|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
19.5.2009 15:10:44   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dan,

vem, da sem vas pustila čakati, pa mi ne zameriti. Novičke niso ravno najboljše.

Naše vrečke so se zmanjšale, niti ni v njih plodu, zato me v petek čaka abrazija.
Žal tako je, če pa že mora biti, naj bo čimprej za mano. K sreči sem se zmenila z dr. D-jem, da mi jo bo on opravil.

Jaz se vam najlepše zahvaljujem za pestke in dobre želje, sam bog ve, da sem jih res potrebovala, žal mi ni bilo namenjeno. Bo pa naslednjič.

No, pa je prišel čas, ko se tudi jaz za nekaj časa poslavljam od foruma. Če ne za dlje pa vsaj do naslednjega tedena, ko bo  tole hudo za mano. Prosim vas, če bi katera prevzela seznamček za ta čas.
Bom pa v času moje odsotnosti veliko mislila na vas in seveda držala pestke, da uspe vsaki izmed nas.

.....pa ne nooooooo user posted image user posted image user posted image ....pa tko sem mislila da bodo lepe noviceuser posted image user posted image user posted image .....žal mi je mismis za vaju res iz srca mi je žaluser posted image user posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
19.5.2009 15:15:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

gloria, a tebe pa tudi računslnik zafrkava. Mene zdaj malo manj, ampk ma še včasih slabe dni.

...ja sem brez njega...še skoz je na čiščenjuuser posted image ...se pa mal šlepam pri dobri sosediuser posted image ko Nik spi...slike so mi HB spasili sem pa zgubila vse kaj sem imela goruser posted image ...joj tebi se pa tudi Rim približuje a ne da...kok gre hiter tale nosečnostuser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
19.5.2009 15:50:16   
Kruce Fiks
Bom kar po resnic povedav! To me je pa zdej oči zalil! mišmiš in kolega, držta se!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
19.5.2009 16:02:33   
spelka12
mišmiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še zmerej si naša, te ne damo. Hitro se nam spet pridruži. ŽAL MI JE!!!!!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
19.5.2009 16:07:39   
Lsica
mismis, kako žalostna novica... Ko bi le lahko pomagala, pa je vse kar lahko rečem, da mi je žal in da upam, da bo kmalu tvoja zgodba drugačna... Želim ti vse najbolje in da tole čim hitreje daš skozi...potem pa novim zmagam naproti!!!

Per aspera ad astra.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
19.5.2009 16:43:35   
obayifo
mismis, bemti, sej ne vem... tolažba itak ne nuca, sm pa ful žalostna za vaju in kr mal jezna, ker ni ratal. pa kaj so aprila delal z vami tm na gk... v glavnem, punca, tole dat skos, naslednič pa mora bit! ma da dr D zrihta tko k treba, me te bomo pa počakale in držale pesti

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
19.5.2009 17:00:48   
miklarom
mismis - še tukaj, žal mi je res še vedno user posted image ,objemček user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
19.5.2009 18:09:55   
obayifo
Reby, jaz imam v torek nasl.teden pregled in bom šla pol še v P se prjavt in iskat nalepke. a ti si šla danes? si dobila razpored predavanj?

Lu33, jaz sem tudi imela te težave (vstavljala sem utrogestan) in ravno tako G ni mogla določit ali je izcedek ali je ostanek tablet, mi je pa predpisala canesten cremo in svetovala multigyn vitagyn in podobne 'rcnije' brez recepta, takrat sem bila še doma in sem si lahko prvoščla mal več počitka 'z nogami narazen', da ni blo kar naprej vlažno in toplo.. pa je šlo mimo. sicer boš pa čez 2-3 tedne itak končala s tem, a ne?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
19.5.2009 18:46:31   
nokes
ojoj, mišmiška, user posted image user posted image user posted image , sem verjela do zadnjega, da se bo ta odisejada dobro končala. user posted image  ni pošteno!user posted image user posted image user posted image  drži se, mislim nate, javi se kaj!

nokes

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
19.5.2009 20:31:59   
mlinčka
Mišmiša, samo objamem te lahko...user posted image

Da ni fer pa itak že veš...

