|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
19.5.2009 9:28:25   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

a ste jih imele na ravni podlagi ali na postelji?

Jaz mam Žigca na tleh na penastih puzzlah. Ker mi je rekla P da ne sme biti na preveč mehki podlagi.

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
19.5.2009 9:35:26   
piskot
jutro.

martin gleda piko nogavicko in se uci novih bedarij, ana pa caka na hrano in cuza prst. a ima se kateri rajsi prst od dude? se res cisto razhudi ce ji dam prst ven in dudo not. zdaj sem ze 3 dude probala, pa ji ni nobena vsec. prst je zakon. samo skoda ker ne deliva mnenja user posted image .

vidim da se menja avatarje. jaz bom snupija obdrzala, da nas bo poleti hladil.

moj nick ... ne me prosim s tisto reklamo, ker mi gre ful na zivce. nick imam se iz casov irca, pred ene 20 leti ko sem se prvic gor prijavila. jeb*** sem stara, pred 20 leti!? šc številke šc ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
19.5.2009 9:38:53   
Urša08
tanci hvala za pohvale user posted image bi pa mela skravžlane lase sam jih na žalost nimam user posted image .

A ma še katera dons tak lenoritis kot jazuser posted image Men se nč ne da. Žiga sem previla, nahranla in sedaj pančka. Nejc ma pa traktorje čez user posted image .

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
19.5.2009 9:40:29   
Urša08
Jaz čakam Katjušo da mi pove kako je ona oba sončka skombinirala v avataruser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
19.5.2009 9:41:23   
Deja
Piskot - ja tudi naš ima najraje prst...oziroma roke nasploh. zadnjič sem ga zalotila da je imel v ustih vse prste v ustih razen palčkov. Torej 8 prstov naenkrat pa mu je kar na bruhanje šlo... ampak on jih ne bi dal ven...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
19.5.2009 9:46:14   
rebeka84
mihailo super da si povedala za senčnik, jaz ga tudi rabim, bom šla kar danes po njega.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
19.5.2009 9:52:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

a ste jih imele na ravni podlagi ali na postelji?

Jaz mam Žigca na tleh na penastih puzzlah. Ker mi je rekla P da ne sme biti na preveč mehki podlagi.
aha....sej jaz jo imam tudi na tej podlogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
19.5.2009 9:54:25   
Čebel@
no sem imela mrk ki se u reče sestradana hanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej se mi pa tuki smeji in me brca v joške-no pa kaka zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
19.5.2009 9:59:20   
Deja
Senčniki - mi smo ga kupili v BC. Imamo rdečega. Ko jih kupujete bodite pazljive... Jaz sem iskala ali rdečega ali pa črnega.
Sej so jih imeli ampak 33€ za črnega nisem hotela dati. Potem ko pa sem prekopala celo trgovino in ko sem vprašala ali res nimajo rdečega, mi je prinesla iz skladišča drugo škatlo kjer so bili senčniki po 14€.
Tak da se splača malo pobrskat in povprašat...
Ti senčniki so bili poceni zato, ker so bili od lanske sezone...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
19.5.2009 10:11:02   
Ajvy
jutro....kako smo.....
ravno zajtrkujem...kakavčka.....njami....

Majchy...sploh ni šlo zato ,da si ne bi zapomnila, ampak sem jih narobe slišala, pol pa nisem vedla kam naj jih dam....user posted image user posted image user posted image ...no, ja ...sej sem se uspela pol tudi opravičit....

KAtjuša...me prav zanima koga si si ti predstavljala pod moj nick.....

POtem pa daj Benjaminu tetra plenico zadaj...mu zna pomagat...če ne druzga bo fino vpila znoj...

Cita...lep avatar.....
Moji dve princeski rasteta ....in rasteta....ravno včeraj mi je možek na telefončku pokazal filmček, kjer se TArja prviš postavlja na vse 4....sem se zjokala....
hvala za skrb..pa tvoji dve???

