|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
20.5.2009 12:03:53   
iraira
Mi imamo pa zobeke....dva na enkrat sta ven pokukalauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
20.5.2009 12:10:20   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Mi imamo pa zobeke....dva na enkrat sta ven pokukalauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

ja super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
20.5.2009 12:21:12   
Lucka1
Najprej zaželim VSE NAJ NAJ NAJ LUMPIJEM, ki danes praznujejo

Nejki
user posted image user posted image user posted image ,

Nikuuser posted image , Blažuuser posted image in Rokuuser posted image  

SUPER STE SE IMELE, kot berem in vidim slikice na FB - lepo. Škoda, da nama ni uspelo priti.

Sicer pa ima user posted image 2 zobka - obe enkici spodaj prišli končno ven z 4 dnevnim razmikom. Revež se je toliko namučil....blagor tistim dojenčkom, ki niti ne opazijo, pa so zobje že zunaj.

Sem ga pa danes peljala k P, ker si zadnje 2 dni neprestano menca okice - a še kateri to dela? Je rekla, da ga mogoče moti vse to v zraku, da pa alergija ne more bit, ker je še premajhen za alergije tega tipa (ala cvetni prah). Dala mi je še kremico za veke (te ima potem čisto rdeče, ko si menca, same okice pa izgledajo čisto ok), ki naj bi ublažila rdečino in srbenje, pa še blago antibiotično deluje, da se mu kaj ne okuži.....
Danes sem že bila na sprehodu - do P in nazaj, pa še malo naokoli. Popoldan se pa mogoče spravim do Atlantisa ali vsaj BTCja.

No, toliko od mene.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
20.5.2009 12:23:57   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ej kdo vaju pa frizira? Jaz mam eno res komad drago frizerko da me prav srce boli vsakič ko grem ke.

kolk pa daš? Mene tudi drago pride kratko striženje+barvanje konic....pa imam res kratko frizurco, ko se grem strižt, tako da vsega skup pobarva za mogoče 2 pramena ene dolgolaske user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
20.5.2009 12:26:35   
Lucka1

Grem pogledat kako je mami cunje obesila user posted image
No pol pa še mal psu težit user posted image

jolly Taj je pa res faca..user posted image user posted image user posted image ..naš še niti približno ne puza...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
20.5.2009 12:36:25   
Lucka1

pri nas enako.....no desna enka je 4 dni prej pokazala prvo pikico.....takoj nato še leva

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
20.5.2009 12:38:33   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

pri nas enako.....no desna enka je 4 dni prej pokazala prvo pikico.....takoj nato še leva

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tudi za vas. Pri nas ni bilo včeraj še nič danes pa dva naenkrat. Se je pa že dolgo matrala revicauser posted image  user posted image .

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
20.5.2009 12:39:41   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

ja super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je videla včeraj Gajo kakšne zobke ima pa se je malo zamislila in ukrepala tudi ona user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
20.5.2009 13:08:14   
coccinella
user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Je videla včeraj Gajo kakšne zobke ima pa se je malo zamislila in ukrepala tudi ona user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
20.5.2009 13:30:28   
Tejčika29
Heja ho!

Mi smo pa zelo napredovali v 1 tednu, tako da kar gledam. Alina samostojno sedi, tudi iz tal se dvigne v sedeč položaj, če ji noge držim k tlom. Okrog sebe se že nekaj dni suče, obrati gredo sicer bolj slabo, oz. samodejno ko se prekopicuje kadar se zažene za kakšno igračko. Prav lepo jo je gledat, tok živahna je na tleh.

Čestitke za zobke, pri nas jih še ni, tudi jaz sem jih dobila po 10 mesecih.

Čestitke vsem slavljencem danes.

Pri nas se oblači, dopoldne je pa kugla žgala ko smo šetkale naokoli... Kaj čmo, upam da ne bo dež, včeraj ni bilo hudega pri nas, je bila nevihta in je fino spralo.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
20.5.2009 13:45:49   
suzy124
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Vse naj naj Nejki, Niku, Blažu in Roku za sedem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
20.5.2009 13:50:15   
suzy124

user posted image user posted image user posted image user posted image   za zobeke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
20.5.2009 13:52:46   
jolly123

Ej kdo vaju pa frizira? Jaz mam eno res komad drago frizerko da me prav srce boli vsakič ko grem ke.

kolk pa daš? Mene tudi drago pride kratko striženje+barvanje konic....pa imam res kratko frizurco, ko se grem strižt, tako da vsega skup pobarva za mogoče 2 pramena ene dolgolaske user posted image

60 €..men se zdi to kar veliko no za barvanje in striženje.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
20.5.2009 13:55:00   
suzy124
Dober dan

Fino da ste se imele superuser posted image user posted image user posted image , midva nisma uspela pridet, pa tak dober da nisma ker mislim da imama vodene kozeuser posted image user posted image user posted image
Grema zdle ob pol treh se k P pokaza da pove kaj je.

