|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
18.5.2009 10:24:43   
ninasiki
čau bejbe

najprej en veeeeeeeeeeeeeeelllllllllliiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk  pozdrau za februarko welcome backuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

no pa smo spet kle kjer mormo use bit da vemo kaj se dogaja jst se že rihtam za pregled tko da vas samo pozdravim in za podrobnejše informacije se slišimo popoudan

aja melitka hvala za informacije za češnje upam da se bom lahko udeležila

uživite na sončku pa se slišimo

papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
18.5.2009 10:24:56   
malaMravljica
Februarka, oooooooojla, kolk sem vesela, da si spet tukaj. Pa vse je ok a ne da, ker ze s kosem za smeti okol skaces user posted image user posted image

S temi cesnajmi mi delate take luste, da se bom en dan v avto usedla in peljala do doma, hmm.. pa bi se res lahko v ponedeljek po prazniku cesenj user posted image  

Stuhica, ma ves, da sem res ze doktorirala s temi vozicki. Da ni prevelik, da je udoben za otroka, da se rocaj zvisa in mojega zraven ne bo hrbet bolel, da se sportni del obrne v obe smeri, da bo sel po makadamu, da ni pretezek, da ni prevelik za moj avto, da gre ena dobra lupinica zraven in bla bla bla. Najprej je bil Jane, pol Quinni, pol sem rekla, da vozka za nas ni, sedaj je pa Bugaboo. Sam ta je pa tko drag, bo pac iz druge roke, saj ni panike.  Mojemu sem rekla, da nov pride tudi 1000 eur, pa je rekel, da saj najin dojencek se nima izpita za avto zakaj mu avto kupujem user posted image user posted image  oh, jaz nikoli nisem pomilsila, da bi res 1000 eur dala.
Sem mu pa vceraj omenila tisto prenosno postlco, ki jo imam ugledano in sem rekla da je super velika, super lahka, super hitro se zlozi in to v torbo, pa super so vsi zadovoljni z njo in jaz sem ze tudi super ceno dobila, jo pa zaenkrat se ne mislim kupit. N atak komentar spet ni mogel kaj dosti negativnega odgovorit. Punce, ce rabte psihologinjo za vase fante se javim, men se vsi smejijo kako jaz mojemu zadeve predstavim user posted image  

Pravoda, naceloma se prve brcike cutijo med 16 in 24 tednom, najpogosteje med 18 in 22 tednom.  V prvi nosecnosti se cutijo recimo kasnje, ker se ne poznamo obcutka brcik, pa ker je maternica se precej trda in skrcena. Pa recimo suhice jih lahko obcutijo mal prej. Mogoce je tudi, da pride do mal napacnega izracuna pdp-ja in si kaksen teden manj noseca in je spet tu razlog. Mogoce je tudi, da dojencek tako lezi, da ga pac se ne cutis. Ce je do sedaj srcek mocno bil si ne rabis delat nobenih skrbi.
Pa nisem jaz tako pametna, v moji knjigi to pise user posted image

Karmen, user posted image user posted image user posted image  suuuuuper. Pa prve dni je cist mozno, da ga ne bos vsak dan cutila, da se ne bos kaj sekirala. Bo pa vsak dan mocnejsi, bos videla bo kmalu tako brcnil, das e sam vprasas od kje ma tolk moci. Drugac pa vse jasno  user posted image

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 18.5.2009 10:28:57 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
18.5.2009 11:17:09   
gorenka
Februarka - pozdravljena nazaj med nami! user posted image user posted image  Upam da se dobro počutiš! In ti je blo dolgčas po nas čvekah?...kar priznajuser posted image

Karmen - lepo da si na polno zaposlena in te razganja od energije...pa kot berem tvojga user posted image  tut! Čestitam za prve nežne brce, oziroma user posted image !

