Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 13:41:35
|
|
|
|
katrinka
|
vim - ja porodne dobe so za nama, no danes imamo poporodno, sem mislila da bodo tiste slike bolj šokantne, pa niso, pač prikazujejo realno stanje, sicer pa ob porodu ne jaz ne moj ne bova tega vidla (k je slikan iz drugega zornega kota), občutki - da bo slo kmalu zares, drugače mi je pa MŠ na splošno všeč!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 14:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
sej MŠ ni napačna sploh pa če so tiste babice ta prave k tud mal v hecu povedu po drugi strani te pa takoj postavijo na realna tla jaz sm pa prov v dilemi zdej iz petka na soboto lahk naš tamavči v vrtcu prespi ampak je še zmeri tko da se 1x ponoč zbudi in sva ga vzela k nama in je spal naprej,zdej pa k mam že zajeten bauhi in ga ne morm dvigovat čez tisto ograjco pa pri nama spi celo noč in zdej ne vem kako bi reagiral v vrtcu k ne bi bilo mene zraven, nočem pa da ma občutek da sm ga zapustila po drugi strani bi lahk pa norel kukr ga je volja tko da res ne vem kaj bi moj je reku da bi ga doma mel sam se morva še dans mal bolj pogovort k to sm se spomnila šele zvečer v pojstl
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 14:06:08
|
|
|
|
sinskaT
|
Pregled za mano, vse bp - glavica dol, mere idealne, no moje malo manj . Jenči je bil zelo dejaven ampak nam je uspelo videt kdo ( ali ) se nam bo pridružil. Naslednji pregled imam 16.6. kar že na ctg me bo priklopila joj kam čas beži. No fino, da sprejmete tudi našo razbojnico na mitting sem pa zdajle pomislila ali bomo odprle kakšno novo temo ala ljubljanske mamice, ko bomo večina že mamice in nič več nosečke? Saj mogoče sem mim brcnila in taka tema že obstaja, nisem nič gledala.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 14:12:07
|
|
|
|
vim
|
Larilu ti poznaš tvojega malčka najbolje in če veš, da bo užival potem vidva odmislita svoje strahove in ga pustita prespati. Če pa malček ne more brez vaju potem pa ga pač ne dati tja spat. Odrinjen pa zagotovo ni, je pa prav da ve, da ga mami pač ne more dvigovati. Ah malo pametujem pa sploh še nimam izkušenj glede tega. Katrinka ja ja slike poroda niso grozne, tega sicer vidva ne bosta videla, ampak boš pa presneto dobro čutila......
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 14:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
vim sej to je to k ne vemkako bi se ponoči odzval k še ni nikjer drugje prespal,sej če bi jokal al pa se kej zgodilo mam 3 minute do vrtca sam ne vem no sej pravim mene zdele tko hormoni dajejo da dol padeš in morm videt kakšne argumente bo še moj mel,ne vem sej na konc bo lahk pa tko izpadel da bo men huj k tamavčiju k on bo lahk užival jaz pa celo noč budna če bo on ok spal jp čudna mejhna stvarca sm ja kar si pa katrinki napisala pa še kako drži ok zdej mi pa še tole povejte če bo tkole vredu sobica narisana par stvari še manjka gor valovi pa par ribic ampak okvirno je ok? mal slabi se vid ampak upam da bistvo vidite,tm na zidu levo bodo pa otročkovi podatki in ime
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 14:36:10
|
|
|
|
katrinka
|
vim - ja mas prav, vidla ne bom, bom pa zato zlo cutla - ah, bomo že prezivele a ne larilu - lepa slikca, po mojm bo dobr izpadl sinskaT - ja dobr bi blo da bi se naredilo lublanske mamice, sam k sem gledala seznam jih ni veliko aktivnih - pa ne zdaj ko so rodile, ampak ze prej - po mojm je dobr da se počaka da nas še nekaj rodi pa potem to naredimo, zaenkrat je taka k bi se dost oglasila blueeyes, pat74, ninanm...no, to je moje mnenje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 15:28:41
|
|
|
|
Lsica
|
katrinka, glede seznama, jaz mam pregled +CTG jutri, potem pa ti spet povem nov datum... Vim, hvala za lepe želje, upam res, da bo zdaj po antibiotikih bolje. Kar se tiče pa dekompresije, ko si tam je fino, dolgoročno pa ne vem kakšnega učinka ne opazim. Verjetno je to bolj koristno za , ker se mu poveča pretok krvi in s tem hrane. Vsaj moj po tem postane pravi migec . Tako da - priporočam. Jaz mam spet naslednji torek ob 12h. Danes sem tam spoznala eno lušno nosečko, ki ima PDP na isti dan kot jaz, pa sva mal čvekali...kdo ve če se ne vidiva še v porodnišnici . Drugače sem pa jaz danes z energijo čist na psu. Včeraj sem skor stanovanje okol obrnila, danes bi lahk pa na smeteh ležala, tolk nič ne morem . Tud dekompresija mi pri tem ni pomagala - tko da, počivamo do nadaljnega...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 15:56:17
