Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 9:22:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ti priporočam 140/70 k je dlje časa notr tm do 3 leta,no spet odvisno k če se tko premetava k naš je še zakonska premejhna drgač pa to je vse odvisno kolk hiter dete raste pa če se ok počuti drugače je pa tm med 2-3 letom potem pa večja postelja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 9:33:28
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Meni se zdi, da gnezdim že skoz, ampak nimam pa čisto nič. Aja sem vas hotela povprašat, mere posteljice oz. velikost. 120/60 ali 140/70, kaj menite? Do kdaj je lahko v posteljici 120/60, da ga bi dali potem pa kar v ta-veliko posteljo Čeprav nimam izkušenj...pa vsaj moje mnenje. - Glede tega koliko časa bo otrok v posteljici, mislim, da ni velike razlike ali zdaj vzameš 140 ali 120.
- Plus za 140 postelje je v tem, da se, ko jo otrok preraste, skoraj vse lahko spremenijo v velike (malce obrneš stranice,...kupiš nov jogi pa je).
- ? Baje se dojenček počuti bolje v manjši postelji...
Midva sva se na koncu odločila za 120, že zaradi prostora... pa všeč nama je bila, pa tudi ustrezno razmerje kvaliteta/cena.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 10:18:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Sem mu ravno zadnjič "razlagala" da se je "njegova" Gaja že rodila In je prav brcat začel Tamau ve kko se mora odzvat tem stvarem sam pazi da je bo kakšen casanova k.tja men je rekla samo kuhano sadje, tud una v porodnišnici.. tko da jz ga sploh ne jem razen v kompotu (jabolka, hruške in slive)... zanč sem eno banano pojedla pa jo je revco napenjalo.. me pa res ubija k sem pa odvisnik od sadja... lahko bi živela samo od njega vim naša švica k konj.. to ma po mami in atiju.. supet, ni zmrzlinka, ampak vročekrvnica... tko da nama ni treba več kurt v bajti - veš kok je to fajn... včer so ji kr kaplje tekle z glave k smo šli v ljubljano.. revca.. jz se že lahko odžejam, ona se mi pa kr smili... pol ji pa še uno joško rinem ja v usta jz mam posteljico 120x60, pa mi ni nč žal... večje ne bi niti mela... sej pol počas bo šla itak v svojo posteljo - uno ta velko... tko da čist stvar posameznika
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 10:21:44
|
|
|
|
katrinka
|
larilu - ma nisi ti na slikci no haha, drugače pa sm kartico novo dobila zaradi spremembe priimka - pisal je da takoj velja - vsaj men se zdi, mi ne preostane nč druzga k da grem na banko po službi vim - nič posebnega ni pogovor, dubla sm zanimiv ZS pa sem jo vprašala za mnenje a nam zaupaš imena ali bodo skrivnost lsica - ja mas prav, bolje dnar gor k ne posteljica mere - jaz bom imela 120*60, mi jo bo tast dal
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 10:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
katrinka kaj boš rekla da ne zgledam dobr a nisem sexy s krvavimi očmi pa tiste fancy coptki dej poglej kdaj ti poteče tista kartica prov datum gor poglej k lahk da maš ta mesec še staro potem pa že novo jaz grem pa zdele mal pospravt k mam k da bi bomba padla v stanovanje,pol pa še pod tuš kar mi je najtežje k ma buši že kr fletno ovira in sm prov štorasta not v banji,potem pa še ma risat,pol bomo pa še videl je reku ta slep
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 10:55:59
|
|
|
|
katrinka
|
