Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:56:38
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf naš tud po trebuhu....samo on gre rikverc....mu spredaj nekaj nastavim...on se veselo zažene, pol je pa vedno bolj oddaljen Tota je dobra.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:57:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Da se še jaz malo pridružim debati. Jaz imam tudi letos prvič vrt in sem čist norana njega, kar skoz neko travo pipljem pa nekaj prekopavam, pa kaj jaz vem kaj še vse. In mi kar uspeva, le jezna sem na rdeče polže, ker mi sproti solato jejo. Ima katera kak recept proti tem golaznim? Ste mi kar lušte naredile s tem vašim pohodom na Rožnik. Jaz sem tudi imela danes v načrti da grem tečt, ampak na koncu nisem šla, ker me že cel dan tako zob boli . Grem jutri spet malo mojo zobozdravnico pozdravit. Aja, pa prosim da se ne pogovarjate več o kakšni hrani, še posebej ne o štrudlih, ker mi delate lušte. Naj vam povem, da Gal že 2 noči ni nič jedel ponoči . Saj se še zbudi za dudo in proti jutru da se pride pocartat k mamici. Upam, da to ni samo obdobje ki mine. Drugače pa tudi pri nas že Gal prah briše po tleh, samo on še ne puza ampak se tako ritensko odriva. Se je pa danes postavil tako kot da bi naredil most, samo da je bil obrnjen na trebušček. Saj ne vem, če zdaj katera to razume, ker sem tako čudno napisala . Petra jaz sicer rdečih polžev nimam, jih pa ljudje spretno odganjajo s kuhinjsko soljo. Na njega posipaj sol, ali pa tudi okrog vrta posipaj sol. Okrog in okrog. Kupi par kilogramov soli in ni hudič, da jih ne boš uničila. ja, sol jih res uniči....se kar sptopijo....samo baje sol ni dobra za zemljo, ker jo kao zažge al uniči al nekaj v tem stilu... ...jaz kupim tisti mesurol...samo to samo pri rožah sipam, ker je strup.... ker vrta nimam, mam pa polno rožic....pa grejo to jest, pa so takoj hin.... sem ravno včeraj sipala, danes pa jih je ful posušenih tam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:57:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Naš pa že pridno puza ene 10 dni. Če pa se mu kam fino mudi (k mami), potem raje pridrsa na trebuščku. Ene 5 dni mava pa zdaj že kar težave, ker se skos hoče na nogice postavljat in hodit. Pride k meni v kuhinjo in se mi po hlačah gor vleče. Nobena igrača mu trnutno ni zanimiva!! Joj slatkec mali. Meni so tak srčkani mali falotki, ko puzajo, zato bi rada malo videla Lano, da bi puzala, ampak vem da siliti je ne smem, če ne bo, pač ne bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:57:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 http://www.delo.si/clanek/81283 Neka jim bude sa srečom...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:58:13
|
|
|
|
gold fish
|
< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.5.2009 22:00:13 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:58:53
|
|
|
|
arabela*
|
mogla bi malo ,sem se zalenla,že cel mesec nisem migala....se mi zdi da kar škripa za mano...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:59:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem pa opazila, da je Lani noro vroče v stolčku za hranjenje. Je od PP prima pappa dinner, ampak saj ni pomembno kak je, važno je, da tisti plastični material ne diha in je potna revica po hrbtu in laskah, ji kar ne paše jest. Kaj šele bo, sedaj ko bo bolj vroče? Kaj druga kot plenico itak ne morem dat tja, da ji ne bi bilo tako vroče. A ima katera kak nasvet? Pri babici in dedku pa ima trip trap, tam pa milina. Pa nimam je dolgo noter, najeva se in ven, ampak je stalno potna, ko jo vzamem ven, drugače pa na drugih podlagah ne. ..žal ne znam pomagat...naš je v trip trapu in ni problema...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:00:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: AinB Naš pa že pridno puza ene 10 dni. Če pa se mu kam fino mudi (k mami), potem raje pridrsa na trebuščku. Ene 5 dni mava pa zdaj že kar težave, ker se skos hoče na nogice postavljat in hodit. Pride k meni v kuhinjo in se mi po hlačah gor vleče. Nobena igrača mu trnutno ni zanimiva!! Joj slatkec mali. Meni so tak srčkani mali falotki, ko puzajo, zato bi rada malo videla Lano, da bi puzala, ampak vem da siliti je ne smem, če ne bo, pač ne bo. jaz bi tud rada vidla...pa ne bo nič...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:00:07
