Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.5.2009 23:32:38
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo ga. Sem že nazaj. Dragija sem zadovoljila na najlepši način kot sem ga lahko. BILA SEM TIHO enkrat. Hecam se......... KAO. Itak veste, da državljanska dolžnost pa se ja mora opraviti. Sem dobila novo energijo za jutri. Lovely si se videla na uni slikici????? Ej fenomenalna je pršla. To je takrat, ko sem dvignla roko v zrak, da te kao od zgoraj slikam. SUPER SI. BEJBE, me je moj vprašu, ko sva ležkala skupaj, če sem se imela lepo. Ej po tako dolgem času slabih novic, živčnosti in nevem kaj, vam povem, da sem bila tistih par ur v RAJU. Čeprav nisem z vsemi klepetala, je bila tak fajn pozitivna energija tam, da je bilo NEPOPISNO RES. Aja, če pa sem kako preveč butnila, al pa me je mal metalo naokrog (hočemo vrtec, invazija dojenčkov na travi,.....) se vam pa NE opravičujem. Mi je bilo smešno. Saj ste se me že navadile, da sem neka smeška.
< Sporočilo je popravil gogabojan -- 19.5.2009 23:33:45 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 0:27:43
|
|
|
|
Tosca
|
Čer dame (ali pa dobro jutro), super krasno je bilo na pikniku. Vas je bilo zelo prijetno srečati v živo in prav žal mi je bilo, da sva morali tako kmalu iti. Sicer si tudi jaz nisem uspela zapomniti vseh imen, ampak računam, da bo vsekakor še prilika za to . Je bil pa res tak intenziven dan, popoldne so prišli sodelavci in šli šele po sedmi uri, potem pa vse pospravit, nahranit in zrihtat... Smo bili pa res dobre volje, ker že dolgo nismo sedeli v taki zasedbi. Smo se najedli, naklepetali in še naša miška je bila tako pridna, da kar niso mogli verjeti. Če ne bi malo pojokala, ko je bila zaspana, še vedeli ne bi, da jo imamo, so rekli . Neurje in toča sta tudi pri nas mimo, zdaj pa je skrajni čas, da grem tudi jaz .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 0:31:36
|
|
|
|
Tosca
|
Še prej pa vse najboljše Nejki , Niku , Blažu in Roku za 7 mesecev! Hja, zgleda, da si bom tudi jaz morala končno nekaj na FB uštimat, da si pogledam slikice od danes .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 1:27:39
|
|
|
|
gogabojan
|
Danes je posebni dan. Dan, ko naši malčki praznujejo (mini) rojstni dan. Imamo jih že 7!!!!!!!!!!! Le kam čas beži. Nejka: Blaž: ROK: Nik: Evo darila razdeljena, zdaj pa zabava: Sinek moj, vse naj naj za 7. mesec. Še malo, pa bo 1. svečka. Mamica te ima rada.
< Sporočilo je popravil gogabojan -- 20.5.2009 1:29:10 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 7:20:40
|
|
|
|
afnica mala
|
Dobro jutro vse najboljše Nejki, Blažu, Roku in Niku Mene je tud skrbela nevihta, pa je HB Neli kar spala. Jo grem zdaj dvignit in zmerit vročino, nekaj je bila vroča zjutraj med hranjenjem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 7:29:11
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro. Mi smo kar lepo spali, edin Tajko jemel neke serenade ob enih zjutraj, sem ga komaj umirila in spravila nazaj spat no ampak potem je spla do 6 in 20 uffff tako dolgo ni že od ne vem kdaj. Skor 12 ur spet! Pa pomoje bi še spal, če ga moj ne bi čist nezavedno zbudil ko je vstal,ker je mislil da je zbujen in je šel k njemu živjo Tajko, un pa v luft ves zaliman kaj zdej temu fotru dogaja IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Čer. Jau sem pa spala od 18.30h do zdaj. Nič jasno. Dobesedno. Nič mi ni blo jasno mal prej k sem se zbudila. Laknerca, jutri nam je agent ogled hiše prestavil, bom morala od doma malo po enajsti. Sem zdaj zvedla ko sem se zbudila Tako da po moje se ne bova frizirali. Bova vidli no a prav? Ti kar uleti po dogovoru, bova pa čvekali, zajtrkovali pa kofe spili a ne. Dans je bilo pa fenomenalno. Grem slikce pogledat na FB. Sploh ni panike zarad frizure!! Saj lase še dolgo nimam namena stričt ampak pri meni se nikoli ne ve, ko me nekaj prime hočem met takoj. Ej kdo vaju pa frizira? Jaz mam eno res komad drago frizerko da me prav srce boli vsakič ko grem ke.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 7:30:16
|
|
|
|
jolly123
|
Pa vse najboljše 7mesečnikom
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 7:44:37
|
|
|
|
iraira
|
Dobro jutro! Najprej vse najboljše Nejki, Blažu, Roku in Niku
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 7:47:37
|
|
|
|
iraira
|
Mi smo spali še kar ok., vstala je malo do sedme ure Je pa sosed včeraj zvečer gnojnico polil po travniku in je takooooooooo smrdelo, da še okna nisem mogla odpret in zluftat To je pa čar kmečkega življenja
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 7:57:13
|
|
|
|
gogabojan
|
Ojla. Uživajte v tem prelepem dnevu. Pri nas nič posebnega.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:20:16
|
|
|
|
afnica mala
|
