|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
20.5.2009 22:00:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Sem vam pozabila povedat, da sem včeraj srečala VALENTINO2006. In pravi da je do konca meseca še na dopustu, potem pa veselo na delo user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
20.5.2009 22:01:21   
špelin@
nina7user posted image za travico in sobico. Potem praviš, da trebušček pridno raste? user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
20.5.2009 22:02:25   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kam je zdaj šefica izginila? Samo vprašate jo po kilah pa pobegne. user posted image user posted image user posted image  Zdaj bi se mogla veselit.
Kva pa če je šla "španjolo" gledat? user posted image

Jaz pa tudi še vedno hujšam, ker se še nisem spravila v vse stare hlače. Ene 2 do 3 kg bom vseeno še spravila dol, potem pa zaključim. user posted image
Jz sem se pa ravno donc vagala po zeloooooooooo dolgem času in se lahko pohvalim da sem na -2kg v primerjavi s kg preden sem zanosila user posted image

user posted image user posted image user posted image  za minus kile

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4103
20.5.2009 22:02:27   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan, kako ste?
Danes sem končno Nii šla kupit bodije s kratkimi rokavi in kratke hlače, drugače bi se mi skuhala, ker smo imeli le 3 s kratkimi rokavi user posted image
Da vidim kaj ste napisale.

jaz sem vse preiskala pa niso imeli bodyjev s kratkimi rokavi, samo do številke 86, to ji je pa itak že premajhno, tako da sem jih nabavila kar brez rokavčkov

v C&A si pogledala ? ali pa spar ima zdej nove bodije na kr. in brez rokav..
Mi smo še na 86...HB

v C&A sem bila ja, v KR, ampak so meli same male številke user posted image . sem jih pa vidla zdej v sparovi reklami, tako da bomo šli še v spar pogledat, prejšnji teden sem tam dobila sam une brez rokavov

V C&A na Rudniku niso mel 80 štuser posted image

Jaz pa pižam ne dobim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
20.5.2009 22:02:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, ko je tule gor ravno (za spremebo) bolj "prometno, imam za vas eno dilemo za razčistit.

Na kratko (upam, da bom zmogla na kratko): kot veste, je možev brat ločen. Njegova bivša žena ima zdaj novega tipa. Pol leta že živita skupaj. In ta tip kliče mojo taščo (njeno bivšo taščo), če se lahko dobita na kavi, da bi se rad pogovoril z njo. Ni povedal o čem. Dobro veste, da jaz mojega svaka nikoli ne zagovarjam, je prevelik pezde. Ampak, halo, bognedaj, da kdaj izve, da se je njegova mama dobila na kavi z novim tipom njegove bivše žene!! Upravičeno bi se mu zrolalo...
Moja tašča pravi, da mu ne smemo povedat - itak mu midva z user posted image ne bova, z vsem skupaj nočem imeti ama nič, je preveč čudaško. Ampak svet je majhen, LJ pa še manjša... Meni tole ne zveni niti približno ok user posted image Kaj menite ve?? Ne predstavljam si, da bi mojo mami poklicala nova partnerka mojega bivšega in se hotela pogovorit z njo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
20.5.2009 22:02:34   
barbaw

Kam je zdaj šefica izginila? Samo vprašate jo po kilah pa pobegne. user posted image user posted image user posted image  Zdaj bi se mogla veselit.

Jaz pa tudi še vedno hujšam, ker se še nisem spravila v vse stare hlače. Ene 2 do 3 kg bom vseeno še spravila dol, potem pa zaključim. user posted image

mogoče se je šla pa vagat

To ti bo pa hitr ratal zdej k si v službi

Potem bi si pa ene kavbojke kupila, če jih bodo še imeli, ampak ni dosti upanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
20.5.2009 22:02:40   
barbaw

Hijenca: sem dobila danes pošto. Hvala za kuponček in hvala za uno kremico!!!

zahvala tusi z moje strani user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4107
20.5.2009 22:03:31   
barbaw
Jz se poslavljam za danes. Lhako noč!!!!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
20.5.2009 22:03:45   
Anonimen

nina7user posted image za travico in sobico. Potem praviš, da trebušček pridno raste? user posted image user posted image

ja počas pa bo nekiuser posted image . Zaenkrat lohk še vse kavbojke nosim... res pa je da mam vse z nizkim pasom

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4109
20.5.2009 22:04:17   
Anonimen
Grem jest zdej mal pojstlo pogledat

Mirno nočko s čim manj zbujanja

user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
20.5.2009 22:05:30   
špelin@

No, ko je tule gor ravno (za spremebo) bolj "prometno, imam za vas eno dilemo za razčistit.

