|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
19.5.2009 23:32:38   
gogabojan
Evo ga. Sem že nazaj. Dragija sem zadovoljila na najlepši način kot sem ga lahko.

BILA SEM TIHO enkrat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hecam se......... KAO.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak veste, da državljanska dolžnost pa se ja mora opraviti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem dobila novo energijo za jutri.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovely si se videla na uni slikici????? Ej fenomenalna je pršla. To je takrat, ko sem dvignla roko v zrak, da te kao od zgoraj slikam. SUPER SI. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEJBE, me je moj vprašu, ko sva ležkala skupaj, če sem se imela lepo.

Ej po tako dolgem času slabih novic, živčnosti in nevem kaj, vam povem, da sem bila tistih par ur v RAJU.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav nisem z vsemi klepetala, je bila tak fajn pozitivna energija tam, da je bilo NEPOPISNO RES.

Aja, če pa sem kako preveč butnila, al pa me je mal metalo naokrog (hočemo vrtec, invazija dojenčkov na travi,.....) se vam pa NE opravičujem. Mi je bilo smešno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ste se me že navadile, da sem neka smeška. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 19.5.2009 23:33:45 >

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
20.5.2009 0:27:43   
Tosca
Čer dame (ali pa dobro jutro),
super krasno je bilo na pikniku.user posted image  Vas je bilo zelo prijetno srečati v živo in prav žal mi je bilo, da sva morali tako kmalu iti. Sicer si tudi jaz nisem uspela zapomniti vseh imen, ampak računam, da bo vsekakor še prilika za touser posted image .

Je bil pa res tak intenziven dan, popoldne so prišli sodelavci in šli šele po sedmi uri, potem pa vse pospravit, user posted image  nahranit in zrihtat... Smo bili pa res dobre volje, ker že dolgo nismo sedeli v taki zasedbi. Smo se najedli, naklepetali in še naša miška je bila tako pridna, da kar niso mogli verjeti. Če ne bi malo pojokala, ko je bila zaspana, še vedeli ne bi, da jo imamo, so rekliuser posted image .

Neurje in toča sta tudi pri nas mimo, zdaj pa je skrajni čas, da grem tudi jaz user posted image .

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
20.5.2009 0:31:36   
Tosca
Še prej pa vse najboljše Nejki user posted image user posted image user posted image , Nikuuser posted image , Blažuuser posted image in Rokuuser posted image  za 7 mesecev!

Hja, zgleda, da si bom tudi jaz morala končno nekaj na FB uštimat, da si pogledam slikice od danesuser posted image .

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
20.5.2009 1:27:39   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je posebni dan. Dan, ko naši malčki praznujejo (mini) rojstni dan. Imamo jih že 7!!!!!!!!!!! Le kam čas beži.

Nejka: user posted image

Blaž: user posted image

ROK: user posted image

Nik: user posted image

Evo darila razdeljena, zdaj pa zabava:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinek moj, vse naj naj za 7. mesec. Še malo, pa bo 1. svečka. Mamica te ima rada.

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 20.5.2009 1:29:10 >

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
20.5.2009 7:20:40   
afnica mala
Dobro jutro

vse najboljše Nejki, Blažu, Roku in Niku user posted image user posted image

Mene je tud skrbela nevihta, pa je HB Neli kar spala.

Jo grem zdaj dvignit in zmerit vročino, nekaj je bila vroča zjutraj med hranjenjem.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
20.5.2009 7:29:11   
jolly123
Jutro.  Mi smo kar lepo spali, edin Tajko jemel neke serenade ob enih zjutraj, sem ga komaj umirila in spravila nazaj spat no ampak potem je spla do 6 in 20 uffff tako dolgo ni že od ne vem kdaj. Skor 12 ur spet! Pa pomoje bi še spal, če ga moj ne bi čist nezavedno zbudil ko je vstal,ker je mislil da je zbujen in je šel k njemu živjo Tajko, un pa v luft ves zaliman kaj zdej temu fotru dogaja user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Čer.

Jau sem pa spala od 18.30h do zdaj. Nič jasno. Dobesedno. Nič mi ni blo jasno mal prej k sem se zbudila.

Laknerca, jutri nam je agent ogled hiše prestavil, bom morala od doma malo po enajsti. Sem zdaj zvedla ko sem se zbudila
Tako da po moje se ne bova frizirali. Bova vidli no a prav? Ti kar uleti po dogovoru, bova pa čvekali, zajtrkovali pa kofe spili a ne.

Dans je bilo pa fenomenalno. Grem slikce pogledat na FB.

Sploh ni panike zarad frizure!! Saj lase še dolgo nimam namena stričt ampak pri meni se nikoli ne ve, ko me nekaj prime hočem met takoj.

Ej kdo vaju pa frizira? Jaz mam eno res komad drago frizerko da me prav srce boli vsakič ko grem ke.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
20.5.2009 7:30:16   
jolly123
Pa vse najboljše 7mesečnikom user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
20.5.2009 7:44:37   
iraira
Dobro jutro!

Najprej vse najboljše Nejki, Blažu, Roku in Nikuuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
20.5.2009 7:47:37   
iraira
Mi smo spali še kar ok., vstala je malo do sedme ureuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Je pa sosed včeraj zvečer gnojnico polil po travniku in je takooooooooo smrdelo, da še okna nisem mogla odpret in zluftatuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To je pa čar kmečkega življenjauser posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
20.5.2009 7:57:13   
gogabojan
Ojla.

Uživajte v tem prelepem dnevu.

