?!? Drugače pa se vidimo čez en teden. vse je OK.
Preglede imam vsak torek.
Počutim se super in še vedno delam... koliko prej greste na porodniško, oz. res nehate delat oz. ste nehale delat?

Sončen in vroč pozdravček :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
21.5.2009 17:31:47   
majana79
Hindi, ti MORAŠ na porodniško 28 dni pred PDP, če ne imata lahko oba z delodajalcem težave... Vsaj uradno.
Meni po pravici povedano niti na kraj pameti ni prišlo, da bi delala en dan več kot je treba. user posted image Mogoče je drugače če si samozaposlen, ampak tudi tam dobiš odločbo o porodniški 28 dni pred PDP.

Če bi imela dovolj dopusta, bi šla še prej, kot sem. Že tako sem komaj sedela zaradi nog in krčev, zdaj sem pa še bolj otečena - kot slon in mi pomaga edino ležanje, tako da ni šans da bi bila še kak dan več v službi. Sploh ker imamo tako vroče kot pri vim in to škodi tako meni, kot otroku. Pa še noben ne ceni tega, v končni fazi ne vem če bom sploh še imela službo ko pridem nazaj, glede na splošno situacijo. user posted image

Drugače pa čestitke za pregled, da je vse ok user posted image , gibe pa kar štej.

Punce, jaz vas berem, samo priznam da se mi ne da pisat na 2 temah user posted image , za srečanje pa se pofočkam oziroma ne pofočkam jutri, ko bom dala pregled čez in ko bom videla koliko lahko sploh hodim okoli.

(odgovor članu HINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
21.5.2009 18:39:07   
šivilja
Doječe mamice . če se prav spomnim je finta v lupini od sadja, da ta napenja, tako da če olupiš (npr. jabolko ) in seveda ne pretiravaš s količinami ne bi smelo biti hude panike. Ena teorija je tudi ta, da ne ješ tistega kar tebe napenja, ker to bo tudi otroka. tretji pa pravijo, da se mora počasi tudi otrokovo črevesje navadit na te stvari in da malo ga pač mora napenjat.

kar se tiče pa hrane v porodničnici - jih briga napenjanje, jaz sem vedno dobila same eksplozivne zadeve od cvetače naprej. Še dobro da si tam samo tri dni, drugače bi revčke razgnalo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
21.5.2009 18:44:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Doječe mamice . če se prav spomnim je finta v lupini od sadja, da ta napenja, tako da če olupiš (npr. jabolko ) in seveda ne pretiravaš s količinami ne bi smelo biti hude panike. Ena teorija je tudi ta, da ne ješ tistega kar tebe napenja, ker to bo tudi otroka. tretji pa pravijo, da se mora počasi tudi otrokovo črevesje navadit na te stvari in da malo ga pač mora napenjat.

kar se tiče pa hrane v porodničnici - jih briga napenjanje, jaz sem vedno dobila same eksplozivne zadeve od cvetače naprej. Še dobro da si tam samo tri dni, drugače bi revčke razgnalo

ja jz sem v porodnišnici dobivala same solate (svetače, peso, korenje,..) vse kisano... HB Gaje ni napenjalo

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
21.5.2009 21:43:06   
PapuaNG
pozdravček,

sem šele zdaj prebrala vse za nazaj in videla, da dolgujem še eno obrazložitev glede porodniške in papirjev.
Za tistih 260 dni al kok je že, ni treba očetu nič posebej izpolnjevat, enostavno obkrožiš, da boš sama koristila pravico do dopusta za nego in varstvo v obliki polne odsotnosti z dela. S podpisom na koncu jamčiš,da se oče otroka s tem strinja.

Višina porodniške je pa, kot rečeno, odvisna od zadnjih 12 obračunanih plač - če pa kak mesec oseba ni bila zaposlena, se pa res šteje le 55% minimalne plače. Npr. vlogo oddaš junija z zadnjo plačo, obračunano v mesecu maju, od decembra do februarja pa recimo nisi bila zaposlena niti nisi dobila nadomestila plače (na zavodu za zaposlovanje). Za te manjkajoče mesece se bo upoštevalo le 55% minimalne plače, za vse preostale pa kolikor je bilo plače obračunane. Za vse mesece bi se štelo 55% minimalne plače le v primeru, da bi se zaposlila tik pred oddajo vloge za porodniško in nobena plača še ne bi bila obračunana.

