Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:28:25
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 a ste jih imele na ravni podlagi ali na postelji? Jaz mam Žigca na tleh na penastih puzzlah. Ker mi je rekla P da ne sme biti na preveč mehki podlagi.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:35:26
|
|
|
|
piskot
|
jutro. martin gleda piko nogavicko in se uci novih bedarij, ana pa caka na hrano in cuza prst. a ima se kateri rajsi prst od dude? se res cisto razhudi ce ji dam prst ven in dudo not. zdaj sem ze 3 dude probala, pa ji ni nobena vsec. prst je zakon. samo skoda ker ne deliva mnenja . vidim da se menja avatarje. jaz bom snupija obdrzala, da nas bo poleti hladil. moj nick ... ne me prosim s tisto reklamo, ker mi gre ful na zivce. nick imam se iz casov irca, pred ene 20 leti ko sem se prvic gor prijavila. jeb*** sem stara, pred 20 leti!? šc številke šc ...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:38:53
|
|
|
|
Urša08
|
tanci hvala za pohvale bi pa mela skravžlane lase sam jih na žalost nimam . A ma še katera dons tak lenoritis kot jaz Men se nč ne da. Žiga sem previla, nahranla in sedaj pančka. Nejc ma pa traktorje čez .
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:40:29
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz čakam Katjušo da mi pove kako je ona oba sončka skombinirala v avatar
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:41:23
|
|
|
|
Deja
|
Piskot - ja tudi naš ima najraje prst...oziroma roke nasploh. zadnjič sem ga zalotila da je imel v ustih vse prste v ustih razen palčkov. Torej 8 prstov naenkrat pa mu je kar na bruhanje šlo... ampak on jih ne bi dal ven...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:46:14
|
|
|
|
rebeka84
|
mihailo super da si povedala za senčnik, jaz ga tudi rabim, bom šla kar danes po njega.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:52:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 a ste jih imele na ravni podlagi ali na postelji? Jaz mam Žigca na tleh na penastih puzzlah. Ker mi je rekla P da ne sme biti na preveč mehki podlagi. aha....sej jaz jo imam tudi na tej podlogi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:54:25
|
|
|
|
Čebel@
|
no sem imela mrk ki se u reče sestradana hana zdej se mi pa tuki smeji in me brca v joške-no pa kaka zraven
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:59:20
|
|
|
|
Deja
|
Senčniki - mi smo ga kupili v BC. Imamo rdečega. Ko jih kupujete bodite pazljive... Jaz sem iskala ali rdečega ali pa črnega. Sej so jih imeli ampak 33€ za črnega nisem hotela dati. Potem ko pa sem prekopala celo trgovino in ko sem vprašala ali res nimajo rdečega, mi je prinesla iz skladišča drugo škatlo kjer so bili senčniki po 14€. Tak da se splača malo pobrskat in povprašat... Ti senčniki so bili poceni zato, ker so bili od lanske sezone...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:11:02
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....kako smo..... ravno zajtrkujem...kakavčka.....njami.... Majchy...sploh ni šlo zato ,da si ne bi zapomnila, ampak sem jih narobe slišala, pol pa nisem vedla kam naj jih dam.... ...no, ja ...sej sem se uspela pol tudi opravičit.... KAtjuša...me prav zanima koga si si ti predstavljala pod moj nick..... POtem pa daj Benjaminu tetra plenico zadaj...mu zna pomagat...če ne druzga bo fino vpila znoj... Cita...lep avatar..... Moji dve princeski rasteta ....in rasteta....ravno včeraj mi je možek na telefončku pokazal filmček, kjer se TArja prviš postavlja na vse 4....sem se zjokala.... hvala za skrb..pa tvoji dve??? Mihailo...vav...celodnevni čvekalni potep...super kolumbo...superca za šoping...dober je tvoj.....pr mojmu gre men orden za vzdržljivost , ker je on pravi šoping maniak.... Simonakr....super avatar Čestitke LArisi za 3 mesece Brkn,,,superca za nakup poletne garderobe... Punce....če bo kje kak ugodna varianta za oblačila....prosim, kar povejte...TArjica potrebuje letno garderobo....št. 104...thx v naprej.... Deja....bravo Žigi za obrat Sem hotla zadnjič komentirat sliko.....faj družinica ste Čestitke za krst Rebeka...ker hud avatar..... Sunny..boga GAja....upam, da je bilo ponoči mir z bruhanjem.... Vav...kopanje.....superca Vandame...cepljenje pod nadzorom pomeni, da gresta v bolničko, in je tam cepljen otroček....pod nadzorom.....to je to..na konc dneva greš lahko domov... Urša...lep avatar..... Avatar...kolk mi je čudn, ko ste zamenjale avatarje....moram dvakrat pogledat kdo je kdo...ko vas po slikicah poznam Jst mojga ne menjam..je z menoj že od začetka....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:19:40
|
|
|
|
Ajvy
|
Pupka....jst likam, vsake dva dni..pol urce...več se mi nikoli ne da.....na koncu dneva sem vedo že čist fertik...sploh se ne obremenjuj...bo že.... Tanci..dobro jutro.... Hvala vseeno glede FB....te čist razumem.... Čestitke Hani za obrat Urša..men se je isto zgodil...sem ji nastavla knjigico da jo lepo gledka, pol je imela pa kar noge parkirane tam Jst mam že dolg lenoritis.....men se dopoldan nikoli nič ne da....men se energija zvečer nabere....takrat bi jst sesala, pospravljala....sam kaj ko vsi takrat spijo tko da revčka ne morem izživet te energije... Majchy...čim več naj bo na trdi podlagi......ravni.... Mihailo...jst ne razumem glih dobr česa te je strah? piškot....Tisa ima rada pest..in jo kar celo v usta tlači....mater ma dela z njo Deja....dobr da si bila vztrajna.. ..hudo...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:22:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
