|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
20.5.2009 23:29:16   
irma78
Pozdravljene mamice,

verjetno vas je sedajle bolj malo še med budnimi. Ampak kaj naj naredim, mi nikakor ni zneslo prej priti na net. Dopoldne sem malo posopravljala, popoldne kosila travo (kar bom očitno sedaj počela vsakih 14 dni), zvečer smo šli pa pa k 2 potencialnima varuškama na obisk.

Ste se nekaj pogovarjale glede frizerja. Jaz dam tudi 60 EUR za barvanje in striženje, pa veste koliko kratke lase imam. Moj da pa 15 EUR. Ja to pa je LJ. Pa te cene so še dokaj Ok, pri kakšnem Miču ali Maliju daš tudi po 100 EUR in več. No to je pa tudi razlog, da se jaz strižem na 3-4 mesece.

Goga, meni se tudi Koper ne zdi najbolj idelaen kraj za dopust. Pa še če bi hotela se it kopat, bi se morala vsak dan vozit. Tudi cenovno se mi ne zdi najbolj poceni. Če sva dala midva na Bolu (skoraj v centru) za apartma v glavni sezoni na dan 50 EUR, bi moralo biti tudi tukaj kaj ceneje. Kar pa se tiče interneta, pa ti čisto nič ne verjamem, da ga tvoj hoče imet. Po mojem si ti tista, ki bi nas tako pogrešala, da brez neta enostavno ne gre. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa celo dopoldne in še malo v popoldnevu sem slike prenašala na FB. Imam res ultra počasen net. Ampak HB mi je uspelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
20.5.2009 23:31:28   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ej dream, hodi na FB in potrdi slikice iz životinjskog carstva.

Razumem, mama! user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
20.5.2009 23:33:51   
gogabojan
Eh Irmica. Niti pomislila nisem na RR. Čisto iskreno in iz srca.

Ma saj vem da je glupo no, sam res nimam nikjer več variante, da bi dobila željeni termin. Pa še tu  v Kopru me preganja, kao da ima fulll povpraševanja.

Evo dam 20 evrov, če mi kera zrihta fajn apartma, magari info.....

Mah jaz bom pop..... zaradi tega. Moj pa nima časa po netu brskat, ker skoz dela no....... Ko pa pride, se pa z nami ukvarja. Ko pa z nami konča, pa gre on mal na net tekoče novice pregledat, pa maile pa tak dalje.....

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
20.5.2009 23:36:27   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Goga, idi zaj ti na FB pa prihvataj user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
20.5.2009 23:37:44   
Dream
Pridna, Goga user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
20.5.2009 23:37:44   
janja 27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
20.5.2009 23:38:24   
gogabojan

Goga, idi zaj ti na FB pa prihvataj user posted image

Sem že prihvatala. Prihvatila. hahaha. Potvrdila. HAHAH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
20.5.2009 23:39:23   
gogabojan

Tega pa niti videla nisem posta.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
20.5.2009 23:39:48   
gogabojan

Pridna, Goga user posted image

Niti tega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
20.5.2009 23:40:16   
Dream
Goga, kter termin rabiš, pa kolk daleč bi max šli?

Neposredna povezava do sporočila: 4785
20.5.2009 23:41:13   
janja 27
sem pozbla še

pšemek in lučka  user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
20.5.2009 23:43:21   
gogabojan

Goga, kter termin rabiš, pa kolk daleč bi max šli?

Mah nevem no.

Več kot istra nebi šla no. Sam če bi bila kaj res dream hause varjanta, bi šla daleč. Drgač pa ne, ker avto nima klime. Pa star je že.

Bi manj vleko plačala. Hahaha. Mah moj se je nekaj zapičil v Umag. Pa kr neki no.

Nevm se več obremenjevala z iskanjem. Naj sam išče. Al pa bom pop.... in šla v agencijo, povedala zahteve in bo. Pa bom pač dražje plačala. Saj cena ni tak problem.

Jah no, kaj pa res nebi rada preplačala, bi raje kam drugam dala denar. Sem pa rekla (kot ste ve nekoč davno tega user posted image user posted image user posted image user posted image )da za dopust, ki je BY THE WAY 1X NA LETO, pa dam lahko mal več keša no.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
20.5.2009 23:44:00   
gogabojan
Aja termin.

Ali pred 4.7. ali po 14.7. Bojan gre in pride z morja.

Neposredna povezava do sporočila: 4788
20.5.2009 23:44:06   
Dream
Se pridružujem čestitkam za zobke, še nisem za nazaj prebrala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
20.5.2009 23:46:13   
irma78
Pa še nekaj sem se vam pozabila zahvalit. Ste mi rekle, da naj dam kovter, še enkrat prat potem pa v sušilca. Sem to res naredila in  sedaj je kovter kot nov. Hvala vam! Sem ga že hotela stran vrečt. Le kaj bi jaz brez vas???