Pri nas nič posebnega.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
20.5.2009 8:20:16   
afnica mala
Neli nima vročineuser posted image , zgleda da ji je blo ponoči vroče od napora, se je spet počez postavila in je bila kar nekako zagozdena.

Čakam da bo ura 9, da Neli poje, potem pa greva na obisk k enemu dojenčku in vozičkanje.

Lep

Neposredna povezava do sporočila: 4686
20.5.2009 8:23:40   
čebelka77
Dobro jutro. Vidim da ste uživale včeraj, sem vesela za vas. Jaz sem pa imela bolj en tak čuden dan, pa še delat sem šla. Ma bo že.
Drugač pa     ČESTITAM   NEJKI, ROKU, BLAŽU IN NIKU ZA 7,  pa njihovim mamicam tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 4687
20.5.2009 8:24:48   
čebelka77
Grem pogledat slikce zdej iz Tivolija

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
20.5.2009 8:29:36   
gogabojan
Zdaj sem gledala slikice od Branke alias coccinella, in sem ugotovila, da nam igračka manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Na sliki so, doma pa ne....

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
20.5.2009 8:31:41   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Zdaj sem gledala slikice od Branke alias coccinella, in sem ugotovila, da nam igračka manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Na sliki so, doma pa ne....

Je meni moj zadnjič rekel, jah enkrat boš prišla z večimi igračkami domov, drugič pa brez vseh, tko to je user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4690
20.5.2009 8:38:04   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Je meni moj zadnjič rekel, jah enkrat boš prišla z večimi igračkami domov, drugič pa brez vseh, tko to je user posted image user posted image

Pa sem vedela, da sem nekaj pozabila.user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne sam eno stvar, kar tri stvari. Itak se ne sikiram za njih KAO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam tistega valja pa mi je res žal. Z njim se je vsako jutro sam igral, oz. zaigral z njim. Ampak JEBI GA.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
20.5.2009 8:41:39   
timnala
Jutro mamice in user posted image !

Nama je bilo tudi ful lustno vceraj in upam, da se spet kmalu dobimo.
Mamice ste face, user posted image  pa cukrcki vsak posebej.
Fotke so pa tud super in bodo lep spomin. user posted image

Sva pa prisla sele ob 5h domov..pa sploh nisva sla v Btc, ampak v mesto..sicer brezveze, ampak dobro user posted image  In pol je bil bogi revez cist bogi v avtu, kr teklo je od njega, da sem ga kr sproti brisala s plenicko, domov je prisel pa cist mokrih lask in bodija..pa smo ga hitro preoblekli in je bilo ok naprej.

Pa vceraj smo ga prestavili v posteljico..mislim, da mu se ni cist jasno zakaj ima kar enkrat tolk prostora user posted image  Jst sm pa mal tecna, ker imamo zdej spalnico katastrofalno..placa ful mal pa ful velik elementov notr, da ne govorim, da so 3 razlicne sorte pohistva..no, mene osebno to fejst moti user posted image user posted image user posted image  Komi cakam, da se tud nam odpre kje za hisko..smo dali sicer za zazidljivost, ampak lahk da ne bo nic, ker je vse v zelenem pasu user posted image  Bloka ma pa ze pocasi dovolj user posted image

In še čestitke današnjim slavljencem za 7. mini bday                          user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil timnala -- 20.5.2009 8:43:33 >

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 4692
20.5.2009 8:44:57   
timnala
Goga..ja jst pa mislim, da tista, ki bo ugotovila, da ima igracko, ki ni njihova, da jo bo ob priliki vrnila..vsaj jst bi tako naredila. user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
20.5.2009 8:46:50   
jolly123
Moje fotke so tud gor na FB. 

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
20.5.2009 8:51:27   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Goga..ja jst pa mislim, da tista, ki bo ugotovila, da ima igracko, ki ni njihova, da jo bo ob priliki vrnila..vsaj jst bi tako naredila. user posted image

Pa saj se ne sekiram toliko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam tisti valj mi je bil pri srcu, ker ga je Bojan bratcu kupil, s svojo žepnino. Mi je sam to. Za tisto ropotuljco in pa tisto za v usta vlačit pa mi je vseeno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa, Bojan ni nič porajtal, Roky pa še manj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
20.5.2009 8:53:26   
jolly123
Grem pogledat kako je mami cunje obesila user posted image

user posted image

No pol pa še mal psu težit user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4696
20.5.2009 9:12:04   
gogabojan
Zdaj pa grem dol s compa, k nisem nič naredila razen dala prat en stroj.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
20.5.2009 9:12:40   
gogabojan
Drugače nevm nič naredila. Čveka čvekasta in firbec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4698
20.5.2009 9:15:47   
mbd0411
Ha,ha faca tvoj mali.
Čestitke vsem 7 mesečnikom,ki praznujete danes.Juhuuser posted image user posted image user posted image Greva z Nikom na en čvek z Leno 35,ki se nič ne javiuser posted image ,pa danes prav tako praznujeta malo 7...user posted image Bom kako slikco naredila.
Aha naš Nik zna pa od danes nekaj na novo pljuva in mi jezik kaže že od jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
20.5.2009 9:45:55   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Ha,ha faca tvoj mali.
Čestitke vsem 7 mesečnikom,ki praznujete danes.Juhuuser posted image user posted image user posted image Greva z Nikom na en čvek z Leno 35,ki se nič ne javiuser posted image ,pa danes prav tako praznujeta malo 7...user posted image Bom kako slikco naredila.
Aha naš Nik zna pa od danes nekaj na novo pljuva in mi jezik kaže že od jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?