No, pa še novičke s pregleda-oz. bolje rečeno, nič novega. Tamal je spet spal, da so ga moral pošteno pretrest, da je vsaj kej življenja dal od sebe, ampak nič ne kaže, da bi se nam pridružil že v ponedeljek, ko imam PDP. Je pa nekoliko bolj živahen kot prejšnje dni, tako da mu očitno čisto paše biti v meni.
Tako da tanja, mislim,da me boš kar lepo prehitela user posted image

Sem bila pa danes na pedikuri in masaži (je dragi častil user posted image ) in je blo super. Nisem bla še nikol tkole na pedikuri, da bi mi nekdo drug delal...mi je še nohtke nalakirala, da bom res lepa za v P user posted image

Aja, naslednji pregled: 26.5.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
21.5.2009 23:14:29   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

pozdravček,

sem šele zdaj prebrala vse za nazaj in videla, da dolgujem še eno obrazložitev glede porodniške in papirjev.
Za tistih 260 dni al kok je že, ni treba očetu nič posebej izpolnjevat, enostavno obkrožiš, da boš sama koristila pravico do dopusta za nego in varstvo v obliki polne odsotnosti z dela. S podpisom na koncu jamčiš,da se oče otroka s tem strinja.

Višina porodniške je pa, kot rečeno, odvisna od zadnjih 12 obračunanih plač - če pa kak mesec oseba ni bila zaposlena, se pa res šteje le 55% minimalne plače. Npr. vlogo oddaš junija z zadnjo plačo, obračunano v mesecu maju, od decembra do februarja pa recimo nisi bila zaposlena niti nisi dobila nadomestila plače (na zavodu za zaposlovanje). Za te manjkajoče mesece se bo upoštevalo le 55% minimalne plače, za vse preostale pa kolikor je bilo plače obračunane. Za vse mesece bi se štelo 55% minimalne plače le v primeru, da bi se zaposlila tik pred oddajo vloge za porodniško in nobena plača še ne bi bila obračunana.

No, pa še novičke s pregleda-oz. bolje rečeno, nič novega. Tamal je spet spal, da so ga moral pošteno pretrest, da je vsaj kej življenja dal od sebe, ampak nič ne kaže, da bi se nam pridružil že v ponedeljek, ko imam PDP. Je pa nekoliko bolj živahen kot prejšnje dni, tako da mu očitno čisto paše biti v meni.
Tako da tanja, mislim,da me boš kar lepo prehitela user posted image

Sem bila pa danes na pedikuri in masaži (je dragi častil user posted image ) in je blo super. Nisem bla še nikol tkole na pedikuri, da bi mi nekdo drug delal...mi je še nohtke nalakirala, da bom res lepa za v P user posted image

Aja, naslednji pregled: 26.5.

Kje pa si bila? Jst si kr sama delam, sem si ravno predvčerajšnjim, če bi slučajno po kakem čudnem naključju mogla it rodit. Bom si jo mogla še ene petkrat nardit preden res gremuser posted image . Ah, ja. Pa bi šla mogoče jst tud probat, čist tko za foro. Da mal odmislim, da čakam na porod. Sam men je ful nerodno noge kazat drugim. Še, ko grem sandale probat v trgovino, ful stopala skrivam. Sploh ne vem od kje mi to.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
21.5.2009 23:24:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

k.tja jz sem dons pojedla en griz jabolka k ga je moj dragi jedu.. kok je pasal.. mislim da po tem je ne bi smelo šraufat... če jo bo pa tud tega ne bom oveč delala... pol pa res samo še kuhano sadje

nekje je treba začeti... čez pol leta bo jabolko verjetno njena prva "prava" hranauser posted image .
Urbana danes ni nič sililo h krčevitemu joku... sem mu kar preventivno dala Koroške kapljice... potem pa popoldne ugotovila, da mulček zna biti žejen, ko je tako vroče. sem šla kupit koromačkov čaj in glej ga fanta... je popil več kot 1/2 dcl!! mogoče ga je tudi včeraj žejalo??
sem se danes pregrešila s hitro prehrano... v McDonald'su sem pojedla jabolčno pito pa mcnuggce...

vim Ela je bilo nekaj časa tudi meni zelo zelo všečno ime. sem bila prepričana, da če bo punčka, bo Ela... kasneje pa sva dodala še ST... in če bi bil Urban punčka, bi bil Stela. pa Julija tudi lepo zveni, posebej če bo rojena tega meseca!

HINDI kar naj tako super ostane... pa otročka kar spodbujaj h gibanju, če ne bo hotel brcati... ga moraš navaditi na zdrav duh v zdravem telesu = gibanje je zakon! user posted image

PapuaNG... še malo... še čisto malo... čakam, kdaj bodo novičke!

