|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
19.5.2009 11:16:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala.  dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je.

ni za kaj....na mesto cepljenja pa mu lahko daješ obkladke s fiziološko, da malo pobere oteklino...
verjamem, da je bilo grozno....pri nas je Tarja pr ta drugem cepljenju jokala jokala...sploh je nisi smel nikjer prijet,  tolk jo je zabolelo...je postala po inekciji hipersenzibilna in jo je vsek dotik bolel....noro....

za obkladke lahko uporabiš tudi mrzlo mleko ali kamilce

nisem vedla...ampak glede na to ,da je dobil tako alergijsko reakcijo...kar naj proba s fiziološko, ker je najmanj alergena in  najbolj podobna tekočinam v telesu...

men so rekl ko so ga cepli da mu naj dajem na mesto vboda obkladke iz  mrzlega mleka ali kamilice, pomoje nima veze z alergijo al jauser posted image no karkorkoli je fino da vsem, ki bodo cepljeni kak dan al pa 2 dajete gor obkladke...
našmu sme sam prvi dan pa ni imel nič tud trdo neuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
19.5.2009 11:18:25   
rebeka84
jaz bi tudi mogla likat pa se mi je likalnik pokvari... 

Jaz Urošu ponudim čaj in vodo pa včasih malo popije, večinoma se nakremži in pljune ven.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
19.5.2009 11:19:05   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

evo končno s šihta (sm čist paf) namest 2 ure se je zavlekl na 4

Ej, a pa ti to na črno?????user posted image

je kolegica prevzela,... pa mi daje tko prek nje,.......... drgač jauser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
19.5.2009 11:19:15   
MIHAILO
AJVY v intersparu imajo nekaj oblacil v akciji...zdaj gledam reklamo
Mihailo je zaspal,grem se jaz ,ce bo spal...user posted image ,ker ponavadi je tko,ce se jaz vlezem se zbudi..user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
19.5.2009 11:19:24   
Čebel@

najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala.  dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je.

ni za kaj....na mesto cepljenja pa mu lahko daješ obkladke s fiziološko, da malo pobere oteklino...
verjamem, da je bilo grozno....pri nas je Tarja pr ta drugem cepljenju jokala jokala...sploh je nisi smel nikjer prijet,  tolk jo je zabolelo...je postala po inekciji hipersenzibilna in jo je vsek dotik bolel....noro....

nisem vedla...ampak glede na to ,da je dobil tako alergijsko reakcijo...kar naj proba s fiziološko, ker je najmanj alergena in  najbolj podobna tekočinam v telesu...

men so rekl ko so ga cepli da mu naj dajem na mesto vboda obkladke iz  mrzlega mleka ali kamilice, pomoje nima veze z alergijo al jauser posted image no karkorkoli je fino da vsem, ki bodo cepljeni kak dan al pa 2 dajete gor obkladke...
našmu sme sam prvi dan pa ni imel nič tud trdo neuser posted image

naša bo danes cepljena.......a ji dam kar nazloženec in žabice čez da bo držalo?sem mi kar smili.....jo bo ati držal ker jaz bom jokala z njo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
19.5.2009 11:19:24   
vandame

ja zej mu dajem gor fiziološko raztopino. Sej je mal oteklina zginla sam tm k je obod ma trdo pa kot hematom zgleda.

ma sej bo bolš. zej spi drgač se mi je pa cel dop skoz po mal cmeril.