Je bilo pa očitno ta vikend nekaj v zraku, se je tut pri meni konkretno dogajalo. Sem šla v petek na večerjo s kolegicam...jim povedala veselo novico...itak je blo pol čvekanje eno čez drugouser posted image . Pa se ni moj user posted image  nič pritoževal čez ves šunder v restavraciji...dokler nisem prišla domov in se ulegla. Pol je blo pa noro...tako intenzivno se je premikalouser posted image , da je še oči dal roko na bušija in prvič čutil gibe! Sva bla oba čist stopljena od sreče!user posted image  Pa v soboto in nedeljo je tut čist gibal...dons je pa ponedeljek in zgleda je čist po mami...zaliman kot začetek tednauser posted image

Mravljica - sem si tut jst mal vzela čas za pregled vozičkov (za vsak primer če ga ne dobiva od tete) in morm rečt da hočeš nočeš res na koncu lahko narediš študijo s tega...tako da če se bom danes dobro počutila skočiva z user posted image  na hitco u trgovino pogledat...se pa nagibava na športne modele...(quennija speedi, pp g3, bebe confort-high treck)...bogabooja sem tut gledala, pa mi je všeč ampak res malo predrag...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
18.5.2009 11:56:30   
stuhica
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo februarka pozdravljena doma... Si v redu se dobr počutiš? Upam d aje vse Ok!

Ninasiki kako je šlo danes na pregledu? Jaz ga imam komaj naslednji teden v sredo tako d amoram še počakat... sm pa fejst razmišljala glede dopusta...

DOPUST Sm brala da po 30 tednu kao nobena zavarovalnica ne krije stroškov če rodiš v kaki drugi državi ( al a hrvaška, itd, za Eu pa tud nisem sigurna.) naš je planiral dopust konc avgusta in začetek septembra pa ga bom mogla prosit če bi prestavu, ker takrat bom pa že v 31 -32 teden pa ne vem če je ravn priporočljivo sploh jaz k imam skoz ene težave...  a  ve si ga boste privoščile v sezoni do konca avgusta, la gre ktera tud kasneje??  A mislite da preveč zganam paniko??

mala mravljica- ah ja glede prenosne posteljiceuser posted image , midva so jo kupila pa sem zadovoljna bila z njo smo jo s seboj vzeli na dopust na morje in smo bili zadovoljni, je blo fajn k nam je še ena žlahta posodila jogi tako da smo mu za podlago lepo dali jogi in je  bilo kot prava posteljica, tko da je bilo super, pa še tisto porvo leto sem bila skoraj en mesec na morju z tamalim tako da mi je kr odslužila svoj namen.. Zdej če jo rabiš le dvakrat na leto po par dni, niti ni tolk funkcionalna, če pa  za več se pa že splača, je pa čist kot nova ker praktično je tamali spal v njej mogoče vsega skupi dva meseca... če bi vse seštel...

Karmen bravouser posted image user posted image za brcike... jaz konkretno brcik še ne čutim, čutim pa pa neko kruljenje in žuborenje po trebuščku tako da tudi to je to... sem pa bl močne postavice pa je tud to morda razlog.. čeprav sem že 7 kg šla dol, zredila se nisem nazaj še čisto nič...
.

Gorenka. tud našmu se je sicer t ateden neki dogajalo, kje pa dragi tud dal rokico na trebuščka pa pravi da ga je prav čutl, sicer pa če se vležem in potem pogledam svoj trebušček se prav vidi kako še nekdo diha v mojem trebuščkuuser posted image user posted image  je prav zabavno... takrat utd vem da je vse ok in da je z user posted image  vse v redu, samo moram se čist umirit, pa včasih malce zrak zadržat potem se pa res lepo vidi...

Pravoda imaš tako daleč zdravnika, pa tkao zgodaj moraš iti... oh bogica... jaz ne vem kako bi zdaj vstala ob 6h ker smo se navadl da  spimo do pol osmih s tamalim včasih potegnem tud do osmih, je pa res da pa tud zgodi zjutraj hodm spat... user posted image user posted image user posted image

Nočno lulanje. me zanima ali že kaj pogosto hodite na to opravilo ponoči, jaz sem ponoči obvezno vsa, enkrat, če ne dva do trikraat... user posted image  se mi zdi že tako zgodaj kaj šele bo potem proti koncu..user posted image user posted image

nč grem s emal prsilt da bi kaj za šolo nardila se mi že meša... user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
18.5.2009 12:20:20   
Februarka08
No, evo, da se vam malo posvetim. Sem prebrala, da ste vse ful lepo mislile name in res najlepša hvala user posted image user posted image

