|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
20.5.2009 9:22:16   
Anonimen
jaz ti priporočam 140/70 k je dlje časa notr tm do 3 leta,no spet odvisno k če se tko premetava k naš je še zakonska premejhnauser posted image drgač pa to je vse odvisno kolk hiter dete raste pa če se ok počuti drugače je pa tm med 2-3 letom potem pa večja postelja

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
20.5.2009 9:33:28   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Meni se zdi, da gnezdim že skoz, ampak nimam pa čisto nič.

Aja sem vas hotela povprašat, mere posteljice oz. velikost.

120/60 ali 140/70, kaj menite? Do kdaj je lahko v posteljici 120/60, da ga bi dali potem pa kar v ta-veliko posteljo

Čeprav nimam izkušenj...pa vsaj moje mnenje.
  • Glede tega koliko časa bo otrok v posteljici, mislim, da ni velike razlike ali zdaj vzameš 140 ali 120.
  • Plus za 140 postelje je v tem, da se, ko jo otrok preraste, skoraj vse lahko spremenijo v velike (malce obrneš stranice,...kupiš nov jogi pa je).
  • ? Baje se dojenček počuti bolje v manjši postelji...
Midva sva se na koncu odločila za 120, že zaradi prostora... pa všeč nama je bila, pa tudi ustrezno razmerje kvaliteta/cena.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
20.5.2009 10:18:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Sem mu ravno zadnjič "razlagala" da se je "njegova" Gaja že rodilauser posted image  In je prav brcat začel user posted image  Tamau ve kko se mora odzvat tem stvarem user posted image

sam pazi da je bo kakšen casanova user posted image

k.tja men je rekla samo kuhano sadje, tud una v porodnišnici.. tko da jz ga sploh ne jem razen v kompotu (jabolka, hruške in slive)... zanč sem eno banano pojedla pa jo je revco napenjalo.. user posted image  me pa res ubija k sem pa odvisnik od sadja... lahko bi živela samo od njega

vim naša švica k konj.. to ma po mami in atiju.. supet, ni zmrzlinka, ampak vročekrvnica... tko da nama ni treba več kurt v bajti - veš kok je to fajn... včer so ji kr kaplje tekle z glave k smo šli v ljubljano.. revca.. jz se že lahko odžejam, ona se mi pa kr smili... pol ji pa še uno joško rinem ja v usta user posted image
jz mam posteljico 120x60, pa mi ni nč žal... večje ne bi niti mela... sej pol počas bo šla itak v svojo posteljo - uno ta velko... tko da čist stvar posameznika

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
20.5.2009 10:21:44   
katrinka
larilu - ma nisi ti na slikci nouser posted image haha, drugače pa sm kartico novo dobila zaradi spremembe priimka - pisal je da takoj velja - vsaj men se zdi, mi ne preostane nč druzga k da grem na banko po službiuser posted image

vim - nič posebnega ni pogovor, dubla sm zanimiv ZS pa sem jo vprašala za mnenjeuser posted image a nam zaupaš imena ali bodo skrivnostuser posted image

lsica - ja mas prav, bolje dnar gor k neuser posted image

posteljica mere - jaz bom imela 120*60, mi jo bo tast daluser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
20.5.2009 10:28:29   
Anonimen
katrinka kaj boš rekla da ne zgledam dobruser posted image a nisem sexy s krvavimi očmi pa tiste fancy coptkiuser posted image user posted image dej poglej kdaj ti poteče tista kartica prov datum gor poglej k lahk da maš ta mesec še staro potem pa že novouser posted image
jaz grem pa zdele mal pospravt k mam k da bi bomba padla v stanovanje,pol pa še pod tuš kar mi je najtežje k ma buši že kr fletno ovira in sm prov štorasta not v banji,potem pa še ma risat,pol bomo pa še videl je reku ta slepuser posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
20.5.2009 10:55:59   
katrinka
larilu - ok, prav cortkana si na slikciuser posted image po mojm mas prav s kartico, da mi stara se velja da bo pa cez mesec, sam cepc jaz sem staro že uničila...haha, bom sla na banko da vidm kaj in kakouser posted image

