Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:16:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: vandame najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala. dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je. ni za kaj....na mesto cepljenja pa mu lahko daješ obkladke s fiziološko, da malo pobere oteklino... verjamem, da je bilo grozno....pri nas je Tarja pr ta drugem cepljenju jokala jokala...sploh je nisi smel nikjer prijet, tolk jo je zabolelo...je postala po inekciji hipersenzibilna in jo je vsek dotik bolel....noro.... za obkladke lahko uporabiš tudi mrzlo mleko ali kamilce nisem vedla...ampak glede na to ,da je dobil tako alergijsko reakcijo...kar naj proba s fiziološko, ker je najmanj alergena in najbolj podobna tekočinam v telesu... men so rekl ko so ga cepli da mu naj dajem na mesto vboda obkladke iz mrzlega mleka ali kamilice, pomoje nima veze z alergijo al ja no karkorkoli je fino da vsem, ki bodo cepljeni kak dan al pa 2 dajete gor obkladke... našmu sme sam prvi dan pa ni imel nič tud trdo ne
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:18:25
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz bi tudi mogla likat pa se mi je likalnik pokvari... Jaz Urošu ponudim čaj in vodo pa včasih malo popije, večinoma se nakremži in pljune ven.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:19:05
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea evo končno s šihta (sm čist paf) namest 2 ure se je zavlekl na 4 Ej, a pa ti to na črno????? je kolegica prevzela,... pa mi daje tko prek nje,.......... drgač ja
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:19:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
AJVY v intersparu imajo nekaj oblacil v akciji...zdaj gledam reklamo Mihailo je zaspal,grem se jaz ,ce bo spal... ,ker ponavadi je tko,ce se jaz vlezem se zbudi..
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:19:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: vandame najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala. dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je. ni za kaj....na mesto cepljenja pa mu lahko daješ obkladke s fiziološko, da malo pobere oteklino... verjamem, da je bilo grozno....pri nas je Tarja pr ta drugem cepljenju jokala jokala...sploh je nisi smel nikjer prijet, tolk jo je zabolelo...je postala po inekciji hipersenzibilna in jo je vsek dotik bolel....noro.... za obkladke lahko uporabiš tudi mrzlo mleko ali kamilce nisem vedla...ampak glede na to ,da je dobil tako alergijsko reakcijo...kar naj proba s fiziološko, ker je najmanj alergena in najbolj podobna tekočinam v telesu... men so rekl ko so ga cepli da mu naj dajem na mesto vboda obkladke iz mrzlega mleka ali kamilice, pomoje nima veze z alergijo al ja no karkorkoli je fino da vsem, ki bodo cepljeni kak dan al pa 2 dajete gor obkladke... našmu sme sam prvi dan pa ni imel nič tud trdo ne naša bo danes cepljena.......a ji dam kar nazloženec in žabice čez da bo držalo?sem mi kar smili.....jo bo ati držal ker jaz bom jokala z njo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:19:24
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: vandame najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala. dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je. ni za kaj....na mesto cepljenja pa mu lahko daješ obkladke s fiziološko, da malo pobere oteklino... verjamem, da je bilo grozno....pri nas je Tarja pr ta drugem cepljenju jokala jokala...sploh je nisi smel nikjer prijet, tolk jo je zabolelo...je postala po inekciji hipersenzibilna in jo je vsek dotik bolel....noro.... za obkladke lahko uporabiš tudi mrzlo mleko ali kamilce ja zej mu dajem gor fiziološko raztopino. Sej je mal oteklina zginla sam tm k je obod ma trdo pa kot hematom zgleda. ma sej bo bolš. zej spi drgač se mi je pa cel dop skoz po mal cmeril. še enkrat hvala za nasvete
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:20:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 jaz bi tudi mogla likat pa se mi je likalnik pokvari... moj čisto nov tko da noče crknit ga bom danes zvečer malo zalavfala,ker imam par moževih majic za zlikat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:24:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 jaz bi tudi mogla likat pa se mi je likalnik pokvari... moj čisto nov tko da noče crknit ga bom danes zvečer malo zalavfala,ker imam par moževih majic za zlikat pusti pržganga več časa da se fajn pregreva... enkrat bo če crknu kaka srečnica sem jst k nič ne likam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:24:12
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MENE SE NEKAJ ZANIMA...a tisste ,ki dojimo tudi zdaj ,ko je tako vrocee nam ni treba malckom devati cajcka?so kr na 3h tut zejni kot lacni??? pravijo da ne....da je z mlekom dovolj...ampak jst se ne pustim motit....obvezno dajem kak požirek komarčka....lahko pa ponudiš samo prekuhano vodo...po žlički, če nečeš dat flaške.... ja men so tud rekl da če se doji da ne rabi. sam jz ga pristavim bol pogosto ne sam na 3 ure zej v tej vročini pa pol kr spije pa spije. Tud na pol ure.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:26:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 jaz bi tudi mogla likat pa se mi je likalnik pokvari... moj čisto nov tko da noče crknit ga bom danes zvečer malo zalavfala,ker imam par moževih majic za zlikat pusti pržganga več časa da se fajn pregreva... enkrat bo če crknu kaka srečnica sem jst k nič ne likam no sej bog ne daj da crkne ker je bil predrag da bi kar v 2 mesecih nehal delat......jaz pozimi dajem v sušilca in nič ne likam,poleti pa sušim na zraku,zato likam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:27:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