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
19.5.2009 20:32:57   
Lu33
Ja, še za ene tri tedne imam tablet. Drugač sem tud jaz še doma, sem prejšnji teden nekaj malga krvavela. Sem tako paniko nardila ( v treh dneh dvakrat na urgenco letela), pol me je pa osebni G kar mal nap., naj se neham sekirat, pa paničart,  da imam itak že vsa možna zdravila in da me ne vidi naslednje 4 tedne - ko imam redni pregled. Mi je šlo kar malo na jok - sem ful občutljiva, pa saj smo najbrž vse mal bolj občutljive. Nenazadnje je za vsako od nas bila kar dolga pot do sreče. A ne ?

Še nekaj vas moram vprašat. Prejšnji teden so mi izginili vsi nosečniški znaki ( slabost, boleče prsi - tud zmanjšale so se) Se je še kateri kaj podobnega zgodilo, pa je bilo pol vse vredu?

Joj, jaz se kar ne morem sprostit, pa res začet uživati v nosečnosti. Za vsako spremembo pomislim da prinaša najhujše!
A se tud ve tako počutite?

mismis - če si prišla do tukaj, boš sigurno enkrat tudi do srečnega konca!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
19.5.2009 20:35:55   
Shuka
mismis - sem bila zelo vesela novičke, da si nosečka in danes mi gre kar na jok, ko tole berem. Vem, da se boš pobrala in znova stopila v akcijo a prej pozdravi svojo dušo in misli na prihodnost, verjemi da bo lepa. user posted image

soncek85, Laralight, Ledenka, Kalina, Kicsi, mojsonček - vsem iskrene čestitke za nove člane družine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečkam pa še naprej vse dobrouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
19.5.2009 20:40:38   
sayuri
mismis žal mi je, da moraš čez tole. user posted image  SEm spremljala in potiho upala, da pa mogoče le bo nosečnost napredovala..... Tudi meni je hudo, ko tole berem. Bodi pogumna. V petek naj bo čimprej vse za tabo. Veš, vsaka stvar je za nekaj dobra. S tem se jaz tolažim. Je že moralo biti tako. Vse ima svoj namen. Res... samo ne obupat. Me, punce smo neverjetno močna bitja. Še zavedamo se ne , kaj smo vse sposobne prestat. Drži se. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 19.5.2009 20:41:14 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
19.5.2009 20:51:11   
anci banci

anci banci, kako si kaj? Grem tako zelo poredko pogledat, pa malo prebrat k julijkah, da komaj vem kako se rihtate. pa sploh ne vem, zakaj se ne morem navadit. user posted image

Vse ostale nosečke, lepo se imejte, jaz grem zdaj spet malo držat noge v luft. user posted image

oj lučka

tudi jaz sem malo na julijkah ker se tud jaz ne morem navaditi... drugače pa kr gre... le to da mi gre ta vročina na jetra pa kolena me ful bolijo(verjetno bo zato kriva teža), drugače pa je vse ok..in seveda odšetvam dneve do konca službe

Pa ti?

mismis ...žal mi je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
19.5.2009 21:17:33   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Reby, jaz imam v torek nasl.teden pregled in bom šla pol še v P se prjavt in iskat nalepke. a ti si šla danes? si dobila razpored predavanj?

Ja, sem šla po nalepke. Dobila sem brošuro, kjer je razpored, drugače je pa objavljeno tudi na internetu.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
19.5.2009 21:17:56   
Serendipity
Shuki - tebe sem pa redno pogrešala. Kak si? In kak je tvoj mišek?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
20.5.2009 6:33:33   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
20.5.2009 6:38:21   
Reby
Pa še navijam danes za naju z Lučko user posted image
Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
20.5.2009 6:43:09   
Reby

user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
Goldy (17.06.2009)
Sabsa (24.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Bit, mismis   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU
Četrtek, 21.05.
Sapi - UZ

Petek, 22.05.
Sapi - pregled

Ponedeljek, 25.05.
Mlinčka - pregled

Torek, 26.05.
Goldy - CTG
Špelka - posvetovalnica
Obayifo - pregled
Miklarom - UZ
a.jrad - UZ

Sreda, 27.05.
miska73 - pregled 

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Torek, 02.06.
Kruce - UZ
Sempervivum - pregled

