Anonimen
|
Metuljčica, da ti sam povem mojo štorijo o sprejemu v P v prejšnji . Sm bla na rok 17.6.2009 na CTG pri G (raven u piko), pa mi še z UZ plodovnico preveri in ugotovi, da je ni skor nič več Kdaj in kje je šla ven nimam pojma. Pa grem v P na sprejem in mi še G strogo zabiča, naj se več ne vračam brez . No in pridem not, me mal pogledajo, se preoblečem, pa CTG, pa kri za EA(sm že skor vratarju povedala, da hočem EA ). No in se odloči presveti gospod Šekoranja, da bomo jutri zjutraj dal tabletko, ker je čist ok. Prov, pa dobim ful dobro cimro in noč mine ko šus. Zjutrej na pregledu presvetli gospod Pišek ugotovi, da je še čist ok in da kar počakmo na popoldanski pregled. Pa se zgodba popoldne ponovi . No pa spet mine ena prečudovita in mirna noč in glej ga zlomka, spet prikoraka na preglede G Šekoranja, pa je spet z vse ok(hvala bogu, ampak jih mam počasi že poln k...), pa je ful prijazen pa pravi, da danes bomo dal pa kr tabletko. Tako, da sm bla v ponedeljek sprejeta, šele v sredo ob 9.00 pa sem dobila tabletko, popadki štartali okol 17.00, ob 19.30 še v Čričku z mojim pila kofe, ob 22.56 pa rodila. Normalno, da z EA (ej, pa jst sm živa reklama za ta EA ). Tako da ženske, verjamte mi, prenošeni sam padejo ven . Upam, da se ne bom v jezik ugriznla tokrat.
|