|
|
|
|
katrinka
|
lsica - saj res: dekompresija, jaz sem bom danes teden naročila, no sam da se imas lustn, jutr po P pa se le javi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 17:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravček! iz čiste radovednosti... nobenega novega dojenčka? ostale v redu? začenjajo se kar vroči dnevi... pa se poletje še ni začelo. punce, uživajte! sem v mislih z vami! (malček že pogrešam brce v trebuhu...)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 18:25:15
|
|
|
|
Lsica
|
Ja, vroče je pa res, vsaj pri nas, v bloku. Oh, kaj šele bo...se bom spet hodila 20x na dan tuširat z mrzlo vodo? Ampak še vseeno mam pa poletje raje kot zimo . Kako pa kaj Urban?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 20:42:15
|
|
|
|
ana**
|
Sej sploh več ne vem kaj se kej dogaja pr lublančankah larilu lepo si narisala Jst bi tut lahko akj narisala sam me pol lenoba premagala Hej k.tja kko ste vi kaj? Urban priden? Na sliki pa je itak cukerček So ljubljanski dojenčki itak najlepši daleč naokol Jst sm se danes potepala Sm jih šla v službo pozdravit pa na agencijo sm se šla za najin dopust pozanimat Za tujino je itak čist prepozn na Hrvaško moj splooh noče it kr je v zadnjih 3mesecih dobil odpor do Hrvatov Tko,da nama preostane še sam slovenska obala al pa kakšne toplice. Tko,da bova pomoje kr šla za kakšn podaljšan vikend do SLO obale Ne tok za kopanje ampak,da se lahko sprehajam ob morju To mi je užitek Evo še slikca mojega bušija v 34tednu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 21:11:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Jaz vas pa berem in jem češnje mjask . Končno sadje, ki ga jem. pa breskve, nakterine, lubenica. da ne bo G rekla, da nič sadja ne jem. Bjondi, vidm, da si uspešno zaključila na CSD. A obrazci so ti pa šli...... oooooooooooooooooooo packa, kr sline mi tečejo dol k sem prebrala ta post... jz bi tud... dons se vozva z mojim v Ljubljano, pa naju stalno dohiteva en kombi k je mel gor narisamo lubenico, grozdje, ananas pa še neki sadja... sem jezik kr na šipi pustila... najejte se ga zdej, k pol ga lep čas ne boste jedla... men prob fali.. kompoti mi grejo že na bruhanje ooo, alarm se oglasim nazaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 21:34:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Evo še slikca mojega bušija v 34tednu oooooooooooo kok lepa nosečkica... komi čakam da pride na svet ta tvoj škratek iz trebuha... midve z gajo ga že nestrpno pričakujeva
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 21:50:57
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes oooooooooooo kok lepa nosečkica... komi čakam da pride na svet ta tvoj škratek iz trebuha... midve z gajo ga že nestrpno pričakujeva A veeš kko ga šele jst čakam Zdaj že imam vse pripravljeno tko,da ga že pričakujem čez kakšne 4tedne Sem mu ravno zadnjič "razlagala" da se je "njegova" Gaja že rodila In je prav brcat začel Tamau ve kko se mora odzvat tem stvarem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 19.5.2009 23:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ja, vroče je pa res, vsaj pri nas, v bloku. Oh, kaj šele bo...se bom spet hodila 20x na dan tuširat z mrzlo vodo? Ampak še vseeno mam pa poletje raje kot zimo . Kako pa kaj Urban? Lsica, si kar natoči banjo z mrzlo vodo, da se ohladiš - meni se prav nič ne spi ravno zaradi te sopare! in potem se počutim tako kruto, ker spanje zahtevam od svojih malčkov... samo na račun lastnega miru . hvala, Urbanček je v redu. zelo zelo veliko želi biti v naročju (maminem, seveda)... pozabljam, da je bil tam celih 9 mesecev,... skrajni čas, da kupim sleepy wrap in si osvobodim obe roki . ana** hvala! so luštni naši mali Ljubljančani, ne? trebušček - joj, se kar vidi, da je v njem skrit še en lepotec! Blueeyes, glede hrane in sadja... samo kivija do sedaj nisem jedla (tega sem dobila v porodnišnici). tudi patronažna sestra mi je rekla, da se mi ni potrebno na stran držati... edino mogoče jagode, ker so bolj alergene, a tudi te sem dobila v porodnišnici za zajtrk in se Urbanu ni nič poznalo. se mi zdi, da naše telo že izloči stvari, ki bi otročku škodovale (izjema je seveda kakšen alkohol,...) zdaj pa je res čas za spanje, če želim imeti še kakšno urico miru... želim vam prijetno, čim manj soparno noč in lepe sanje!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 7:41:20
