|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
19.5.2009 13:41:35   
katrinka
vim - ja porodne dobe so za nama, no danes imamo poporodno, sem mislila da bodo tiste slike bolj šokantne, pa niso, pač prikazujejo realno stanje, sicer pa ob porodu ne jaz ne moj ne bova tega vidla (k je slikan iz drugega zornega kota), občutki - da bo slo kmalu zares, drugače mi je pa MŠ na splošno všeč!user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
19.5.2009 14:01:45   
Anonimen
sej MŠ ni napačna sploh pa če so tiste babice ta prave k tud mal v hecu povedu po drugi strani te pa takoj postavijo na realna tlauser posted image

jaz sm pa prov v dilemi zdej iz petka na soboto lahk naš tamavči v vrtcu prespi ampak je še zmeri tko da se 1x ponoč zbudi in sva ga vzela k nama in je spal naprej,zdej pa k mam že zajeten bauhi in ga ne morm dvigovat čez tisto ograjco pa pri nama spi celo noč in zdej ne vem kako bi reagiral v vrtcu k ne bi bilo mene zraven, nočem pa da ma občutek da sm ga zapustila po drugi strani bi lahk pa norel kukr ga je volja tko da res ne vem kaj biuser posted image moj je reku da bi ga doma mel sam se morva še dans mal bolj pogovort k to sm se spomnila šele zvečer v pojstluser posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
19.5.2009 14:06:08   
sinskaT
Pregled za mano, vse bp - glavica dol, mere idealne, no moje malo manj user posted image . Jenči je bil zelo dejaven ampak nam je uspelo videt kdo (user posted image ali user posted image ) se nam bo pridružil.
Naslednji pregled imam 16.6. kar že na ctg me bo priklopila joj kam čas beži.

No fino, da sprejmete tudi našo razbojnico na mitting user posted image sem pa zdajle pomislila ali bomo odprle kakšno novo temo ala ljubljanske mamice, ko bomo večina že mamice in nič več nosečke? Saj mogoče sem mim brcnila in taka tema že obstaja, nisem nič gledala.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
19.5.2009 14:12:07   
vim
Larilu ti poznaš tvojega malčka najbolje in če veš, da bo užival potem vidva odmislita svoje strahove in ga pustita prespati. Če pa malček ne more brez vaju potem pa ga pač ne dati tja spat. Odrinjen pa zagotovo ni, je pa prav da ve, da ga mami pač ne more dvigovati. Ah malo pametujem pa sploh še nimam izkušenj glede tega.

Katrinka ja ja slike poroda niso grozne, tega sicer vidva ne bosta videla, ampak boš pa presneto dobro čutila......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
19.5.2009 14:19:16   
Anonimen
vim sej to je to k ne vemkako bi se ponoči odzval k še ni nikjer drugje prespal,sej če bi jokal al pa se kej zgodilo mam 3 minute do vrtca sam ne vem no sej pravim mene zdele tko hormoni dajejo da dol padeš in morm videt kakšne argumente bo še moj mel,ne vem sej na konc bo lahk pa tko izpadel da bo men huj k tamavčiju k on bo lahk užival jaz pa celo noč budna če bo on ok spaluser posted image jp čudna mejhna stvarca sm jauser posted image
kar si pa katrinki napisala pa še kako držiuser posted image

ok zdej mi pa še tole povejte če bo tkole vredu sobica narisana par stvari še manjka gor valovi pa par ribic ampak okvirno je ok?
user posted image
mal slabi se vid ampak upam da bistvo vidite,tm na zidu levo bodo pa otročkovi podatki in imeuser posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
19.5.2009 14:26:29   
katrinka
                                                 Ljubljanske nosečke
=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1user posted image       0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009          0user posted image       1 user posted image              ?              user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1user posted image        0 user posted image        25.5.2009     user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?              user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?              user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?              user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009          1 user posted image       0  user posted image        22.5.2009    user posted image
user posted image   knutek (36 let)                  27.6.2009          2 user posted image        1 user posted image        20.5.2009    user posted image   
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image              ?             user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image        1  user posted image       3.6.2009       user posted image  
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image       28.5.2009     user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image        27.5.2009     user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image         16.6.2009     user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?              user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image        19.5.2009      user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image        26.5.2009     user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          ? user posted image      ?  user posted image               ?             user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image                ?           user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?              ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image       3.6.2009        user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image        22.5.2009      user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image             ?                ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image       15.6.2009       user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?                ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        3.6.2009        ?
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?             user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image       29.5.2009      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image      26.5.2009       user posted image
============================================================