Velja Ajvy ,ce kje zasledim akcijo sporocim tu na rr. drugace pa je moja sestra prejsnji teden Mihailu kupla 2 kompletka(kratke hlace in kratka majcka),spodnji del trnerke,majcka s kratkimi rokavi in za vse to je dala samo 12e...baje da majo 5o% ,ker je stara koleckija...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:23:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy...sploh ni šlo zato ,da si ne bi zapomnila, ampak sem jih narobe slišala, pol pa nisem vedla kam naj jih dam.... ...no, ja ...sej sem se uspela pol tudi opravičit.... jaz pa vsako ime pozabim v sekundi ah ja staram se
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:23:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
Aha najbolj pomembno pa sem pozabila napisati-to je v BABY CENTRU
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:24:46
|
|
|
|
Katjusa
|
punce pa ves te nore nimam časa tolk brat sem vas preletela in kjer sme zasledila ime katjusa sem mal bol pogledala tamal je dons spet super spal sem ga zvečer dala v bolj tanko pižamo pa sam s pleničko pokrila in je spal od 21:20 do 9:05 pa še klimo smo lavfal v dnevni Urša jst sem oba skupi slikala, da se pa tud slike skupi zlimat če nimaš nobene skupinske
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:26:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Velja Ajvy ,ce kje zasledim akcijo sporocim tu na rr. drugace pa je moja sestra prejsnji teden Mihailu kupla 2 kompletka(kratke hlace in kratka majcka),spodnji del trnerke,majcka s kratkimi rokavi in za vse to je dala samo 12e...baje da majo 5o% ,ker je stara koleckija... a to v BC,,,tam sva že pogledla.....pa nimajo št. za TArjico..... thx
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:27:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša...me prav zanima koga si si ti predstavljala pod moj nick..... eno strogo gospo v bluzi in krilu sem ti pripisovala tud več let oz. bolj starosten videz si pa prav taka fajn šport punca in prav nič stroga ne zgledaš še manj pa starostna
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:27:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy...sploh ni šlo zato ,da si ne bi zapomnila, ampak sem jih narobe slišala, pol pa nisem vedla kam naj jih dam.... ...no, ja ...sej sem se uspela pol tudi opravičit.... jaz pa vsako ime pozabim v sekundi ah ja staram se ta prava se oglaša ja...kaj lahk potemtakem jst rečem...da sem že za v starinarnico
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:28:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Aha najbolj pomembno pa sem pozabila napisati-to je v BABY CENTRU a ha ....jst pa nisem vsega prebrala....prav mi je.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:29:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša...me prav zanima koga si si ti predstavljala pod moj nick..... eno strogo gospo v bluzi in krilu sem ti pripisovala tud več let oz. bolj starosten videz si pa prav taka fajn šport punca in prav nič stroga ne zgledaš še manj pa starostna o meri......še nikoli sploh nisem imela krila bluze pa tut ne zanimiva predstava...ni kej.....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:29:40
|
|
|
|
tanci29
|
pa kaj si ti nor.... zdele tipkam k nora pol pa pogledam na ekran pa prazn tipkovnico sem mogla izklopt pa natzaj prklopt....sej ne morš verjet kwa se men dogaja z vso to mehanizacijio ... ugalvnem jest pičim ven...morm do pošte ker sem dobila eno priporočeno...pomoje odgovor na pritožbo pol pa morm še u šoping za futr se še odločam kam bi šla..ne vem city park, merkator mah sploh se mi ne da pa še u lekarno morm zavit... nč bejbe lepo klepetajte papa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:31:14
|
|
|
|
vandame
|
najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala. dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:36:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala. dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je. ni za kaj....na mesto cepljenja pa mu lahko daješ obkladke s fiziološko, da malo pobere oteklino... verjamem, da je bilo grozno....pri nas je Tarja pr ta drugem cepljenju jokala jokala...sploh je nisi smel nikjer prijet, tolk jo je zabolelo...je postala po inekciji hipersenzibilna in jo je vsek dotik bolel....noro....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:36:43
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pa kaj si ti nor.... zdele tipkam k nora pol pa pogledam na ekran pa prazn tipkovnico sem mogla izklopt pa natzaj prklopt....sej ne morš verjet kwa se men dogaja z vso to mehanizacijio ... ugalvnem jest pičim ven...morm do pošte ker sem dobila eno priporočeno...pomoje odgovor na pritožbo pol pa morm še u šoping za futr se še odločam kam bi šla..ne vem city park, merkator mah sploh se mi ne da pa še u lekarno morm zavit... nč bejbe lepo klepetajte papa nije žvaka za seljaka upam,da ne zamerš...mau heca.....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:39:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: vandame najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala. dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je. ni za kaj....na mesto cepljenja pa mu lahko daješ obkladke s fiziološko, da malo pobere oteklino... verjamem, da je bilo grozno....pri nas je Tarja pr ta drugem cepljenju jokala jokala...sploh je nisi smel nikjer prijet, tolk jo je zabolelo...je postala po inekciji hipersenzibilna in jo je vsek dotik bolel....noro.... za obkladke lahko uporabiš tudi mrzlo mleko ali kamilce
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?