Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 8:10:46
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 hvala za inštrukcije sej sploh ne vem kaj sem se zmedla Kako pa lahko dve slikici dam, bi mela še Nejca zraven ? Joj kok sm zahtevna To pa Katjušo vpraši. Ona je večji strokovnjak!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 8:12:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutro punce...pokonci smo od pol7h...kosilo je ze napol gotovo ...da gremo pol lahko ven.ce ne bo deza kaksne so kaj napovedi... REBEKA full je frajercek Uros... Jaz si morem pa sencnik nabavit...v pikapolonici jih imajo za 16e univerzalne...sem klicala... TISTA K MA SLIKE NAJ MI SPOROCI,DA JI POSLJEM ZS Z MAILOM...REBEKA IN KATJUSA SO MI ZE POSLALE SLIKE...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 8:14:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 hvala za inštrukcije sej sploh ne vem kaj sem se zmedla Kako pa lahko dve slikici dam, bi mela še Nejca zraven ? Joj kok sm zahtevna To pa Katjušo vpraši. Ona je večji strokovnjak! ja hvala,jaz nisem uredu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 8:19:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO jutro punce...pokonci smo od pol7h...kosilo je ze napol gotovo ...da gremo pol lahko ven.ce ne bo deza kaksne so kaj napovedi... REBEKA full je frajercek Uros... Jaz si morem pa sencnik nabavit...v pikapolonici jih imajo za 16e univerzalne...sem klicala... TISTA K MA SLIKE NAJ MI SPOROCI,DA JI POSLJEM ZS Z MAILOM...REBEKA IN KATJUSA SO MI ZE POSLALE SLIKE... u madoniš.....jaz še zajterka nisem pojedla ti pa že gotova s kosilom-pridna si ni kej
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 8:29:25
|
|
|
|
Urša08
|
mihailo dobila sporočilo. Ti povem kera sem, ampak nisem blond Jaz mam nekaj slikic iz srečanja, jih pošljem opoldan, ko bosta otročka spala.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 8:30:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo dobila sporočilo. Ti povem kera sem, ampak nisem blond Jaz mam nekaj slikic iz srečanja, jih pošljem opoldan, ko bosta otročka spala. tudi jaz ne,čeprav sem od urše slišala da sem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 8:31:10
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro... punce, k te na FB.....prosila bi 4 prostovoljke ,da bi se vpisale v Yoville mesto...da si jst lahk kupim potem ranč.. ...tista, ki bi se bila pripravljena žrtvovat....naj mi prosim pove...to je igrca....da nau pomote, v kaj vas nagovarjam.....hvala vnaprej....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 8:51:13
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy.....imaš ZS
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 8:57:46
|
|
|
|
Pupka
|
Dobro jutro! moj bejbi že nekej dni vstaja pred 6.00- danes spet! Jaz ofca grem pa pozno spat in sem posledično nenaspana. Si grejem likalnik, ampak tacajt da se segreje se bo bejbi glih zbudil Upam da me pusti vsaj pol urce, ker vsak čas ne bo več neč v omarah Mal sem pustla na stran- zlikam sproti kaj rabmo. mamo pa tako sveže jutro- boljš to, kot pa tista vročina včeraj- sem kmali dušo spustila. komentirala ne bom, ker pol res ne bom spet nič zlikala
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 8:57:59
|
|
|
|
tanci29
|
dobro jutro đezeri.... mlea-kwa zaboga so nardil s temi zs...jest se sploh nč več ne znajdem na tem forumu....uglavnem men je vse zaštekal, morm poklicat na siol za mail in bom potem posredovala vse podatke...men tista kuvertica non stop utripa pa sem že vse zs odprla pa še kar nabija naša Hany bunny se je tud dons obrnla ...sem sprobala zato k ste vse pisale, ker jest jo drgač ne dajem na bušija k se zmeri pobruha sej dons se je tud ampak je pa tud en obratek nardila joj nekam me je prjel pridem nazaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:03:26
|
|
|
|
Urša08
|
Pupka moj ptiček je tud zgodnji, tako da sem jaz zjutrej čist no sej ko popijem kavico pa zaživim tanci jaz tud mojga ne dajemn na trebuščka, ker skoz neki štrajka, mu ne paše. Sem pa opazila, da se premika po igralni podlogi, kroži, pa iz hrbta na bok se prevali, no to sem opazila. Fora je bla včerej k sem ga dala na igralno in potem čez kake pol urce pokukam in je bil čist kontra zasukan in vprašam mojga če ga je premaknil, pa ga ni in tako sem ugotovila da se sam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:03:47
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci......pojdi na moja ringaraja in klikni zasebna sporočila in se ti bojo vsa pokazala in tisto klikni ki nima P in ga odpri-pa bo kuvertica nehala utripat hani za obrat-bom jaz tudi mojo danes dala na bušija a ste jih imele na ravni podlagi ali na postelji?drugače pa tanci,hvala za info.date nekam tišči
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:05:21
|
|
|
|
tanci29
|