No, pa da malo opišem kako je potekalo:
V četrtek zjutraj sem mogla pridt tja, potem sem 2 uri čakala na sobo user posted image me je že vse bolelo, lačna pa tud kot volk, ker sem mogla bit tešč user posted image ko so mi končno kri vzeli, sem lahko pojedla en ogromen sendvič user posted image No, pol smo se nastanile v sobi, sem bla še z 2 starejšima gospa, joj, sem rekla, pa to se ne bo nič za zgovarjat, na koncu smo pa kar v dobre debate padle user posted image smo ugotovile, da se vse poznamo preko nekoga drugega in da je svet res majhen user posted image potem pa ležanje... pa spet ležanje... pa spetuser posted image user posted image smo dobile za večerjo samo juho, ker nas je čakala operacija, no meni so celo prinesli še nekaj zraven, da ne bi bil dojenček lačen. user posted image Zjutraj pa nič jest, nič pit, čakat na operacijo. Ob 10h so me končno poklicali ... itak strah na vrhuncu, solze v očehuser posted image   pridem v operacijsko, zavoham tist smrad in vidim tisto zeleno barvo okrog mene, mi je samo slabo ratalo user posted image pol so me polegli, me privezali in naštimali na vse možne aparature, mi vstavili kanal (pa žile so se čist skrile, mi še to niso mogli narest  takojuser posted image ) pa pravi sestra, da se mi bo počasi mal začel vrtet in bom zaspala... jaz nisem nič čutila, potem pa vidim dr. da pride do mene, mi dajo masko na nos, za tistem se pa nič več ne spomnim. Ne kako so me prenesli na posteljo, nič... pomoje bi mi lahko noge odrezali pa ne bi vedlauser posted image   no, pol so me zbujali in se drli halo, halo, jaz se zbudim še v operacijski in me vprašajo kako sem, jaz pa še itak vsa zadeta in napol mrtva skup spravim stavek: Kako je z dojenčkom? user posted image   So se mi vse smejale in je ena rekla, ja ne vem, spi. user posted image No, potem greš v sobo za prebujanje, aparat ti vsakih 5 min meri RR, sestra te hodi gledat, pol sem šla pa nazaj v sobo. Takrat je bla največja želja, da bi dojenček malo zamigal, da bi vedla da je vse ok. No, pa je kmalu potrkal user posted image potem pa 24 ur ne jest, ne pit... mal tekočine po požirkih... men je blo noro slabo, lačna... user posted image
To je blo to. Od operacije me nihšče sploh ni pogledal!user posted image Nič. Samo 1x na dan me je dr. vprašal če sem ok, če krvavim in podobno. To je blo to. Sestre ful prijazne, dohtarji živ obup. Katastrofa, so se mi prav zameriliuser posted image Sem si zadala, da ne pridem več tja, razen še oktobra en štuk višje.  user posted image   Upam. No, zdej sem pomoje vse naložila, če ma katera cajt, je prebrala, če pa ne, pa tud prav.  user posted image Sicer je pa tko, da je tam itak živ dolgčas, pogrešaš domače, še posebno moža in otroka. Ko sta me prišla pogledat, se je Larisa tako smejala in me objela da je to nekaj nepozabnega, najlepšega. No, samo da sem zdaj doma, da bom šla spat v svojo postlo in da ne bom sama v njej.  
Navodila za naprej so samo, da morm nujno vsak dan popit 300 mg Mg, počivat, mi je dal 14 dni bolniške, potem mam pregled pri svoji G in nič spolnih odnosov user posted image user posted image   uf, zmešal se nama bo user posted image

Zih ste me že site, sem mogla mal nadoknadit čvekanje user posted image Pridem še potem kaj, itak pa nisem nič na tekočem.
No, sem si pa na hitro ogledala vaše bušije in so najlepši user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
18.5.2009 12:32:48   
katrin***
Ojla,

Februarka08...lepo da je vse o.k, z izjemo zdravnikov, ki itak mislijo, da so bogoviuser posted image user posted image user posted image  Vem, kako vama mora biti, ko ti pravi, da nič seksa - za noret ja. Tudi pri nama je bilo dober mesec in pol tako, ker nisva smela, ker sem imela posteljico prenizko - no, hvala bogu se je odmaknilauser posted image user posted image user posted image  in mi veselouser posted image  naprej. Ampak se vse da preživeti za tele naše user posted image  veš. Ko sm mojmu povedala, da zdej je pa tko a ne, sploh ni mel kšne preetirane želje.