Na kratko (upam, da bom zmogla na kratko): kot veste, je možev brat ločen. Njegova bivša žena ima zdaj novega tipa. Pol leta že živita skupaj. In ta tip kliče mojo taščo (njeno bivšo taščo), če se lahko dobita na kavi, da bi se rad pogovoril z njo. Ni povedal o čem. Dobro veste, da jaz mojega svaka nikoli ne zagovarjam, je prevelik pezde. Ampak, halo, bognedaj, da kdaj izve, da se je njegova mama dobila na kavi z novim tipom njegove bivše žene!! Upravičeno bi se mu zrolalo...
Moja tašča pravi, da mu ne smemo povedat - itak mu midva z user posted image ne bova, z vsem skupaj nočem imeti ama nič, je preveč čudaško. Ampak svet je majhen, LJ pa še manjša... Meni tole ne zveni niti približno ok user posted image Kaj menite ve?? Ne predstavljam si, da bi mojo mami poklicala nova partnerka mojega bivšega in se hotela pogovorit z njo user posted image

hmmmm, in o čem bi se on pogovarju z njo? mal čudn je tole, res

Meni je preveč čudno in se sama na njenem mestu nikakor ne bi dobila z njim, že zavoljo lastnega sina ne. Pa firbec gor ali dol. Nekje so meje. ok, bi se dobila z bivšo snaho, ni panike. Ne pa na samem z njenim novim tipom?!?!

In kot je rekla Soncnica Sandra ***: meni vse skupaj res smrdi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
20.5.2009 22:05:39   
Soncnica Sandra ***

Grem jest zdej mal pojstlo pogledat

Mirno nočko s čim manj zbujanja

user posted image

lahko noč in mirno spanje!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
20.5.2009 22:06:05   
Soncnica Sandra ***

Jz se poslavljam za danes. Lhako noč!!!!!!

lahko in mirno noč vam želim

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
20.5.2009 22:06:20   
špelin@

Kva pa če je šla "španjolo" gledat? user posted image

Jz sem se pa ravno donc vagala po zeloooooooooo dolgem času in se lahko pohvalim da sem na -2kg v primerjavi s kg preden sem zanosila user posted image

user posted image user posted image user posted image  za minus kile

Soncnica Sandra *** : user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
20.5.2009 22:07:14   
Soncnica Sandra ***

Meni je preveč čudno in se sama na njenem mestu nikakor ne bi dobila z njim, že zavoljo lastnega sina ne. Pa firbec gor ali dol. Nekje so meje. ok, bi se dobila z bivšo snaho, ni panike. Ne pa na samem z njenim novim tipom?!?!

In kot je rekla Soncnica Sandra ***: meni vse skupaj res smrdi user posted image

jz se tudi ne bi dobila z njim, sploh pa nikakor naj ne gre sama, če se bo že odločila za to!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
20.5.2009 22:09:48   
špelin@

jz se tudi ne bi dobila z njim, sploh pa nikakor naj ne gre sama, če se bo že odločila za to!!!

Dobita se jutri user posted image Ampak niti ne vem, če tast ve. Samo mojemu user posted image je prej po telefonu povedala, skoraj mimogrede, ko sta o nečem drugem debatirala. Njemu pa itak ni potegnilo, da bi ji kaj rekel na to, ker je bil čisto v šoku.

Neposredna povezava do sporočila: 4116
20.5.2009 22:17:00   
nia5
O kako ste bile pridne user posted image , ne vem če se mi sploh da brat, ker Nia noče še spat, je spala do pol šestih user posted image , zdaj pa mamo hudiča. Pa da bi pol vsaj zjutraj dlje spala, glih ja.
No skoraj sem se rešila trave na vrtu, dve mali gredici sta še mi ostali, bom sanjala travo danes user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
20.5.2009 22:18:17   
nia5
Sem se odločila da bom jutri brala, ker se mi ne ljubi.
Lepo in mirno nočko vsem user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
20.5.2009 22:19:44   
Čmrlika
Dober večer!

Najprej, kaj je to neka nova zadeva za neka prijateljstva na RR? Mi kdo razzloži, mi maili letijo, pa mi ni nič jasno...user posted image user posted image

In grem kr ajat...se jutri kaj bolj oglasim...slabo spimo zadnje noči...naša taja je fasala bolezen  Ust rok  in nog...user posted image  Je bla bogica, ker jo je vročina (do 39,8) ful metala ...na srečo samo dan pap pol...
Ste že slišale za to bolezen...mi je pa čudno, da me ni nič opozorila P...menda je virusna?

