|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
20.5.2009 20:58:48   
jolly123
user posted image  user posted image  user posted image Dej nehi no...nisem rekla da si ti taka. Ma slabe izkušnje s frizerkami v okolici Cerkelj..joj bom šla fotke poiskat jutri pri naših, da boš videla o čem govorim. Sem enkrat eni rekla, da hočem bit postrižena resasto odspredaj, pa me je postrigla kot nekega avstrijskega fuzbalerja, zgoraj kratke, potem vmes malo daljše, pa spet dolge...ma če nisem 14 dni kape nosila user posted image  user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
20.5.2009 21:03:39   
laknerš
Jolly kam pa ti hodiš?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
20.5.2009 21:06:00   
jolly123
K eni kolegici, ki me striže že od srednje šole. Pa ma zdej svoj salon. 

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
20.5.2009 21:09:06   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

K eni kolegici, ki me striže že od srednje šole. Pa ma zdej svoj salon. 

A u Kranju? Pa kolegica ti računa 60€ za frizuro? OMG

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
20.5.2009 21:17:40   
gogabojan
Čer.

Laknerš ne sekiri se. Moji jo itak ne porajtajo še. Sem bila pa fulll vesela, ker jo je vsaj nekdo pobral. Vem da je v varnih rokah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Frizer - kaj je že to?????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem bila pri frizerju nazadnje, tri dni pred porodom. Od takrat nič.
Včasih mela lase dolge do riti, nato pa postrigla na tak kratko kot lučka, le da sem mela sprednje lase čist dolge zadi pa skoraj pobrita.

Zobčki - čestitke vsem, ki ste dobili zobčke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
20.5.2009 21:17:47   
Lucka1
ja, jaz dam okoli 50 EUR...je pa res ljubljana. Moža zdej jaz z mašinco strižem ,ampak prej je on tudi hodil k frizerju pa je dajal 25EUR za kratko moško user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
20.5.2009 21:18:42   
Lucka1
user posted image user posted image user posted image punce, kdaj se spet vidimo  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
20.5.2009 21:19:30   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

user posted image user posted image user posted image punce, kdaj se spet vidimo  user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  se podpišem pod tole

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
20.5.2009 21:22:07   
laknerš

V torekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
20.5.2009 21:28:59   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

JAAAAAAAAA TOREKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Pa če bo lepo vreme, se lahko tako kot zdaj v torek kar v Tivoliju dobimo. Kaj ni bilo lepo no......

Say YESSSSSSSSSSSSSSSS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
20.5.2009 21:31:41   
Lucka1
zmenjeno....user posted image user posted image user posted image jaz do nadaljnega nimam kakih obveznosti in pridem, če le  z user posted image ne bo kakih presenečenj

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
20.5.2009 21:34:43   
Lucka1

Sem ga pa danes peljala k P, ker si zadnje 2 dni neprestano menca okice - a še kateri to dela? Je rekla, da ga mogoče moti vse to v zraku, da pa alergija ne more bit, ker je še premajhen za alergije tega tipa (ala cvetni prah). Dala mi je še kremico za veke (te ima potem čisto rdeče, ko si menca, same okice pa izgledajo čisto ok), ki naj bi ublažila rdečino in srbenje, pa še blago antibiotično deluje, da se mu kaj ne okuži.....

punce nobena ni nič komentirala...a ni nikjer kaj podobnega bilo? No, saj bomo videli, kaj bo v naslednjih dneh. Upam pa, da se neha, ker si "miškica moja mala" revček menca in menca te okice svoje lepe user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
20.5.2009 21:38:24   
iraira

Sem ga pa danes peljala k P, ker si zadnje 2 dni neprestano menca okice - a še kateri to dela? Je rekla, da ga mogoče moti vse to v zraku, da pa alergija ne more bit, ker je še premajhen za alergije tega tipa (ala cvetni prah). Dala mi je še kremico za veke (te ima potem čisto rdeče, ko si menca, same okice pa izgledajo čisto ok), ki naj bi ublažila rdečino in srbenje, pa še blago antibiotično deluje, da se mu kaj ne okuži.....

punce nobena ni nič komentirala...a ni nikjer kaj podobnega bilo? No, saj bomo videli, kaj bo v naslednjih dneh. Upam pa, da se neha, ker si "miškica moja mala" revček menca in menca te okice svoje lepe user posted image

Moja si full učke menca že nekaj časauser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak čisto odvisno od dneva...kakšen dan sploh ne. Jaz sem ji odstrigla malo laske spredaj, tiste ki so silile v učkeuser posted image user posted image  bomo videli če bo bolje

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
20.5.2009 21:39:11   
gogabojan

Z naše strani ne. Kaj pa če ima kako trepalnico v očeh????? Al pa prepih mal dobil???? Al pa nima dovolj solz v očeh?????

Naš Roky si je okice menca le takrat, ko je delno zaspan. Takrat pa si jih fullll menca. Pa ko ga je nekje prepih dobil.