Drugače pa je fino fajn lepo ko zunaj tako sonček sije a ne?

Se slišimo, šibam še mal delat user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2881
18.5.2009 12:45:32   
Februarka08
Punce, ne se sekirat zarad kg user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/250-kilska-zenska-rodila-zdravega-decka.html

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
18.5.2009 14:04:01   
katrin***
Punce,

mislim da je bila ravnokar naša prva brcika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da se bo ponovilo, da bom za zihr.

Joj sm vesela, k sm komej čakala.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2883
18.5.2009 14:09:24   
spelka12
februarka samo da je vse ok s tabo in user posted image . Bo kmalu pozabljeno verjemi.

A vas tudi tako boli spodaj? Medenične mišice me bolijo ko user posted image , tudi ko grem lulat imam občutek, kot da bo user posted image  zdaj zdaj padel ven. V trebuhu me pa zvija kot pred menstro, špika..... izcedka iz dojk je tud vedno več. Bojim se, da ne bom prezgodaj rodila. Moja g. pa kot da ni ničuser posted image . Še materničnega vratu mi ne pregleda, čeprav sem jo parkrat opozorila na to.

Kam boste šle ve na morfologijo?
Vsem oktoberkam en velik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2884
18.5.2009 14:26:30   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Punce, ne se sekirat zarad kg user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/250-kilska-zenska-rodila-zdravega-decka.html

kaj si nam hotla s tem povedat, mogoce nas motivirat user posted image user posted image user posted image

Katrin, super za brciko user posted image user posted image  Mal pri miru bit, pa bo se brcal/a.

Stuhica, ja prenosno postlco bomo mi kar ponucali ves, definitivno ne bo le dvakrat na leto ampak upam, da kar konkretna uporaba. Sem ze razmisljala, da je ne bi imela, da bi ga pac povsod dala kar k nama spat, sam ko mora sam spat pol nikoli ne ves kam bo fliknil dol s postelje, jaz se bom kar se za prenosno odlocila. Ugledano imam pa tole http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artnum=7317680400673&ls=d&mode=1&campaign=ps2fa&zanpid=1241364722981285889

Spelka, na prezgodnji porod ne smes milsiti se vsaj 10 debelih tednov. Sicer otrocicek ze lahko prezivi pri 24 tednih, sam recimo pri 28 tednu jih prezivi ze 79 %, pri 32 tednu pa nad 96 %.  Sicer pa bos kar lepo nosecka do oktobra, me te ne damo na prehitevalni pas.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 18.5.2009 14:34:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 2885
18.5.2009 16:45:39   
ninasiki
evo mene sm že doma user posted image

ja pregled je biu uredu smo poslušal srčka in je rekla da je hitr k raketa in da mora mami pit veliko več vode ker izvidi za vodo niso uredu tko da samo še to popravim pa bo vse cool UPAM user posted image

februarka ja lepo da je vse cool in da si spet v domačem krogu drugače pa midva že od februarja nisva mela postelnih aktivnosti ker se mi je pojstlica lušla in bi lahko prišlo do SS tako da boš vidla sploh ne boš mislila na to čeprau te vsake tok časa razganja ampak se pol spomnš da pa je to prepovedan sadež user posted image user posted image user posted image  tako da sej bo bom da definitivno uprašala na morfologiji če je to še prepovedano al ne upam da ne ker se mi pa tud že moj mal smil

špelka kak izcedek iz dojk maš ti a to mormo met ker jst nimam nč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
18.5.2009 17:14:15   
Anonimen
Februarka08 super, da se je tako izteklo kot se je. Kar se tiče zdravnikov je res, da moraš v teh časih prav '' na leteti '' na normalno dušo v zdraavstvu. Žal je tako ratalo.. No pa važno, da si zdaj doma in , da sta vidva OK.