itak ,da se je zbudil....mami ne bos spala...grem pa vozickat,ker doma sem vse nardila...spala bom pa zvecer
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:37:01
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Piskot - ja tudi naš ima najraje prst...oziroma roke nasploh. zadnjič sem ga zalotila da je imel v ustih vse prste v ustih razen palčkov. Torej 8 prstov naenkrat pa mu je kar na bruhanje šlo... ampak on jih ne bi dal ven... ma ja sam to ni panike, vas ne bo sesal palca, cele roke niso toliko nevarne . tak je bil tudi nas martin. sam ana pa tako profesionalno vstavi tisti prstek v usta in vlece kot za stavo.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:39:37
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MENE SE NEKAJ ZANIMA...a tisste ,ki dojimo tudi zdaj ,ko je tako vrocee nam ni treba malckom devati cajcka?so kr na 3h tut zejni kot lacni??? lahko ji das caj. sam men se ga ne da kuhat, pol jo pa vsake toliko mal priklopim, parkrat cucne, da se napije, pa ma dost.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:42:32
|
|
|
|
črticaa
|
ej maychi iz kje iz domžal si? mihailo jz mam oranžn vziček pa rumeno marelo,.. pa tud ne paše čist gor, in jo morm vsakič ko sestavm voziček čist dol snet moj sploh nau preobrata izvajal,.. ker zdrži na trebuhu sam 2 minute poj more pa on naprej okol gledat ajvy a maš preveč časa za igrce pupka a nimate mal zgodi 2 cepljenje,.... a je kera cepla malčke za kj neobveznega
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:50:20
|
|
|
|
simonakr
|
Oj Mislm samo na banko sm skočila in v trgovino ve ste pa tkole načvekale - ni čudno da je dež napovedan! Majchy - s tistin sm mislila večji strokovnjak ko JEST!!!!! Ne bit užaljena no prosim prosim! Črtica - Mi mamo drug teden ceplenje pa jo bom še za Rota virus - sam je drag ko . Zdele ko mala pančka grem cunje obesit pa fasngo pospravit.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:56:13
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Črtica - Mi mamo drug teden ceplenje pa jo bom še za Rota virus - sam je drag ko . ej js sm nek brala da je kao za "ogrožene" zastonj,.. sam ne vem kdo to not pade če ne dojenčki,... js sm tud hotla sam nimam tok dinarčkov,..... .... kaj pa za klopni meningitis,......... a je kera kj razmišljala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:56:14
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, MIHAILO kak si pridna! Bos konkurenca brkn ratala brkn malo se hecam, ne zamert jaz pa se kr gledam ta presneti likalnik.....ce pa je tak vroooooce....si mislim, eh saj bom zvecer, ko pa pride vecer, se mi pa ne da... v soboto gremo v celje, smo rezervirali igralni center, juhuhuhuhu, me prav zanima, kako se mu bo dopadlo. kravice sva pasla,sem ugotovila,zakaj jih ni hotel prej....ker sva na kavcu poskusala, ena je napisala, da na trdo podlago, ne vem katera, HVALA;) , no pa sem na mizo dala odejico in sva bila pastircka! za kosilo bodo testenine, je hitro,tud kuhat se mi ne da.....joj joj, kaj bo sele poleti...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 12:03:54
|
|
|
|
claud
|
Dan! O mother....en vikend smo zabušaval, zadj sm vas mogla pa 2 dni brat, da lohk dons kj natipkam, da sm na tekočem! Čestitke vsem za prekuce Naša se še ni k ji ni jasn kwa more na trebuhu delat pol pa kr mal leži tko k ena žaba MIHAILO-če boš otroku dodatno dala za pit je tvoja odločitev....pač če jo dojiš jo mal večkrat pristaviš-NE NA 3 URE..... itak pol sam popije, ker je tisto na začetku pijača, šele pol hrana.... Drugač pa sm ji jst učer sam prekuhano vodo dala mal za 2 požirka, tok za osvežitev.....pa voda je najbolj za odžejat in osvežit....čajček je že ena razvada-se men zdi Hm....no to je to zaenkrat, zdj bi se pa moja malčica mal pogovarjala z mano! papa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 12:07:21
|
|
|
|
črticaa
|
punce 1 VELIKO KO ZA VRAGA TRAKC NAŠTIMAŠ K PROFILU,............ MEN SPLOH NE RATA (na velik piše da bote vse opazle )
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 12:08:31
|
|
|
|
Urša08
|
no sedaj sem pa Žigca dala na trebuščka, pa me zanima kok časa mu bo pasalo Ajvy kaj pa v C&A si pogledala za oblačila. Men so luštna, pa tud cena je ok. Vesnozaver joj likanje, sej pri teh temperaturah je pa to kr mučenje najboljš da počakaš na večer al pa koj zjutraj črticaa za cepljenje proti klopnemu meningitisu so naši otročki še premajhni piskot super nakup, kok pa pride ta strehica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 12:21:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 12:25:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 12:25:53
|
|
|
|
Urša08
|
majchy, katjuša in mihailo poslala sem vam slikice Tiste , ki ste še slikale na Zbiljah (Katjuša to zate ne velja, ker sem tvoje dobila - hvala ti) a bi se dalo dobit slikice - ne vem katere ste bile tako, da ne vem kateri poslati moj mail. Hvala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 13:13:47
|
|
|
|
SURF
|
POZDRAVLJENE. Danes je tok soparen dan,za znoret,imam jezik k kuža . Kolumbo- Js pa si želim,da bi moj kej filmskega uštimal ob zaroki Čeprav sta tudi moj in romantika skregana oz. mislim,da se sploh poznata ne . Uff...Patricija kliče...vas kasneje pokomentiram..če se nebo zopet toooooooolk nabralo Lep dan..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?