Želimo pa vam, da čimprej okrevate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
20.5.2009 21:42:04   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

JAAAAAAAAA TOREKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Pa če bo lepo vreme, se lahko tako kot zdaj v torek kar v Tivoliju dobimo. Kaj ni bilo lepo no......

Say YESSSSSSSSSSSSSSSS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za torek smo se mal pogovarjale da bi šle peš na Rožnik. Se jih je kar nekaj strinjalo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4740
20.5.2009 21:43:32   
ajetam@
moj menca učke ko je zaspan

ja jaz tudi mojega strižem z mašinco tko da noben ne daje za frizerja

meni pa ni nobena odgovorila o kakšnih knjigicah ste se pogovarjale včeraj

Neposredna povezava do sporočila: 4741
20.5.2009 21:46:19   
Lucka1

Z naše strani ne. Kaj pa če ima kako trepalnico v očeh????? Al pa prepih mal dobil???? Al pa nima dovolj solz v očeh?????

Naš Roky si je okice menca le takrat, ko je delno zaspan. Takrat pa si jih fullll menca. Pa ko ga je nekje prepih dobil.

Želimo pa vam, da čimprej okrevate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hm, mogoče pa res prepih - luftam po cele dneve in je dejansko prepih po stanovanju?  Bom bolj pazila, čeprav se mi je zdelo, da sem.

Neposredna povezava do sporočila: 4742
20.5.2009 21:47:07   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

moj menca učke ko je zaspan

ja jaz tudi mojega strižem z mašinco tko da noben ne daje za frizerja

meni pa ni nobena odgovorila o kakšnih knjigicah ste se pogovarjale včeraj

Afnica mala je imela knjigico o živalih s sabo za Neli Pa jo je Pikicastonoga vidla in hotla met (na vsak načinuser posted image user posted image user posted image , smo preletale vse knjigarne da smo jo dobileuser posted image user posted image user posted image , na koncu v Mercatorju).

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
20.5.2009 21:47:32   
gogabojan

Za torek smo se mal pogovarjale da bi šle peš na Rožnik. Se jih je kar nekaj strinjalo!!!!

Nisem vedela. Te pa mene ne bo. user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne smem hoditi predolgo, ne v hrib hoditi, ne dolgo voziti, ne težko dvigati.

Če nevte šle na Rožnik, pa se vam z veseljem pridružim.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
20.5.2009 21:49:06   
laknerš

Nisem vedela. Te pa mene ne bo. user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne smem hoditi predolgo, ne v hrib hoditi, ne dolgo voziti, ne težko dvigati.

Saj lahko pa mi gremo na Rožnik prej, pol pa ti in vse ostale pridete ko prisopihamo dol!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4745
20.5.2009 21:52:37   
ajetam@
rožnik. superrr. to bi pa šla z veseljem. sam voziček gor rinit je kriza a ni? bi šlo lažje s kengurujčkom...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
20.5.2009 21:54:31   
gogabojan

Saj lahko pa mi gremo na Rožnik prej, pol pa ti in vse ostale pridete ko prisopihamo dol!!!

A veš, da sem hotela to predlagati, pa nisem, ker nisem hotela, da potem hitite dol. Saj se bomo še zmenile do konca pomoje v PON. Drgač pa mislim, da ko se boste odpravljale dol z Rožnika, pokličete prej, jaz pa med tem časom prišibam tja.

Tako nebi imele časovne omejitve.

UUUUUUUU Fak, jutri mam roditeljski sestanek. Šele zdaj sem se spomnila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madona net počasi dela, ker smajliji se na vsake kvatre zasmeje. Saj ni čudn, moj na netu, nevem koliko strani odprtih, jaz tu imam 5 strani odprtih......

Upam da uste prpopat gor, brez error variante. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
20.5.2009 21:57:34   
PikicaStonoga

JA jaz sem tud za to! user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
20.5.2009 21:59:56   
Lucka1
punce lih sem opazila, da manjka samo 10 strani do novega dela!!!!! ČVEKE ČVEKASTE smo user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
20.5.2009 22:02:52   
Tejčika29
Punce, sem čist fuč, sem prvič to sezono orng gonla, pa še moj me je zadi teru, bi ga tak našutirala....... Ampak počutim se super in vesela da sem nekaj naredila zase. Ugotovila sem, da vozičkanje ni kurjenje kalorij in nabiranje kondicije ampak en lep sprehod in nič drugega. Ojej bo treba orng delat da se spravim v formo.

Striženje - v Celju pri povprečnem frizerju 40 EUR barvanje in striženje, moj plača 10 EUR za striženje pa glavo mu opere in posuši. Da o cenah pri Kristjanu in podobnih ne bi niti govorila ker pod 70 nič kaj ne dobiš.

Grem na kauč rito in noge počivat dat user posted image ! Nočko vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?