Mihailo...vav...celodnevni čvekalni potep...super user posted image user posted image

kolumbo
...superca za šoping...dober je tvoj.....pr mojmu gre men orden za vzdržljivost , ker je on pravi šoping maniak....user posted image

Simonakr....super avatar user posted image user posted image
Čestitke LArisi za 3 mesece user posted image user posted image

Brkn,,,superca za nakup poletne garderobe...user posted image user posted image

Punce....če bo kje kak ugodna varianta za oblačila....prosim, kar povejte...TArjica potrebuje letno garderobo....št. 104...thx v naprej....

Deja....bravo Žigi za obrat user posted image user posted image user posted image
Sem hotla zadnjič komentirat sliko.....faj družinica ste user posted image user posted image user posted image
Čestitke za krst user posted image user posted image

Rebeka...ker hud avatar.....user posted image user posted image user posted image

Sunny..boga GAja....upam, da je bilo ponoči mir z bruhanjem....
Vav...kopanje.....superca

Vandame...cepljenje pod nadzorom pomeni, da gresta v bolničko, in je tam cepljen otroček....pod nadzorom.....to je to..na konc dneva greš lahko domov...

Urša...lep avatar.....user posted image user posted image user posted image

Avatar...kolk mi je čudn, ko ste zamenjale avatarje....moram dvakrat pogledat kdo je kdo...ko vas po slikicah poznam user posted image
Jst mojga ne menjam..je z menoj že od začetka....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
19.5.2009 10:19:40   
Ajvy
Pupka....jst likam, vsake dva dni..pol urce...več se mi nikoli ne da.....na koncu dneva sem vedo že čist fertik...sploh se ne obremenjuj...bo že....

Tanci..dobro jutro....
Hvala vseeno glede FB....te čist razumem....user posted image
Čestitke Hani za obrat user posted image user posted image

Urša..men se je isto zgodil...sem ji nastavla knjigico da jo lepo gledka, pol je imela pa kar noge parkirane tam user posted image user posted image user posted image
Jst mam že dolg lenoritis.....men se dopoldan nikoli nič ne da....men se energija zvečer nabere....takrat bi jst sesala, pospravljala....sam kaj ko vsi takrat spijo user posted image user posted image tko da revčka ne morem izživet te energije...user posted image user posted image

Majchy...čim več naj bo na trdi podlagi......ravni....

Mihailo...jst ne razumem glih dobr česa te je strah?

piškot....Tisa ima rada pest..in jo kar celo v usta tlači....mater ma dela z njo user posted image

Deja....dobr da si bila vztrajna..user posted image user posted image ..hudo...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
19.5.2009 10:22:39   
MIHAILO
Velja Ajvy ,ce kje zasledim akcijo sporocim tu na rr.user posted image
drugace pa je moja sestra prejsnji teden Mihailu kupla 2 kompletka(kratke hlace in kratka majcka),spodnji del trnerke,majcka s kratkimi rokavi in za vse to je dala samo 12e...baje da majo 5o% ,ker je stara koleckija...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
19.5.2009 10:23:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy...sploh ni šlo zato ,da si ne bi zapomnila, ampak sem jih narobe slišala, pol pa nisem vedla kam naj jih dam....user posted image user posted image user posted image ...no, ja ...sej sem se uspela pol tudi opravičit....

jaz pa vsako ime pozabim v sekundiuser posted image ah ja staram seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
19.5.2009 10:23:25   
MIHAILO
Aha najbolj pomembno pa sem pozabila napisati-to je v BABY CENTRUuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
19.5.2009 10:24:46   
Katjusa
punce pa ves te noreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nimam časa tolk bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vas preletela in kjer sme zasledila ime katjusa sem mal bol pogledalauser posted image user posted image user posted image user posted image
tamal je dons spet super spal sem ga zvečer dala v bolj tanko pižamo pa sam s pleničko pokrila in je spal od 21:20 do 9:05user posted image user posted image user posted image user posted image pa še klimo smo lavfal v dnevni

