Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 11:14:45
|
|
|
|
BarbiG
|
Živjo punce. Vas samo malo pozdravim, potem grem pa počivat. Sem nazaj s punkcije. Imam 5 celic, transfer pa v soboto.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 11:44:16
|
|
|
|
jazzz27
|
larilu...ja res omamno...se moram kar nazaj držat...jaz bi itak skoz sam nekaj mlela.. Barbi...pridi poročat kako je šlo danes na punkciji...držimo pesti
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 11:46:02
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Živjo punce. Vas samo malo pozdravim, potem grem pa počivat. Sem nazaj s punkcije. Imam 5 celic, transfer pa v soboto. Madona sem hitra ČESTITKE...tile so ziher maratonci!!!! V soboto te bo čakalo vseh pet . Že zdaj stiskam pesti!!! Pa le počini in veliko vodike spij.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 12:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj hoj! Kako smo danes? Meni je vroče za znoret, čerpav sem zdajle kar OK, ker sem se zaprla v stanovanje pa vse rolete sem spustila, da nebi slučajno kaj vročine notri prišlo Že gledam klime, pa se ne morem odločit če ja ali ne No midva upam da ta teden zdej resnično odrineva na dopust (ptuj) in sicer naj bi v petek direkt iz pregleda se odpeljala prosti Ptuju. Upam da bo vse OK in da ne bo spet zadnjo minuto moj dragi imel odpovedan dopust No menda se to ne bo zgodilo... Danes bom pa mladega krompirčka pekla v pečici in paprike poleg, pa sem se ravnokar spomnila, da bi lih lahko tudi nafilala in tko spekla a? No bom še vidla... Kokr se mi bo dalo Javite se kej... Zunaj je itak prevroče za sprehode Aja BarbiG... Še malo še malo.....
< Sporočilo je popravil živa25 -- 18.5.2009 12:42:21 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 13:49:34
|
|
|
|
Kliki
|
Oj punce. Zunaj je res vroče za znoret, kar se pa mojega stanovanja tiče je pa pravi hladilnik k ma ta hiša tolk debele stene. Živa upam da gresta res ta teden malo na dopust.
< Sporočilo je popravil Kliki -- 18.5.2009 13:50:49 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 14:16:24
|
|
|
|
spelka12
|
barbi za 5 celic živa za klimo sem jaz 100% ZA. fargi kje si se pa skrivala? Ti, ti. smajlikižuga Jest sem spet ležečki, mal me bolečine matrajo. Upam da ni nč takega, bom probala z malo več mirovanja. Bebi že pridno brca, mami pa zraven uživa
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 14:18:58
|
|
|
|
pikica36
|
za brcike špelka lepo napredujeta!!kar tako do konca!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 14:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
za brcike špelči Če so brcike pol so bolečine samo nekaj kar te hoče prestrašit Le pogumno naprej... Še malo malo pa boste na polovički
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 14:31:14
|
|
|
|
Kliki
|
Špelči za brce.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 15:41:37
|
|
|
|
ledenka
|
hvala za vse nasvete glede krčkov zlate ste! zdaj imamo doma kapljice Biogaia, imam pa še nekaj iz Avstrije - Antiflat, nekako se daje po pumpici. samo ne vem, kako mu dat, če nič ne dodajam pijače? no, bom najprej videla tele Biogaia, kako bodo pomagale. sicer sva ok, se dojiva, previjava in počivava... čakam, da se plenice operejo, potem greva malo v posteljo je pa res vroče, ven bova šla nekje po 6. ali celo 7. še dobro, da je v spalnici klima... ko greva ven, jo malo vklopim, da se malce ohladi. špelči, ti kar lepo počivaj! mejte se
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 19:54:45
|
|
|
|
spelka12
|
a je pri vas res tolk vroče????? Tuki sicer temperatura je visoka, ampak piha pa leden veter, tko da sploh ne upam ven, ker se bom kuj prehladila.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 19:56:41
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 fargi kje si se pa skrivala? Ti, ti. smajlikižuga malo tu, malo tam... sej sem vas brala vsake tolko...sam pisala nisem...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 18.5.2009 22:23:27
|
|
|
|
polaris
|
Ooooooooo klepetuljice, ste pa pridne. Borba VI. - ni slabo Sem vas prišla sam na kratko pozdravit, slavljenkam čestitat za RD, našim mamicam in nosečkam zaželet vse lepo, vztrajnim borkam pa... saj veste, kmalu pride tud naših pet minutk Objemček vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 7:45:14
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro vsem skupaj. Špelka za brce. Uživaj v teh magičnih trenutkih.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 7:56:50
|
|
|
|
pikica36
|
jutro borke!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 8:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 10:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mater smo zgovorne No pa še od mene.... DOBRO JUTROOOOOOO
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 10:54:19
|
|
|
|
miklarom
|
spelka12 - za brce, kako je to lep občutek a ne, komaj čakam da jaz pridem tako daleč da me začne brcati vsem ostalim pa en lep dan
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 11:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
dan bejbe evo mene je prej zmanjkal za eno urco k me je dete tko sunilo močno da mi je slabo postal in sm šla sam ležat,no to nisem vedla da lahk tok močno vžge da mi slabo rata ampak vidm da se mam še kej za naučit miklarom ohhh ne skrbi ti ne bodo ušle brcike nikamor,boš videla kolk je fajn občutek k se spravijo nad mehur špelči čestitke za brcike,če ležiš potem te kr orng brca k si vsa umirjena
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 12:50:17
|
|
|
|
NATAŠA35
|
evo tudi sama se pripravljam na novo bitko, pa upam, da po treh ugledam , čeprav nekako ne gre, ampak se ne dam
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 13:30:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Živjo punce. Vas samo malo pozdravim, potem grem pa počivat. Sem nazaj s punkcije. Imam 5 celic, transfer pa v soboto. živa:mi bomo tudi danes jedli mladega krompirčka seveda bo na pregledu vse ok in potem gresta na dopust špelka:za brcike počivaj in bolečine bojo tudi minile.,To se maternica širi in malo boli. mi se bomo pa jutri kopali
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 13:32:34
|
|
|
|
trinity22
|
ojla ... da se malo javim po dooooollllgggem času beyba in živa vse naj, naj, naj, naj ... pa čeprav malo pozno, pa vseeno iz srca Ledenka najprej iskrene čestitke za Maksa pridno se cartajta in zdrava bodita Se* ti si tudi že kar daleč .... še malo pa bo oba sončka že pridno varvata svoje zakladke spelka12 bravo za brcike tako daleč si že, pa se mi zdi da sem šele izvedela, kako čas beži, bravo, bravo le tako naprej miklarom čestitke NATAŠA tako je prav ne vdaj se in vstrajaj se splača Barbi za 5 celic Fargi večkrat kaj na piši in ti si itaq naslednja Pa vsem ostalim nosečkicam čim lepše počutje in ostalim borkam čim hitrejše črtice navijam za vas Pa še eno slikco naše male Tiane pri dveh mesecih
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 13:42:34
|
|
|
|
miklarom
|
kak sem vesela da si se oglasla. pa tako lepo pupiko imaš, je pravi cukrček, bi jo kar k sebi stisnila, tak je cartana. in kako se počuti mlada družinica? uživajte v tako veliki sreči in se lepo cartajte
< Sporočilo je popravil miklarom -- 19.5.2009 13:43:06 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 19.5.2009 13:46:07
|
|
|
|
pikica36
|
malika je taka princeska ko mamica
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?