|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 21:23:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4576
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
20.5.2009 21:24:08   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

No, mi smo pred težko dilemo. Help! Naj bi šli na morje in sicer od 30.05. do 06.06., ampak tisto soboto, 30. 05. smo povanljeni na svakovo okroglo obletnico in sodelovkino poroko. Kaj zdaj? Moj mož je mnenja, da je najbolje izginiti na morje in se nobenemu ne zameriti, ampak mene pa vleče vsaj na eno stvar in to je poroka, ki bo po mojem špica, saj jo pripravljata že eno leto. Kaj pa ve mislite?

Mašina, Staš hrope še bolj kot prej po inhalacijah. user posted image user posted image

Uf, neprijetna situacija. Že to, da sta dva pomembna dogovdka na isti datum, je križ --- če ne bi imela morja rezerviranega - kam bi šli? Zakaj? Kakšni sta obe osebi - svak in sodelavka? Koliko prej sta vas povabila? Šele zdaj? Joj, pa še dopust imate takrat rezerviran ... smotano, smotano ... ga lahko prestavite? Bi s tem komu ugodili? Še vedno bi eden od praznovalcev/slavljencev izvisel, razen če greste recimo sodelavko pogledat na cerkveni in civilni del, potem pa k svaku na žurko?!

What will you do? What will you do, gr?

Staš, drži se, mali naš, naj se tole nehauser posted image  user posted image user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
20.5.2009 21:24:34   
lili3
Flower, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
20.5.2009 21:30:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Aja, dosežek dneva - Bor že par sekund sam stoji brez da se držiuser posted image user posted image user posted image   

user posted image  user posted image  

Prekrasno, Bor! A veš, da naša se tudi spušča - dvigne se ob sedežno, potem pa roke odmika, jih dviguje in maha po zraku z njimi. Nekaj časa je stabilna, vsake toliko bi se pa zložila kot snop, če je ne bi mami ujelauser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4579
20.5.2009 21:32:55   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

No, mi smo pred težko dilemo. Help! Naj bi šli na morje in sicer od 30.05. do 06.06., ampak tisto soboto, 30. 05. smo povanljeni na svakovo okroglo obletnico in sodelovkino poroko. Kaj zdaj? Moj mož je mnenja, da je najbolje izginiti na morje in se nobenemu ne zameriti, ampak mene pa vleče vsaj na eno stvar in to je poroka, ki bo po mojem špica, saj jo pripravljata že eno leto. Kaj pa ve mislite?

Mašina, Staš hrope še bolj kot prej po inhalacijah. user posted image user posted image

Uf, neprijetna situacija. Že to, da sta dva pomembna dogovdka na isti datum, je križ --- če ne bi imela morja rezerviranega - kam bi šli? Zakaj? Kakšni sta obe osebi - svak in sodelavka? Koliko prej sta vas povabila? Šele zdaj? Joj, pa še dopust imate takrat rezerviran ... smotano, smotano ... ga lahko prestavite? Bi s tem komu ugodili? Še vedno bi eden od praznovalcev/slavljencev izvisel, razen če greste recimo sodelavko pogledat na cerkveni in civilni del, potem pa k svaku na žurko?!

What will you do? What will you do, gr?

Staš, drži se, mali naš, naj se tole nehauser posted image  user posted image user posted image

Ma, svak je mož moje sestre, razumemo se, ker se moramo, ker živimo v isti hiši - nič pretresljivega. Sicer ima RD šele konec julija, ampak praznuje pa že sedaj. Sodelovka je pa zelo fajn oseba, zelo jo imam rada,s e štekava, ampak vseeno, njenega dragega smo videli 3x, 4x (je cool dečko). Nekaj je sicer omenjala pred časom, ampak sem mislila, da misli samo da naj jo pridemo pogledat, ne pa na ohcet. Bo kar nekaj sodelovk šlo. Po mojem bomo šli rajši še kak dan prej na morje, pa bo. Idealen izgovor sta Staš in Ana, težave z dihali - Lošinj.

Neposredna povezava do sporočila: 4580
20.5.2009 21:32:59   
metuljcek321
user posted image  user posted image , bejbike, poslastica se že peče in bo in five minutes, jaz imam pa za vas še eno podobno, tokrat v glavni vlogi Anja ter Harlowe Ritchie (hčerkica Nicole, ki je zdaj - btw - drugič noseča) in ????:

user posted image

user posted image

Anyone?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4581
20.5.2009 21:33:57   
metuljcek321

http://www.adria-apartmani.com/Posedarje/Ljerka/index.html

Hudooo! Via morje it isuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4582
20.5.2009 21:35:09   
neboglasnica
_rebeca_: me ignoriraš (user posted image user posted image ) ali jagode obiraš??

Kakorkoli že, nekaj me grlo hvata (klima na RTV-eju in BUS-u), pa še zehaaaaaammm. Ops, skoraj bi vas pohrustala, user posted image .

Nočka,

user posted image

P.S.: Jutri so v Hoferju v akciji body-i, 2 kom po  4,99 €.

Neposredna povezava do sporočila: 4583
20.5.2009 21:35:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  user posted image , bejbike, poslastica se že peče in bo in five minutes, jaz imam pa za vas še eno podobno, tokrat v glavni vlogi Anja ter Harlowe Ritchie (hčerkica Nicole, ki je zdaj - btw - drugič noseča) in ????:

user posted image

user posted image

Anyone?