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Da se še jaz malo pridružim debati. Jaz imam tudi letos prvič vrt in sem čist norana njega, kar skoz neko travo pipljem pa nekaj prekopavam, pa kaj jaz vem kaj še vse. In mi kar uspeva, le jezna sem na rdeče polže, ker mi sproti solato jejo. Ima katera kak recept proti tem golaznim? Bezgovo zastiko narediš. kaj pomeni zastika .... bezeg namočen? To bi bilo za krte in voluharje. Za polže pa samo listje položiš okoli grede.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:00:54
|
|
|
|
pf
|
...jaz kupim tisti mesurol...samo to samo pri rožah sipam, ker je strup.... ker vrta nimam, mam pa polno rožic....pa grejo to jest, pa so takoj hin.... sem ravno včeraj sipala, danes pa jih je ful posušenih tam.... [/quote] Joj kak si nazorno opisala. Sem kurjo kožo dobila. Klinc pa mesurol Petra, žakl soli kupi in sipaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:00:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Da se še jaz malo pridružim debati. Jaz imam tudi letos prvič vrt in sem čist norana njega, kar skoz neko travo pipljem pa nekaj prekopavam, pa kaj jaz vem kaj še vse. In mi kar uspeva, le jezna sem na rdeče polže, ker mi sproti solato jejo. Ima katera kak recept proti tem golaznim? Bezgovo zastiko narediš. Kaj pa je to? Bezgovo listje položiš po tleh okoli grede. Jim smrdi in ne plezajo čez. a samo listje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:01:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mogoče ji pa kaj trebušček nagaja po večerji, pa jo zato enostavno zavrača. Kaj če bi ji poskusila dati malo čajčka. Janež ali kamilice bi znale fino pomiriti zadevo. Če je to to seveda. Držimo pesti, da se bodo zadeve čim prej uredile za vašo malčico ne...prav očke si mane in noče jest.... večerja nitak ne tak pozno,samo mleko spije Veš kaj meni najprej pride na misel, ko tole preberem, da je punca grozno utrujena že in nima apetita, ker je zaspana preveč. meni tudi....tisto mencanje oči.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:02:15
|
|
|
|
tia
|
čer tudi naš Maj ne puzi ,išče samo kakšno oporo da se lahko prime in že hop in stoji ter se smeje ,ko pa sedi pa 5sek. in že je na tebuhu ali pa se na glavo postavlja kot če nebi imel rok samo noge -jih ima zravnane
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:02:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Tudi mi smo mestni otroci ... ..., ki ste trudimo postati dobri kmetje ....pa vedno več je takih ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:02:52
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB To bi bilo za krte in voluharje. Za polže pa samo listje položiš okoli grede. a si ti kaj v žlahti z zgoncem? jaz sem tole o bezgu prvič slišala in sem že gnjavila mojega, zakaj je tako poklestil bezeg...no, nekaj vej je še, da bom liste nacufala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:03:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mogoče ji pa kaj trebušček nagaja po večerji, pa jo zato enostavno zavrača. Kaj če bi ji poskusila dati malo čajčka. Janež ali kamilice bi znale fino pomiriti zadevo. Če je to to seveda. Držimo pesti, da se bodo zadeve čim prej uredile za vašo malčico ne...prav očke si mane in noče jest.... večerja nitak ne tak pozno,samo mleko spije Veš kaj meni najprej pride na misel, ko tole preberem, da je punca grozno utrujena že in nima apetita, ker je zaspana preveč. meni tudi....tisto mencanje oči..... jaz tud nekaj podobnega mislim..zdaj pa spi ko top...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:03:18