no sem se olajšala vandame-nam so prestavili cepljenje, ker je iz noska teklo...tako da ti povem drug mesec...drugač pa se nam malo večkrat javi da bomo vedle kak si kaj pa tvoj ? no in kako ste? ajvy-jest sem mogla spucat ker drugače tud iz kuhne u dnevno nebi mogla da se nebi ene desetkrat spotaknla...tko da je blo nujno zlo tole....nisem si mislila da si sramežljiva, meni nisi tako delovala ....glede FB ne mi zamert ampak jest teh povabil nikoli ne sprejemam, če boš kdaj kej druzga rabla kar nima veze z rač. pol pa ni blema sej veš kurja pamet kar se tega tiče sunny- super ideja za piknik...mojga sem že nagovorila če bi šel pa je reku : a misliš da se ti upam rečt ne .....mi bomo kar s kulikopterjem uletel grem zdej še mal prebrat ker sem itak ostalo forgetnla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:09:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mojga sem že nagovorila če bi šel pa je reku : a misliš da se ti upam rečt ne evo moj isto ve da se bom grdo držala nanj in da en mesec ne bo zato bo kar lepo šel sem mu vse podrobno mogla povedat kako smo se imele na zbiljah,pa slikice si je poledal....nsjbolj fajn se mu zdi pa nick name piškot-me je vprašal kje se ga je spomnila(ja kaj pa jaz vem )
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:10:05
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-sej veš da jest use delim z vami urša-uauuu super da se žigec takole obrača...bydway tebe sem si pa res čist drgač predstavljala ampak res....sem mislila da si visoka...pa bolj svetle lase sam ne blond mal valovite tam nekje do ramen...uglavnem nogo s tem kako v resnici zgledaš....pa še postarala bi te....si ful malada pupa in ful fajn zgledaš
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:11:56
|
|
|
|
tanci29
|
no ker smo glih pr piškotu....zmeri k njen post zagledam mi na pamet pride tista reklama od twixa...piškot, karamela , čokoladaaaa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:12:16
|
|
|
|
vandame
|
drugače smo kr v redu obadva sončka sta pridna da bolj ne bi mogla bit. Sam zej mam ta problem s ceplenjem. Drugače se je pa rodil moj sonček Peter 16. 02.09 ob 0.55. Kg 3450g, velik 53 cm. Sedaj pri treh mesecih pa je velik 61cm pa težek 6650 g. pa že od porodnišnice vn je kr dost ponoč spal sam s to razliko da je spal med nama. pol pri 1 mes sm ga dala pa v svojo in je začel spat od pol9 zv pa do 7 do pol 8 zjutrej odvisno kak se moja tastarej zbudi pol ga pa zbudi. Ona gre pa od 8 zv pa do pol 7 al pa do pol 8 včasih tud do 8 zj.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:15:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no ker smo glih pr piškotu....zmeri k njen post zagledam mi na pamet pride tista reklama od twixa...piškot, karamela , čokoladaaaa ti cuker pade ko piškot kej napiše
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:15:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-sej veš da jest use delim z vami sem opazila ja
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:16:59
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame drugače smo kr v redu obadva sončka sta pridna da bolj ne bi mogla bit. Sam zej mam ta problem s ceplenjem. Drugače se je pa rodil moj sonček Peter 16. 02.09 ob 0.55. Kg 3450g, velik 53 cm. Sedaj pri treh mesecih pa je velik 61cm pa težek 6650 g. pa že od porodnišnice vn je kr dost ponoč spal sam s to razliko da je spal med nama. pol pri 1 mes sm ga dala pa v svojo in je začel spat od pol9 zv pa do 7 do pol 8 zjutrej odvisno kak se moja tastarej zbudi pol ga pa zbudi. Ona gre pa od 8 zv pa do pol 7 al pa do pol 8 včasih tud do 8 zj. kaj pa je bilo...a si že imela cepljenje in s reakcije al kako...no drugače pa vidim da zelo lepo napredujete...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:18:32
|
|
|
|
Pupka
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:18:44
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no ker smo glih pr piškotu....zmeri k njen post zagledam mi na pamet pride tista reklama od twixa...piškot, karamela , čokoladaaaa ti cuker pade ko piškot kej napiše ampak res PIŠKOT NA NASLEDNJO SREČANJE ENO VREČO TWIXOV SABO
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:22:04
|
|
|
|
vandame
|
jvčerej sva mela 1 ceplenje in 3 ure po ceplenju je ratal ves flekast najbol po nogah in tud drugot. pol sva pa šibala nazaj k dr. pa je rekla da je alergičen na cepivo. Pa da bomo naslednič ceplen pod nadzorom. Zej pa nimam pojma kak to zgleda pod nadzorom. Ma bomo vidl. dons sm skor celo noč bla pokonc da sm ga gledala če je vse ok. pol sm ga pa kr k seb vzela.da je spal pr men.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:24:26
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro. Kako ste kaj? Jse sem se lepo naspala Nik še pa kr spi. Bom šla počas pogledat če se je že zbudil.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 9:25:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
EVO ME NAZAJ....sem likala,se tusirala Mihaila sem zdaj podojila ga se oblecem in greva ven..kosilo je gotovo po zajtrk pa grem v trgovino zdajle...jaz ce dam Mihaila na busija se mi zdi da bi se prekotalil ampak je mene strah zaradi rokice njegove ?a selahko tko prekotali...????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?