drugače punce pa vam morm nekaj sporočiti, včeraj sem na ZS dobila sporočilo ene punce k je sicer na RR sam ne pri ljubljancankah, me je vprašala če lahko na mitting pride kljub temu da na nasi strani ni bila sploh aktivna, mene zadeva sploh ne moti, in lahko pride zakaj pa ne, samo glede na vse kar se je dogajalo po ZS sam bila malo skeptična ter glede nato, da se nikoli ni javila pri nas, in po posvetovanju z našo boomer vam tole pišem, da poveste kaj menite,
če ta tekst bere tista ki mi je ZS poslala naj obrazložim, da ni slabo namerno, da naš mitting ni zaključen krog, vendar je imela ena naša težave preko ZS in sem malo skeptična

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
20.5.2009 11:09:43   
vim
A tko tole z ZS jaz še nobenega nisem kasirala, razen ena k me je spraševala za telovadbo.

Jaz pravim dobrodošle vse ljubljančanke al ne -----nosečke ali ne, dokler nimajo grdih namenov......

katrinka naša imena punčka ELA ali JULIJA
fantek GAŠPER, TIBOR ali MAKS.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
20.5.2009 11:14:38   
katrinka
vim - lepa imena, za user posted image  mi je všeč Julija, za user posted image  Gašperuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
20.5.2009 13:23:16   
katrinka
ja kje pa steuser posted image meni je dolgčasuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
20.5.2009 14:11:57   
Anonimen
user posted image smo tuki no sva tukiuser posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
20.5.2009 14:14:34   
katrinka
jupi - celo 2 lublanski regliuser posted image
dobr da me je vim pri julijkah zamotila s popravljenjem seznamauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
20.5.2009 14:15:13   
Anonimen
no da še povem svoje mnenje glede tega če se še kdo pridruži,no mene itak ne bo takrat ampak mi je ful zanimiv to da prišla bi ampak do zdej pa ni še nič napisalauser posted image kako bi to v realnem okolju zgledal da bi ona lepo sedela pa poslušala ostale pa klepetale,ker dejansko jo nobena ne pozna oziroma vsaj te podatke no kdaj ima pdp pa te fore,pa če razume hec pa touser posted image
k recimo mene ful mot da me nekdo bere ampak nima pa jajc da bi kej napisu (govorim na splošno),ampak če sam pri tem ostane ok ne pa da okol potem raznaša kaj je ta napisala pa drugouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
20.5.2009 14:16:37   
Tanja_
Jst sm tud tuki. Bl malkrat se k vam javim, ampak pridno berem. Dons mam še točno teden dni do roka, naveličana sem pa že toliko, kot da bi bla en mesec čez. Zato sem zadnje čase kar malo nataknjena. Vse mi gre na živce, pa k me klicarjo pa sprašujejo kako sem, pa če je kej novga. Grrr.... Kokr da bi pozabla sporočit, da sm rodila, k to pa res lahko pozabiš.
Kakšna je ta zgodba s temi ZS? Ne razumem, kaj se je dogajalo?

vim zelo lepa imena. Meni sta najlepša Julija in Tibor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
20.5.2009 14:18:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jst sm tud tuki. Bl malkrat se k vam javim, ampak pridno berem. Dons mam še točno teden dni do roka, naveličana sem pa že toliko, kot da bi bla en mesec čez. Zato sem zadnje čase kar malo nataknjena. Vse mi gre na živce, pa k me klicarjo pa sprašujejo kako sem, pa če je kej novga. Grrr.... Kokr da bi pozabla sporočit, da sm rodila, k to pa res lahko pozabiš.

user posted image user posted image user posted image jih firbec matra,sam da te ne bodo potem vsi okupiral k boš domov prišla,da jih ne boš mela polno hišouser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
20.5.2009 14:41:22   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image user posted image jih firbec matra,sam da te ne bodo potem vsi okupiral k boš domov prišla,da jih ne boš mela polno hišouser posted image