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: AinB Naš pa že pridno puza ene 10 dni. Če pa se mu kam fino mudi (k mami), potem raje pridrsa na trebuščku. Ene 5 dni mava pa zdaj že kar težave, ker se skos hoče na nogice postavljat in hodit. Pride k meni v kuhinjo in se mi po hlačah gor vleče. Nobena igrača mu trnutno ni zanimiva!! Joj slatkec mali. Meni so tak srčkani mali falotki, ko puzajo, zato bi rada malo videla Lano, da bi puzala, ampak vem da siliti je ne smem, če ne bo, pač ne bo. jaz bi tud rada vidla...pa ne bo nič... Bo, bo in to ko boste najmanj pričakovale. Naš se je namreč po trebuščku plazil že 2 mesca, pa sem si rekla, da s ta pravim puzanjem tako ne bo nič. Pol so jim pa na plavanju neko peno (ala armafleks) vrgli na vodo in so šli otročki gor, ker pa je bilo malce vode ni mogel puzati po trebuhu, ker bi vse v usta pokasiral, je naš pobič lepo vstal na kolena in jo tako mahnil naprej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:03:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf V stroj stolčka ne bi tišala, sem pa že z emprom okrog laufala in ga načohavala, ampak saj veš šta se mora nije teško, pa magari po težji poti. Ja ni tu heca. Ok, danes tukaj vsi malo čudno govorite, al sem sam jest tok blond???? ... boš mogla malo na štajer prit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:04:17
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a samo listje? ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:04:30
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Klinc pa mesurol Petra, žakl soli kupi in sipaj. neee, sol škodi zemlji, ne tega delat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:04:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: AinB Naš pa že pridno puza ene 10 dni. Če pa se mu kam fino mudi (k mami), potem raje pridrsa na trebuščku. Ene 5 dni mava pa zdaj že kar težave, ker se skos hoče na nogice postavljat in hodit. Pride k meni v kuhinjo in se mi po hlačah gor vleče. Nobena igrača mu trnutno ni zanimiva!! Joj slatkec mali. Meni so tak srčkani mali falotki, ko puzajo, zato bi rada malo videla Lano, da bi puzala, ampak vem da siliti je ne smem, če ne bo, pač ne bo. jaz bi tud rada vidla...pa ne bo nič... Bo, bo in to ko boste najmanj pričakovale. Naš se je namreč po trebuščku plazil že 2 mesca, pa sem si rekla, da s ta pravim puzanjem tako ne bo nič. Pol so jim pa na plavanju neko peno (ala armafleks) vrgli na vodo in so šli otročki gor, ker pa je bilo malce vode ni mogel puzati po trebuhu, ker bi vse v usta pokasiral, je naš pobič lepo vstal na kolena in jo tako mahnil naprej. naj se besede pozlatijo...pri prvi nismo dočakali...mogoče smo jo premalo na tla dajali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:04:39
|
|
|
|
pf
|
Babe a veste kaj je ža krte in voluharje? Jabolčni čigumiji in res je to, ni finta. Mislim čuje se kot da je, ampak je gola resnica. Voluhar vrabec mi je vsako drugo cvetačo pojedel, bolj sem sadike kupovala in dosadila vsak dan sproti, bolj je hrustal. Je rekel tast, da bo kupil jabolčne žvečilne, ker to ful pali, tak da imam par paklov čigumov napikanih v vrtu. To bo Orbit cvetača.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:04:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf No to je blo, ko smo bli mali. .... samo te blazine jim še zdaj pod rit dajejo, da se v špeglu vidijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:05:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Klinc pa mesurol Petra, žakl soli kupi in sipaj. neee, sol škodi zemlji, ne tega delat pa kaj vse ste vrtičkarce,jaz pa si še rož ne znam v tegl posadit....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:06:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....ne čist res ti govorim.....naša ima tud trd bravi sedalo..... naš tud nima blazine pod ritjo....saj ima plenično blazino
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?