Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 20:58:48
|
|
|
|
jolly123
|
Dej nehi no...nisem rekla da si ti taka. Ma slabe izkušnje s frizerkami v okolici Cerkelj..joj bom šla fotke poiskat jutri pri naših, da boš videla o čem govorim. Sem enkrat eni rekla, da hočem bit postrižena resasto odspredaj, pa me je postrigla kot nekega avstrijskega fuzbalerja, zgoraj kratke, potem vmes malo daljše, pa spet dolge...ma če nisem 14 dni kape nosila
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:03:39
|
|
|
|
laknerš
|
Jolly kam pa ti hodiš?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:06:00
|
|
|
|
jolly123
|
K eni kolegici, ki me striže že od srednje šole. Pa ma zdej svoj salon.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:09:06
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 K eni kolegici, ki me striže že od srednje šole. Pa ma zdej svoj salon. A u Kranju? Pa kolegica ti računa 60€ za frizuro? OMG
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:17:40
|
|
|
|
gogabojan
|
Čer. Laknerš ne sekiri se. Moji jo itak ne porajtajo še. Sem bila pa fulll vesela, ker jo je vsaj nekdo pobral. Vem da je v varnih rokah. Frizer - kaj je že to????????? . Jaz sem bila pri frizerju nazadnje, tri dni pred porodom. Od takrat nič. Včasih mela lase dolge do riti, nato pa postrigla na tak kratko kot lučka, le da sem mela sprednje lase čist dolge zadi pa skoraj pobrita. Zobčki - čestitke vsem, ki ste dobili zobčke.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:17:47
|
|
|
|
Lucka1
|
ja, jaz dam okoli 50 EUR...je pa res ljubljana. Moža zdej jaz z mašinco strižem ,ampak prej je on tudi hodil k frizerju pa je dajal 25EUR za kratko moško
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:18:42
|
|
|
|
Lucka1
|
punce, kdaj se spet vidimo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:19:30
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 punce, kdaj se spet vidimo se podpišem pod tole
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:22:07
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 punce, kdaj se spet vidimo V torek
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:28:59
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 punce, kdaj se spet vidimo V torek JAAAAAAAAA TOREKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Pa če bo lepo vreme, se lahko tako kot zdaj v torek kar v Tivoliju dobimo. Kaj ni bilo lepo no...... Say YESSSSSSSSSSSSSSSS
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:31:41
|
|
|
|
Lucka1
|
zmenjeno.... jaz do nadaljnega nimam kakih obveznosti in pridem, če le z ne bo kakih presenečenj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:34:43
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 Sem ga pa danes peljala k P, ker si zadnje 2 dni neprestano menca okice - a še kateri to dela? Je rekla, da ga mogoče moti vse to v zraku, da pa alergija ne more bit, ker je še premajhen za alergije tega tipa (ala cvetni prah). Dala mi je še kremico za veke (te ima potem čisto rdeče, ko si menca, same okice pa izgledajo čisto ok), ki naj bi ublažila rdečino in srbenje, pa še blago antibiotično deluje, da se mu kaj ne okuži..... punce nobena ni nič komentirala...a ni nikjer kaj podobnega bilo? No, saj bomo videli, kaj bo v naslednjih dneh. Upam pa, da se neha, ker si "miškica moja mala" revček menca in menca te okice svoje lepe
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:38:24
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 Sem ga pa danes peljala k P, ker si zadnje 2 dni neprestano menca okice - a še kateri to dela? Je rekla, da ga mogoče moti vse to v zraku, da pa alergija ne more bit, ker je še premajhen za alergije tega tipa (ala cvetni prah). Dala mi je še kremico za veke (te ima potem čisto rdeče, ko si menca, same okice pa izgledajo čisto ok), ki naj bi ublažila rdečino in srbenje, pa še blago antibiotično deluje, da se mu kaj ne okuži..... punce nobena ni nič komentirala...a ni nikjer kaj podobnega bilo? No, saj bomo videli, kaj bo v naslednjih dneh. Upam pa, da se neha, ker si "miškica moja mala" revček menca in menca te okice svoje lepe Moja si full učke menca že nekaj časa , ampak čisto odvisno od dneva...kakšen dan sploh ne. Jaz sem ji odstrigla malo laske spredaj, tiste ki so silile v učke bomo videli če bo bolje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:39:11
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 Sem ga pa danes peljala k P, ker si zadnje 2 dni neprestano menca okice - a še kateri to dela? Je rekla, da ga mogoče moti vse to v zraku, da pa alergija ne more bit, ker je še premajhen za alergije tega tipa (ala cvetni prah). Dala mi je še kremico za veke (te ima potem čisto rdeče, ko si menca, same okice pa izgledajo čisto ok), ki naj bi ublažila rdečino in srbenje, pa še blago antibiotično deluje, da se mu kaj ne okuži..... punce nobena ni nič komentirala...a ni nikjer kaj podobnega bilo? No, saj bomo videli, kaj bo v naslednjih dneh. Upam pa, da se neha, ker si "miškica moja mala" revček menca in menca te okice svoje lepe Z naše strani ne. Kaj pa če ima kako trepalnico v očeh????? Al pa prepih mal dobil???? Al pa nima dovolj solz v očeh????? Naš Roky si je okice menca le takrat, ko je delno zaspan. Takrat pa si jih fullll menca. Pa ko ga je nekje prepih dobil. Želimo pa vam, da čimprej okrevate.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:42:04
