|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
19.5.2009 8:33:33   
miklarom
user posted image malo za dobro jutr!

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 826
19.5.2009 8:35:47   
miklarom
user posted image in pa še malo vitaminčkovuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 827
19.5.2009 8:39:30   
grahek85
mmmmmmmmm........ 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 828
19.5.2009 8:39:49   
Maisha
Dobro jutro čveke!
Uf, kar sline se mi cedijo...user posted image
Evo nič več izcedka, niti sluzi... Grem pa popoldne za zihr še k G. Hvala vsem, ki držite pesti zame, tudi jaz za vaše pikiceuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 829
19.5.2009 8:45:05   
Teni_
Majčyca, jaz sem za pregled klicala prejšnji teden. En dan po user posted image . glede trebuška - meni se je spodnji del kar izbočil, ampak ne tako, da bi drugi videli. V 1. nosečnosti se mi do konca ni videlo, ker sem šla cela narazen. V 2. pa mislim da nekje v 4. mesecu. to mislim tako, da so opazili drugi.

Sem nazaj iz razgovora. Sem lepo povedala, da sem noseča in je rekla, da se moram full čuvat, pa nič težkega dvigovat, da pa imajo oni full zabojev za prenašat, tako, da nič ne bo. Pa mi tak paše zdaj bit doma, ko bom septembra imela prvošolko.Sem šla še na zavod, povedala, da sem noseča in mi je dala v mirovanje do pregleda in razgovora pri svetovalki, ker me noseče tak ne bo noben vzel.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 830
19.5.2009 8:47:48   
polho3006
Ojla punce!

Kako ste? Meni je danes že od jutra slabo in spodaj me špika, tako da me je malo strah da ni slučajno IMN. Kolikor sem prebrala pri IMN test ne pokaže takoj, pri meni je pa pokazal drugi dan po izostanku M in to ZELO, ZELO jasen plusek, tako da...
Pa verjetno je za bolečine v desnem spodenjem delu trebuha kriva včerajšnja nepravilna prehrana, saj so mi pasale same nemogoče stvari...paradižnikova solata, viki krema, čips...v glavnem grozljive kombinacije. Ker sem imela večkrat težave z želodcem že pred user posted image  in  sem imela podobne bolečine že če sem jedla samo eno stvar od naštetih, včeraj pa vse tri, tako da...upam da me boli zaradi hrane  in je moja user posted image  vsidrana na paravem mestu in je vse vredu.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 831
19.5.2009 9:01:43   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Pa verjetno je za bolečine v desnem spodenjem delu trebuha kriva včerajšnja nepravilna prehrana, saj so mi pasale same nemogoče stvari...paradižnikova solata, viki krema, čips...v glavnem grozljive kombinacije. Ker sem imela večkrat težave z želodcem že pred user posted image  in  sem imela podobne bolečine že če sem jedla samo eno stvar od naštetih, včeraj pa vse tri, tako da...upam da me boli zaradi hrane  in je moja user posted image  vsidrana na paravem mestu in je vse vredu.

Kaj imaš hude bolečine ali samo špikanje? Upam, da je vse ok, pa saj sigurno je!!! le pogumno gremo naprej user posted image user posted image user posted image
Kaj paradižnikove solate naj ne bi jedle?? Ali si mislila samo zaradi tega, ker si to vse kombinirala skupaj?

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 832
19.5.2009 9:04:42   
TiSta
Dobro jutro punce!

Ursulina user posted image user posted image user posted image žal mi jeuser posted image da se ti je to zgodilo in resnično upam da nam kmalu javiš dobro novico, drži se!!!!!

Maisha lepo da se je pri tebi vse uredilouser posted image !

Vse ki imate pa danes pregled, pa srečno!!!!

Zanima me, če boste ali ste na prvi pregled s seboj vzele može-fante?
Jaz sem ravno včeraj mojemu rekla, da si želim da bi bil z mano, za slučaj slabe novcice, saj sem bila na zadnje sama in ni blo fino!