Nič grem pripravir stvari za P potem pa ga bom mogla zbudituser posted image user posted image da boma šla.
Se potem javim in povem kaj je povedala P.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
20.5.2009 14:45:59   
ajetam@

user posted image user posted image user posted image   ufffffffffffffffff kok jest enga keša pršparam ej user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
20.5.2009 15:58:05   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

user posted image user posted image user posted image   ufffffffffffffffff kok jest enga keša pršparam ej user posted image

user posted image user posted image user posted image Sej zato pa hodim na vsake 4 meseca user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
20.5.2009 17:15:11   
laknerš
Jest mam tvojo igračko. Je včeraj ostala sama samcata pa sem jo jest vzela. Mam uno igračo k se ji reče Labirint - se mi zdi!!!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
20.5.2009 17:17:41   
laknerš

Pismo ej. Jest dam 25€ pa mam dvakrat tolk las kot ti.  Drugač je bil pa namen da Lovely mene navije.

Sem bla pri njej na obisku in je blo super. Inya je bila sicer bolj slaba gostiteljica ker je cel obisk spala ampak bo že drugič bolje.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
20.5.2009 17:55:50   
timnala

user posted image  Kaj tolko?

K men pa frizerka na dom pride pa me ustrize, pobarva, naredi pramene in potem celo frizurco pa dam 20€. user posted image
Če pride pa ena druga pa dam za vse to 30€, kar je se vedno zelo ugodno.

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
20.5.2009 18:35:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Pismo ej. Jest dam 25€ pa mam dvakrat tolk las kot ti.  Drugač je bil pa namen da Lovely mene navije.

Sem bla pri njej na obisku in je blo super. Inya je bila sicer bolj slaba gostiteljica ker je cel obisk spala ampak bo že drugič bolje.

Ja kam pa to hodiš???

Boš morala večkrat k Lovely da bo Inya spala user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
20.5.2009 19:02:45   
timnala
Lahk pa k men pridete pa jo narocam takrat in nas vse postima user posted image
Pa se taka mal bolj na off je, ce se ji pustis..jaz sem pri frizurci bolj dolgocasne sorte in ne eksperimentiram vec user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
20.5.2009 19:03:31   
laknerš

Ja kam pa to hodiš???

K Lidiji tuki v Cerkljah pa ful dobr naredi!!!  Lohk ti dam cifro pa se naročiš.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
20.5.2009 19:13:59   
timnala
Se to glede frizerjev - so se zadnjic menda neki frizerke pri nas hudovale, da kao pri nas je pa folku tezko 5 eurov dat za mosko strizenje, v Ljubljani so pa cene za tako storitev okol 20€. Je razlika, tako kot pri vsem ostalem..zal.

Aja, glede fotk s piknika..a je mogoce kaksna moznost, da bi se vse dale na en cd pa tisti cd potem potuje okol, da si jih presnamemo. Ker ce bomo gnjavile po mailih za fotkice, bo hudo, ker nas je tolk user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
20.5.2009 20:37:40   
jolly123

Ja kam pa to hodiš???

K Lidiji tuki v Cerkljah pa ful dobr naredi!!!  Lohk ti dam cifro pa se naročiš.

Pismo a veš da si k telim vaškim sploh ne upam it pa ne vem zakaj. Sem včasih hodila k uni na sp. Brnik pa sem bila vedno taka kot bi ušla iz kakih ameriških grozljivk user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
20.5.2009 20:56:01   
laknerš

Ja kam pa to hodiš???

Pismo a veš da si k telim vaškim sploh ne upam it pa ne vem zakaj. Sem včasih hodila k uni na sp. Brnik pa sem bila vedno taka kot bi ušla iz kakih ameriških grozljivk user posted image

Jest mislim da ni slaba. Če je bila dovolj dobra za ženo Billa Clintona bo pa tudi za tebe.  Drugač pa, a jest zgledam kot iz ameriških grozljivk. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?