Urša
jst sem oba skupi slikala, da se pa tud slike skupi zlimat če nimaš nobene skupinskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
19.5.2009 10:26:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Velja Ajvy ,ce kje zasledim akcijo sporocim tu na rr.user posted image
drugace pa je moja sestra prejsnji teden Mihailu kupla 2 kompletka(kratke hlace in kratka majcka),spodnji del trnerke,majcka s kratkimi rokavi in za vse to je dala samo 12e...baje da majo 5o% ,ker je stara koleckija...

a to v BC,,,tam sva že pogledla.....pa nimajo št. za TArjico.....
thx

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
19.5.2009 10:27:36   
Katjusa

eno strogo gospo v bluzi in kriluuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ti pripisovala tud več let oz. bolj starosten videzuser posted image user posted image user posted image user posted image
si pa prav taka fajn šport punca in prav nič stroga ne zgledaš še manj pa starostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
19.5.2009 10:27:45   
Ajvy

jaz pa vsako ime pozabim v sekundiuser posted image ah ja staram seuser posted image user posted image user posted image user posted image

ta prava se oglaša ja...kaj lahk potemtakem jst rečem...da sem že za v starinarnico user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
19.5.2009 10:28:17   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Aha najbolj pomembno pa sem pozabila napisati-to je v BABY CENTRUuser posted image

a ha ....jst pa nisem vsega prebrala....prav mi je. user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
19.5.2009 10:29:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

eno strogo gospo v bluzi in kriluuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ti pripisovala tud več let oz. bolj starosten videzuser posted image user posted image user posted image user posted image
si pa prav taka fajn šport punca in prav nič stroga ne zgledaš še manj pa starostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o meri......še nikoli sploh nisem imela krila user posted image user posted image user posted image bluze pa tut ne user posted image user posted image user posted image
zanimiva predstava...ni kej.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
19.5.2009 10:29:40   
tanci29
pa kaj si ti nor....

zdele tipkam k nora pol pa pogledam na ekran pa praznuser posted image user posted image user posted image tipkovnico sem mogla izklopt pa natzaj prklopt....sej ne morš verjet kwa se men dogaja z vso to mehanizacijiouser posted image user posted image user posted image ...

ugalvnem jest pičim ven...morm do pošte ker sem dobila eno priporočeno...pomoje odgovor na pritožbo

pol pa morm še u šoping za futr se še odločam kam bi šla..ne vem city park, merkator mah sploh se mi ne da pa še u lekarno morm zavit...

nč bejbe lepo klepetajte papa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
19.5.2009 10:31:14   
vandame
najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala.  dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
19.5.2009 10:36:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala.  dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je.

ni za kaj....na mesto cepljenja pa mu lahko daješ obkladke s fiziološko, da malo pobere oteklino...
verjamem, da je bilo grozno....pri nas je Tarja pr ta drugem cepljenju jokala jokala...sploh je nisi smel nikjer prijet,  tolk jo je zabolelo...je postala po inekciji hipersenzibilna in jo je vsek dotik bolel....noro....

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
19.5.2009 10:36:43   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

pa kaj si ti nor....

zdele tipkam k nora pol pa pogledam na ekran pa praznuser posted image user posted image user posted image tipkovnico sem mogla izklopt pa natzaj prklopt....sej ne morš verjet kwa se men dogaja z vso to mehanizacijiouser posted image user posted image user posted image ...

ugalvnem jest pičim ven...morm do pošte ker sem dobila eno priporočeno...pomoje odgovor na pritožbo

pol pa morm še u šoping za futr se še odločam kam bi šla..ne vem city park, merkator mah sploh se mi ne da pa še u lekarno morm zavit...

nč bejbe lepo klepetajte papa

nije žvaka za seljaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam,da ne zamerš...mau heca.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
19.5.2009 10:39:21   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

ni za kaj....na mesto cepljenja pa mu lahko daješ obkladke s fiziološko, da malo pobere oteklino...
verjamem, da je bilo grozno....pri nas je Tarja pr ta drugem cepljenju jokala jokala...sploh je nisi smel nikjer prijet,  tolk jo je zabolelo...je postala po inekciji hipersenzibilna in jo je vsek dotik bolel....noro....

za obkladke lahko uporabiš tudi mrzlo mleko ali kamilce

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?