|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
18.5.2009 17:41:05   
tassika
Kejti nisem toliko krvavela, pri meni je bil rjav izcedek z takimi tkivi vmes in me je zagrabla panika, po teh tabletah pa sem imela potem še cca 14 dni rjav izcedek svetlejše barve, poem se je pa ustavilo in zdaj imam samo še belega. Glede tistih nitk oz tkiv mi je pa sedaj g povedala, da to sploh ni to, ampak da se tako izloča strjena kri.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.5.2009 8:39:46   
sonček85
kejti-jaz sem začela  krvavet na torek,potem še 2dni in v nedeljo se je spet ponovilo,kak dan še potem pa se je malo nehalo,šla sem h G na pregled kjer je bilo vse ok.in tudi pri tebi bouser posted image user posted image tko če računam sem krvavela za 1t skupaj

je blo pa prvo krvavo ,potem pa bolj rjavkasto,je pa res da se na UZ ni videla krvavitevuser posted image user posted image  

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.5.2009 10:22:44   
Anonimen
Ej punce... spet m mal izhlapela. Sej se opazi..., če kej ne štima, me ni.
Vidim, da mamo eno... žalostinko spet. Biba, tud ti se boš smejala... kot se smejimo me ..trenutne nosečke. Vem, da je hudo ampak sej bo mimo, ko zagledaš novega pluskota. Prv močno čutim kaj preživljaš ampak.. če se zdej ozrem nazaj..., je samo še grdi spominček. Zdej se ukvarjam z brcikami mojega Rižkota, ki je danes star že ceelih 19 tednov. user posted image
kejti... samo pogumno, ok? Jst nism mela podobne izkušnje zato ne morem nič svetovat o tem pisat. Ti samo upanja ne izgubi. user posted image

Druge moje punce...
Nogavica.. iskreno OPROSTI, ker maš moje čestitke šele danes. Iskrene so  in želijo ti, da boš vsak dan z razlogom in iskreno nasmejana. Nosečnost naj poteka..., da mali fantek pride k vam v družinicouser posted image

Drugač sm pa čist slabe volje. Z mojim sva čist na bojni, ne najdeva skupne besede in sm čist otopela. Raj bi jokala, pa ne gre. Skratka.. stanje ni nič boljše... , se držim zase, z Rižkotom se pobožava... , hitro grem spat, se mal sprehajam, razmišljam... skratka.. mam neko krizico.
Mislim na vas...

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
19.5.2009 10:26:01   
malaMravljica
Punce,

jaz sem danes definitivno obupala nad idejo, da se bova midva kdaj porocila. In sploh se mi ne da vec mislit na to, ta ideja je nemogoca. Kamorkoli greva bova morala imet prevajalca s sabo. Super a ne, hotela sva se porocit sama in sedaj naj slepava prevajalca s sabo. Sedaj je bil plan v Italiji, seveda ni panike dobit nekoga, ki bi prevedel v nemscino, kje za boga pa naj dobim nekoga, da bo prevedel v slovenscino???? Morem ravno nekoga iz Slo peljat dol, to bo pa res spontano potem.  
Druga moznost je bila en popoldan se it porocit tukaj. Tukaj pa tudi kar mrgoli slovencev, da mi bodo prevedli. Saj jaz razumem nemsko, ni panike, sam uradno more bit prevajalc zraven.
Saj vam sploh ni teba nic komentirat, sem sam mogla napisat nekam, ker iscem in iscem kje, kdaj, kako in pol vedno to prevajanje. Me je res cisto vse minilo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.5.2009 11:11:40   
MAŠKA
Neee Rižkoo, morata najt skupno besedo... mal se spomnita poročnega dne, kako lepo je bilo, kaj sta si obljubila.. v dobrem in slabem... Pa mali Rižko rabi mamico in atija, ki se bosta imela rada. Vsak malo morata popustit, pa bo. Morata se imet rada, morata se skupaj veselit prihajajočega člana.

Še to ti bom povedala, moja punca je stara 4 leta in najbolj je srečna, ko smo vsi skupaj... in najbolj žalostna, če ati gre na službeno pot (mamica je je itak vedno doma).

Vem, da ne more vedno eden popuščat, ampak prepričana sem, da s skupnimi močmi vama lahko uspe!

Rižkoo srečno!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.5.2009 11:52:54   
Anonimen
Ooo MAŠKA moja zlata, HVALA ti. Veš, da se strinjam s teboj ampak je tko težko veš.... pa še mal me ljubosumje daje.., to pa veš, da sam uničuje. No, vsaj priznam.
Veš česa se najbolj bojim?!... Tvojega stavka "mamica je je itak vedno doma". Ne vem kako se to sliši oz. prebere ampak.... tok močno sm žalostna, da sploh ne vidim pozitivnega dne. Ja.. sm se umaknila in hočm bit sama, se izogibam.... drugače sm pa močno družaben človeček.. Ne vem..

