Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:45:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria a Nik že kaj puza? ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali. je ena vaja, če češ..... ....gresta na kolena (položaj za puzanje) in pred njo daješ igrače al kaj jo pač zanima....ona steguje rokice, ti ji pa izmenično/kontra nogice pomagaš prestavljat...... tak dobi "vzorec" kaj mora delat..... - to je zdaj teorija.... praksa pa..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:45:42
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Pa s čim ve hranite otročke? Resno mislim. saj sem ti rekla, da tudi kake začimbe privoščimo malčkom, malo soli, putrčka, kisle smetane... pa nanese
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:45:55
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 ooooooooo kok so fletni ko mali angelčki! pa res... .....jaz pa našega nikoli ne pasam not ...tud prvega nisem....... A bi mogla? ..... nori mi v vozičku (še) ne... edino, če iz drugih razlogov... Me smo jih vezale zaradi klanca. Vsaj jaz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:46:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Aja pa Gloria valjda da smo te pogrešale, saj tudi o MTY sedaj ne pišemo, ko je na morju in jo vseeno pogrešamo. Dobrodošla nazaj in super za slikce, mail naslove boš pa že dobila še in druge zadeve tudi. ...saj normalno da ne pišete o eni ko je ni....sem vas pa zadnjič pozdravla ko sem bila pri sosedi na rač. in je bil mrk...no tko kot pravi ....nič grem pa mogoče še kaj pridem.... Ma kaj se češ to sekirat. Jaz imam pa tako srečo, da stalno, ko se čekiram ni nikjer nobene in pol bluzim tja v en dan. Kaj češ. saj se nobena ne sekira.....samo smo na temi čvekanje ... ...pf ...jaz sem gor...tako, da čvekaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:46:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj mi je zdaj kruh kupil...jeeeeeeee....navali narode... saraya, dober tek!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:46:44
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ojlaaaaa Evo še tretja čveka je prišla ma...se mormo dans kontrolirat...zasebne debate samo na fb razumem šefe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:47:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria a Nik že kaj puza? ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali. je ena vaja, če češ..... ....gresta na kolena (položaj za puzanje) in pred njo daješ igrače al kaj jo pač zanima....ona steguje rokice, ti ji pa izmenično/kontra nogice pomagaš prestavljat...... tak dobi "vzorec" kaj mora delat..... - to je zdaj teorija.... praksa pa.. praksa pa....naša se vleže na trebuh...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:48:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 ooooooooo kok so fletni ko mali angelčki! pa res... .....jaz pa našega nikoli ne pasam not ...tud prvega nisem....... A bi mogla? ..... nori mi v vozičku (še) ne... edino, če iz drugih razlogov... Jaz pa stalno Lano priprasam in to takoj, ko jo posadim v voziček. To se pol tak navadiš, da ne pasaš in hop je lahko enkrat pol na asfaltu. Midve delava kar ture in tudi po mestu, ob gozdu, ni da ni in ne rabim skozi čekiram, ker se ful naprej nagne, se prime in gleda, tak da če bi znala vstat bi hitro krenla kam. Isto sem jo v ležalniku, stolčku za hranjenje, lupinici. Če so pasovi, jo pripnem obvezno, ker zato so.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:49:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ hm jaz se pa mastim s čipsom... jaz sem pa pombär jedla , kolikor je pač moj pikec pustil ..nekaj drobiža
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:49:24
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Pa s čim ve hranite otročke? Resno mislim. saj sem ti rekla, da tudi kake začimbe privoščimo malčkom, malo soli, putrčka, kisle smetane... pa nanese Pa sej jst tut dajam putr pa smetano. Sam 11 kg mi je pa vseeno, ohohoh
