Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:58:49
|
|
|
|
gloria
|
....grem pridem po 22 gor...no vsaj upam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 19:59:13
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz sem ga pa glih kar ...zdej grem pa nekaj za pod zob nardit.... meni pa je kruha zmanjkali,pa se moram s smokiji basat... hm jaz se pa mastim s čipsom... tud kruha zmanjkal! sam bog ne daj v kako jabolko ugriznt... mah bo pa današnje sprehajanje/hitra hoja pač brez učinka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:03:00
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Vprašam ker tu pri nas zadnje čase ful mamice sprašujejo druga drugo, če njihovi otročki že puzajo in ugotavljamo, da jih v bistvu ful malo puza. Ampak meni pa se vseeno zdi, da včasih so pa "vsi" puzali. Kaj pa vem? Naša A nikoli ni...ona je kar hodit začela... ja tudi moj dragi baje ni nikoli samostojno sedel niti puzal... ampak je z 10. mesecem kar shodil... veliko otrok baje izpusti puzanje in preide kar na hojo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:03:17
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kak lepo spijo. Kak dolgo se pa hodi sploh na Rožnik? Jah, brez ustavljanja 20-30 min, z ustavljanjem zaradi dude, vode, slabe volje, joka v smislu: mami, mami, dvigni me, so listki in drevesa takooo zanimivi...., pa cirka 40 min.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:04:36
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jazzy moja Lana zgleda bolj taki suhec kot tvoja Lija. Koliko si že napisala da tehta? Ja na zadnjem tehtanju pred 1. mesecem je imela 8100, zdaj jih ma pomoje med 8200 in 8300... Pa se mi ne zdi suha no
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:06:05
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... Lija še ne puza, če to pomeni po kolenčkih plaziti se. Je pa pravi specjalc: po trebuhu je v 5 sec. čez dnevno v kuhinji .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:10:46
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria a Nik že kaj puza? ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali. ...ja pa kaj ponavadi ni tko da ko začne puzat,kotalit se, dela to še bolj intenzivno ali pa gre na naslednji korak(postavljanje na nogice )...jaz mam tudi občutek da Nik ne bo puzal...no kaj pa vem Sara zdej se že slaba 2 tedna plazi... tolk mi hitr švigne ven na balkon da jo komaj folgam... mam pa občutek, da ji je zdej to že malo dolgočasno in se intenzivno od včeraj postavlja iz kolen na stopala in rine naprej... in s tem tudi na nos... tako da vsaj pri Sari velja to, kar si napisala. če se že tako postavlja, kot si napisala, je že začetek... če pa ne bo puzal, bo pa tolk hitreje shodil... pol pa bo veselo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:13:12
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Lija še ne puza, če to pomeni po kolenčkih plaziti se. Je pa pravi specjalc: po trebuhu je v 5 sec. čez dnevno v kuhinji . si kar predstavljam ja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:15:31
|
|
|
|
pf
|
Vrt zalit. Se mi zdi, da če nič ne zaliješ, nič kaj ne raste. Koleraba in baby korenček za Lano bo za kak dober teden že za jest. Imam veselje z vrtom, ker vem, da bo babi jedla domačo zelenjavo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:19:45
|
|
|
|
pf
|
Jaz grem pa skutin zavitek spečt. Sem kupila neko testo manj kalorično. Dietni štrudl. Tota bo. Skuta pa sploh nima kalorij, pa kisla smetana tudi ne. Eh ki pa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:20:20
|
|
|
|
pf
|
Tudi jaz pridem nazaj, to zmečem skupaj v desetih minutah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:27:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ ja tudi moj dragi baje ni nikoli samostojno sedel niti puzal... ampak je z 10. mesecem kar shodil... veliko otrok baje izpusti puzanje in preide kar na hojo. sedela pa je...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:43:59
|
|
|
|
pf
|
Kaj vse štrudl pečete, da ni nikjer nobene?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:44:21
|
|
|
|
pf
|
Aha Saraya edino smokije je za računalnikom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 20:47:00
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Vrt zalit. Se mi zdi, da če nič ne zaliješ, nič kaj ne raste. Koleraba in baby korenček za Lano bo za kak dober teden že za jest. Imam veselje z vrtom, ker vem, da bo babi jedla domačo zelenjavo. Jaz sem imela vedno veselje z vrtnarjenjem. Zdaj pa, tako kot praviš še toliko bolj, ko vem, da bo moj malček lahko jedel PRAVE dobrote.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:06:46
|
|
|
|
arabela*
|
ma jaz ne vem,kaj je z M...zdaj že kak tedn zvečer,ko ji damo za jest,se dere ko živina... ,pa ne spat,ne jest...samo dere se...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:12:41
