gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Da se še jaz malo pridružim debati. Jaz imam tudi letos prvič vrt in sem čist norana njega, kar skoz neko travo pipljem pa nekaj prekopavam, pa kaj jaz vem kaj še vse. In mi kar uspeva, le jezna sem na rdeče polže, ker mi sproti solato jejo. Ima katera kak recept proti tem golaznim? Ste mi kar lušte naredile s tem vašim pohodom na Rožnik. Jaz sem tudi imela danes v načrti da grem tečt, ampak na koncu nisem šla, ker me že cel dan tako zob boli . Grem jutri spet malo mojo zobozdravnico pozdravit. Aja, pa prosim da se ne pogovarjate več o kakšni hrani, še posebej ne o štrudlih, ker mi delate lušte. Naj vam povem, da Gal že 2 noči ni nič jedel ponoči . Saj se še zbudi za dudo in proti jutru da se pride pocartat k mamici. Upam, da to ni samo obdobje ki mine. Drugače pa tudi pri nas že Gal prah briše po tleh, samo on še ne puza ampak se tako ritensko odriva. Se je pa danes postavil tako kot da bi naredil most, samo da je bil obrnjen na trebušček. Saj ne vem, če zdaj katera to razume, ker sem tako čudno napisala . Petra jaz sicer rdečih polžev nimam, jih pa ljudje spretno odganjajo s kuhinjsko soljo. Na njega posipaj sol, ali pa tudi okrog vrta posipaj sol. Okrog in okrog. Kupi par kilogramov soli in ni hudič, da jih ne boš uničila. ja, sol jih res uniči....se kar sptopijo....samo baje sol ni dobra za zemljo, ker jo kao zažge al uniči al nekaj v tem stilu... ...jaz kupim tisti mesurol...samo to samo pri rožah sipam, ker je strup.... ker vrta nimam, mam pa polno rožic....pa grejo to jest, pa so takoj hin.... sem ravno včeraj sipala, danes pa jih je ful posušenih tam....
|