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
19.5.2009 13:20:02   
sonček85
rižkoo:vse se bo uredilo boš videla.En bo moral pretrgat verigo da se bosta pobotala ,mali rižek to čuti in ni dobro.user posted image user posted image Če kaj potrebuješ kako tolažbo ali nasvet pokliči,ne bom ti pa sama morila.Poglej na tikerčke kako lepa sta  in doma skupaj poglejta slike kako lepi so trenutki ko sta skupaj in ko se  razumeta.Nič ni vredn otega da sta tko skregana.
mm.saj so tudi taki prevajalci k  prevajajo dva jezika ,al jih ni .No jaz ne vem.Joj to pa ress žalostno user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.5.2009 13:21:15 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.5.2009 13:20:25   
sonček85
mi se bomo pa jutri kopali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no in danes ga je zvagala in je imel 4290guser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
19.5.2009 15:43:03   
kejti

Punce moje jaz od danes na bolniški, tko je moj osebni zdravnik odločil. Sicer v službi bodo imeli zmedo ampak tko je.
Nogavica sori jaz tudi zamujam z čestitkami!
Rižko saj pridejo takšni slabi dnevi, pa tud nosečka si, so se mal hormoni zmešali, bo boljše. A veš, jaz se tud bojim to kar je Maška napisala žena je doma, moški pa na službeni poti, hm se je res mal za zamislit.
Sonček hvala ti, da deliš svojo izkušnjo z mano. Ful si faca.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.5.2009 17:22:04   
sonček85
kejti.naj naredjo zmedo in naj jo imajo ,samo da bo s tabo in otročkom vse ok in da rodiš otroščkauser posted image user posted image user posted image user posted image

ni kaj z veseljem delim s tabo in ti pomagam.Bodi tko pozitina kot si in bo vse dobro boš videla.Pa vsak dan se pogovarjaj z otročkom user posted image user posted image in božaj bušija

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 635
19.5.2009 17:36:27   
mariee
Rižkoo ne smeš biti žalostna. Tako kot je že Sonček85 rekla, se bosta mogla prej al slej pobotat. Sedaj ste trije in morata tudi na Rižkeca gledat, ker on čuti, če si žalostna in sliši če se kregata.

Sonček85 super za kopanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa danes še v Domžalah na NS in mam verjetnost 1:18223. Pa rekla je, da se ji zdi, da bo punčka, prav si imela Sonček85.

< Sporočilo je popravil mariee -- 19.5.2009 17:37:43 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 636
19.5.2009 17:53:16   
sonček85
mariee.jee pa še le moja materinska intuicija deluje,potem sem ziher da bo mm imela  tudi pupiko

čestitke za  lepe rezultate NS  in sedaj le lepo mirno in veselo naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 637
20.5.2009 8:45:25   
pilotina
tuki nekaj ne štima user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.5.2009 8:46:56   
tassika
Pa kaj je zdaj meni tole crknilo, nič ne morem nič ne vidimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 639
20.5.2009 8:50:48   
mariee
Že od včeraj ne dela. A nas hočejo ukinit?user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 640
20.5.2009 8:50:56   
MAŠKA
Tudi jaz z IE ne vidim od Marieenega posta dalje. Z mozzilo pa vidim. Na temi pri januarkah je bilo isto, potem pa mislim, da je tista uporabnica morala ponovno nastavit ticker in je potem bilo vse ok. Morda bi lahko Mariee še enkrat nastavila tickerje?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 641
20.5.2009 8:53:28   
tassika
Jaz vidim samo če se odjavim, zdaj na google cromu mi pa dela normalno. Samo tukaj imam pa tako minimalno pisavo, da bom z lupo začela gledatuser posted image

Mariee ti imaš pa še boljši rezultat kot jaz, čestitam, bova obe imeli punčkouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 642
20.5.2009 8:56:00   
MAŠKA
Mariee, čestitke za tako lep rezultat!user posted image user posted image user posted image

Punce, ne vem če sem že na tej temi sploh povedala... jaz pa imam danes pregled... in pošteno me je strahuser posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 643
20.5.2009 8:57:24   
tassika
Maška nisi, ampak jaz vem, da bo vse ok, boš videla, samo ne bit živčna. Pa potem hitro sporoči

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 644
20.5.2009 9:00:29   
mariee
Maška sem že zbrisala tickerčke in sedaj dela. Držim pesti za pregled user posted image user posted image user posted image

Tassika ja bova imeli punčke, če še kaj ne zraste aneuser posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 645
20.5.2009 9:01:35   
tassika
Točno tako, ampak ne bo boš videla, moj se je že celo sprijaznil in zdaj je njegova pupauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 646
20.5.2009 9:02:01   
mariee
Pilotina kje si ti? Nič te ni tu gor. Ti, ti Pilotina tiuser posted image

Tassika, moj bi tut rajši fanta. Ti sporočim ko se bo trend obrniluser posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 647
20.5.2009 9:03:36   
pilotina
ooo dobro, zdej pa spet štima user posted image

mariee...ja pohajala sem user posted image
zdej pa grem brat, ker želim vedeti vse kar se vam je te dneve dogajalo user posted image

Nogavička moja...vseeee naaaaaj naaaaaaajjjjjjjj...ljubčka user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 648
20.5.2009 9:04:07   
tassika
Punc3e kaj mislite o tej previjalni, sicer sem se zagledalal v eno od alplesa, ampak še malo brskam

http://www.bolha.com/oglas382486868/previjalne-mize-previjalna-miza

Pilotina se bo takoj javila, se je hotla pa zdajle ni delalo. Sem pa zadnjič tinuški poslala sms pa mi ni nič odgovorilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 649
20.5.2009 9:05:55   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Pilotina kje si ti? Nič te ni tu gor. Ti, ti Pilotina tiuser posted image

Tassika, moj bi tut rajši fanta. Ti sporočim ko se bo trend obrniluser posted image user posted image

Ma saj to je povsod enako in pol se midva zadnjič kregava in on meni ja saj ti tut hočeš imet punco in sem mu rekla, ja jaz to priznam, ker se s punčkam dosti bolj zastopim, ker smo vedno bile same punčke in mi je nekako domače, on bi mela pa fanta samo zato, da bi se hvalil okoli in pa da njegov priimek ne bo izumrl, ker ima cela njegova žlahta tudi punčke. Sem rekla, da je pa to totalno primitivno in zgleda je zaleglo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?