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:49:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....imamo pa že 10,495g. sem prej videla pri avg., da imajo nekateri že čez 11kg .. Pa s čim ve hranite otročke? Resno mislim. To sem hotela tudi jaz že vprašat. Meni se zdi, da babi kar precej poje, ampak očitno ne tako kalorično.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:50:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Pa s čim ve hranite otročke? Resno mislim. saj sem ti rekla, da tudi kake začimbe privoščimo malčkom, malo soli, putrčka, kisle smetane... pa nanese naši sem danes spet juhico s kurico naredila...jedla ko nora...samo ne sme bit preveč mesa,ker potem ne je....pa kar na čebuli in česnu naredim..pa sol dam v normalni količini,pa cvetačo za sladek okus obvezno...aja pa olivno olje,pa maslo uporabim,za moč...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.5.2009 21:51:54 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:50:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... Lija še ne puza, če to pomeni po kolenčkih plaziti se. Je pa pravi specjalc: po trebuhu je v 5 sec. čez dnevno v kuhinji . naš tud po trebuhu....samo on gre rikverc....mu spredaj nekaj nastavim...on se veselo zažene, pol je pa vedno bolj oddaljen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:52:25
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria a Nik že kaj puza? ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali. je ena vaja, če češ..... ....gresta na kolena (položaj za puzanje) in pred njo daješ igrače al kaj jo pač zanima....ona steguje rokice, ti ji pa izmenično/kontra nogice pomagaš prestavljat...... tak dobi "vzorec" kaj mora delat..... - to je zdaj teorija.... praksa pa.. Tole mi je džabe. Saj sma to že probale, pa da glavo na tla, ker ji ni, ali pa se vragec začne smejat, čez čas pa kotaliti okoli in okoli. Pol pa prestavljaj nogice, če lahko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:52:44
|
|
|
|
Olivija*
|
naša je pač lene sorte. če je res razpoložena, pokaže ravno toliko, da vidimo, da zna. sicer je pa bolj komot mamico poklicat, da jo pobere, kadar je na trebuščku...kaj bi se neki matrala in obračala, halooo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:52:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naš tud po trebuhu....samo on gre rikverc....mu spredaj nekaj nastavim...on se veselo zažene, pol je pa vedno bolj oddaljen ..pikec..mali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:53:16
|
|
|
|
arabela*
|
kaj je danes...sami rešilci cel dan.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:53:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma jaz ne vem,kaj je z M...zdaj že kak tedn zvečer,ko ji damo za jest,se dere ko živina... ,pa ne spat,ne jest...samo dere se... kaj pa je ponavadi zvečer?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:54:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma jaz ne vem,kaj je z M...zdaj že kak tedn zvečer,ko ji damo za jest,se dere ko živina... ,pa ne spat,ne jest...samo dere se... kaj pa je ponavadi zvečer? vedno isto...mleko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:54:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ hm jaz se pa mastim s čipsom... jaz sem pa pombär jedla , kolikor je pač moj pikec pustil ..nekaj drobiža Kaj je to?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:54:38
|
|
|
|
AinB
|
Naš pa že pridno puza ene 10 dni. Če pa se mu kam fino mudi (k mami), potem raje pridrsa na trebuščku. Ene 5 dni mava pa zdaj že kar težave, ker se skos hoče na nogice postavljat in hodit. Pride k meni v kuhinjo in se mi po hlačah gor vleče. Nobena igrača mu trnutno ni zanimiva!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:54:53
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, kaj pa če bi ti tudi za večerjo pripravila nekaj na žlico za tvojo punco, mogoče kako mlečno kašico. misliš, da ne bi dobila dovolj tekočine?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:54:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ hm jaz se pa mastim s čipsom... jaz sem pa pombär jedla , kolikor je pač moj pikec pustil ..nekaj drobiža Kaj je to?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:55:36
|
|
|
|
pf
|
naš tud po trebuhu....samo on gre rikverc....mu spredaj nekaj nastavim...on se veselo zažene, pol je pa vedno bolj oddaljen [/quote] Tota je dobra.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:56:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, kaj pa če bi ti tudi za večerjo pripravila nekaj na žlico za tvojo punco, mogoče kako mlečno kašico. misliš, da ne bi dobila dovolj tekočine? saj včasih ji dam kaj,ampak za pred spanjem bomo prakticirali flaško,ker drugače mi niti ne zaspi......A še zdaj za večerjo mleko pije.... in nič več...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?