Sreda, 03.06.
Reby- pregled

Ponedeljek, 15.06.
efika - pregled
 user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image

user posted image  Sapi (LJ)
user posted image   Miklarom (MB)
user posted image   Kimsy (LJ)
user posted image    a.jrad (PO) 
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis 

user posted image   

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
20.5.2009 7:13:24   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa še navijam danes za naju z Lučko user posted image
Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

user posted image user posted image

Pa še zame, ker mam tud pregled user posted image in prvič CTG.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
20.5.2009 7:44:03   
sabsa
Lu33 tudi meni so mes nosečnostjo izginili vsi nosečniški znaki, pa so se potem vrnili in sedaj sem noseča 35 tednov. Poznam še nekaj takih primerov. Nič se ne sekiraj. Ti le uživaj v nosečnosti.

Mišmiš še tukaj user posted image . Tudi v tvoje življenje bo posijalo sonce. Takoj za temi oblaki, ki visijo trenutno nad tabo. Ne se vdati.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
20.5.2009 9:42:05   
Lu33
O, sabsa hvala, si me pomirila.
Pa še za seznamček: PDP 22.12.2009
Naslednji pregled: 10.6. - NS

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
20.5.2009 14:19:38   
lučka 25
Evo mene na raport! user posted image

Na pregledu vse super. Kri, voda v redu, pritisk super, maternični vrat lepo zaprt, otrok v redu (ko je pretipal trebuh), samo ni pa prepričan, če je že obrnjen tako  kot je treba, je nekje vmes. Tako, da imam 9.6. UZ, 10.6. spet pregled. Kar se pa tiče zatekanja, pa je rekel, da dokler že zjutraj niso noge zelo zatečene ni panike, če pa bodo tudi zjutraj vse zatečene pa moram takoj v P, poiskat enega od G, ki bo na voljo, da bodo potem pa že povedali kako in kaj. A ja, pa še to. Od prejšnjega pregleda, ki je bil pred 4 tedni sem se zredila za 1,2 kg, tako, da ima sedaj +2,1kg. Je rekel, da je prav ponosen name in naj kar tako nadaljujem, da se ne bom sedaj slučajno spozabila.user posted image  
V glavnem, me je prav pohvalil, ker sem bla ves čas nasmejana, dobre volje. Je rekel, da je prav vesel, ko vidi nasmejano nosečnico, ki nič ne jamra.

Tako, da novi datumi za seznam so:  9.6. ultrazvok in 10.6. posvetovalnica.

Sva pa danes dobila previjalno komodo. Zdaj bom pa res komaj čakala, da še cunjce dobim, da jih pregledam, preperem,... me je končno zagrabilo, da malo začnem urejata za našega novega člana, za našo mavrico.user posted image  

Reby in Lisica, dobro opravita danes! user posted image  user posted image

gloria, nama je k sreči prijatelj rešil vse. potem pa sav takoj vse naložila še na zunanji disk, da če se nama računalnik še enkrat sesuje, da imava vse podatke shranjene. So pa rabili skoraj en mesec, da so ga postavili na noge pa še zdaj včasih "šepa". Ja, mjoja nosečnost pa kar hitro napreduje, tako kot tvoj Nik hitro raste. Kako gre čas hitro, ko se odvijajo lepe stvari, a ne?

Lu33, dobrodošla še na tej temi, v našem klubu. Kar se pa tiče nosečniških znakov pa so pri meni prišli, pa spet šli, pa se pojavili novi, pa šli,....to je kar ves čas. Tako, da nič bat. user posted image  Glede Prometriuma pa je tudi pri meni bilo tako, da me je na koncu že vse peklo. Ampak sem se navadila, da ko mi je pritekel ven, da sem se šla takoj umit, da me ni več toliko peklo, če pa nisem bila doma pa sem se "umila" kar z robčki, ki jih uporabljamo za brisanje dojenčkeve ritke. Pa mi je kar pomagalo. pa kar se tiče krvavitev v nosečnosti. Pri nas v KR te vedno brez težav vzamejo na dežurni (ginekolog), naredijo temeljit pregled in UZ (prej greš po napotnico na dežurno). Meni j celo moj G rekel, ko sem prišla na pregled ravno 4 dni po krvavitvah (je blo hvala bogu vse v redu), da zakaj me niso obdržali v P, da on to vedno naredi, vsaj za eno noč, tudi če so izvidi dobri. Je pa res, da so G različni, enim je to odveč, drugi pa se res zavzamejo. Sestra na dežurni mi je celo rekl, da moram drugič takoj povedat, da sem IVF-jevka ker je to pri nas pogosteje, pa da nas zato še bolj resno pregledajo.