larilu - ok, prav cortkana si na slikci po mojm mas prav s kartico, da mi stara se velja da bo pa cez mesec, sam cepc jaz sem staro že uničila...haha, bom sla na banko da vidm kaj in kako drugače punce pa vam morm nekaj sporočiti, včeraj sem na ZS dobila sporočilo ene punce k je sicer na RR sam ne pri ljubljancankah, me je vprašala če lahko na mitting pride kljub temu da na nasi strani ni bila sploh aktivna, mene zadeva sploh ne moti, in lahko pride zakaj pa ne, samo glede na vse kar se je dogajalo po ZS sam bila malo skeptična ter glede nato, da se nikoli ni javila pri nas, in po posvetovanju z našo boomer vam tole pišem, da poveste kaj menite, če ta tekst bere tista ki mi je ZS poslala naj obrazložim, da ni slabo namerno, da naš mitting ni zaključen krog, vendar je imela ena naša težave preko ZS in sem malo skeptična
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 11:09:43
|
|
|
|
vim
|
A tko tole z ZS jaz še nobenega nisem kasirala, razen ena k me je spraševala za telovadbo. Jaz pravim dobrodošle vse ljubljančanke al ne -----nosečke ali ne, dokler nimajo grdih namenov...... katrinka naša imena punčka ELA ali JULIJA fantek GAŠPER, TIBOR ali MAKS.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 11:14:38
|
|
|
|
katrinka
|
vim - lepa imena, za mi je všeč Julija, za Gašper
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 13:23:16
|
|
|
|
katrinka
|
ja kje pa ste meni je dolgčas
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 14:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
smo tuki no sva tuki
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 14:14:34
|
|
|
|
katrinka
|
jupi - celo 2 lublanski regli dobr da me je vim pri julijkah zamotila s popravljenjem seznama
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 14:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
no da še povem svoje mnenje glede tega če se še kdo pridruži,no mene itak ne bo takrat ampak mi je ful zanimiv to da prišla bi ampak do zdej pa ni še nič napisala kako bi to v realnem okolju zgledal da bi ona lepo sedela pa poslušala ostale pa klepetale,ker dejansko jo nobena ne pozna oziroma vsaj te podatke no kdaj ima pdp pa te fore,pa če razume hec pa to k recimo mene ful mot da me nekdo bere ampak nima pa jajc da bi kej napisu (govorim na splošno),ampak če sam pri tem ostane ok ne pa da okol potem raznaša kaj je ta napisala pa drugo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 14:16:37
|
|
|
|
Tanja_
|
Jst sm tud tuki. Bl malkrat se k vam javim, ampak pridno berem. Dons mam še točno teden dni do roka, naveličana sem pa že toliko, kot da bi bla en mesec čez. Zato sem zadnje čase kar malo nataknjena. Vse mi gre na živce, pa k me klicarjo pa sprašujejo kako sem, pa če je kej novga. Grrr.... Kokr da bi pozabla sporočit, da sm rodila, k to pa res lahko pozabiš. Kakšna je ta zgodba s temi ZS? Ne razumem, kaj se je dogajalo? vim zelo lepa imena. Meni sta najlepša Julija in Tibor.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 14:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jst sm tud tuki. Bl malkrat se k vam javim, ampak pridno berem. Dons mam še točno teden dni do roka, naveličana sem pa že toliko, kot da bi bla en mesec čez. Zato sem zadnje čase kar malo nataknjena. Vse mi gre na živce, pa k me klicarjo pa sprašujejo kako sem, pa če je kej novga. Grrr.... Kokr da bi pozabla sporočit, da sm rodila, k to pa res lahko pozabiš. jih firbec matra,sam da te ne bodo potem vsi okupiral k boš domov prišla,da jih ne boš mela polno hišo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 14:41:22