Upam, da ste vsi zdravi in fajn...
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
20.5.2009 22:21:23   
špelin@
Pa gremo malo samogovorov: ok, povejte mi, da se vse skupaj mene ne tiče in naj se ne vtikam. Imate prav. Ampak kaj hudiča, ko pa potem vso pi.z.darijo pokasirava midva z user posted image ?? Primer: medtem ko tašča in tast financirata svojega drugega sina (ravno pred 2 tednoma mu je tast dal 200 EUR in se zjokal mojemu user posted image ), midva z user posted image zalagava denar za darila za Dedka Mraza in za RD - za darila, ki jih data onadva najinim otrokom, midva pa to potem pol leta kreditirava.... Še en primer: ko je zbolela njuna vnukinja (svakova hči), je tašča v obupu klicala mene, katero zdravilo naj ji da user posted image Ko sta šla svak in njegova ex narazen, je moj user posted image silom prilike moral igrati vlogo nekakšne čudaške "tampon cone" user posted image Vsega skupaj sem krepko sita!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
20.5.2009 22:25:46   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dober večer!

Najprej, kaj je to neka nova zadeva za neka prijateljstva na RR? Mi kdo razzloži, mi maili letijo, pa mi ni nič jasno...user posted image user posted image

Kakšni maili????????????

In grem kr ajat...se jutri kaj bolj oglasim...slabo spimo zadnje noči...naša taja je fasala bolezen  Ust rok  in nog...user posted image  Je bla bogica, ker jo je vročina (do 39,8) ful metala ...na srečo samo dan pap pol...
Ste že slišale za to bolezen...mi je pa čudno, da me ni nič opozorila P...menda je virusna?
Še nikoli slišala user posted image user posted image user posted image user posted image
Dej napiši prosim kaj več o tem, ko boš imela čas, prosim

Upam, da ste vsi zdravi in fajn...
user posted image

Pa da se ti Taja čim prej pozdravi!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
20.5.2009 22:26:04   
Soncnica Sandra ***

Dobita se jutri user posted image Ampak niti ne vem, če tast ve. Samo mojemu user posted image je prej po telefonu povedala, skoraj mimogrede, ko sta o nečem drugem debatirala. Njemu pa itak ni potegnilo, da bi ji kaj rekel na to, ker je bil čisto v šoku.

joj, jaz na njenem mestu res ne bi šla sama, ker mi tole res nekam čudno vse skup smrdi. a imate koga, ki bi šel z njo?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
20.5.2009 22:30:42   
Soncnica Sandra ***

Pa gremo malo samogovorov: ok, povejte mi, da se vse skupaj mene ne tiče in naj se ne vtikam. Imate prav. Ampak kaj hudiča, ko pa potem vso pi.z.darijo pokasirava midva z user posted image ?? Primer: medtem ko tašča in tast financirata svojega drugega sina (ravno pred 2 tednoma mu je tast dal 200 EUR in se zjokal mojemu user posted image ), midva z user posted image zalagava denar za darila za Dedka Mraza in za RD - za darila, ki jih data onadva najinim otrokom, midva pa to potem pol leta kreditirava.... Še en primer: ko je zbolela njuna vnukinja (svakova hči), je tašča v obupu klicala mene, katero zdravilo naj ji da user posted image Ko sta šla svak in njegova ex narazen, je moj user posted image silom prilike moral igrati vlogo nekakšne čudaške "tampon cone" user posted image Vsega skupaj sem krepko sita!

Špelin@, ne vem kaj naj ti rečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz pravim, da je moja žlahta precej čudna in čudaška, ampak vidim, da je tvoja še veliko bolj.
Močno verjamem, da si krepko sita vsega, predvsem tega, da mora tvoj dragi ves čas igrati neki vmesni oziroma vezni člen user posted image .
Je pa res hudo in težko, da mora tvoj tast dobesedno financirati drugega sina, ta pa ga za povrhu vsega še izkorišča user posted image
In da morata vidva zalagati za darila vajinih otrok user posted image  Po pravici povedano, bi jaz rajši videla, da bi dobili samo čokolado in bi vsaj vedela, da so to dobili res od njih.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
20.5.2009 22:30:59   
Čmrlika
SS- Maile dobivam, da me je ta in ta dodala za prijatelja na RR... kao kot na fb mi pride naprej user posted image

Ja, začelo se je z visiko vročino, dan pa pol...potem pa pikice po podplatih, danes že proti kolenu, pa skoz je kazala da jo v ustih boli...slini se, tako da sem prvo mela zobke na sumu, samo vročina je bla prehuda...no pikice so se zdaj pojavle še na rokah, P pravi a bodo še na dlaneh , pa v ustih ma kot neke mozoljčk zunaj noter pa afte, tud na mandljih, tso da to kr boli, pa slini se od tega..

pa zgleda a bo tud zob, ker je dlesen konkretna! bogica je...
No je pa prvič Uradno bolana..pri 13 mesecih...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 4124
20.5.2009 22:31:55   
Soncnica Sandra ***
Tko, zdej pa se jaz poslavljam za nocoj in se upam, da beremo spet jutri.

Mirno in lahko noč želim vsem skupaj!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?