Ni šans!Če bo kdo nenajavljen pršu sploh ne bom na zvonec odreagiralauser posted image Ne sej ne. Sam jst močno verjamem, da imam take sorodnike in prjatle, da bodo razumel, da se mormo najprej mi 3 navadit, da smo družinica in kako bomo skupej funkcioniral.Pa da bojo vsi prišli na obisk, ampak ko bo čas zato.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
20.5.2009 14:43:59   
Anonimen
no upam da imaš provuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
20.5.2009 15:02:55   
Anonimen
ja kam ste pa zdej vse izginile?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
20.5.2009 16:06:21   
BOOMER
ola..evo sam na hitro!

vim - a smo mi v sorodu z imeniuser posted image Naša bo sicer Julijana (Julij pa je letos 5komadov v moji okolici, tko da bomo pač po tadolgi varianti klicaliuser posted image ). elo pa šparava za naslednjo (Ela Ana) če bo spet punca seveda. Moj je celo izjavu, da ga nič ne bi motlo, da bi imela vse tri, ki jih planirava, punce.user posted image user posted image user posted image user posted image

zgodba z ZS
- jest sam pravim, ter se strinjam z zgoraj napisanim, da mi je malo čudno, da nekdo po ZS sprašuje, ker do sedaj so se vse na forumu javle pa prašale, če se lahk pridružijo.

Drgač pa kak predlog za popoldansko presenečenje? Jutri mava z mojim prvo obletnico poroke, pa ne bi glih darila dajala (kriza je krizauser posted image ). Bi pa kej spekla al pa fin kosilček nardila....No če ma kera kej časa preveč za kak predloguser posted image

Bubba-Gump for a day! (grem na real american shrimps partyuser posted image mljac)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
20.5.2009 16:14:09   
Anonimen
če sm se jaz lahk k vam zraven prislinila ne vem zakaj se tud druge ne biuser posted image user posted image user posted image sej če bi vas motila al pa karkoli bi mi pa rekle in to je to,da pa sam bereš pa res ne vem kaj imaš od tegauser posted image

(odgovor članu BOOMER)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
20.5.2009 16:31:31   
Tanja_
boomer kam greš na shrimps party?Jst bi tud.Zadnje tedne v nosečnosti je pa moj apetit zrasel iz velikega na enormnega. Vse kar vidim bi pojedla. Skoz hladilnik odpiram.Obletnica. Kokr se spomnim najine prve, sva šla nekam ven jest. Pa če skuhaš kosilo je tud fajn. Jst nimam kake druge ideje.Razen, če sta se zmenila, da se obdarujeta. Sm pa ravno včerej brala, da sta Heidi Klum in Seal imela 4. in si vsako leto obnovita zaobljubi in imata žur. To bi pa tud jst.Sam moj mož ne poje tko lepo k Seal, pol pa nimava za vsakoletno ohcetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
20.5.2009 21:39:45   
PapuaNG
pozdravček še tukaj. Imam občutek, da ura ni pol desetih, ampak tri popoldne...me spet nekaj vročina obliva. Kaj šele bo, madona...bo treba klimo prižgat spet.

Drugače je pa moja zlata mami danes prišla (je včeraj vztrajala, dokler nisem popustila) in spucala vsa okna in žaluzije, ki se jih jaz otepam že več kot pol leta, potem si pa itak ni mogla pomagat, je pa še kopalnico spucala pa posesala. Kaj bi mi brez naših mamic user posted image Ta čas sva šla pa midva z mojim na sprehod na rožnik in na kosilo oz. večerjo v čada user posted image Za kasneje me čaka pa še sladoled z jagodami user posted image

Sicer pa tanja-moj apetit zadnji mesec je tudi nenormalen. Oziroma se mi dogaja, da kar ni tiste meje, ko ne moreš več. Da želje po sladkem ne omenjam. Je pa fino, da kile kar stojijo in sem več ali manj na istem že dva meseca. Tako da si brez slabe vesti privoščim piškotke, čokolade, sladoled...kar je pač pri roki.

Jutri pa spet ctg-mogoče tokrat kaj pokaže, čeprav dvomim. Pustimo se presenetiti user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
20.5.2009 21:52:36   
bjondi
Tanja se pravi zate že lahko začnemo navijat user posted image ...