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jst sm tud tuki. Bl malkrat se k vam javim, ampak pridno berem. Dons mam še točno teden dni do roka, naveličana sem pa že toliko, kot da bi bla en mesec čez. Zato sem zadnje čase kar malo nataknjena. Vse mi gre na živce, pa k me klicarjo pa sprašujejo kako sem, pa če je kej novga. Grrr.... Kokr da bi pozabla sporočit, da sm rodila, k to pa res lahko pozabiš. jih firbec matra,sam da te ne bodo potem vsi okupiral k boš domov prišla,da jih ne boš mela polno hišo Ni šans!Če bo kdo nenajavljen pršu sploh ne bom na zvonec odreagirala Ne sej ne. Sam jst močno verjamem, da imam take sorodnike in prjatle, da bodo razumel, da se mormo najprej mi 3 navadit, da smo družinica in kako bomo skupej funkcioniral.Pa da bojo vsi prišli na obisk, ampak ko bo čas zato.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 14:43:59
|
|
|
|
Anonimen
|
no upam da imaš prov
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 15:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kam ste pa zdej vse izginile?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 16:06:21
|
|
|
|
BOOMER
|
ola..evo sam na hitro! vim - a smo mi v sorodu z imeni Naša bo sicer Julijana (Julij pa je letos 5komadov v moji okolici, tko da bomo pač po tadolgi varianti klicali ). elo pa šparava za naslednjo (Ela Ana) če bo spet punca seveda. Moj je celo izjavu, da ga nič ne bi motlo, da bi imela vse tri, ki jih planirava, punce. zgodba z ZS - jest sam pravim, ter se strinjam z zgoraj napisanim, da mi je malo čudno, da nekdo po ZS sprašuje, ker do sedaj so se vse na forumu javle pa prašale, če se lahk pridružijo. Drgač pa kak predlog za popoldansko presenečenje? Jutri mava z mojim prvo obletnico poroke, pa ne bi glih darila dajala (kriza je kriza ). Bi pa kej spekla al pa fin kosilček nardila....No če ma kera kej časa preveč za kak predlog Bubba-Gump for a day! (grem na real american shrimps party mljac)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 16:14:09
|
|
|
|
Anonimen
|
če sm se jaz lahk k vam zraven prislinila ne vem zakaj se tud druge ne bi sej če bi vas motila al pa karkoli bi mi pa rekle in to je to,da pa sam bereš pa res ne vem kaj imaš od tega
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 16:31:31
|
|
|
|
Tanja_
|
boomer kam greš na shrimps party?Jst bi tud.Zadnje tedne v nosečnosti je pa moj apetit zrasel iz velikega na enormnega. Vse kar vidim bi pojedla. Skoz hladilnik odpiram.Obletnica. Kokr se spomnim najine prve, sva šla nekam ven jest. Pa če skuhaš kosilo je tud fajn. Jst nimam kake druge ideje.Razen, če sta se zmenila, da se obdarujeta. Sm pa ravno včerej brala, da sta Heidi Klum in Seal imela 4. in si vsako leto obnovita zaobljubi in imata žur. To bi pa tud jst.Sam moj mož ne poje tko lepo k Seal, pol pa nimava za vsakoletno ohcet
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 21:39:45
|
|
|
|
PapuaNG
|
pozdravček še tukaj. Imam občutek, da ura ni pol desetih, ampak tri popoldne...me spet nekaj vročina obliva. Kaj šele bo, madona...bo treba klimo prižgat spet. Drugače je pa moja zlata mami danes prišla (je včeraj vztrajala, dokler nisem popustila) in spucala vsa okna in žaluzije, ki se jih jaz otepam že več kot pol leta, potem si pa itak ni mogla pomagat, je pa še kopalnico spucala pa posesala. Kaj bi mi brez naših mamic Ta čas sva šla pa midva z mojim na sprehod na rožnik in na kosilo oz. večerjo v čada Za kasneje me čaka pa še sladoled z jagodami Sicer pa tanja-moj apetit zadnji mesec je tudi nenormalen. Oziroma se mi dogaja, da kar ni tiste meje, ko ne moreš več. Da želje po sladkem ne omenjam. Je pa fino, da kile kar stojijo in sem več ali manj na istem že dva meseca. Tako da si brez slabe vesti privoščim piškotke, čokolade, sladoled...kar je pač pri roki. Jutri pa spet ctg-mogoče tokrat kaj pokaže, čeprav dvomim. Pustimo se presenetiti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 21:52:36