Tanja_ že rojeva??

potem pa ste kmalu junijke na vrsti!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
21.5.2009 23:25:35   
Anonimen
o, ne, Tanja_ še vedno z nami...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3715
21.5.2009 23:34:27   
PapuaNG
Od mojga bratranc ima na vrhu hotela union masaže pa pedikuro, manikuro itd...in ena punca dela pa jo moram prav pohvalit. Sicer je uradno tist sam za goste hotela, ampak se da takole zmenit, pa še popust sem dobila, ker smo pač žlahta. Meni je tut drugače kar malo bedno drugim kazat moje bigfutke (sem med dolgonogimi), ampak sem si rekla-take pač so, kaj moremo. In tkole noseče si res že težko lepo zbrusimo tisto roževino...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
22.5.2009 1:20:07   
Lsica
Da ne boste mislile,  zakaj se nič ne javim... ker takole ponočujem,že drugo, tretjo noč.

Na naš miting pa seveda da pridem, če bom le lahko...

Šivilja, žal sem prepozno videla vabilo za nastop v vrtcuuser posted image . Maš pa aktivno življenje. Upam da je helenca bolje.

Sem bila danes pridna ko user posted image . Je bilo teba izkoristit kosovni odvoz smeti in pripravit teren za jutrišnjo pošiljko iz Recinka. To bo še aktiven vikenduser posted image .

Se več čujemo jutri zjutraj, ko boste tudi ve pokonciuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
22.5.2009 8:26:22   
katrinka
dobro jutro cvekeuser posted image

hindi - dobra si da loh se delasuser posted image , sej men ni nč hudga sam tezko tok sedim in tud ze vozm tezko zarad nog, tko da komi cakam dopust in porodniško (se nasledn teden delam)user posted image

lsica - ce ti uspe pridi na mittinguser posted image

drugače, pa enkrat za spremembo imam celo nekaj za delat dopoldne v službi, pa izbrali smo novo in nasledn teden mam uvajanjeuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
22.5.2009 8:26:56   
katrinka

user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
 user posted image Blueeyes & Gaja
user posted image  Katja & Urban

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
22.5.2009 8:27:26   
katrinka

user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
22.5.2009 8:28:37   
katrinka

Ljubljanske nosečke
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1user posted image       0 user posted image         26.5.2009     user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009          0user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1user posted image        0 user posted image        25.5.2009     user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009           1user posted image        0 user posted image         26.5.2009     user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009          1 user posted image       0  user posted image        22.5.2009    user posted image
user posted image   knutek (36 let)                  27.6.2009          2 user posted image        1 user posted image              ?            user posted image   
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image       29.5.2009     user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image        1  user posted image       3.6.2009      user posted image  
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image       28.5.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image        27.5.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image        16.6.2009    user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?             user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image        26.5.2009     user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          1 user posted image       0  user posted image         3.6.2009      user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image        27.5.2009     user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image        22.5.2009      user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image             ?                ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image        15.6.2009      user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?               ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        3.6.2009        ?
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?             user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image       29.5.2009      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image      26.5.2009       user posted image

user posted image    9

user posted image   13

user posted image   10

Pravkar povile svoje štručke     

NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

< Sporočilo je popravil katrinka -- 22.5.2009 8:30:34 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
22.5.2009 8:29:25   
katrinka
MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČK IN LJUBLJANSKIH MAMIC v torek 2.6.2009 ob 16:00 v Cacau - bivša Samsara
1. Katrinka
2. Boomer
3. Živa25

4. Šivilja
5. ana**
6. vim
7. sinskaT
8. lsica
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
22.5.2009 8:32:27   
Blueeyes
dobro jutro... da se spet na hitro javim k glih spi... dons mam en cel kup dela, tko da upam da bo naša bejba pridna in bo spala.. k drgač ne bom uspela ničesar narest..

k.tja a ti ji že kr čajček daješ?? jz še ne.. še vztrajam pri svojem mleku zaenkrat

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
22.5.2009 9:18:26   
Anonimen
jutro!
jaz sm že sama brez mojga tamavčija upam da mi bo do jutr hitr minil k ga bom ful pogrešala k bo v vrtcu prespal in zdej še hormoni počez tko da me mal žalost daje ampak bom že pregurala čez user posted image

punce dans bo ful vroče

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3724
22.5.2009 9:33:55   
katrinka
larilu - probi se zaposlit cim bolj, da ne bos mislila na tamalga - sej bo hitr minil in bo jutri ze pri tebiuser posted image ja vroče pa bo jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

kitajska tabela o spolu ptroka
sarar

ali je v vašem primeru kitajska tabela pravilno napovedala spol otroka?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!