Pa še nekaj sem vam pozabila pojamrat. Niki mi že več kot 10 dni sračka ponoči. Se zelo pogosto zbuja in nimam več pojma kaj mu je. Sem mislila, da mu dela probleme zelenjava, pa očitni ni to to. Sem mislila, da mu je prevroče in sem ga pokrila samo z dekico, pa se je vseeno zbudil (danes by the way ni z ničemer pokirt). Sedaj je edina varianta še ta, da mu je zibka postala premajhna in ne more tako kolovratit kot bi rad - čeprav ima še gotovo 20 cm lufta po dolžini, le rokic ne more čisto raztegnit, če spi vznak. Any idea?

Neposredna povezava do sporočila: 4790
20.5.2009 23:46:37   
Dream

Aja termin.

Kolk dni, kolk daleč, kakšna nastanitev (hotel ali apartma)?

Neposredna povezava do sporočila: 4791
20.5.2009 23:51:02   
Dream
Irma 78 okol nespanja ti žal ne morem pomagat, ker ima Matic raje, da je bolj toplo, v svoji posteljici pa spi že od 3. meseca dalje, tako da res ne bi vedela.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
20.5.2009 23:51:04   
gogabojan

Aja termin.

Raje bi po. Sam če ni druge variante potem pred. Apartma, ker hotel sva črtala, ker je Lovely me fajn spomnila, kak pa bom malemu kuhala stvari. Bomo že lahko šli v restavracijo mi jest, za Roka pa moram kuhat. Pa za Bojana tudi. Pa za sebe. Potem pa še za dragija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daleč pa Istra OK. Bolj stran je, manj rada bi šla.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
20.5.2009 23:52:30   
irma78
Goga kaj pa kakšen Rovinj? Sva s srčkom pred davnimi leti tam dopustovala (sicer kampirala), pa nama je bilo zelo všeč.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
20.5.2009 23:54:30   
gogabojan
Irma, mogoče pa ga res plac matra. Al pa zobeki?????

Še da jaz tebi pojamram.

Naš user posted image pa zadnjih par dni tako TEČNARI IN JOKA, (da bi skor živce zgubila, in to vsak dan), tam okoli 15h pa do 18h. Nimam pojma zakaj.

Verjetno je tak zaspan, da je katastrofa. Skoraj zaspi. Te pa začne takkkk tečnart. Tečnari kako uro, nato se zaigra fajn, igra se kako uro, te pa klepne kot ubit dol in spi samo 10 min. Nič več.

Je bila soseda danes temu priča. Je rekla, da je brez komentarja in se sam smejala.

Je rekla, bog ne daj, da Rok kaj zamudi, kaj se dogaja okoli njega. Je pa začel dopoldanski spanec podaljševati, da mi dopoldne spi kakih dve uri. CCa pol ure več manj.

Neposredna povezava do sporočila: 4795
20.5.2009 23:56:20   
Dream

Aja termin.

Raje bi po. Sam če ni druge variante potem pred. Apartma, ker hotel sva črtala, ker je Lovely me fajn spomnila, kak pa bom malemu kuhala stvari. Bomo že lahko šli v restavracijo mi jest, za Roka pa moram kuhat. Pa za Bojana tudi. Pa za sebe. Potem pa še za dragija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daleč pa Istra OK. Bolj stran je, manj rada bi šla.

Mi smo se mel čist cool - en obrok je bila kašica Hipp, en obrok mlečna kašica, sicer pa si lahko sadje ali jogurte nabereš pri zajtrku in večerji, da malo "doflikaš"(da rečem kot večkrat pravi Janja 27: ne kompliciraj preveč, ker so otroci veliko bolj prilagodljivi kot me mislimo - en dopust ti bo pa že preživel!). S seboj sem imela mini kuhalnik, da sem pogrela vodo za mleko in to je to. Restavracije so pa večinoma sedaj že povsod samopostrežne in ni hudič, da ne bi našla med takšno izbiro nekaj zase oz. da ne bi noben od vas našel nekaj zase. Pol pa še to: kar nekaj ponudb je, kjer imajo otroci do 12. leta brezplačno - Bojan pa je star koliko?

Neposredna povezava do sporočila: 4796
20.5.2009 23:57:26   
janja 27
irma ti tud jaz ne zanm pomagat, moja spi k top od 21 do 7 h k da je ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa če ga zobki matrajo...mogoče pa mu boš res mogla postlico menjatuser posted image user posted image reveži k nam ne morejo nič povedat kaj bi radi user posted image user posted image user posted image

nč bjebe grem jaz spat, držte pesti da jutri končno dam to vodo no sem že čist outuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4797
20.5.2009 23:59:14   
Dream

Verjetno je tak zaspan, da je katastrofa. Skoraj zaspi. Te pa začne takkkk tečnart. Tečnari kako uro, nato se zaigra fajn, igra se kako uro, te pa klepne kot ubit dol in spi samo 10 min. Nič več.

Si ga probala dat takrat spat? Sej ni treba, da spi 1 uro, zbudi ga po pol ure, pa boš videla, če je to vzrok...

Glede morja si si pa res zbrala najdražji termin...

Neposredna povezava do sporočila: 4798
21.5.2009 0:01:02   
janja 27
nočko

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
21.5.2009 0:01:50   
Dream
Janja 27 nočko in držim pesti, da jutri oddate vodo!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?