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 833
19.5.2009 9:08:14   
miklarom
Teni RR - saj je boljše, da si povedala da si noseča, ker ne veš kako bi potem lahko bilo, sploh če so za dvigovati težki zaboji, ti lahko to vse prepreči, tako sem jaz v prvi nosaečnosti, ki je bila po naravni poti vzdigovala štedilnike, ker sem takrat delala v Gorenju, kljub temu da sem mu prinesla potrdilo o nosečnosti, me niso upoštevali in sem potem imela ss. tako da je bolje, da si doma in se čuvaš, saj za zlužbo bo še vedno čas, da si jo poiščeš potem ko boš proti koncu porodniške

Maisha - me veseli da nimaš več izcedkauser posted image , k G. pa le pojdi. saj je tako vse vredu nič te naj ne skrbi preveč, le mirne živčke in se veseli user posted image . sem s tabo in z vsemi ostalimi

polho3006 - verjetno je to zaradi prehrane, ker je treba res paziti kaj se je, ker so stvari, ki te lahko napenja in potem čutiš bolečine, jaz sem naprimer zadnjič jedla kumaričino omako, in me je tudi napihovali in vse bolelo, naslednji dan pa je bilo vredu, tako da tudi kumare škodijo.

ja,ja, tale zajtrk si pa kar privoščite, je zdrav za user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 834
19.5.2009 9:11:15   
Teni_
Me je full presenetila, ko je bila tako razumevajoča. Baje je tudi tej, ki je pri njej zaposlena in je dva meseca noseča, prepovedala bilokaj dvigovat. Malo je takih šefov.

Drugače pa, če povem čisto odkrito, mi zdaj paše bit doma in nadoknadit vse to, ko me niso skoraj nič zdaj dve leti videvali. In sta baje tudi zdaj čisto drugačni v vrtcu, ko sem jaz doma.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 835
19.5.2009 9:11:49   
miklarom
priporočljivo ni jesti v nosečnosti naslednje; surovo meso, kot so recimo suhe salame , pršut, itd. pa masno meso, plesnivih sirov, ki se kupijo, fižol in stvari ki preveč napenjajo, alkohola sploh nič ne, gaziranih pijač itd.... vse to se mi povedali v MB, da naj se čimbolj izogigam teh stvari, in jesti čimveč zelenjave in sadja

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 836
19.5.2009 9:12:55   
Tretjinka
URŠULA, user posted image user posted image user posted image  tudi meni je zelo žal! želim ti vso srečo naprej!

MAISHA, zate in za tvojo pikico močno, močno stiskam pesti! user posted image user posted image user posted image

POLHO, čimmanj iskat razlago svojih težav na netu, ker te net naredi bolanega tudi takrat ko to nisi!!! slabost je v nosečnosti nekaj povsem normalnega, špikanje pa tudi (če pa je bolečina res močna, pokliči G)

ena je spraševala po znakih za SS....jaz sem okoli 8 tedna dobila rjav izcedek...prvo se je pokazal le vsaketoliko...klicala sem k G in so rekli, da ni panike, da je normalno, da pa če ni, da tako ni kaj naredit in naj počakam....potem je ta rjavi izcedek postal reden....na pregledu so mi ugotovili "slepo jajce"....bila je le vrečka, plodka pa nikjer.....merili so mi hormone in tudi ti so začeki padati...ker se ss ni zgodil, sem morala na abrazijo v bolnico....to je bila najhujša izkušnja mojega življenja...in ker je to bila moja 1. nosečnost je vse skupaj bilo še bolj grozno, saj je moj največji strah od vedno bil, da ne bom mogla imet otrok....hvala bogu se ni uresničil in sem že 2 m po tem dogodku že bila srečka user posted image ....
vsem nam želim, da bi se naši user posted image  dobro počutili v naši pečici in pridno in zdravo rasli!

jaz nevem kako mi je uspelo vse pozabit, ampak mi je! sem prepričana, da tiste, ki ste 1. noseče veste več, kot tiste, ki smo v tretje....no, vsaj jaz sem v prvo preštudirala vso možno literaturo :) dajte mi prosim v par besedah osvežit spomin kako je s prepovedano hrano....kaj pa kofi? a ga je treba čist scanclat? sploh ne morem verjet, da sem to lahko pozabila!!! user posted image

folno jemate? katero?

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 837
19.5.2009 9:15:00   
Tretjinka
hehe, miklarom...ti si odgovorila na moje vprašanje pa še preden sem ga jaz zastavila user posted image user posted image  dobro to!