še enkrat hvala za nasvete

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
19.5.2009 11:20:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

moj čisto nov tko da noče crknituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ga bom danes zvečer malo zalavfala,ker imam par moževih majic  za zlikat

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
19.5.2009 11:24:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

moj čisto nov tko da noče crknituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ga bom danes zvečer malo zalavfala,ker imam par moževih majic  za zlikat

pusti pržganga več časa da se fajn pregreva... enkrat bo če crknuuser posted image user posted image user posted image user posted image kaka srečnica sem jst k nič ne likamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
19.5.2009 11:24:12   
vandame

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

MENE SE NEKAJ ZANIMA...a tisste ,ki dojimo tudi zdaj ,ko je tako vrocee nam ni treba malckom devati cajcka?so kr na 3h tut zejni kot lacni???

pravijo da ne....da je z mlekom dovolj...ampak jst se ne pustim motit....obvezno dajem kak požirek komarčka....lahko pa ponudiš samo prekuhano vodo...po žlički, če nečeš dat flaške....

ja men so tud rekl da če se doji da ne rabi. sam jz ga pristavim bol pogosto ne sam na 3 ure  zej v tej vročini pa pol kr spije pa spije. Tud na pol ure.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
19.5.2009 11:26:45   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pusti pržganga več časa da se fajn pregreva... enkrat bo če crknuuser posted image user posted image user posted image user posted image kaka srečnica sem jst k nič ne likamuser posted image user posted image user posted image user posted image

no sej bog ne daj da crkne ker je bil predrag da bi kar v 2 mesecih nehal delat......jaz pozimi dajem v sušilca in nič ne likam,poleti pa sušim na zraku,zato likam

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
19.5.2009 11:27:13   
MIHAILO
itak ,da se je zbudil....mami ne bos spala...grem pa vozickat,ker doma sem vse nardila...spala bom pa zveceruser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
19.5.2009 11:37:01   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Piskot - ja tudi naš ima najraje prst...oziroma roke nasploh. zadnjič sem ga zalotila da je imel v ustih vse prste v ustih razen palčkov. Torej 8 prstov naenkrat pa mu je kar na bruhanje šlo... ampak on jih ne bi dal ven...user posted image user posted image user posted image

ma ja sam to ni panike, vas ne bo sesal palca, cele roke niso toliko nevarne user posted image . tak je bil tudi nas martin. sam ana pa tako profesionalno vstavi tisti prstek v usta in vlece kot za stavo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
19.5.2009 11:39:37   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

MENE SE NEKAJ ZANIMA...a tisste ,ki dojimo tudi zdaj ,ko je tako vrocee nam ni treba malckom devati cajcka?so kr na 3h tut zejni kot lacni???

lahko ji das caj. sam men se ga ne da kuhat, pol jo pa vsake toliko mal priklopim, parkrat cucne, da se napije, pa ma dost.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
19.5.2009 11:42:31   
piskot
no jaz sem sla na kratko zapravljanje, sem ani kupila sencnik http://www.malcek.si/product_info.php?cPath=17&products_id=197.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
19.5.2009 11:42:32   
črticaa
ej maychi iz kje iz domžal si?

mihailo jz mam oranžn vziček pa rumeno marelo,.. pa tud ne paše čist gor, in jo morm vsakič ko sestavm voziček čist dol snet

moj sploh nau preobrata izvajal,.. ker zdrži na trebuhu sam 2 minute poj more pa on naprej okol gledatuser posted image user posted image

ajvy a maš preveč časa user posted image za igrce

pupka a nimate mal zgodi 2 cepljenje,....
a je kera cepla malčke za kj neobveznegauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
19.5.2009 11:50:20   
simonakr
Oj
Mislm samo na banko sm skočila in v trgovino ve ste pa tkole načvekale - ni čudno da je dež napovedan! user posted image user posted image

Majchy - s tistin sm mislila večji strokovnjak ko JEST!!!!! Ne bit užaljena no prosim prosim!

Črtica - Mi mamo drug teden ceplenje pa jo bom še za Rota virus - sam je drag ko user posted image .