Se*, prav lepega bušija imaš. user posted image

bit, lepo da gledaš na prej, da sdi pozitivna in kot praviš, avgusta se nam spet pridružiš.user posted image

Shuki, draga moja. user posted image  Saj veš, kaj mislim.

anci banci, ja jaz se ne morem navaditi pri julijkah. Kdaj pokukam, kaj majo že kaj uštimano, pripravljeno, da vem koliko zaostajam. user posted image  vročina pa tudi mene daje, ampak me ponavadi tudi, ko nisem noseča. Sem čez dan bolj notri, zjutraj in zvečer pa grem na sprehode. Sem pa jaz k sreči doma, ker si pa res ne predstavljam, da bi pa sedaj v tej vročini delala, ko smo večinoma zunaj, pa otroke preobleči, previti, v sobi pa 23°C. Mislim, da sem tako vsaj lahko bolj umirjena, da sem spočita, pa še karakterno sem se umirila, ne kompliciram več toliko in tudi planiram ne več prav noro, kot sem prej, ko sem bila že kar malo bolna.user posted image  pa odštevam dneve do porodniške, pa do poroda. Zdaj pa že komaj čakam, se veselim,...

Mlinčkove punce, kako ste. Ve ste pa še bližje porodu, kot ostale julijke. Boste gotovo kar junijke. user posted image

Vse ostale nosečke in nas nosečnik, lepo se imejte. Pri nas je bila sedaj prava poletna ploha.

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
20.5.2009 15:17:35   
Kruce Fiks

Evo mene na raport! user posted image

Na pregledu vse super.
V glavnem, me je prav pohvalil, ker sem bla ves čas nasmejana, dobre volje. Je rekel, da je prav vesel, ko vidi nasmejano nosečnico, ki nič ne jamra.

Pridna!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
20.5.2009 16:59:18   
mlinčka
Mlinčkove punce, kako ste. Ve ste pa še bližje porodu, kot ostale julijke. Boste gotovo kar junijke. user posted image

Ojla, Lučka user posted image !

Ploskam za super pregled in neverjtno minimalen porast kilc user posted image ! Sej vem, da si z malo več štartala, ampak tolk pa spet ne. Veš kaka šlankica boš iz porodnišnice prišla user posted image !

Ja, verjetno bomo kar junijke, ker je pri dvojčkih pač prej, čeprav nimam pa blage veze, kake so kaj prognoze. Če verjameš ali ne, me od prvega UZ ni noben v pipiko gledal user posted image  in se mi ne sanja, kakšno je kaj stanje mojega materničnega vratu. Se bom pustila presenetit user posted image , čeprav majčica pa ne bi bla rada. Je pa vseeno mal prekmal. Morva še kej pripravt prej. Trenutno po adaptaciji stanovanja poteka čistilna akcija, ki gre HB počasi h koncu, potem se pa lahko otroški sobi posvetiva.

Ko tole zatekanje omenjaš, mi je dalo mal mislit. Do zdaj sem občasno minimalno zatekla, kadar sem bla malo dlje na nogah. Je pa res, da so me v mama hotelu fejst razvajal in sem velik počivala. Zdej sem pa nazaj in malo bolj sodelovala pri čiščenju, mam pa že dva dni totalne hlebce na nogah user posted image . Čez noč so malo uplahnili, več ali manj je pa stanje nespremenjeno. Dans mam noge maksimalno u luftu pa tud ne gre prov dost nazaj. Se nisem kej dost sekirala, zdej pa ko berem priporočilo tvojga G pa kar mal tuhtam, če zadevo podcenjujem. Drugač se počutim ok, pritisk je normalen... Bom vidla, kako se bo zadeva naprej odvijala.  

Nič, še naprej naj gre vse po planu pa kako fotko svojga bušija nam privošči!

Reby in Lsica, še na vajine dobre novičke čakamo! 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?