|
|
|
|
AinB
|
Mogoče ji pa kaj trebušček nagaja po večerji, pa jo zato enostavno zavrača. Kaj če bi ji poskusila dati malo čajčka. Janež ali kamilice bi znale fino pomiriti zadevo. Če je to to seveda. Držimo pesti, da se bodo zadeve čim prej uredile za vašo malčico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:14:15
|
|
|
|
petra1978
|
Da se še jaz malo pridružim debati. Jaz imam tudi letos prvič vrt in sem čist norana njega, kar skoz neko travo pipljem pa nekaj prekopavam, pa kaj jaz vem kaj še vse. In mi kar uspeva, le jezna sem na rdeče polže, ker mi sproti solato jejo. Ima katera kak recept proti tem golaznim? Ste mi kar lušte naredile s tem vašim pohodom na Rožnik. Jaz sem tudi imela danes v načrti da grem tečt, ampak na koncu nisem šla, ker me že cel dan tako zob boli . Grem jutri spet malo mojo zobozdravnico pozdravit. Aja, pa prosim da se ne pogovarjate več o kakšni hrani, še posebej ne o štrudlih, ker mi delate lušte. Naj vam povem, da Gal že 2 noči ni nič jedel ponoči . Saj se še zbudi za dudo in proti jutru da se pride pocartat k mamici. Upam, da to ni samo obdobje ki mine. Drugače pa tudi pri nas že Gal prah briše po tleh, samo on še ne puza ampak se tako ritensko odriva. Se je pa danes postavil tako kot da bi naredil most, samo da je bil obrnjen na trebušček. Saj ne vem, če zdaj katera to razume, ker sem tako čudno napisala .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:17:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Da se še jaz malo pridružim debati. Jaz imam tudi letos prvič vrt in sem čist norana njega, kar skoz neko travo pipljem pa nekaj prekopavam, pa kaj jaz vem kaj še vse. In mi kar uspeva, le jezna sem na rdeče polže, ker mi sproti solato jejo. Ima katera kak recept proti tem golaznim? Ste mi kar lušte naredile s tem vašim pohodom na Rožnik. Jaz sem tudi imela danes v načrti da grem tečt, ampak na koncu nisem šla, ker me že cel dan tako zob boli . Grem jutri spet malo mojo zobozdravnico pozdravit. Aja, pa prosim da se ne pogovarjate več o kakšni hrani, še posebej ne o štrudlih, ker mi delate lušte. Naj vam povem, da Gal že 2 noči ni nič jedel ponoči . Saj se še zbudi za dudo in proti jutru da se pride pocartat k mamici. Upam, da to ni samo obdobje ki mine. Drugače pa tudi pri nas že Gal prah briše po tleh, samo on še ne puza ampak se tako ritensko odriva. Se je pa danes postavil tako kot da bi naredil most, samo da je bil obrnjen na trebušček. Saj ne vem, če zdaj katera to razume, ker sem tako čudno napisala . Petra jaz sicer rdečih polžev nimam, jih pa ljudje spretno odganjajo s kuhinjsko soljo. Na njega posipaj sol, ali pa tudi okrog vrta posipaj sol. Okrog in okrog. Kupi par kilogramov soli in ni hudič, da jih ne boš uničila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:19:04
|
|
|
|
pf
|
Aja moram se pohvaliti, da odkar se ne dojiva več, tudi Lana ne je več ponoči in spimo. Dvakrat hoče še malo vode ali dudko in to je vse.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:20:41
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Da se še jaz malo pridružim debati. Jaz imam tudi letos prvič vrt in sem čist norana njega, kar skoz neko travo pipljem pa nekaj prekopavam, pa kaj jaz vem kaj še vse. In mi kar uspeva, le jezna sem na rdeče polže, ker mi sproti solato jejo. Ima katera kak recept proti tem golaznim? Bezgovo zastiko narediš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:21:15
|
|
|
|
petra1978
|
PF, saj to s soljo vem, ampak sol vsak dež stopi, pa ne samo dež, tudi jutranja rosa. In potem spet pridejo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:21:25
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Aja moram se pohvaliti, da odkar se ne dojiva več, tudi Lana ne je več ponoči in spimo. Dvakrat hoče še malo vode ali dudko in to je vse.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:21:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mogoče ji pa kaj trebušček nagaja po večerji, pa jo zato enostavno zavrača. Kaj če bi ji poskusila dati malo čajčka. Janež ali kamilice bi znale fino pomiriti zadevo. Če je to to seveda. Držimo pesti, da se bodo zadeve čim prej uredile za vašo malčico ne...prav očke si mane in noče jest.... večerja nitak ne tak pozno,samo mleko spije
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 21:22:01
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Da se še jaz malo pridružim debati. Jaz imam tudi letos prvič vrt in sem čist norana njega, kar skoz neko travo pipljem pa nekaj prekopavam, pa kaj jaz vem kaj še vse. In mi kar uspeva, le jezna sem na rdeče polže, ker mi sproti solato jejo. Ima katera kak recept proti tem golaznim? Bezgovo zastiko narediš. Kaj pa je to?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?