Neli nima vročine , zgleda da ji je blo ponoči vroče od napora, se je spet počez postavila in je bila kar nekako zagozdena. Čakam da bo ura 9, da Neli poje, potem pa greva na obisk k enemu dojenčku in vozičkanje. Lep
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:23:40
|
|
|
|
čebelka77
|
Dobro jutro. Vidim da ste uživale včeraj, sem vesela za vas. Jaz sem pa imela bolj en tak čuden dan, pa še delat sem šla. Ma bo že. Drugač pa ČESTITAM NEJKI, ROKU, BLAŽU IN NIKU ZA 7, pa njihovim mamicam tudi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:24:48
|
|
|
|
čebelka77
|
Grem pogledat slikce zdej iz Tivolija
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:29:36
|
|
|
|
gogabojan
|
Zdaj sem gledala slikice od Branke alias coccinella, in sem ugotovila, da nam igračka manjka . Na sliki so, doma pa ne....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:31:41
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Zdaj sem gledala slikice od Branke alias coccinella, in sem ugotovila, da nam igračka manjka . Na sliki so, doma pa ne.... Je meni moj zadnjič rekel, jah enkrat boš prišla z večimi igračkami domov, drugič pa brez vseh, tko to je
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:38:04
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Zdaj sem gledala slikice od Branke alias coccinella, in sem ugotovila, da nam igračka manjka . Na sliki so, doma pa ne.... Je meni moj zadnjič rekel, jah enkrat boš prišla z večimi igračkami domov, drugič pa brez vseh, tko to je Pa sem vedela, da sem nekaj pozabila. . Ne sam eno stvar, kar tri stvari. Itak se ne sikiram za njih KAO , sam tistega valja pa mi je res žal. Z njim se je vsako jutro sam igral, oz. zaigral z njim. Ampak JEBI GA.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:41:39
|
|
|
|
timnala
|
Jutro mamice in ! Nama je bilo tudi ful lustno vceraj in upam, da se spet kmalu dobimo. Mamice ste face, pa cukrcki vsak posebej. Fotke so pa tud super in bodo lep spomin. Sva pa prisla sele ob 5h domov..pa sploh nisva sla v Btc, ampak v mesto..sicer brezveze, ampak dobro In pol je bil bogi revez cist bogi v avtu, kr teklo je od njega, da sem ga kr sproti brisala s plenicko, domov je prisel pa cist mokrih lask in bodija..pa smo ga hitro preoblekli in je bilo ok naprej. Pa vceraj smo ga prestavili v posteljico..mislim, da mu se ni cist jasno zakaj ima kar enkrat tolk prostora Jst sm pa mal tecna, ker imamo zdej spalnico katastrofalno..placa ful mal pa ful velik elementov notr, da ne govorim, da so 3 razlicne sorte pohistva..no, mene osebno to fejst moti Komi cakam, da se tud nam odpre kje za hisko..smo dali sicer za zazidljivost, ampak lahk da ne bo nic, ker je vse v zelenem pasu Bloka ma pa ze pocasi dovolj In še čestitke današnjim slavljencem za 7. mini bday
< Sporočilo je popravil timnala -- 20.5.2009 8:43:33 >
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:44:57
|
|
|
|
timnala
|
Goga..ja jst pa mislim, da tista, ki bo ugotovila, da ima igracko, ki ni njihova, da jo bo ob priliki vrnila..vsaj jst bi tako naredila.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:46:50
|
|
|
|
jolly123
|
Moje fotke so tud gor na FB.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:51:27
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Goga..ja jst pa mislim, da tista, ki bo ugotovila, da ima igracko, ki ni njihova, da jo bo ob priliki vrnila..vsaj jst bi tako naredila. Pa saj se ne sekiram toliko. Sam tisti valj mi je bil pri srcu, ker ga je Bojan bratcu kupil, s svojo žepnino. Mi je sam to. Za tisto ropotuljco in pa tisto za v usta vlačit pa mi je vseeno. Drgač pa, Bojan ni nič porajtal, Roky pa še manj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 8:53:26
|
|
|
|
jolly123
|
Grem pogledat kako je mami cunje obesila No pol pa še mal psu težit
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 9:12:04
|
|
|
|
gogabojan
|
Zdaj pa grem dol s compa, k nisem nič naredila razen dala prat en stroj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 9:12:40
|
|
|
|
gogabojan
|
Drugače nevm nič naredila. Čveka čvekasta in firbec.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 9:15:47
|
|
|
|
mbd0411
|
Ha,ha faca tvoj mali. Čestitke vsem 7 mesečnikom,ki praznujete danes.Juhu Greva z Nikom na en čvek z Leno 35,ki se nič ne javi ,pa danes prav tako praznujeta malo 7... Bom kako slikco naredila. Aha naš Nik zna pa od danes nekaj na novo pljuva in mi jezik kaže že od jutra
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 20.5.2009 9:45:55
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Ha,ha faca tvoj mali. Čestitke vsem 7 mesečnikom,ki praznujete danes.Juhu Greva z Nikom na en čvek z Leno 35,ki se nič ne javi ,pa danes prav tako praznujeta malo 7... Bom kako slikco naredila. Aha naš Nik zna pa od danes nekaj na novo pljuva in mi jezik kaže že od jutra
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?