user posted image    9

user posted image   12

user posted image   10

Pravkar povile svoje štručke     

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

< Sporočilo je popravil katrinka -- 19.5.2009 14:27:40 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
19.5.2009 14:36:10   
katrinka
vim - ja mas prav, vidla ne bom, bom pa zato zlo cutla - ah, bomo že prezivele a neuser posted image
larilu - lepa slikca, po mojm bo dobr izpadluser posted image
sinskaT - ja dobr bi blo da bi se naredilo lublanske mamice, sam k sem gledala seznam jih ni veliko aktivnih - pa ne zdaj ko so rodile, ampak ze prej - po mojm je dobr da se počaka da nas še nekaj rodi pa potem to naredimo, zaenkrat je taka k bi se dost oglasila blueeyes, pat74, ninanm...no, to je moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
19.5.2009 15:28:41   
Lsica
katrinka, glede seznama, jaz mam pregled +CTG jutri, potem pa ti spet povem nov datum...

Vim, hvala za lepe želje, upam res, da bo zdaj po antibiotikih bolje. Kar se tiče pa dekompresije, ko si tam je fino, dolgoročno pa ne vem kakšnega učinka ne opazim. Verjetno je to bolj koristno za user posted image , ker se mu poveča pretok krvi in s tem hrane. Vsaj moj po tem postane pravi migec user posted image . Tako da - priporočam. Jaz mam spet naslednji torek ob 12h.  Danes sem tam spoznala eno lušno nosečko, ki ima PDP na isti dan kot jaz, pa sva mal čvekali...kdo ve če se ne vidiva še v porodnišniciuser posted image .

Drugače sem pa jaz danes z energijo čist na psu. Včeraj sem skor stanovanje okol obrnila, danes bi lahk pa na smeteh ležala, tolk nič ne moremuser posted image .
Tud dekompresija mi pri tem ni pomagala - tko da,  počivamo do nadaljnega...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
19.5.2009 15:56:17   
katrinka
lsica - saj res: dekompresija, jaz sem bom danes teden naročila, no sam da se imas lustn, jutr po P pa se le javiuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
19.5.2009 17:52:27   
Anonimen
pozdravček!

iz čiste radovednosti... nobenega novega dojenčka?
ostale v redu?
začenjajo se kar vroči dnevi... pa se poletje še ni začelo.

punce, uživajte!user posted image  sem v mislih z vami! (malček že pogrešam brce v trebuhu...)

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
19.5.2009 18:25:15   
Lsica
Ja, vroče je pa res, vsaj pri nas, v bloku. Oh,  kaj šele bo...se bom spet hodila 20x na dan tuširat z mrzlo vodo? Ampak še vseeno mam pa poletje raje kot zimouser posted image .

Kako pa kaj Urban?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
19.5.2009 20:42:15   
ana**
Sej sploh več ne vem kaj se kej dogaja pr lublančankah user posted image  user posted image

larilu lepo si narisalauser posted image  Jst bi tut lahko akj narisala sam me pol lenoba premagalauser posted image

Hej k.tja kko ste vi kaj? Urban priden? Na sliki pa je itak cukerčekuser posted image user posted image  So ljubljanski dojenčki itak najlepši daleč naokoluser posted image

Jst sm se danes potepalauser posted image  Sm jih šla v službo pozdravit pa na agencijo sm se šla za najin dopust pozanimatuser posted image user posted image  Za tujino je itak čist prepozn na Hrvaško moj splooh noče it kr je v zadnjih 3mesecih dobil odpor do Hrvatovuser posted image user posted image  Tko,da nama preostane še sam slovenska obala al pa kakšne toplice.
Tko,da bova pomoje kr šla za kakšn podaljšan vikend do SLO obaleuser posted image user posted image  Ne tok za kopanje ampak,da se lahko sprehajam ob morjuuser posted image  To mi je užitek