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro cveke kako ste spale - dobro k.tja - ne, nobenega novega dojenčka ni - je pa seveda dejstvo, da so ljubljanski najlepši blue - oh sadje ja, tok jagod pojem da imam občutek, da moje dete plava v njih...haha boomer - poslala sem ti ZS o tistem, k sva vceri v MŠ govorile vročina - res je da imam raje poletje kot zimo, a ta sopara je obupna drugače pa ze potekajo razgovori, razen dveh so mi vse všeč, bomo vidl kako se bo sef odloču... sem pa jezna k sem dobila novo bančno kartico in pin - pa ta ne dela, pa lih dons k dohodnina pride nazaj, obup no, dost tecnarjenja za to jutro
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 7:43:39
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 8:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka jutro! katrinka kdaj si me pa ti tole slikala? tok slabo smo spal če se lahk temu sploh spanje reče,tamal je tok rital po celi pojstli parkrat me skor dol zabrisu pol se je mal na mojga spravu da sm mela celih 15 minut miru ampak res dans ponoč je bila prov groza glede kartice pa pin a ti piše kdaj ti začne veljat?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 8:56:30
|
|
|
|
Lsica
|
ojla, da se pofočkam da sem še živa sem bolj v počivanju, spet jutranje slabosti, dela okol mene, da se ven ne vidim , jaz pa nič ne morem . Pa še vroče mi je. Katrinka, da te mal potolažim, bolje bančna, ki ne dela in denar na banki kot obratno . Tko je namreč pri meni, država po eni strani neki da po drugi pa dvakrat več vzame. Blu, vsaj nekaj svežega sadja pa menda lahko ješ? Vsaj za lušte? Men se bo drugač strgal, jaz poleti živim od sadja . In zelenjave. Ostanite v cvetju...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 8:58:04
|
|
|
|
vim
|
ja ja Katrinka in boomer kar lepo povejta kaj sta se včeraj pogovarjali, nas tudi zanima, razen če je kaj privat potem pa oprostimo. k.tja in blueyese kako pa kaj malčki tole vročino prenašajo. jaz umiram, noge zatekajo potem se kot konj, vroče v pisarni za znoret. Če ne bi imela samo še 10x za v službo potem pa dopust bi pa kar na bolniško šla. Ker tole je pa too much. Larilu super poslikava, jaz sem tudi hotela pa me čas prehiteva. Sploh ne vem, kdaj bova šla kupit posteljico, previjalno, skrtaka razen pobelene sobice nimava za našega še nič. Aja no imena pa imava izbrane. Lsica mislim nate, ko bom na dopustu pa če si za kakšen sprehod, sva dosti blizu....
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 9:07:51
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Lsica mislim nate, ko bom na dopustu pa če si za kakšen sprehod, sva dosti blizu.... Seveda sem za ... Upam, da ti tole trpljenje v službi čim prej mine...pa da kakšen dež malo shladi....saj bo, še malo, še 10 x pa se posloviš za eno leto. No, jaz se bom pa medtem potrudila in poskušala spravit stanovanje v red. Za vikend baje belimo - končno. Vmes pa delam kar lahko, vsak dan malo, pa smo bliže cilju. Tako rada bi se že oddahnila od tega gnezdenja.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 20.5.2009 9:14:00
|
|
|
|
vim
|
Meni se zdi, da gnezdim že skoz, ampak nimam pa čisto nič. Aja sem vas hotela povprašat, mere posteljice oz. velikost. 120/60 ali 140/70, kaj menite? Do kdaj je lahko v posteljici 120/60, da ga bi dali potem pa kar v ta-veliko posteljo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
partner pri porodujana kAli je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?da (
80%)
ne (
20%)
Število vseh glasov: 1281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!