Stuhica saj svojega osebnega zdravnika z laboratorijem imam 2 minuti od doma, ampak imam ginekologinjo drugje in tako pač hodim k njej v laboratorij. Pa pač grem zjutraj, da službe ne zamudim.. ( ma ja saj vem mogoče sem neumna, ampak pač ne zamujam rada ). Tako, da jutri zjutraj spet hopsa in pogledat našega user posted image Po pravici povedano me zelo skrbi tako, da danes sem bolj nemirne volje...pa še dragi je zaradi službe tako slabe volje da joj. Grrrrruser posted image user posted image

MalaMravljica hvala za napisano o brcikah. Saj prejšni teden se mi je zdelo , da sem neki začutila ampak sedaj nič več. Potem 2 dni kasneje sem se obrnila iz boka na hrbet in se mi je zdelo kot, da se je teža premaknila. Danes pa občasno čutim na določenih mestih v trebuhu rahel pritisk. Ampak ne vem, če je to to. No ja mogoče imam pa res peveč obložen trebušček še od prej... user posted image

Kar se tiče kg sem se zredila nekje 2,5 do 3 ( če sem zaprta user posted image user posted image ). Več pa bomo videli jutri na pregledu ali nas bojo kaj nadrliuser posted image

Kar se tiče posteljnih aktivnosti, se je meni tale vikend po dooooolgem času čisto utrgalo. Sem se morala kar malo brzdati user posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
18.5.2009 17:25:19   
ninasiki
bejbe pozabla sm vam nou datum dat se vid da sm zmatrana in da sploh ne morm razmišlat več zdej bi rabla sam eno kuharco da mi skuha dokonca pol pa naj gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled 15.6 za morfologijo pa še sporočim če boste slučajno kam pisale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
18.5.2009 17:55:29   
rozilu
Samo na hitro vas pozdravim.

Februarka, dobrodošla nazaj! Pozabi na zoprno izkušnjo in samo pozitivno naprej...

Morfologija: meni jo bo kar moja G delala (pa mi npr. NS ni delala, ker nima licence) - a vas so kam drugam poslali? Samoplačniško? Kaj menite bolj izkušene, se splača?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
18.5.2009 18:42:53   
ninčy
Hojla!

No, jaz sem danes že imela MF. Vse super ... videli smo vse, kar se videt da. Fanta lepo rasteta in sta sploh krasno.

Naslednji pregled 18. 6.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
18.5.2009 19:47:02   
spelka12
ninasiki meni se je v 15t pojavil prozoren izcedek, zdej pa počasi že prehaja v kolostrum. Lani se je tud začelo že v 18 tednu. Nič se ne sekiraj, če ga nimaš, to je samo dobro. Mleko bo že prišlo po porodu.
mala mravljica za možnosti preživetja vem, sem lani rodila v 21t, zato me pa zanima, če vas tud tolk boli, a morm alarm zagnat. Je pa lepo prebrat, da me ne dateuser posted image , jest tud nebi šla še nikamor.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
18.5.2009 20:04:41   
Februarka08
Ojla.

Jaz sem bla mal zunaj, je blo prav luštno user posted image čeprav nisem 100% počivala, kar mi ni všečuser posted image bom gotovo raje bolj kar notri... Vsaj teh nekaj dni, da bom mela čisto vest.
Se mi zdi, da sem se totalno napihnila v trebuh user posted image se bom šla potem prav slikat ker tole je že too muchuser posted image prej ko sem ležala na hrbtu, se ni nič videlo, zdaj je ornk hrib pred manouser posted image
Malamravljica, sem prej vas hotla sam mal v dobro voljo spravit s tistim člankom user posted image no, da se ne bi preveč sekirale kakšne o kguser posted image user posted image
Katrin user posted image za brcike, saj bojo kmalu še konkretnejše, boš videlauser posted image
Špelka, jaz sem mela v 1.user posted image tud mal izcedka iz dojk - to je že mlezivo ali kolostrum kot pravijo, 1. hrana za dojenčke, ni nič panike če je. Ene tega sploh nimajo do poroda, enim se pojavi prej. Aja, sej sem videla, da si že seznanjena user posted image Špikanje spodaj in bolečine so tud normalne, ker se maternica širi, kasneje začnejo boleti kolki kot user posted image
Ninasiki, mal več vodice popit, pa bouser posted image user posted image Kar se pa sexa tiče pa... ja, je težko, samo saj se potem navadiš... tud v 1. sva se mogla navadit. user posted image No, nisva bla pa glih 100% abstinentauser posted image
Ninčy user posted image za morfologijouser posted image

