šivilja
|
Vim - lepo da me pogrešaš. Sploh ne vem več kje se me glava drži. ob četrtkih sem cel dan sama z otroci, v petek smo generalno pospravljal, v soboto je bila čistilka pa torto sem mogla dokončat, zvečer je pa še helena zakuhala na 40, v nedeljo smo praznovali 60 letnico od mami in očima, ponoči Helena ponovno zakuhala, v ponedeljek je bila kot klop (še lulat nisem mogla), sva šli še k zdravniku, zvečer pa sem bila spet sama z otroci, ravno tako v torek, včeraj je imel mož tadolgo. helena je bila še doma, Klemna pa sem mogla it iskat v vrtec in nato še peljat na telovadbo. še dobro ,da se je tast v torek vrnil iz morja, da je malo popazil heleno. Danes je spret pestro, do večera smo sami, v vrtcu pa je dan odprtih vrat in oba otroka nastopata v neki predstavi - Helena je ptiček, kelemen pa drevo. Lsica, če maš čas pridi pogledat ob 16-ih. Jutri imamo mislim da mir, v soboto greva v Ikeo, v nedeljo pa imamo novo praznovanje - prvo obhajilo in rojstna dneva nečaka in nečakinje. Pol se začne pa že nov teden, s ceplenjem proti klopnemu meningitisu (Klemen)... Tko je pa življenje, ko imaš otroke. Srečanje - ne ga prestavljat, je že na vseh koledarjih napisano, da je takrat moj popoldan Larilu - nisem pozabla na naju, ti bom po ZS poslala številko, pa me pokliči, ko boš gotova. Domnevam da boš pred mano. potem se pa lahko dobiva pri P ali pa kje v mestu na pol poti. Vim, če boš že na dopustu se nama z veseljem lahko pridružiš, ker bo to dopoldan. pa še Lsico bomo povprašali.
|