Evo še slikca mojega bušija v 34tednu
user posted image  

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
19.5.2009 21:11:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Jaz vas pa berem in jem češnje mjaskuser posted image . Končno sadje, ki ga jem. pa breskve, nakterine, lubenica. da ne bo G rekla, da nič sadja ne jem.
Bjondi, vidm, da si uspešno zaključila na CSD.user posted image  A obrazci so ti pa šli......

oooooooooooooooooooo packa, kr sline mi tečejo dol k sem prebrala ta post... jz bi tud... dons se vozva z mojim v Ljubljano, pa naju stalno dohiteva en kombi k je mel gor narisamo lubenico, grozdje, ananas pa še neki sadja... sem jezik kr na šipi pustila... najejte se ga zdej, k pol ga lep čas ne boste jedla... men prob fali.. kompoti mi grejo že na bruhanje

ooo, alarm se oglasim nazaj

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
19.5.2009 21:34:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Evo še slikca mojega bušija v 34tednu
user posted image  

oooooooooooo kok lepa nosečkica... komi čakam da pride na svet ta tvoj škratek iz trebuha... midve z gajo ga že nestrpno pričakujeva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
19.5.2009 21:50:57   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
oooooooooooo kok lepa nosečkica... komi čakam da pride na svet ta tvoj škratek iz trebuha... midve z gajo ga že nestrpno pričakujeva user posted image user posted image user posted image

A veeš kko ga šele jst čakamuser posted image  Zdaj že imam vse pripravljeno tko,da ga že pričakujem čez kakšne 4tedneuser posted image
Sem mu ravno zadnjič "razlagala" da se je "njegova" Gaja že rodilauser posted image  In je prav brcat začel user posted image  Tamau ve kko se mora odzvat tem stvarem user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
19.5.2009 23:54:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Ja, vroče je pa res, vsaj pri nas, v bloku. Oh,  kaj šele bo...se bom spet hodila 20x na dan tuširat z mrzlo vodo? Ampak še vseeno mam pa poletje raje kot zimouser posted image .

Kako pa kaj Urban?

Lsica, si kar natoči banjo z mrzlo vodo, da se ohladišuser posted image - meni se prav nič ne spi ravno zaradi te sopare! in potem se počutim tako kruto, ker spanje zahtevam od svojih malčkov... samo na račun lastnega miruuser posted image .

hvala, Urbanček je v redu.  zelo zelo veliko želi biti v naročju (maminem, seveda)... pozabljam, da je bil tam celih 9 mesecev,... skrajni čas, da kupim sleepy wrap in si osvobodim obe rokiuser posted image .

ana** hvala! so luštni naši mali Ljubljančani, ne?
trebušček - joj, se kar vidi, da je v njem skrit še en lepotec!user posted image

Blueeyes, glede hrane in sadja... samo kivija do sedaj nisem jedla (tega sem dobila v porodnišnici). tudi patronažna sestra mi je rekla, da se mi ni potrebno na stran držati... edino mogoče jagode, ker so bolj alergene, a tudi te sem dobila v porodnišnici za zajtrk in se Urbanu ni nič poznalo.  se mi zdi, da naše telo že izloči stvari, ki bi otročku škodovale (izjema je seveda kakšen alkohol,...)

zdaj pa je res čas za spanje, če želim imeti še kakšno urico miru...user posted image
želim vam prijetno, čim manj soparno noč in lepe sanje!user posted image

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
20.5.2009 7:41:20   
katrinka
user posted image  

dobro jutro cvekeuser posted image
kako ste spale - dobrouser posted image

k.tja - ne, nobenega novega dojenčka ni - je pa seveda dejstvo, da so ljubljanski najlepšiuser posted image  

blue - oh sadje ja, tok jagod pojem da imam občutek, da moje dete plava v njih...hahauser posted image

boomer - poslala sem ti ZS o tistem, k sva vceri v MŠ govorileuser posted image

vročina - res je da imam raje poletje kot zimo, a ta sopara je obupnauser posted image

drugače pa ze potekajo razgovori, razen dveh so mi vse všeč, bomo vidl kako se bo sef odloču...
sem pa jezna k sem dobila novo bančno kartico in pin - pa ta ne dela, pa lih dons k dohodnina pride nazaj, obupuser posted image no, dost tecnarjenja za to jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
20.5.2009 7:42:47   
katrinka
user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
user posted image Blueeyes & Gaja
user posted image  Katja & Urban