Tako, mislim da sem vse pokomentirala, zdaj pa mal relax dokler moj ne pride. Še vedno dela zunajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
18.5.2009 21:50:53   
frrrr
ojla, js sm tolk vn padla, da imam preveč za pokomentirat user posted image bom raje bolj kratka in jedrnata... pokomentirala bom samo kilograme
v prvi nosečnosti sem na 10kg preveč za mojo velikost, zanosila in se zredila za 18 kg. 9 mesecev po porodu sem jih imela 24 manj... torej še mau mojih prej naloženih kilogramov mi je dojenje in vozičkanje pobralo. torej ne se sekirat... jejte kar vam paše v zmernih količinah. kilograme boste potrebovale po porodu za vse neprespane noči, kilometrsko vozičkanje, joškanje v nedogled,...

sicer pa pr nas nč novega... služba, mali v vrtcu. čez vikend smo skočili v prikolo na morje. včeraj sem plavala v morju user posted image mali je pa tut kdaj rito namočil. prav luštno je blo in je blo težko it domov. bi najraje podaljšala, pa ni šlo zaradi delovnih obveznosti. pa drugič kak vikend podaljšamo...

lep in uspešen teden želim vsem! božajte svoje trebuščke!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
19.5.2009 8:47:02   
katrin***
Dobro jutro punce,

še vse spite?user posted image  No, mi smo včeraj res imeli en čudovit dan, ker me je mali/-a zvečer tako nabrcala, da sm enkrat prav poskočila od presenečenja. user posted image user posted image user posted image  In nism mogla več rečt, da nč ne čutim. user posted image  Res je blo lepo in končno sm tut to dočakala. Aja, pa danes smo pri 4 mesecih. Še 14 dni pa gremo na morfologijo in upam, da bomo izvedeli kaj bomo imeli user posted image  ali user posted image . Sicer nama je vseeno, bi pa rada vedla, da se bova vsaj glede imena zedinila in da že kej malega kupim - tako za dušouser posted image .

Dober članek o kg, za katere se prvič v življenju popolnoma nič ne sekiram in se fajn počutim. Želim si le, da bi lahko dojila, ker potem bi šlo pa še lažje dol, tko da upam, da nama bo steklouser posted image  Se bova oba potrudila, k sm mu/ji že sedaj povedala da to bo pa treba k je fino za oba in upam, da me je user posted image  slišal user posted image .

Uživajte se slišimouser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
19.5.2009 9:33:00   
Anonimen
Živjo, punce. No jaz sem iz pregleda. Imela sem MF. Vse je na svojem '' mestu '', veselo skače, dobili pa bomo user posted image . Kar se tiče špikanja imam malo krajši MV zato moram bolj počivati.

Sem pa totalno podrta prišla nazaj. Do zdaj v 8 letih ni bil nikoli slab pap izvid. Sedaj pa C1. Čisto sem paf, sicer me je pomirila, da naj ne skrbim ampak sem čisto paf. Kr jokam se non stop.user posted image user posted image  Ima katera tudi mogoče takle izvid ??user posted image user posted image

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
19.5.2009 9:56:37   
Februarka08
Jutro.

Katrin, super za nove brcike user posted image user posted image to je zdaj res touser posted image a ni enkraten občutek user posted image
Pravoda, ne znam ti svetovati user posted image če ti je rekla G, da se ne obremenjuj preveč, se res ne, ker ni dobro za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tako zaspana user posted image tamala je bla že pred 6-to v luftuuser posted image user posted image user posted image sem mislila da se bom naspala v domači postelji, pa ni šlo. No, mogoče danes.
Zdaj se grem pa spet Mg napit user posted image pa mal tv prečikirat.
Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
19.5.2009 10:15:43   
*chance*
Pozdravljene.