žirafa, again?

Neposredna povezava do sporočila: 4584
20.5.2009 21:36:39   
neboglasnica
sandrine, silmarillion

tile dve teti nas pa ves dan že bereta

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 21:36:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4586
20.5.2009 21:40:58   
metuljcek321
Vse uganjalke - od sile ste. In ja, neboglasnica, točno tako - že spet žirafa. Kar kul, ne? Najprej šlišasta, potem še gumasta ... Bog ne daj, da dobi Anja še kakšnouser posted image  user posted image  Hm ... imamo še tisto za pod balkonska vrata, da pozimi ne piha ... le katera slavna dojenčica bi to lahko imelauser posted image  user posted image  user posted image

Tortice za moje pridne reševalke ugankic so gotove ... vam postrežem tule - take your pick, ladies & enjoy your meal:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4587
20.5.2009 21:44:31   
metuljcek321
Aha, tudi ti si uganila, mojček - glih med tem, ko sem kucala postuser posted image  Btw: Pittko je bil pa meni še bolj všeč ene 15 let nazaj (OMG, tolk že?!), tko da takrat bi bilo za 2 poknika, danes le še za enega ...user posted image  user posted image

neboglasnica - dobro se torej odloči glede žurk in morja. O, to je pa ugodno za bodije. Moram mal reklame počekirat, mi še ni ratalo danes, thanks for reminding me.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4588
20.5.2009 21:45:20   
metuljcek321

sandrine, silmarillion

tile dve teti nas pa ves dan že bereta

Ku-kuc, dekleti, kako kaj? Javita se - saj poznata moj moto: "The more, the betteruser posted image "

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4589
20.5.2009 21:46:34   
metuljcek321
Almera, a lahko ugibam, o čem ste čvekale danes s sodelavkami? Je bila glavna tema morda otročki? Povej, koliko so pa ostali 4 stari? So se kaj porajtali? Zaigrali? Ste potem mivko uspešno sprali iz vseh por?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4590
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 21:47:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4591
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 21:49:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4592
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 21:51:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.5.2009 21:52:18   
nosečka maja
metuljček321- tudi mi bomo cel mesec v mobilni hišici, čisto naklučje z 3jemi. Tako da kadarkoli lahko pridete dol.Vse vabljene.
Med tednom bova tudi kdaj sami, ker očka ne more biti cel mesec odsoten od službe.

Neboglasnica- Berem da Stašuser posted image user posted image user posted image user posted image še vedno ni zdrav. Ja bošček mali. Ali mu nosek čistiš s baby vacom in fiziološko? Upam da težave kmalu minejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4594
20.5.2009 21:54:45   
metuljcek321
Almera, kar čutim, da je bil to en tak super čvek(ec), Bor pa itak, da je osvajal s svojim šarmom in gibčnostjo, o tem sploh ne dvomimuser posted image  Ej, povej, si se uspela videt na TV - Preverjeno? Si posnela?

nosečka maja - očitno se bova z Anjo zdaj pa res enkrat pripeljali do tebe - pač ne domov, ampak na morje - a bo to tudi v redu? I hope souser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4595
20.5.2009 21:56:16   
nosečka maja
pa saj ne morem verjet imam 2user posted image user posted image ......ma sem pa  res čvekica....bravo jazuser posted image user posted image

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
20.5.2009 21:56:20   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Še nisem šla, so ble še jagode za obrat..

In kaj je rekel možek, kako je kaj obirati jagode z diplomiranko? Kaj drugače? Slajše, I betuser posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4597
20.5.2009 21:57:36   
nosečka maja
Metuljček321- vabljene tudi domov...na gorenjsko če se vama le ljubi...

Neposredna povezava do sporočila: 4598
20.5.2009 21:58:10   
metuljcek321
user posted image  nosečka maja, tko se dela! Slowly & steadily, pa je, kajne?

babe-žabe, a veste, kaj jaz zdajle jem? Nekaj pregrešno dobrega ....

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4599
20.5.2009 21:58:49   
anikabd
Dober večer,

mi smo imeli sistematski pregled. Filip je pri 9,5 mesecev težek 9520g in velik 75cm. Ko smo prišli  v ordinacijo je bil full dobre volje, ko pa je zagledal pediatrinjo se je začel stiskati k meni in mahati z rokami češ gremo. Ko ga je hotela pogledati je bil tak jok. Skratka ne prenese pediatrinje. Že od vsega začetka je ni nikoli maral.

Flower-   čestitke za diplomo.user posted image user posted image user posted image Te občudujem. Si ne predstavljam, da bi morala še napisati diplomsko nalogo in imeti zagovor. Še dobro , da je to za mano.
Si mi preklicala spomine od lani. Sem namreč tudi jaz pred enim letom diplmirala. Domačim sploh nisem povedala kdaj imam zagovor in sem jih na možev rojstni dan presenetila.

Nanka - žal mi je zaradi dopusta.

Srečanje v ZOO - midva s Filipom po vsej verjetnosti prideva.

Stašu pa veliko user posted image user posted image user posted image in čimprejšne okrevanje.

Mi imamo se fajn ce vam prav je al' ne nam važno je le da imamo se fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?