Zdele ko mala pančka grem cunje obesit pa fasngo pospravit.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
19.5.2009 11:56:13   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Črtica - Mi mamo drug teden ceplenje pa jo bom še za Rota virus - sam je drag ko user posted image .

ej js sm nek brala da je kao za "ogrožene" zastonj,.. sam ne vem kdo to not pade če ne dojenčki,...
js sm tud hotla sam nimam tok dinarčkov,.....user posted image user posted image ....
kaj pa za klopni meningitis,......... a je kera kj razmišljalauser posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
19.5.2009 11:56:14   
Vesnozaver
juhu,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MIHAILO kak si pridna! Bos konkurenca brkn ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brkn malo se hecam, ne zamertuser posted image

jaz pa se kr gledam ta presneti likalnik.....ce pa je tak vroooooce....si mislim, eh saj bom zvecer, ko pa pride vecer, se mi pa ne da...user posted image
v soboto gremo v celje, smo rezervirali igralni center, juhuhuhuhu, me prav zanima, kako se mu bo dopadlo.
kravice sva pasla,sem ugotovila,zakaj jih ni hotel prej....ker sva na kavcu poskusala, ena je napisala, da na trdo podlago, ne vem katera, HVALA;) , no pa sem na mizo dala odejico in sva bila pastircka!

za kosilo bodo testenine, je hitro,tud kuhat se mi ne da.....joj joj, kaj bo sele poleti...user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
19.5.2009 12:03:54   
claud
Dan!

O mother....en vikend smo zabušaval, zadj sm vas mogla pa 2 dni brat, da lohk dons kj natipkam, da sm na tekočem!

Čestitke vsem za prekuceuser posted image user posted image
Naša se še ni k ji ni jasn kwa more na trebuhu delat pol pa kr mal leži tko k ena žabauser posted image

MIHAILO-če boš otroku dodatno dala za pit je tvoja odločitev....pač če jo dojiš jo mal večkrat pristaviš-NE NA 3 URE..... itak pol sam popije, ker je tisto na začetku pijača, šele pol hrana....
Drugač pa sm ji jst učer sam prekuhano vodo dala mal za 2 požirka, tok za osvežitev.....pa voda je najbolj za odžejat in osvežit....čajček je že ena razvada-se men zdiuser posted image

Hm....no to je to zaenkrat, zdj bi se pa moja malčica mal pogovarjala z mano!

papa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
19.5.2009 12:07:21   
črticaa
punce 1 VELIKO user posted image

KO ZA VRAGA TRAKC NAŠTIMAŠ K PROFILU,............
MEN SPLOH NE RATAuser posted image user posted image user posted image

(na velik piše da bote vse opazleuser posted image )

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
19.5.2009 12:08:31   
Urša08
no sedaj sem pa Žigca dala na trebuščka, pa me zanima kok časa mu bo pasalo user posted image

Ajvy kaj pa v C&A si pogledala za oblačila. Men so luštna, pa tud cena je ok.

Vesnozaver joj likanje, sej pri teh temperaturah je pa to kr mučenjeuser posted image najboljš da počakaš na večer al pa koj zjutraj

črticaa za cepljenje proti klopnemu meningitisu so naši otročki še premajhni

piskot
super nakup, kok pa pride ta strehica

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 12:21:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 12:25:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
19.5.2009 12:25:53   
Urša08
majchy, katjuša in mihailo poslala sem vam slikice

Tiste , ki ste še slikale na Zbiljah (Katjuša to zate ne velja, ker sem tvoje dobila - hvala ti) a bi se dalo dobit slikice - ne vem katere ste bile tako, da ne vem kateri poslati moj mail. Hvala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
19.5.2009 13:13:47   
SURF

user posted image

POZDRAVLJENE.

Danes je tok soparen dan,za znoret,imam jezik k kužauser posted image .

Kolumbo-user posted image user posted image
Js pa si želim,da bi moj kej filmskega uštimal ob zarokiuser posted image user posted image Čeprav sta tudi moj in romantika skregana oz. mislim,da se sploh poznata neuser posted image .

Uff...Patricija kliče...vas kasneje pokomentiram..če se nebo zopet toooooooolk nabralouser posted image

Lep dan..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?