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 838
19.5.2009 9:18:23   
miklarom
imam zelo dober in pozitiven sedmi čutuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 839
19.5.2009 9:21:52   
miklarom
jaz sem skozi bila koffetar, sploh na šihru sem ga dosti spila, sploh kadar so mi tečne stranke težileuser posted image . no sedaj pa spijem samo eno kavico zjutraj po zajtrku in to z mlekom, potem pa nič več. jaz jemljem folno kislino in sicer ELEVIT - so bolj velike konjske tablete, tak da spijem zraven liter vode preden jo spravim doluser posted image , ampak so mi te priporočali, baje so boljše kot Tifol, ker imajo te več vitaminov v sebi

Neposredna povezava do sporočila: 840
19.5.2009 9:27:14   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka
folno jemate? katero?

Jaz jo jemljem že nekje 3 mesece in to Tifol. Imam še 12 tabletk in mislim, da ko mi tega zmanjka, da bom kupila nekaj drugega, ker koliko mi je znano, ima ena druga (ne vem točnega imena) folna kislina še neke druge dodatke oz. vitamine in bi naj bila boljša. Ve katera kaj o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 841
19.5.2009 9:28:17   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jaz sem skozi bila koffetar, sploh na šihru sem ga dosti spila, sploh kadar so mi tečne stranke težileuser posted image . no sedaj pa spijem samo eno kavico zjutraj po zajtrku in to z mlekom, potem pa nič več. jaz jemljem folno kislino in sicer ELEVIT - so bolj velike konjske tablete, tak da spijem zraven liter vode preden jo spravim doluser posted image , ampak so mi te priporočali, baje so boljše kot Tifol, ker imajo te več vitaminov v sebi

No, torej bom jaz čez 10 dni kupila Elevit user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 842
19.5.2009 9:28:54   
grahek85
Tretjinka, glede kave - večje količine kofeina (kava, pravi čaj, kokakola) so uspeli povezati z večjo možnostjo za SS. 1 kavica na dan naj bi še šla, ampak jaz sem se je za vsak slučaj najprej prostovoljno odpovedala, zdaj mi pa tudi sploh več ne diši. Mi je kr fuj, če povem po pravici. 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 843
19.5.2009 9:29:07   
karolina*
Dobro jutro punce!

Jaz sem danes ponovno naredila test in spet sta se pojavili user posted image . Naročila sem se tudi na pregled, ampak v Postojni je sedaj nek nov način, ko se naročiš preko spletnega obrazca in te potem obvestijo o datumu. Tako da zdaj čakam sporočilo.

Včeraj popoldan me je malček špikalo v desnem jajčniku, ma predvidevam, da zato, ker sem bila ful aktivna...Pol ko sem šla počivat je bilo takoj boljše.

Ursulina, tudi meni je žal zate...drži se, pa čimprej se spet javi z dobro novico.

Tulipa, midve sva pa blizu ena druge user posted image

Maisha, držim pesti zate in za tvojo pikico

Glede hrane pa: ni res plemenitih sirov in suhomesnatih ne bi smeli jesti. Tudi plemeniti siri so izdelani iz pasteriziranega ali celo steriliziranega mleka. Jemo lahko vsa živila, ki jih prodajajo v trgovinah in so - bodite brez skrbi- podvržena strogemu sanitarnemu nadzoru. Drugače bi na njih moralo biti opozorilo "prepovedano za nosečnice" user posted image . Paziti je potrebno (oziroma se jih izogibati) pri suhomesnatih izdelkih in plemenitih sirih, ki se jih izdeluje doma in tako jih nihče sanitarno ne nadzira, ravno tako je priporočljivo se izogibati takim izdelkom, ki se prodajajo na tržnici. Tisti v supermarketih so pa sigurno varni, brez skrbi user posted image

Tretjinka, jaz folno pijem CENTRAMED MAMI. Imajo poleg folne tudi druge vitamine.