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
20.5.2009 7:43:39   
katrinka
    user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
20.5.2009 7:49:57   
katrinka
                                                 Ljubljanske nosečke
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1user posted image       0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009          0user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?            user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1user posted image        0 user posted image        25.5.2009     user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009          1 user posted image       0  user posted image        22.5.2009    user posted image
user posted image   knutek (36 let)                  27.6.2009          2 user posted image        1 user posted image        20.5.2009    user posted image   
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image              ?           user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image        1  user posted image       3.6.2009      user posted image  
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image       28.5.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image        27.5.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image         16.6.2009   user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?              user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image        19.5.2009      user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image        26.5.2009     user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          ? user posted image      ?  user posted image               ?             user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image                ?           user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image       25.5.2009     user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image       3.6.2009        user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image        22.5.2009      user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image             ?                ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image       15.6.2009       user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?                ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        3.6.2009        ?
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?             user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image       29.5.2009      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image      26.5.2009       user posted image

user posted image    9

user posted image   13

user posted image   10

Pravkar povile svoje štručke     

NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
20.5.2009 8:49:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

user posted image  

jutro!
katrinka kdaj si me pa ti tole slikala?user posted image tok slabo smo spal če se lahk temu sploh spanje reče,tamal je tok rital po celi pojstli parkrat me skor dol zabrisu pol se je mal na mojga spravu da sm mela celih 15 minut miru ampak res dans ponoč je bila prov grozauser posted image
glede kartice pa pin a ti piše kdaj ti začne veljat?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
20.5.2009 8:56:30   
Lsica
ojla,

da se pofočkam da sem še živauser posted image

sem bolj v počivanju, spet jutranje slabosti, dela okol mene, da se ven ne vidimuser posted image , jaz pa nič ne moremuser posted image . Pa še user posted image vroče mi je.

Katrinka, da te mal potolažim, bolje bančna, ki ne dela in denar na banki kot obratnouser posted image . Tko je namreč pri meni, država po eni strani neki da po drugi pa dvakrat več vzame.

Blu, vsaj nekaj svežega sadja pa menda lahko ješ? Vsaj za lušte? Men se bo drugač strgal, jaz poleti živim od sadjauser posted image . In zelenjave.

Ostanite v cvetju...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
20.5.2009 8:58:04   
vim
ja ja Katrinka in boomer kar lepo povejta kaj sta se včeraj pogovarjali, nas tudi zanima, razen če je kaj privat potem pa oprostimo.

k.tja in blueyese kako pa kaj malčki tole vročino prenašajo. jaz umiram, noge zatekajo potem se kot konj, vroče v pisarni za znoret. Če ne bi imela samo še 10x za v službo potem pa dopust bi pa kar na bolniško šla. Ker tole je pa too much.

Larilu super poslikava, jaz sem tudi hotela pa me čas prehiteva. Sploh ne vem, kdaj bova šla kupit posteljico, previjalno, skrtaka razen pobelene sobice nimava za našega še nič. Aja no imena  pa imava izbrane.

Lsica mislim nate, ko bom na dopustu pa če si za kakšen sprehod, sva dosti blizu....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
20.5.2009 9:07:51   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Lsica mislim nate, ko bom na dopustu pa če si za kakšen sprehod, sva dosti blizu....

Seveda sem zauser posted image ...

Upam, da ti tole trpljenje v službi čim prej mine...pa da kakšen dež malo shladi....saj bo, še malo, še 10 x pa se posloviš za eno leto.

No, jaz se bom pa medtem potrudila in poskušala spravit stanovanje v red. Za vikend baje belimo - končno. Vmes pa delam kar lahko, vsak dan malo, pa smo bliže cilju. Tako rada bi se že oddahnila od tega gnezdenja.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
20.5.2009 9:14:00   
vim
Meni se zdi, da gnezdim že skoz, ampak nimam pa čisto nič.

Aja sem vas hotela povprašat, mere posteljice oz. velikost.

120/60 ali 140/70, kaj menite? Do kdaj je lahko v posteljici 120/60, da ga bi dali potem pa kar v ta-veliko posteljo

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

partner pri porodu
jana k

Ali je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 1281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!