Hanaja
|
Helov! Jaz sem že 5 dni čez , zato le počasi katmat, Tanja in ostale, ki bi rade prehitevale. Dogaja se nič posebnega, tudi stripping ni pomagal, zato mi ostane le še potrpežljivo čakanje. Sem pa imela precej voden izcedek zadnje dneve, zato sva se šla včeraj zjutraj pokazat v P. Mi je boljše, da me sedaj po roku večkrat pogledajo, če je še vse ok, ker pregled imam šele v četrtek. Sem bila zadovoljna, ker so me vzeli zelo resno (čeprav naj bi v Lj. P pregledovali nosečnice šele po dopolnjenem 41. tednu), pregledali vodo, test na plodovnico je bil negativen, naredili ctg, pregled in natančen UZ. Vse kaže, da se ima še vedno fajn, le bodoča starša sta na hudi preizkušnji potrpežljivosti. Odprta sem še vedno isto , čeprav se mi zdi, da lahko da sem se tudi malo zaprla, ker mi je G naredila res grob pregled In pol ona men govori, naj se sprostim, ker me drugače ne more pregledat...bi ji najrajš rekla, da ima ona veliko pri tem, da sem sproščena...škoda, pa ful mlada je bila in tako se je grdo držala... V glavnem priporočali so, da še malo počakamo... Ne vem več, ali naj bom vesela, da še vedno ne vem, kako zgledajo popadki (čeprav ctg riše velike hribe in doline)...da me ne bo kap, ko/če mi bodo našopali umetne. Punce, kaj mislite, a je sprožen porod ful stresen za otročka? Jaz res ne bi rada na silo deložirala preden sem 10 dni čez, po drugi strani pa sem seveda neučakana...Moj je že 3 vikende zapored prepričan, da v ponedeljek ne gre v službo ....no, ta ponedeljek pa res ne bo šel, bomo že 3je in upam, da tudi doma že. Čeprav še ne bo 10 dni, so rekli, da mi bodo sprožili. Moram se le odločiti, ali 21. po pregledu ali pridem 22. 5. Tanja...ne bi te mogla bolje razumet, tut jaz sem najrajši doma in paše mi samo družba mojih najbližjih. Ostale sem dala čist na off in tut ne odgovarjam več na klice, maile itd. Bodo že poštekal, da mi ne paše. Očitno je to res še ena od nosečniških for.
|