Šibam, prihajajo stranke

Lep dan

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 844
19.5.2009 9:35:38   
grahek85
Pri folni+vitaminih je treba precej pazit, ker je hipervitaminoza prav tako škodljiva kot avitaminoza. Če jete veliko sadja in zelenjave, skoraj ni potrebe po dodatnem vnašanju vitaminov. Zelo stroge omejitve so npr. pri vitaminu A, za katerega se jasno ve, da povečane količine poškodujejo plod. Elevit (ga mam tudi jaz) vsebuje tudi A, ampak v mejah dovoljenih količin, vendar ga sigurno vnašamo v telo tudi sicer. Višek se nabere hitreje kot bi mislile. Pri folni je zadeva preprosta, enostavno se ne morete predozirat, ker se višek izloči z urinom brez posledic. Pri vitaminih žal ni tako. Te kombinirane tablete so bolj kot ne tržna niša, tako kot vatirane palčke, ko vsi milsimo, da si moramo nujno čistiti ušesa tudi znotraj. So nas lepo prepričali in zdaj prodajo polno palč, ki jih sloh ne rabimo. Vem, ker sem si uničila ušesa s temi zadevami totalno (skos mam vnete) in za češnjo na vrhu sem si predrla bobenček. Se da torej preživeti čisto lepo tudi brez teh kombiniranih tablet.
Jaz sem skelnila kompromis - doma imam Elevit in Tifol. Večinoma vzamem Tifol, vsake toliko pa namesto tega Elevit, nekje 2x ali 3x na teden, ne več.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 845
19.5.2009 9:37:52   
Tekica
Zdravo, punce - uau, komaj sem izvedela za user posted image , pa je ze toliko strani user posted image .

Meni so v prvi nosecnosti izracunali 9 PDP user posted image , tako da ne bi o natančnosti, ampak po menstruaciji bi moral biti PDP 17. 1. 2009.

Sicer pa ... prvič sem bila samo zaspana, zdaj mi bo pa prsi razgnalo, slabo mi je, zaspana sem ... ampak vse bo v redu, a ne?

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 846
19.5.2009 9:38:02   
TiSta
Čestitke karolina* in Tekicauser posted image user posted image

Tud jaz jemlem Centramed mami, sem jih že med prvo nosečnostjo in še potem ko sem dojila, ker so notri vsi pomembni vitamini! Sem tudi ves čas pregledov imela dobro kri in visok hemoglobin!

< Sporočilo je popravil TiSta -- 19.5.2009 9:39:44 >

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 847
19.5.2009 10:02:02   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Tekica

Zdravo, punce - uau, komaj sem izvedela za user posted image , pa je ze toliko strani user posted image .

Meni so v prvi nosecnosti izracunali 9 PDP user posted image , tako da ne bi o natančnosti, ampak po menstruaciji bi moral biti PDP 17. 1. 2009.

Sicer pa ... prvič sem bila samo zaspana, zdaj mi bo pa prsi razgnalo, slabo mi je, zaspana sem ... ampak vse bo v redu, a ne?

ČESTITKE in dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 848
19.5.2009 10:07:22   
Žaži
Jaz imam Tifol, ko ga pojem do konca pa bom prešaltala na Centramed mami, ker je od vseh teh tabletk najcenejši in v nosečnosti gre kar veliko teh škatlic po grluuser posted image .

Pearsing
. Nekateri G kar pripomnijo da je sedaj pa čas da ga vzemete ven, eni ne pripomnijo nič (kr neki nouser posted image ), pa ko je trebušček večji bo morali okoli pearsinga krožiti z UZuser posted image .
Jaz sem ga vzela pred NS ven in se mi je zdelo kar ok, ker se trebušček začne bočiti ven in začne motiti pri zapenjanju hlač, skozi tisto blago ki je napeto čez velik trebušček se vidi perasing, proti koncu se pa začne popek pri veliki večini bočiti ven in verjemite da to ni ravno lep pogled, če je še pearsing na vsem tistem gor, pa še luknjica se močno raztegne.
Jaz sem imela CR, nenapovedan, in mi je mož v porodni vse pearsinge ven jemal, tistega pod ustnico mi je moral celo odrezati, ker ni šel venuser posted image . Na jeziku sem ga vzela ven pri 7 mesecih, ker me je začel živcirati......sedaj pa nimam nobenega več. Sem zgleda dala to fazo čezuser posted image user posted image user posted image

Je pa karolina zelo dobro povedala glede hrane. NE KOMPLICIRAJTE. Jeste lahko vse suho mesnate izdelke in sire, namaze, majoneze......ki so kupljene v trgovini, ker je vse pregledano. Izogibajte se domačim salamam od kmeta, pa pršuta od kmeta in tiste, ki še nismo toksoplazmoze prebolele, moramo biti zelo pazljive pri zelenjavi in sadju iz vrta (recimo jagode, ki rastejo pri tleh), vse to moramo dobro oprati, da ne pride do možne okužbe. Smo pa spet tam, da trgovinska solata sigurno ni nobene mačke videlauser posted image .
Drigače pa jejte vse kar vam paše, izogibale se bomo mastni hrani, fižolu, kostanjem, jagodam........PO porodu, zaradi dojenja in user posted image krčev, ne pa sedaj.