PapuaNG kaj pa zate lahko že navijamo al ti bauhi še ni napoto...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
20.5.2009 22:28:24   
Lsica
Jaz mam pa naslednji pregled + CTG 29. maja. Sicer se je pa danes moje dete veselo kobacalo po trebuhu, še za CTG se je komaj pustil ujeti . Pa kolcalo se mu je. Tehta cca 2700g in jaz komaj čakam, da ga/jo spoznam v živo.  Še malo...
Dobila pa sem tudi potrebna zdravila za moje težavice ... Upam, da bo sedaj bolje.

Papua, saj maš še čas do 25., a ne? Pa tak lep datum je to, sploh če se spomniš starih časov, so ta dan vsi praznovali. Moja babica je imela takrat rojstni dan in navadno so se še vsi njeni otroci - moji strici, tete, bratranci in sestrične zbrali pri njej - velika družina. Zabava je bila neizbežnauser posted image .

Lepo se imejte še naprej in lahko nočkouser posted image .

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
20.5.2009 23:01:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vim

k.tja in blueyese kako pa kaj malčki tole vročino prenašajo. jaz umiram, noge zatekajo potem se kot konj, vroče v pisarni za znoret. Če ne bi imela samo še 10x za v službo potem pa dopust bi pa kar na bolniško šla. Ker tole je pa too much.

Vim Samo še 10x delat - potem pa uživanje!user posted image user posted image user posted image  Boš videla, da bo hitro minilo!
Posteljice... Oskar ima večjo (140x70) in naj bi bila tudi mladinska kasneje, a se mi zdi, da jo bo v roku dveh let prerastel (zdaj bo 3 leta).
Za Urbana smo kupili manjšo (120x60), toliko da jo bo imel za kakšni 2 leti, mogoče še kakšno več,... ampak zdaj bo še v košku spal. Oskar ima manjšo pri babici, a tudi ni še povsem na tesnem... pa je bolj pri velikih triletnikih.
Planiramo, da bosta potem imela pograd, ko bosta dovolj velika za izven ograjice...

Blueeyes... bom verjetno tudi jaz morala paziti pri sadju. Se mi zdi, da je Urbana danes nekaj napenjalo zvečer,...user posted image

Tako, se je spet zbudil... nočko!

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
20.5.2009 23:16:44   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

pozdravček še tukaj. Imam občutek, da ura ni pol desetih, ampak tri popoldne...me spet nekaj vročina obliva. Kaj šele bo, madona...bo treba klimo prižgat spet.

Drugače je pa moja zlata mami danes prišla (je včeraj vztrajala, dokler nisem popustila) in spucala vsa okna in žaluzije, ki se jih jaz otepam že več kot pol leta, potem si pa itak ni mogla pomagat, je pa še kopalnico spucala pa posesala. Kaj bi mi brez naših mamic user posted image Ta čas sva šla pa midva z mojim na sprehod na rožnik in na kosilo oz. večerjo v čada user posted image Za kasneje me čaka pa še sladoled z jagodami user posted image

Sicer pa tanja-moj apetit zadnji mesec je tudi nenormalen. Oziroma se mi dogaja, da kar ni tiste meje, ko ne moreš več. Da želje po sladkem ne omenjam. Je pa fino, da kile kar stojijo in sem več ali manj na istem že dva meseca. Tako da si brez slabe vesti privoščim piškotke, čokolade, sladoled...kar je pač pri roki.

Jutri pa spet ctg-mogoče tokrat kaj pokaže, čeprav dvomim. Pustimo se presenetiti user posted image

Ja, ful zanimivo, pri meni je isto. Ko se mal manj nažiram prejšnji dan imam 9.8kg plusa, sicer pa 10,2- sem ful zadovoljna. Tko da tud jst brez slabe vesti pojem vse kar mi paše.

bjondi vsake navijačice sem vesela- samo naj se že začne. Sam nič ne kaže na to...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Oblačila za nosečnice
majch

Kje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)

trgovine v slo (85%)

trgovine v tujini (8%)

na spletu v slo (3%)

na spletu v tujini (4%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!