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 punce, kdaj se spet vidimo V torek JAAAAAAAAA TOREKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Pa če bo lepo vreme, se lahko tako kot zdaj v torek kar v Tivoliju dobimo. Kaj ni bilo lepo no...... Say YESSSSSSSSSSSSSSSS Za torek smo se mal pogovarjale da bi šle peš na Rožnik. Se jih je kar nekaj strinjalo!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:43:32
|
|
|
|
ajetam@
|
moj menca učke ko je zaspan ja jaz tudi mojega strižem z mašinco tko da noben ne daje za frizerja meni pa ni nobena odgovorila o kakšnih knjigicah ste se pogovarjale včeraj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:46:19
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 Sem ga pa danes peljala k P, ker si zadnje 2 dni neprestano menca okice - a še kateri to dela? Je rekla, da ga mogoče moti vse to v zraku, da pa alergija ne more bit, ker je še premajhen za alergije tega tipa (ala cvetni prah). Dala mi je še kremico za veke (te ima potem čisto rdeče, ko si menca, same okice pa izgledajo čisto ok), ki naj bi ublažila rdečino in srbenje, pa še blago antibiotično deluje, da se mu kaj ne okuži..... Z naše strani ne. Kaj pa če ima kako trepalnico v očeh????? Al pa prepih mal dobil???? Al pa nima dovolj solz v očeh????? Naš Roky si je okice menca le takrat, ko je delno zaspan. Takrat pa si jih fullll menca. Pa ko ga je nekje prepih dobil. Želimo pa vam, da čimprej okrevate. hm, mogoče pa res prepih - luftam po cele dneve in je dejansko prepih po stanovanju? Bom bolj pazila, čeprav se mi je zdelo, da sem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:47:07
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ moj menca učke ko je zaspan ja jaz tudi mojega strižem z mašinco tko da noben ne daje za frizerja meni pa ni nobena odgovorila o kakšnih knjigicah ste se pogovarjale včeraj Afnica mala je imela knjigico o živalih s sabo za Neli Pa jo je Pikicastonoga vidla in hotla met (na vsak način , smo preletale vse knjigarne da smo jo dobile , na koncu v Mercatorju).
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:47:32
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Za torek smo se mal pogovarjale da bi šle peš na Rožnik. Se jih je kar nekaj strinjalo!!!! Nisem vedela. Te pa mene ne bo. . Ne smem hoditi predolgo, ne v hrib hoditi, ne dolgo voziti, ne težko dvigati. Če nevte šle na Rožnik, pa se vam z veseljem pridružim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:49:06
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Za torek smo se mal pogovarjale da bi šle peš na Rožnik. Se jih je kar nekaj strinjalo!!!! Nisem vedela. Te pa mene ne bo. . Ne smem hoditi predolgo, ne v hrib hoditi, ne dolgo voziti, ne težko dvigati. Če nevte šle na Rožnik, pa se vam z veseljem pridružim. Saj lahko pa mi gremo na Rožnik prej, pol pa ti in vse ostale pridete ko prisopihamo dol!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:52:37
|
|
|
|
ajetam@
|
rožnik. superrr. to bi pa šla z veseljem. sam voziček gor rinit je kriza a ni? bi šlo lažje s kengurujčkom...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:54:31
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Za torek smo se mal pogovarjale da bi šle peš na Rožnik. Se jih je kar nekaj strinjalo!!!! Nisem vedela. Te pa mene ne bo. . Ne smem hoditi predolgo, ne v hrib hoditi, ne dolgo voziti, ne težko dvigati. Če nevte šle na Rožnik, pa se vam z veseljem pridružim. Saj lahko pa mi gremo na Rožnik prej, pol pa ti in vse ostale pridete ko prisopihamo dol!!! A veš, da sem hotela to predlagati, pa nisem, ker nisem hotela, da potem hitite dol. Saj se bomo še zmenile do konca pomoje v PON. Drgač pa mislim, da ko se boste odpravljale dol z Rožnika, pokličete prej, jaz pa med tem časom prišibam tja. Tako nebi imele časovne omejitve. UUUUUUUU Fak, jutri mam roditeljski sestanek. Šele zdaj sem se spomnila. Madona net počasi dela, ker smajliji se na vsake kvatre zasmeje. Saj ni čudn, moj na netu, nevem koliko strani odprtih, jaz tu imam 5 strani odprtih...... Upam da uste prpopat gor, brez error variante.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:57:34
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Za torek smo se mal pogovarjale da bi šle peš na Rožnik. Se jih je kar nekaj strinjalo!!!! Nisem vedela. Te pa mene ne bo. . Ne smem hoditi predolgo, ne v hrib hoditi, ne dolgo voziti, ne težko dvigati. Če nevte šle na Rožnik, pa se vam z veseljem pridružim. Saj lahko pa mi gremo na Rožnik prej, pol pa ti in vse ostale pridete ko prisopihamo dol!!! JA jaz sem tud za to!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 21:59:56
|
|
|
|
Lucka1
|
punce lih sem opazila, da manjka samo 10 strani do novega dela!!!!! ČVEKE ČVEKASTE smo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 22:02:52
|
|
|
|
Tejčika29
|
Punce, sem čist fuč, sem prvič to sezono orng gonla, pa še moj me je zadi teru, bi ga tak našutirala....... Ampak počutim se super in vesela da sem nekaj naredila zase. Ugotovila sem, da vozičkanje ni kurjenje kalorij in nabiranje kondicije ampak en lep sprehod in nič drugega. Ojej bo treba orng delat da se spravim v formo. Striženje - v Celju pri povprečnem frizerju 40 EUR barvanje in striženje, moj plača 10 EUR za striženje pa glavo mu opere in posuši. Da o cenah pri Kristjanu in podobnih ne bi niti govorila ker pod 70 nič kaj ne dobiš. Grem na kauč rito in noge počivat dat ! Nočko vsem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?