majčyca
|
Zdravo punce! Kako ste kaj? Jaz sem kar utrujena, ker sem cel dan delala, pa še zadnje dni mi je zjutraj in zvečer malo slabo, ampak vsaj ni tako hudo, da bi me sililo na bruhanje Punce, ste pa bile priden danes s čvekanjem, moram bit kar pridna, da vas uspem vse prebrat zdaj zvečer nony - uživaj na dopustu in izkoristi vsako minutko posebej!! tullipa - jaz sem danes tudi zanič spala, ampak ne zaradi lune, ampak ker mi je bilo celo noč vroče in sem se ful prebujala karolina* - dobrodošla in čestitke!!! Punce, jaz ne vem, zakaj ve ne vidite sporočil od Tiste - jaz vidim vse normalno. IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA apetit mam pa takšen, da sem že pridelala +2 kg Tudi jaz imam ful apetiti, pa ga drugače nikoli nisem imela in sem tudi že pridelala dodatni skoraj 2 kg IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Ena je napisala da ji je vroče pa jo zebe. Pri meni je bilo to od začetka. Postalo mi je tako vroče da GROZA, kot da bo prišlo do samovžiga. čez nekaj trenutkov pa...zaprite vrata, kje je moja jopa...sem se pa tresla od mraza. Jaz sem bila ta, ki je to napisala danes mi je spet kar naenkrat postalo ful vroče, čez minutko pa me je že zeblo čudno... MMMojca in Tretjinka- dobrodošli in čestitke tudi vama!!! Grahek85 - čestitke za tako uspešen pregled!!! Sem vesela, da si tako lepo videla srček!!! Glede - jaz od plusa dalje sploh nisem mogla, ker mojega lubija ni doma IZVIRNO SPOROČILO: blueeyes* Punce, a boste vprašale za spol? Tudi jaz bom sigurno vprašala za spol, ker me bo preveč zanimalo (že zdaj me ) Maisha - močno močno držim pesti, da bo s tabo in s tvojo malo pikico vse ok javi nam, kaj ti bo G rekel. Punce, kakšni so sploh znaki, če je kaj narobe z (če pride do SS)?? IZVIRNO SPOROČILO: ursulina drage januarke, hvala vsem, ki ste mislile name in na pregled jutri, moram pa vam sporočiti, da sem v soboto začela ful krvavet in šla na urgenco, kjer so napovedali da gre verjetno za SS ali celo IVMN, dala sem kri za nos. hormon, ki je bil visok, no danes pa je močno padel in naša pikica je odšla med . tako da žal ne bom več z vami, vam pa vsem želim lepo nosečnost in zdrave januarčke 010! maisha, če je izcedek rjav, ni nobene velike panike, nikar ne jokaj, se pa pojdi pokazat G za vsak slučaj. pri moji prvi nosečnosti je bilo tudi tako v 7. in 15. tednu, pa se je vse dobro izteklo, če pa se izceja rdeča kri, takoj na urgenco, da pogledajo in kaj ustavijo, če lahko... upam, da je samo lažni alarm, pri meni se je žal končalo z SS. ampak se ne damo, tole bomo prebrodili, počakali na prvo in v novo akcijo za pluskom... vam javim, če nam uspe še v tem letu, kar seveda močno upam! lepo bodite! Žal mi je Tako, zdaj pa sem se res natipkala Da še povem moje podatke - stara sem 23 (avgusta bom 24), sem iz bližine Ljutomer in 1. pregled imam 2.6. (danes sem klicala za datum) Zdaj pa grem počasi spat, ker sem kar precej utrujena. lepo nočko želim vsem in pridno čuvajte svoje pikice!
|