|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 20.5.2009 21:32:55
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica No, mi smo pred težko dilemo. Help! Naj bi šli na morje in sicer od 30.05. do 06.06., ampak tisto soboto, 30. 05. smo povanljeni na svakovo okroglo obletnico in sodelovkino poroko. Kaj zdaj? Moj mož je mnenja, da je najbolje izginiti na morje in se nobenemu ne zameriti, ampak mene pa vleče vsaj na eno stvar in to je poroka, ki bo po mojem špica, saj jo pripravljata že eno leto. Kaj pa ve mislite? Mašina, Staš hrope še bolj kot prej po inhalacijah. Uf, neprijetna situacija. Že to, da sta dva pomembna dogovdka na isti datum, je križ --- če ne bi imela morja rezerviranega - kam bi šli? Zakaj? Kakšni sta obe osebi - svak in sodelavka? Koliko prej sta vas povabila? Šele zdaj? Joj, pa še dopust imate takrat rezerviran ... smotano, smotano ... ga lahko prestavite? Bi s tem komu ugodili? Še vedno bi eden od praznovalcev/slavljencev izvisel, razen če greste recimo sodelavko pogledat na cerkveni in civilni del, potem pa k svaku na žurko?! What will you do? What will you do, gr? Staš, drži se, mali naš, naj se tole neha Ma, svak je mož moje sestre, razumemo se, ker se moramo, ker živimo v isti hiši - nič pretresljivega. Sicer ima RD šele konec julija, ampak praznuje pa že sedaj. Sodelovka je pa zelo fajn oseba, zelo jo imam rada,s e štekava, ampak vseeno, njenega dragega smo videli 3x, 4x (je cool dečko). Nekaj je sicer omenjala pred časom, ampak sem mislila, da misli samo da naj jo pridemo pogledat, ne pa na ohcet. Bo kar nekaj sodelovk šlo. Po mojem bomo šli rajši še kak dan prej na morje, pa bo. Idealen izgovor sta Staš in Ana, težave z dihali - Lošinj.
|
|
|