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 849
19.5.2009 10:10:03   
tinncyka
user posted image

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED            NS

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?      18.5.09                ?
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )      Medvode  19.6.09   16.6.09
02.1.2010   pikica36 (38)     (5user posted image ,2user posted image )      Sg      26.5.09                 ?
02.1.2010   Kika99   (27)     (1user posted image ,0user posted image )      ?        25.5.09                ?
02.1.2010   polho3006(33)   (1user posted image ,0user posted image )         ?    29.5.09               ?
02.1.2010   blueeyes*(29)    (2user posted image ,1user posted image )        MB      21.5.09           ?
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?                ?
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            ?
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG     11.5.09             ?
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje  12.5.09         ?
04.1.2010   katra55 (?)        (2user posted image ,1user posted image )           ?     27.5.09              ?
06.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?        2.6.09             ?
07.1.2010   oton(32)              (2user posted image , 1user posted image )        ?       10.6.09     18.6.09
08.1.2010   grahek85(23)     (2user posted image ,0user posted image )         LJ        1.6.09          ?
09.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )           ?          8.6.09         ?
09.1.2010   Anonimnauser posted image (?)  (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?                 ?
10.1.2010   Žaži(29)              (2user posted image ,1user posted image )    Strunjan    20.5.09         ?
10.1.2010   nikita33(33)        (1user posted image ,0user posted image )        ?           10.6.09          ?
10.1.2010   neon(28)                (2user posted image ,1user posted image )    KR          15.5.09          ?
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?         29.5.09           ?
12.1.2010   ThinLizzy(?)         (2user posted image ,1user posted image )          ?        29.5.09           ?
12.1.2010   Anna86(?)          (?user posted image ,?user posted image )            ?               ?               ?
13.1.2010   Zala01(31)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ        22.5.09              ?
13.1.2010   miklarom(37)      (?user posted image ,?user posted image )      CE       26.5.09            ?
14.1.2010   tinncyka(19)        (2user posted image , 0user posted image )        CE       10.6.09          ?
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR       28.5.09             ?
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE     20.5.09        ?
17.1.2010   Tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?       12.6.09           ?
17.1.2010   Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?           ?                ?
18.1.2010   Anonimnauser posted image (?)  (4user posted image ,2user posted image )           ?     3.6.09            ?
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?          ?                 ?
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      29.5.09         ?
20.1.2010  tančir(31)             (2user posted image ,1user posted image )       CE       10.6.09          ?
21.1.2010  Teni RR (25)         (3user posted image ,2user posted image )     Ruše    16.6.09           ?
21.1.2010  majčyca(23)        (1user posted image ,0user posted image )    Ljutomer  2.6.09             ?   
22.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ     11.6.09          ?
23.1.2010  Karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?          ?                ?
24.1.2010  MMMojca(?)           (?user posted image ,?user posted image )           ?            ?               ?
24.1.2010  Anonimnauser posted image (32)    (4user posted image ,1user posted image )     Gorenjska     ?           ?

TRENUTNO NAS JE 39 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

PREGLEDI:

MAJ

Žaži - *20.5.2009*
MAŠKA - *20.5.2009*
blueeyes* - *21.5.2009*
Zala01 - *22.5.2009*
Kika99 - *25.5.2009*
miklarom - *26.5.2009*
Pikica36 - *26.5.2009*
katra55 - *27.5.2009*
TiSta - *28.5.2009*
Maisha - *29.5.2009*
ThinLizzy - *29.5.2009*
polha3006 -*29.5.2009*
takeŽI - *29.5.2009*

JUNIJ

Pikica86 - *2.6.2009*
majčyca - *2.6.2009*
Anonimnauser posted image  - *3.6.2009*
tuliipa - *8.6.2009*
tinncyka - *10.6.2009*
nikita33 - *10.6.2009*
oton - *10.6.2009*
tančir - *10.6.2009*
Boka - *11.6.2009*
tweety - *12.6.2009*
 Teni RR - *16.6.2009*
sassy0 - *16.6.2009* - NS
Oton - *18.6.2009* - NS
sassy0 - *19.6.2009*

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu majčyca)
  • Neposredna povezava do sporočila: 850
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Oton ... iz avtomobila
    He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.