Februarka08 - sem vesela, da se je vse skupaj izteklo tako kot se morauser posted image , kljub neprijaznim dohtarjem.
Stuhica se ti pridružujem pri nočnem lulanju,user posted image jaz tudi moram vstati najmanj enkrat in me tudi skrbi kaj še bo...user posted image
katrin*** tudi jaz sem v nedeljo začutila prve brcike in to kar štirikrat na enem in istem mestu, bile pa so kar konkretne, me res zanima kaj še bo...user posted image
Spelka12 mene tudi špika in boli spodaj, kot da bom vsak čas dobila user posted image , pa v levem kolku me tako boli, da se zvečer komaj skobacam v posteljo...user posted image
Glede morfologije pa sem se po pogovoru z ginekologinjo odločila, da bo dovolj, če mi jo bo opravila samo ona. Tako da imam datum za naslednji pregled z morfologijo 15.6.
ninasiki mene so na pregledu tudi opozorile, da moram popiti vsaj 2 litra tekočine na dan, da je zadosten vnos tekočine bolj pomemben kot vnos hrane,user posted image tako da na zdravje!user posted image
ninčy user posted image za morfologijo.user posted image
frrrr ob branju tvojega posta me je kar poneslo na more...user posted image tudi jaz bi plavala,user posted image no upam, da enkrat naslednji mesec...user posted image
pravoda user posted image za morfologijo,user posted image kar se tiče pa PAP izvida, pa ne skrbi, tako kot ti je dejala G, raje misli preusmeri na user posted image boš videla, da se bo vse uredilo.user posted image

Vsem v tem zaspanem torkovem dopoldnevu pošiljam eno veliko skodelico user posted image in vam želim, da ga kar čimbolj izkoristite in da božate svoje bušije... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
19.5.2009 10:16:58   
tane
Februarka...samo, da si nazaj, da so te poštimal in zdaj lahko malo bolj uživaš!user posted image

Ste včeri tko klepetale...pridne, mene pa glava bolela, sem rekla mojemu, da grem lahko za vremenarko, ker sem vedela, da bo danes grdo vreme, k mi je tko po buči razbijal.

Sem imela včeraj pregled, pikica živahna smo doživeli en mali šok, najprej jaz, na NS so nama namreč rekli, da po vsej verjetnosti bouser posted image , no včeri za hec vprašam mojo G, če kaj vidi in pravi, da user posted image ...nama je čist vseeno, samo, da bo vse ok ampak sva se zadnje čase pogovarjala z NJO zdaj pa ?user posted image sva bila včeri kar zmedena kako reči on/ona...tko, da do MF, ki jo imam 5.6, ne bomo vedeli za spol, ali pa tudi do konca bo treba izbrat ime še za user posted image .
drugače pa že konkretne brcike, moj še ne čuti ampak, ko moj buši spreminja obliko to pa vidi.

ena je spraševala za lulanje...jaz sem včeri povedala svoji G, da jaz še vedno pogosto hodim lulat, ponoči vsaj3x isto kot v prvem trimesečju pa pravi, da verjetno bolj nizko nosim in pritiska na mehur.

za materinsko šolo oz. uradno Predporodna priprava (obiskovanje tečaja omogoči očetom prisotnost pri porodu) pa mi je svetovala naj sigurno greva pred septembrom za vsak slučaj...če katero zanima v LJ so datumi:
- 1.6
- 6.7
- 3.8
- 1.9
ob 10h, 16h ali 18h v predavalnici Ginekološke klinike, Šlajmerjeva 3 (stara porodnišnica)

Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.5.2009 10:40:17   
majakla
Pozdravljene - kak` ste?

Februarka08 dobrodošla nazaj, da je le mimo, doktori pa, saj veš, eni mislijo, da so bogovi.

Meni pa se (še vedno) nič ne da. user posted image  Vsak dan sem bolj lena. Se že vidim na dopustu user posted image  user posted image , ta pa bo komaj julija. user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.5.2009 11:10:32   
Februarka08
Da vam še včerajšnjega bušija pokažem user posted image zdaj me že vsi mami kličejo user posted image user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?