|
|
|
|
bjondi
|
Tanja se pravi zate že lahko začnemo navijat ... PapuaNG kaj pa zate lahko že navijamo al ti bauhi še ni napoto...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 22:28:24
|
|
|
|
Lsica
|
Jaz mam pa naslednji pregled + CTG 29. maja. Sicer se je pa danes moje dete veselo kobacalo po trebuhu, še za CTG se je komaj pustil ujeti . Pa kolcalo se mu je. Tehta cca 2700g in jaz komaj čakam, da ga/jo spoznam v živo. Še malo... Dobila pa sem tudi potrebna zdravila za moje težavice ... Upam, da bo sedaj bolje. Papua, saj maš še čas do 25., a ne? Pa tak lep datum je to, sploh če se spomniš starih časov, so ta dan vsi praznovali. Moja babica je imela takrat rojstni dan in navadno so se še vsi njeni otroci - moji strici, tete, bratranci in sestrične zbrali pri njej - velika družina. Zabava je bila neizbežna . Lepo se imejte še naprej in lahko nočko .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 23:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim k.tja in blueyese kako pa kaj malčki tole vročino prenašajo. jaz umiram, noge zatekajo potem se kot konj, vroče v pisarni za znoret. Če ne bi imela samo še 10x za v službo potem pa dopust bi pa kar na bolniško šla. Ker tole je pa too much. Vim Samo še 10x delat - potem pa uživanje! Boš videla, da bo hitro minilo! Posteljice... Oskar ima večjo (140x70) in naj bi bila tudi mladinska kasneje, a se mi zdi, da jo bo v roku dveh let prerastel (zdaj bo 3 leta). Za Urbana smo kupili manjšo (120x60), toliko da jo bo imel za kakšni 2 leti, mogoče še kakšno več,... ampak zdaj bo še v košku spal. Oskar ima manjšo pri babici, a tudi ni še povsem na tesnem... pa je bolj pri velikih triletnikih. Planiramo, da bosta potem imela pograd, ko bosta dovolj velika za izven ograjice... Blueeyes... bom verjetno tudi jaz morala paziti pri sadju. Se mi zdi, da je Urbana danes nekaj napenjalo zvečer,... Tako, se je spet zbudil... nočko!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 23:16:44
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG pozdravček še tukaj. Imam občutek, da ura ni pol desetih, ampak tri popoldne...me spet nekaj vročina obliva. Kaj šele bo, madona...bo treba klimo prižgat spet. Drugače je pa moja zlata mami danes prišla (je včeraj vztrajala, dokler nisem popustila) in spucala vsa okna in žaluzije, ki se jih jaz otepam že več kot pol leta, potem si pa itak ni mogla pomagat, je pa še kopalnico spucala pa posesala. Kaj bi mi brez naših mamic Ta čas sva šla pa midva z mojim na sprehod na rožnik in na kosilo oz. večerjo v čada Za kasneje me čaka pa še sladoled z jagodami Sicer pa tanja-moj apetit zadnji mesec je tudi nenormalen. Oziroma se mi dogaja, da kar ni tiste meje, ko ne moreš več. Da želje po sladkem ne omenjam. Je pa fino, da kile kar stojijo in sem več ali manj na istem že dva meseca. Tako da si brez slabe vesti privoščim piškotke, čokolade, sladoled...kar je pač pri roki. Jutri pa spet ctg-mogoče tokrat kaj pokaže, čeprav dvomim. Pustimo se presenetiti Ja, ful zanimivo, pri meni je isto. Ko se mal manj nažiram prejšnji dan imam 9.8kg plusa, sicer pa 10,2- sem ful zadovoljna. Tko da tud jst brez slabe vesti pojem vse kar mi paše. bjondi vsake navijačice sem vesela- samo naj se že začne. Sam nič ne kaže na to...
|
|
|
Oblačila za nosečnicemajchKje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)trgovine v slo (
85%)
trgovine v tujini (
8%)
na spletu v slo (
3%)
na spletu v tujini (
4%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!