špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, ko je tule gor ravno (za spremebo) bolj "prometno, imam za vas eno dilemo za razčistit. Na kratko (upam, da bom zmogla na kratko): kot veste, je možev brat ločen. Njegova bivša žena ima zdaj novega tipa. Pol leta že živita skupaj. In ta tip kliče mojo taščo (njeno bivšo taščo), če se lahko dobita na kavi, da bi se rad pogovoril z njo. Ni povedal o čem. Dobro veste, da jaz mojega svaka nikoli ne zagovarjam, je prevelik pezde. Ampak, halo, bognedaj, da kdaj izve, da se je njegova mama dobila na kavi z novim tipom njegove bivše žene!! Upravičeno bi se mu zrolalo... Moja tašča pravi, da mu ne smemo povedat - itak mu midva z ne bova, z vsem skupaj nočem imeti ama nič, je preveč čudaško. Ampak svet je majhen, LJ pa še manjša... Meni tole ne zveni niti približno ok Kaj menite ve?? Ne predstavljam si, da bi mojo mami poklicala nova partnerka mojega bivšega in se hotela pogovorit z njo hmmmm, in o čem bi se on pogovarju z njo? mal čudn je tole, res Meni je preveč čudno in se sama na njenem mestu nikakor ne bi dobila z njim, že zavoljo lastnega sina ne. Pa firbec gor ali dol. Nekje so meje. ok, bi se dobila z bivšo snaho, ni panike. Ne pa na samem z njenim novim tipom?!?! In kot je rekla Soncnica Sandra ***: meni vse skupaj res smrdi jz se tudi ne bi dobila z njim, sploh pa nikakor naj ne gre sama, če se bo že odločila za to!!! Dobita se jutri Ampak niti ne vem, če tast ve. Samo mojemu je prej po telefonu povedala, skoraj mimogrede, ko sta o nečem drugem debatirala. Njemu pa itak ni potegnilo, da bi ji kaj rekel na to, ker je bil čisto v šoku.
|